שאלון

עונה ../images/Emo151.gif

1. אוהבים לאכול? כן. 2. רזים או שמנים? לא שמנה. 3. מה אתם לובשים עכשיו? חולצה לבנה ומכנס 3/4 שחור. 4. אוהבים להתקלח? דה. 5. אוהבים לישון? כן. 6. מה התחביב שלכם? מוזיקה. 7. יש לכם כתב יפה? כן. 8. אוהבים שאלונים? כן. 9. מתי בכית בפעם האחרונה? היום.
10. בגלל מה? געגועים /: 11. מול מי? מול המחשב. 12. יש לכם חיה בבית? אחי. 13. מה השם שלה(אם יש לכם?) לא חשוב. 14. האם את יודעת לצייר כיבשה? לא. 15. מהו נושא השיחה השנוא עליך? דת. 16. תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: אין לי כוח. 17. איזו זמר\ת אתם אוהבים? ג'ניפר לופז, רמי קלינשטיין, עברי לידר, אביב גפן, נינט טייב, יוסי אזולאי, ריטה. 18. האם אתם מכירים מישהו\י בשם "ליאור?"? נו? 19. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? לא. 20. כתבתם אי פעם שיר? כן. 21. פורסם/למגירה? מגירה. 22. אתם אוהבת את הצחוק שלך? לא. 23. ואת הריח? כן
. 24. האם הייתם רואה עצמכם כמישהו בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? אפשרי. 25. האם אתם אנשים הרואים את עצמכם כטובים במערכות יחסים ארוכת טווח? לא. 26. יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? שני אחים. 27. במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? פעם... עכשיו כבר לא. 28. אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? כן. 29. מהי דעתכם על הצבע כתום? אחלה צבע [בלי קשר לפוליטיקה, כמובן.] 30. אתם מדברים הרבה בטלפון? לא ממש. 31. האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? בכל הארץ. 32. האם אתם חיים את חייכם בחיפוש אחרי אהבת אמת? לא. 33. האם אתם מאמינים באהבת אמת? כן.
34. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? האמונה בעצמי. 35. מה המוטו שלכם בחיים? יהיה טוב. 36. אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) לא. 37. האם אתם צלמים חובבנים? לא. 38. האם אתם נמשכים לאנשים שיש בהם מוזריות? אפשר לומר. 39. בוכים בשירים? כן. 40. אוהבים את החדר שלכם? כן. 41. אוהבים את ההורים? כן. 42. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול משפחתי? לא זוכרת. 43. את מי אתם הכי שונאים? אף אחד. 44. והכי הכי אוהבים?
45. חבר\ה יש?
. 46. רמקול ומצלמת אינטרנט יש? לא. 47. אתם כותבים בעט או עיפרון? עט. 48. התקופה המאושרת בחיכים: יסודי,חטיבה או תיכון? חטיבה. 49. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? לא זוכרת. 50. יש לכם חדר לבד? כן. 51. אתם חושבים שאתם חברים טובים? כן. 52. אתם חושבים שאתם מציקנים ונידבקים? ממש לא. 53. אתם אוהבים מסיבות? כן. 54. אוהבים את יום שישי? כן. 55. ואת שבת? כן. 56. אוהבים את המורה? שיהיה. 57. את בית ספר? סיימתי. 58. את הדודות? לא. 59. מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים?? קטנים. 60. אתם לומדים ערבית? למדתי. 61. יש לכם מורה מעפנה? כמו לכולם. 62. גם לכם יש מורה שמתלבשת מזעזע? דה. 63. שוקו או קפה? שוקו. 64. שמש או ירח? שמש. 65. חם או קר? קר. 66. חולצה או גופיה? גופיה. 67. מחשב או טלוויזיה? מחשב. 68. טלפון או פלאפון? פלאפון. 69. ללכת לישון או להתעורר? להתעורר. 70. לילה או יום? לילה. 71. חושך או אור? אור. [כן, אני יודעת שאני סותרת את עצמי.] 72. טיול בארץ או בחו"ל? חו"ל. 73. ים או ברכה? ים.
74. ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? לשים ת'שיר "רבות הדרכים" של דניאל סלומון ודנה עדיני.
[בא לי...]

lihi r

New member
אני...

