שאלון

oneheart1

New member
תשובותתתתתתתתת

מתי בפעם הראשונה גילית את הראל? בכוכב נולד מה הדבר הראשון שעשית ברגע שהכריזו עליו כמנצח בכ"נ? צעקתי יש! מה השיר הכי אהוב עלייך שלו? דון חואן,משאלה איזה זמר לדעתך יכול להרוס אותו? הראל סקעת כשאומרים לך הראל, מה הדבר הראשון שעולה לך לראש? כישרון אתם רואים את הדרדסים? לא אם בעז"ה יהיה ערך האנציקלופדיה "הראל מויאל", מה אתן חושבות צריך להיות רשום בו ? לא כל הנוצץ זהב כי סקעת זה זהב אבל מזוייף! והראל מויאל זה כסף אבל אמיתי! מה לדעתכן הכי לא צריך להיות רשום בו?הראל סקעת

../images/Emo26.gif א=נ=יייייי ../images/Emo36.gif

קצת נדוש ניסיתי להחיות אותו טיפה
מתי בפעם הראשונה גילית את הראל
אצל סבתא שלי..הוא בא אלייה...פ==חחח לא...מה זאת השאלה הזאת?!
מה הדבר הראשון שעשית ברגע שהכריזו עליו כמנצח בכ"נ
אני וחן בכינו וצרחנו כמו מפגרות...חחחחחחחחחחחחח
מה השיר הכי אהוב עלייך שלו
ה=כ=ל!! כאילו דהההההההההה
איזה זמר לדעתך יכול להרוס אותו
יכול להרוס אותו?!?! ז=מ=ר?! פ=חחח מי יהרוס אותו?! מי שיהרוס אותו אני יהרוס לו ת'חיים!
כשאומרים לך הראל, מה הדבר הראשון שעולה לך לראש
מושלם
אתם רואים את הדרדסים כי אני לא
מה?!
אם בעז"ה יהיה ערך האנציקלופדיה "הראל מויאל", מה אתן חושבות צריך להיות רשום בו
את כ=ל החיים של הראל!!
מה לדעתכן הכי לא צריך להיות רשום בו
אמממ.....וואלה לא יודעת..יענו לא להיכנס לו לחיים יותר מידיי!

bratz girl

New member
עונה ../images/Emo13.gif

מתי בפעם הראשונה גילית את הראל?-באודישנים! מה הדבר הראשון שעשית ברגע שהכריזו עליו כמנצח בכ"נ-קפצתי בכל ניצנים וחיבקתי מישהי שאני לא מכירה שאמרה שהיא רוצה שמויאלוש יזכה אבל היא מפחדת שהוא לא יצליח,בכיתי {אני לא מאמינה!!} וצעקתי לעריצת סקעת צוחק מי שצוחק אחרון..{היא התחילה עם זה...}והכל באותה שניה!! מה השיר הכי אהוב עלייך שלו-אמ...סימנים-נראה לי איזה זמר לדעתך יכול להרוס אותו-אף אחד!!!! כשאומרים לך הראל, מה הדבר הראשון שעולה לך לראש-מויאלוש ושהוא מושלם! אתם רואים את הדרדסים כי אני לא--....... אם בעז"ה יהיה ערך האנציקלופדיה "הראל מויאל", מה אתן חושבות צריך להיות רשום בו-הגדרה למושלם!! מה לדעתכן הכי לא צריך להיות רשום בו-משהו שקשור בסקעת כי אני חושבת שכל מכל מהם הוא לחוד ולא צריך כל החיים לקשר בינהם! זהו....

עונההההההה

מתי בפעם הראשונה גילית את הראל? בכוכב נולד מה הדבר הראשון שעשית ברגע שהכריזו עליו כמנצח בכ"נ?צרחתי כמו משוגעת! מה השיר הכי אהוב עלייך שלו? כל השירים איזה זמר לדעתך יכול להרוס אותו? אפחד!!!!!!! כשאומרים לך הראל, מה הדבר הראשון שעולה לך לראש?מושלםםםםם
אתם רואים את הדרדסים כי אני לא? חחח כן!אני חולה על זה! אם בעז"ה יהיה ערך האנציקלופדיה "הראל מויאל", מה אתן חושבות צריך להיות רשום בו?מושלם! מה לדעתכן הכי לא צריך להיות רשום בו?אממ חחח לא מושלם חחח

