שאלון:]

שלי=))

היית...... היית מחליפה את הורוד בצבע אחר?! לאאאאאאאאא! היית לובשת שחור?! לייק הלו??ברור היית עושה גוונים סגולים בשיער?!ל-א! היית עוזבת את פורום פאקצות?! nonono מה עדיף.. על הפלאפון - לבבות או דובונים ?! לבבות ורודים=) בחדר - ורוד כהה או בהיר? ורוד בהיר=]]..אפשר לשלב ליפגלוס - שקוף או נוצץ? שניהם צבע שיער - בלונד או שטני ? בלונד עניים - כחול או ירוק ? ירוק(יש לי ירוק=) סומק - ורוד או חום ? ורוד ושאלה אחרונה לסיום : את חושבת שאת פאקצע ? עם הזמן נדע

הכפרה

New member
../images/Emo20.gif

היית...... היית מחליפה את הורוד בצבע אחר?!בטטטח אני לא אוהבת כל כך ורוד אני אוהבת יותר חוםםם! ורוד זה של ק=ט=נ=ו=ת! היית לובשת שחור?!בטטח היית עושה גוונים סגולים בשיער?!לאאא היית עוזבת את פורום פאקצות?!לאאא מה עדיף.. על הפלאפון - לבבות או דובונים ?!לבבות בחדר - ורוד כהה או בהיר?בהיר ליפגלוס - שקוף או נוצץ?עדיף שקוף צבע שיער - בלונד או שטני ?בלונד עניים - כחול או ירוק ?כחול סומק - ורוד או חום ?אדום.. ושאלה אחרונה לסיום : את חושבת שאת פאקצע ?לא יודעת.. למה זה? למה זה מהההההההה!?1?!?!

למה לא?../images/Emo19.gif

היית...... היית מחליפה את הורוד בצבע אחר?!אולי תכלת היית לובשת שחור?!כן,ואני גם לובשת:] היית עושה גוונים סגולים בשיער?!לא:O:O היית עוזבת את פורום פאקצות?!XDD,כן,אבל ביינתים זה מפיג לי את השיעמום:] מה עדיף.. על הפלאפון - לבבות או דובונים ?!ביחד
בחדר - ורוד כהה או בהיר?בהיר מאוד ליפגלוס - שקוף או נוצץ?שניהם צבע שיער - בלונד או שטני ?שטני:] עניים - כחול או ירוק ?ביחד
סומק - ורוד או חום ?ורוד,איכסה חום
ושאלה אחרונה לסיום : את חושבת שאת פאקצע ?לא למה זה? לא משהו שמעניין אותי:]

שניהם הכוונה..../images/Emo19.gif

שיהיה נגיד צבע תכלת או כחול,וגוונים ירוקים בתוך העיינים או להפך:]

BaBy AnImE

New member
תיתלו |חבל| :]]

היית מחליפה את הורוד בצבע אחר?! לא! ורוד יש רק אחד. היית לובשת שחור?! כאילו, שחור פיכי כזה?
היית עושה גוונים סגולים בשיער?! קצוות סגולים, מפורים עלי <: היית עוזבת את פורום פאקצות?! בחיים לא. כולם פה כאלה מושים. מה עדיף.. על הפלאפון - לבבות או דובונים ?! יש מקום לשניהם. בחדר - ורוד כהה או בהיר? ורוד בהיר בהיר בהיר בהיר.. לבן. ליפגלוס - שקוף או נוצץ? שקוף. דע. צבע שיער - בלונד או שטני ? שטני עניים - כחול או ירוק ? אמ.. יש לי את שניהם, הבחירה קשה XD סומק - ורוד או חום ? טבעי ושאלה אחרונה לסיום : את חושבת שאת פאקצע ?(+נימוק) אני לא פקצע, אני פאקצה. פאק- אצה. fuck azza.

למעלה