1. אוהבים לאכול? כן 2. רזים או שמנים? באמצע
3. מה אתם לובשים עכשיו? גופייה ומכנס קצר 4. אוהבים להתקלח? כן 5. אוהבים לישון? לפעמים 6. מה התחביב שלכם? טלוויזיה, מחשב, חברות 7. יש לכם כתב יפה? אני חושבת שכן 8. אוהבים שאלונים? לפעמים 9. מתי בכית בפעם האחרונה? לפני כמה ימים 10. בגלל מה? לא זוכרת 11. מול מי? אף אחד 12. יש לכם חיה בבית? לא
13. מה השם שלה(אם יש לכם?) 14. האם את יודעת לצייר כיבשה? לא נראה לי 15. מהו נושא השיחה השנוא עליך? לא יודעת 16. תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: מה???? 17. איזו זמר\ת אתם אוהבים? הרבה 18. האם אתם מכירים מישהו\י בשם "ליאור?"? כן 19. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? כן 20. כתבתם אי פעם שיר? לא 21. פורסם/למגירה? 22. אתם אוהבת את הצחוק שלך? לפעמים 23. ואת הריח? כן 24. האם הייתם רואה עצמכם כמישהו בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? לא 25. האם אתם אנשים הרואים את עצמכם כטובים במערכות יחסים ארוכת טווח? כן 26. יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? אח ואחות 27. במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? לא הם יותר גדולים ממני בהרבה 28. אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? כן 29. מהי דעתכם על הצבע כתום? לא אוהבת בכלל 30. אתם מדברים הרבה בטלפון? כן 31. האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? בעיר שלי 32. האם אתם חיים את חייכם בחיפוש אחרי אהבת אמת? לא כל הזמן 33. האם אתם מאמינים באהבת אמת? כן 34. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? בעצמי 35. מה המוטו שלכם בחיים? תחיו את החיים ותהנו מהם 36. אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) לא 37. האם אתם צלמים חובבנים? כן 38. האם אתם נמשכים לאנשים שיש בהם מוזריות? תלוי איזה מוזרויות 39. בוכים בשירים? לפעמים תלוי במצב רוח 40. אוהבים את החדר שלכם? כן 41. אוהבים את ההורים? כן 42. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול מישפחתי? לפני שבוע 43. את מי אתם הכי שונאים? אחד מהשכבה לשעבר 44. והכי הכי אוהבים? אחיינים שלי 45. חבר\ה יש? לא 46. רמקול ומצלמת אינטרנט יש? מצלמה 47. אתם כותבים בעט או עיפרון? עיפרון 48. התקופה המאושרת בחיכים: יסודי,חטיבה או תיכון? תיכון 49. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? ממזמן 50. יש לכם חדר לבד? כן 51. אתם חושבים שאתם חברים טובים? כן 52. אתם חושבים שאתם מציקנים ונידבקים? לא 53. אתם אוהבים מסיבות? כן 54. אוהבים את יום שישי? כן 55. ואת שבת? כן 56. אוהבים את המורה? מה זה מורה??
57. את בית ספר? אותה שאלה 58. את הדודות? כן 59. מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים?? רוקחת 60. אתם לומדים ערבית? איכס
61. יש לכם מורה מעפנה? כן 62. גם לכם יש מורה שמתלבשת מזעזע? כן 63. שוקו או קפה? שוקו 64. שמש או ירח? ירח 65. חם או קר? קר 66. חולצה או גופיה? גופיה 67. מחשב או טלוויזיה? מחשב 68. טלפון או פלאפון? טלפון 69. ללכת לישון או להתעורר? להתעורר 70. לילה או יום? יום 71. חושך או אור? אור 72. טיול בארץ או בחו"ל? בארץ
73. ים או ברכה? ים 74. ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? להדליק את המאוורר לפני שאני אצלה פה