ת ו ת י 14

New member
עונננננננננננההההה

מתי בפעם הראשונה גילית את הראל??? באודישנים מה הדבר הראשון שעשית ברגע שהכריזו עליו כמנצח בכ"נ? לא ההיתי בארץ חחחחח מה השיר הכי אהוב עלייך שלו?סימנים איזה זמר לדעתך יכול להרוס אותו???אפחד לא יכול להרוס אותו יכולים להיות עוד הרבה טובים ויש זה לא שחסרא בארץ שלנו כשאומרים לך הראל, מה הדבר הראשון שעולה לך לראש?מדהים אתם רואים את הדרדסים כי אני לא?תמיד שאני חוזרת ב-12 אם אני יושבת בטלוויזיה אני רואה חחחח אם בעז"ה יהיה ערך האנציקלופדיה "הראל מויאל", מה אתן חושבות צריך להיות רשום בו?? חחחחחחח שאלה משעשעת צריך אמממממ בנאדם שנולד עם כשרון שירה (וזימרה) ויודע לרגש כל אחד הוא העובדה שמלאכים כן קיימים מה לדעתכן הכי לא צריך להיות רשום בו????. לא יודעת

עונההההההההה../images/Emo9.gif

באודישן הראשון שלו..
צרחתי כמו משוגעתתתתתת מרב שמחה
ובעיקר הייתי בהלםם
הרבה זמן לא הייתי שמחה כמו ששמחתי שהוא ניצחחח
מה השיר הכי אהוב עלייך שלו
סימניםםםםם
אף זמררררר
כשאומרים לך הראל, מה הדבר הראשון שעולה לך לראש
בן אדם עם לב ענק ונשמההההההה
|לב
אינציקלופדית מוזיקה... כל דבר שקשור במוזיקה.. כל מיני גם היסטוריות וזה...
מה לדעתכן הכי לא צריך להיות רשום בו
דברים אחרים חוץ ממוזיקה..

18 תהל

New member
אני../images/Emo26.gif

מתי בפעם הראשונה גילית את הראל? - תלו שלט עם תמונה שלו ברחוב שלי. אחר כך ראיתי אותו שר בשלב הראש בראש והתמוגגתי. (וכמובן שהצטערתי שלא לקחתי את השלט לעצמי) מה הדבר הראשון שעשית ברגע שהכריזו עליו כמנצח בכ"נ? -לקחתי את הרגליים נסעתי לחברים במעלה אדומים. חגגתי איתם כל הלילה. מה השיר הכי אהוב עלייך שלו? - "אני הוא זורו", "משאלה", "דברים שרציתי לומר". איזה זמר לדעתך יכול להרוס אותו? -לא הבנתי את השאלה...
כשאומרים לך הראל, מה הדבר הראשון שעולה לך לראש? מויאל אתם רואים את הדרדסים? -ממש לא, ומה זה קשור? אם בעז"ה יהיה ערך באנציקלופדיה "הראל מויאל", מה אתן חושבות צריך להיות רשום בו? -לא יודעת, אבל אני הולכת לקנות את האנציקלופדיה הזאת. מה לדעתכן הכי לא צריך להיות רשום בו? -דברים לא נכונים או פוגעים, כמו שכותבים בד"כ בעיתונים.

מוֹרני

New member
אני עונה

1- מתי גיליתי את הראל? עוד מאז כוכב נולד 2 אבל לא ממש הערצתי אותו באותו הזמן רק אחרי ששמעתי את השיר "האשה של חיי" שלו התחלתי להתמכר לקול המדהים שלו ואז לאט לאט התחלתי לשמוע שיר אחרי שיר שלו ושראיתי אותו בטלויזה בכל מיני נסיבות התחלתי להעריץ אותו לא רק בתור זמר אלה בתור בנאדם.. בקיצור.. הואא בונבוןן וקשה שלא להתאהב בו.. 2-אמרתי שלא כל כך הערצתי אותו ,אבל האמת? רציתי מאוד שהוא יינצח בגלל שהיה לפניי הקטע שהוא שר מין פתיח כזה שהראו אותו מתפלל ל-ה' בשביל איזה ילדה חולה שרצתה לראות אותו..משהו כזה.. ואמרתי לאמא שלי "תראי איזה בנאדם חמוד הלואי והוא ינצח" ועובדה שהוא ניצח... אוח אוח.. מויאלו'ן.. 3- "האשה של חיי" - ו "אמא" 4-להרוס את מויאל? חחחח עוד בדיחה טובה? 5-ממ.. >איש טוב עם קול מדהים 6-הדרדסים? מה עוד יש? לא יוצא לי לראות.. אבל בעקרון אני מתה על סדרות של ילדים.. מה לעשות? ההתבגרות מאחרת להגיע (= 7-הערך של הראל מויאל >> "ראה עמ' 345 המילה מקבילה לערך שלמות" 8- לא יודעת..

