שאלון:]

Pollitaaaaaaa

New member
../images/Emo41.gifשאלון:]../images/Emo41.gif

כמובן שהוא פאקצ'י חח :] -מותאם לבנות מטעמי נוחות חח :]- היית...... היית מחליפה את הורוד בצבע אחר?! היית לובשת שחור?! היית עושה גוונים סגולים בשיער?! היית עוזבת את פורום פאקצות?! מה עדיף.. על הפלאפון - לבבות או דובונים ?! בחדר - ורוד כהה או בהיר? ליפגלוס - שקוף או נוצץ? צבע שיער - בלונד או שטני ? עניים - כחול או ירוק ? סומק - ורוד או חום ? ושאלה אחרונה לסיום : את חושבת שאת פאקצע ? למה זה? [נמקו !!!!! ] חיחיחיחיחי

victoria777

New member
כמה שאלונים יש פה..

היית...... היית מחליפה את הורוד בצבע אחר?!אמממ...למה להחליף כשאפשר להוסיף?
היית לובשת שחור?!ברור היית עושה גוונים סגולים בשיער?!לא היית עוזבת את פורום פאקצות?!בינתיים די מצחיק פה. מה עדיף.. על הפלאפון - לבבות או דובונים ?!דובונים כנראה
בחדר - ורוד כהה או בהיר?עדיף בהיר אם כבר ליפגלוס - שקוף או נוצץ?אממ...זה ניגוד כי? צבע שיער - בלונד או שטני ?תלוי למי עניים - כחול או ירוק ?ירוק סומק - ורוד או חום ?תלוי בגוון העור ושאלה אחרונה לסיום : את חושבת שאת פאקצע ?לא. למה זה? ככה [נמקו !!!!! ]

Pollitaaaaaaa

New member
עונה :]

היית...... היית מחליפה את הורוד בצבע אחר?!לא :] היית לובשת שחור?!כהההההההה :] היית עושה גוונים סגולים בשיער?! לא נראלי חח :] היית עוזבת את פורום פאקצות?!ממממ...הרגע הצטרפתי! מה עדיף.. על הפלאפון - לבבות או דובונים ?!ורוד :] בחדר - ורוד כהה או בהיר?בהירררררר :] ליפגלוס - שקוף או נוצץ?שקוףףףףף צבע שיער - בלונד או שטני?שטניייייייי עניים - כחול או ירוק ?ירוק הצבע שילי
סומק - ורוד או חום ?ורוד חום :] ושאלה אחרונה לסיום : את חושבת שאת פאקצע ?ל=א :] למה זה? כי אני סתם אוהבת ורוד !

התשובות ש'לנו ממש דומות..!!../images/Emo79.gif

אפילו בסגנון כתיבה.. חח ונשבעתתת לך שלא הסתכלתי בתשובות ש'לך לפני שכתבתי את ש'לי.. בואנה זה מפחידדד =]

עונהההה../images/Emo9.gif../images/Emo79.gif

היית...... היית מחליפה את הורוד בצבע אחר?! לאאאא! היית לובשת שחור?! כעע.. =] היית עושה גוונים סגולים בשיער?! אוליייי.. היית עוזבת את פורום פאקצות?! חח לא מה עדיף.. על הפלאפון - לבבות או דובונים ?! לבבות לייק דה! חח *חשה פאקצה..* בחדר - ורוד כהה או בהיר? בהירררר ליפגלוס - שקוף או נוצץ? שקוף צבע שיער - בלונד או שטני ? שטניייי עניים - כחול או ירוק ? כ=ח=ו=ל סומק - ורוד או חום ? ורוד!! ושאלה אחרונה לסיום : את חושבת שאת פאקצע ? לא.. למה זה? כי אני פשוט לאא .. חח .. הדבר היחיד בי שדומה לפקאצה הוא = אני אוהבת ורודדדד !! :]