shira245

New member
אנאניאניאני

1. אוהבים לאכול? בד"כ 2. רזים או שמנים?
3. מה אתם לובשים עכשיו? בוקסר וטי-שירט 4. אוהבים להתקלח? לפעמים 5. אוהבים לישון? כן (הרגע קמתי מ4 שעות שינה!) 6. מה התחביב שלכם? לישון 7. יש לכם כתב יפה? זוועתי 8. אוהבים שאלונים? לא 9. מתי בכית בפעם האחרונה? לא זוכרת 10. בגלל מה? לא זוכרת 11. מול מי? לא זוכרת 12. יש לכם חיה בבית? אחי הקטן 13. מה השם שלה(אם יש לכם?) חחחח 14. האם את יודעת לצייר כיבשה? לא 15. מהו נושא השיחה השנוא עליך? כרגע- למה פרשתי מהש"ש 16. תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט קטנות: 17. איזו זמר\ת אתם אוהבים? סמוקייייי 18. האם אתם מכירים מישהו\י בשם "ליאור?"? לא 19. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? כן 20. כתבתם אי פעם שיר? לא 21. פורסם/למגירה? לא 22. אתם אוהבת את הצחוק שלך? לפעמים 23. ואת הריח? של הבושם שלי 24. האם הייתם רואה עצמכם כמישהו בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? לא 25. האם אתם אנשים הרואים את עצמכם כטובים במערכות יחסים ארוכת טווח? לא 26. יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? 3 27. במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? חחח כן. 28. אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? כן 29. מהי דעתכם על הצבע כתום? אחלה צבע |מכחישה כל קשר להתנתקות| 30. אתם מדברים הרבה בטלפון? לא 31. האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? אני לא גרה בעיר]-: אהמ יש חברים מהמושבים/קיבוצים שאיזור אבל יש חברים פזורים ברחבי ארץ הקודש. 32. האם אתם חיים את חייכם בחיפוש אחרי אהבת אמת? לא 33. האם אתם מאמינים באהבת אמת? כאילו יש לי חצי שני שמסתובבב בעולם?לא 34. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? לא יודעת 35. מה המוטו שלכם בחיים? תנו לו צ'אנס הוא שר מהלבבבבבבבבבבבב 36. אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) לא 37. האם אתם צלמים חובבנים? לא 38. האם אתם נמשכים לאנשים שיש בהם מוזריות? עוד לא קרה לי 39. בוכים בשירים? לא 40. אוהבים את החדר שלכם? כן 41. אוהבים את ההורים? לפעמים|נושא רגיש| 42. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול מישפחתי? היום לכינרת. 43. את מי אתם הכי שונאים? למה לשנוא?! 44. והכי הכי אוהבים? לא יודעת 45. חבר\ה יש? לא 46. רמקול ומצלמת אינטרנט יש? לא 47. אתם כותבים בעט או עיפרון? עט 48. התקופה המאושרת בחיכים: יסודי,חטיבה או תיכון? תחילת התיכון, סוף יא' 49. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? שבוע שעבר 50. יש לכם חדר לבד? כן 51. אתם חושבים שאתם חברים טובים? בד"כ 52. אתם חושבים שאתם מציקנים ונידבקים? לא 53. אתם אוהבים מסיבות? לפעמים 54. אוהבים את יום שישי? כן 55. ואת שבת? מי אוהב את השבתתתתתת אמא ואבא.. אהמ כן 56. אוהבים את המורה? אין לי 57. את בית ספר? גם אין לי 58. את הדודות? בד"כ 59. מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים?? מנקת רחובות 60. אתם לומדים ערבית? חלילה 61. יש לכם מורה מעפנה? לא 62. גם לכם יש מורה שמתלבשת מזעזע? לא 63. שוקו או קפה? קפה 64. שמש או ירח? ירח ושמש 65. חם או קר? חם וקר 66. חולצה או גופיה? חולצה וגופיה 67. מחשב או טלוויזיה? מחשב וטלויזיה 68. טלפון או פלאפון? אףאחד 69. ללכת לישון או להתעורר? לישון 70. לילה או יום? יום ולילה 71. חושך או אור? מה ההבדל?! 72. טיול בארץ או בחו"ל? גם וגם 73. ים או ברכה? כנרת 74. ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? לשתות קפה

למעלה