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

אממ בתוכנית..איזה חלק
לא זוכרת..
קפצתי,צרחתי,חיבקתי את אח שלי{שאממ..בואו נגיד..לא ממש אהב את זה....
..צפיתי תוך כדי בגירסת הניצחון של נר על החלון..אחרי זה עליתי למחשב..בכיתי גם קצת..ניסיתי להסתיר..הייתי בעננים..ברקיע ה985858.. מה השיר הכי אהוב עלייך שלו
כולם..אבל בעיקר "דון חואן"
נינט טייב כשאומרים לך הראל, מה הדבר הראשון שעולה לך לראש
"..מויאל המלךך
" אתם רואים את הדרדסים
כי אני לא
-לא
למה שבעזה יהיה הראל מויאל
חח אממ אם יהיה ערך "הראל מויאל"אממ..תאריך ומיקום לידה..שם הורים..איזה בי"ס הוא למד..איפה הוא היה בצבא..ניצח בתוכנית הראלטי {הראלטי
}"כוכב נולד"..את מספר הנקודות..שהוא שר בגמר את נר על החלון..אממ על הפסטיגל..שהוא ניצח..ושיצא לו דיסק בכורה בשם "סימנים".. מה לדעתכן הכי לא צריך להיות רשום בו
שהוא מלך,כי את זה כולם יודעים.

תשובות

מתי בפעם הראשונה גילית את הראל:בכוכב נולד כאילו אחרי שהוא ניצח לא ריציתי כל כך שהוא ינצח כי לא הכרתי אותו אבל אחרי זה שהוא ניצח הבנתי שזה הגיע לו.
מה הדבר הראשון שעשית ברגע שהכריזו עליו כמנצח בכ"נ:לא כזה שמחתי כי לא רציתי שהוא ינצח ואני מתחרטת על זה.
מה השיר הכי אהוב עלייך שלו:כל השירים
איזה זמר לדעתך יכול להרוס אותו:אף אחד
כשאומרים לך הראל, מה הדבר הראשון שעולה לך לראש:בן אדם מושלם עם לב של זהב מלאך.
אתם רואים את הדרדסים כי אני לא:מה?
אם בעז"ה יהיה ערך האנציקלופדיה "הראל מויאל", מה אתן חושבות צריך להיות רשום בו:אחד הזמרים הכי טובים בתולדות ארץ ישראל ולספר עליו דברים שהוא עבר בחיים שירים שהוא הוציא את כל הפרסים שקיבל

נ ר ו ש

New member
חחח.. לא קלטתם ת'קטע של הדרדסים...

חחחחחחח
שמעתי ת'מצעד של גלגל"צ והשדרנית אמרה שאם נהיה בשקט אולי נראה אותם... אתם לא מכירים עד כדי כך ת'יציאות שלי

purple rain2

New member
לא כדאי לך להתחיל איתי

יש לי גדוד שלם של תמונות מדורדסות, לא יהיה לזה סוף

עונהההההההההההההההההההה

מתי בפעם הראשונה גילית את הראל? באודישן הראשון שלו.. מה הדבר הראשון שעשית ברגע שהכריזו עליו כמנצח? צרחתי כמו משוגעתתתתתת מרב שמחה הוא ניצח גם ביום הולדת שלי מה השיר הכי אהוב עלייך שלו<?הכלללללללל איזה זמר לדעתך יכול להרוס אותו? אף זמר כשאומרים לך הראל, מה הדבר הראשון שעולה לך לראש? בן אדם עם לב ענק וחמודדדדדד בעז"ה יהיה ערך האנציקלופדיה "הראל מויאל", מה אתן חושבות צריך להיות רשום בו? שהוא בן אדם עם קול ונשמה מדהמיםםםםםםםםםםםםם מה לדעתכן הכי לא צריך להיות רשום בו? דברים המזכירים את סקעת

למעלה