ChOcOlAtE gIrL2

New member
עונה../images/Emo3.gif

היית...... היית מחליפה את הורוד בצבע אחר?! אממ לא.. כי אני אוהבת וורוד
היית לובשת שחור?! כן למה לא היית עושה גוונים סגולים בשיער?! לא היית עוזבת את פורום פאקצות?! אממ.. לא חושבת.. זה פורום ממש חמוד^^ מה עדיף.. על הפלאפון - לבבות או דובונים ?! לבבות בחדר - ורוד כהה או בהיר? בהיר ליפגלוס - שקוף או נוצץ? נוצץ צבע שיער - בלונד או שטני ? שטני עניים - כחול או ירוק ? כחול סומק - ורוד או חום ? וורוד ושאלה אחרונה לסיום : את חושבת שאת פאקצע ? לא למה זה? ככה

me../images/Emo9.gif

היית...... היית מחליפה את הורוד בצבע אחר?!לא
היית לובשת שחור?!אולי..:S היית עושה גוונים סגולים בשיער?!לא.. היית עוזבת את פורום פאקצות?!מי יודע
מה עדיף.. על הפלאפון - לבבות או דובונים ?!לבבות
בחדר - ורוד כהה או בהיר?בהיר ליפגלוס - שקוף או נוצץ?נוצץ צבע שיער - בלונד או שטני ?בלונד=] עניים - כחול או ירוק ?ירוק:] סומק - ורוד או חום ?ברור שורוד-יותר יפה;] ושאלה אחרונה לסיום : את חושבת שאת פאקצע ?לא.. למה זה? ככה
הודגש באמצעות מדגישומטיק

שגיא 1991

New member
עונה

כמובן שהוא פאקצ'י חח :] -מותאם לבנות מטעמי נוחות חח :]- היית...... היית מחליפה את הורוד בצבע אחר?! היית לובשת שחור?! היית עושה גוונים סגולים בשיער?! היית עוזבת את פורום פאקצות?! מה עדיף.. על הפלאפון - לבבות או דובונים ?! בחדר - ורוד כהה או בהיר? ליפגלוס - שקוף או נוצץ? צבע שיער - בלונד או שטני ? עניים - כחול או ירוק ? סומק - ורוד או חום ? ושאלה אחרונה לסיום : את חושבת שאת פאקצע ? למה זה? [נמקו !!!!! ]

עונהה../images/Emo3.gif

היית...... היית מחליפה את הורוד בצבע אחר?!NOO
היית לובשת שחור?!לייק דעע
היית עושה גוונים סגולים בשיער?!לאא
היית עוזבת את פורום פאקצות?!ממש לאא
מה עדיף.. על הפלאפון - לבבות או דובונים ?!לבבות ורודים
בחדר - ורוד כהה או בהיר?פסים .. פס ורוד בהיר פס ורוד כהה
ליפגלוס - שקוף או נוצץ?שקוף&נוצץ תשימו את זה ביחד=>שילוב קטלני
צבע שיער - בלונד או שטני ?תלוי למי
עניים - כחול או ירוק ?אממ שאלה קשהה
שניהם ..
סומק - ורוד או חום ?ורוד
ושאלה אחרונה לסיום : את חושבת שאת פאקצע ?כע
למה זה?כי אני חולתת ורוד .. אני קצת סנובית[מורן מזכיר לך משו?! חעחעחעחעחעחע
] ואממ .. ושמישו מעצבן אותי אני יורדת עליו אחושילנג .. וכל השיכבה שיילי חרם עליו .. ויש לי 2 חברות שעומדות מאחורי תמיד .. ועוד פול חברות אחרות ..
מספיק?!

TOUSH

New member
עונה../images/Emo9.gif

היית...... היית מחליפה את הורוד בצבע אחר?!לא
היית לובשת שחור?!אני לובשת מידי פעם
היית עושה גוונים סגולים בשיער?!לא
היית עוזבת את פורום פאקצות?! אולי בעתיד
מה עדיף.. על הפלאפון - לבבות או דובונים ?!לבבות בחדר - ורוד כהה או בהיר?בהיר ליפגלוס - שקוף או נוצץ?שקוף צבע שיער - בלונד או שטני ?שטני עניים - כחול או ירוק ?ירוק סומק - ורוד או חום ?ורוד
ושאלה אחרונה לסיום : את חושבת שאת פאקצע ?אמממ אין תגובה
למה זה? כי ככה

noyy

New member
../images/Emo28.gifאניייי

היית...... היית מחליפה את הורוד בצבע אחר?! לא היית לובשת שחור?! כן היית עושה גוונים סגולים בשיער?! רציתי וורודים-סגולים בקצוות של השיער, כשעוד היה לי שיער ארוך. אבל עכשיו כבר ירדתי מזה היית עוזבת את פורום פאקצות?! לא
!!!!1111 מה עדיף.. על הפלאפון - לבבות או דובונים?! לבבות בחדר - ורוד כהה או בהיר? בהיר ליפגלוס - שקוף או נוצץ? שקוף צבע שיער - בלונד או שטני? שטני (6) עניים - כחול או ירוק? כחולות סומק - ורוד או חום? חום ושאלה אחרונה לסיום: את חושבת שאת פאקצה? לייק דהההה למה זה? כי אני נויאמגניבה, תמיד הייתי פאקצה. הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונהה../images/Emo140.gif

היית...... היית מחליפה את הורוד בצבע אחר?! לא היית לובשת שחור?! כן היית עושה גוונים סגולים בשיער?! לא אבל ורודים ואדומים כן היית עוזבת את פורום פאקצות?! לא חושבתתת מה עדיף.. על הפלאפון - לבבות או דובונים ?! לבבות בחדר - ורוד כהה או בהיר? בהיר ליפגלוס - שקוף או נוצץ? נוצץ צבע שיער - בלונד או שטני ? בלונד עניים - כחול או ירוק ? ירוק סומק - ורוד או חום ? ורוד ושאלה אחרונה לסיום : את חושבת שאת פאקצע ? כי מושי אמרה לי שאני כזאת וגם רן ליאתו'ש
למה זה? תשאלו אותםםםם חחעע

חוחוחו=]

היית...... היית מחליפה את הורוד בצבע אחר?!לעולם לא היית לובשת שחור?!לעעע היית עושה גוונים סגולים בשיער?!בעעע היית עוזבת את פורום פאקצות?!לעע מה עדיף.. על הפלאפון - לבבות או דובונים ?!לבבות בחדר - ורוד כהה או בהיר?בהיר ליפגלוס - שקוף או נוצץ?שקוף צבע שיער - בלונד או שטני ?בלונד עניים - כחול או ירוק ?ירוק סומק - ורוד או חום ?ורוד ושאלה אחרונה לסיום : את חושבת שאת פאקצע ?לייט למה זה?

עונה :]]

היית...... היית מחליפה את הורוד בצבע אחר?! לא היית לובשת שחור?!בטח היית עושה גוונים סגולים בשיער?! יש מצב היית עוזבת את פורום פאקצות?! אני לא ממש פה.. P: מה עדיף.. על הפלאפון - לבבות או דובונים ?!לבבות בחדר - ורוד כהה או בהיר? קיר אחד כהה והשאר בהיר ליפגלוס - שקוף או נוצץ? שקוף צבע שיער - בלונד או שטני? שניהם יפים (יש לי שטני) עניים - כחול או ירוק ? שניהם יפים (יש לי את שניהם ביחד) סומק - ורוד או חום ? חום ושאלה אחרונה לסיום : את חושבת שאת פאקצע ?לא! למה זה? ככה באלי [נמקו !!!!! ]

עונהה נע נע נע..

היית...... היית מחליפה את הורוד בצבע אחר?! ורוד זה לא הצבע האהוב עלי
היית לובשת שחור?! למה לא? היית עושה גוונים סגולים בשיער?! לאא..=// היית עוזבת את פורום פאקצות?! לא.. מעניין פה
מה עדיף.. על הפלאפון - לבבות או דובונים ?! דהה לבבות.. בחדר - ורוד כהה או בהיר? בהיר! ליפגלוס - שקוף או נוצץ? שקוף בוהק (בוהק מאוד!) צבע שיער - בלונד או שטני ? בלונד! עניים - כחול או ירוק ? או הנזל או באמצע בין כחול לירוק.. סומק - ורוד או חום ? ורוד.. מי שם סומק חום?=/ ושאלה אחרונה לסיום : את חושבת שאת פאקצע ? לא..=/ למה זה? כי אני לא!

2shahar

New member
....

אח..השיעמום היית...... היית מחליפה את הורוד בצבע אחר?! איכ ורוד היית לובשת שחור?! כל הזמן היית עושה גוונים סגולים בשיער?! כמובן היית עוזבת את פורום פאקצות?! לא הייתי מצטרפת
מה עדיף.. על הפלאפון - לבבות או דובונים ?! איכ בחדר - ורוד כהה או בהיר? איכ ליפגלוס - שקוף או נוצץ? אייככ צבע שיער - בלונד או שטני ? שחור עניים - כחול או ירוק ? ירוק סומק - ורוד או חום ? חום ושאלה אחרונה לסיום : את חושבת שאת פאקצע ? לא למה זה?

למעלה