שאלון

עונה!!!!

מתי בפעם הראשונה גילית את הראל:באודישנים.. הוא שר דון חואן מה הדבר הראשון שעשית ברגע שהכריזו עליו כמנצח בכ"נ:צעקתי! שמחתי כמו לא יודעת מה! מה השיר הכי אהוב עלייך שלו:הכי אוהבת משאלה ,יש מקום,דברים שרציתי לומר ..טוב נו חחח כמעט הכל איזה זמר לדעתך יכול להרוס אותו: אין לי תשובה כשאומרים לך הראל, מה הדבר הראשון שעולה לך לראש? מויאל חח אתם רואים את הדרדסים? כי אני לא.- גם אני לא אם בעז"ה יהיה ערך האנציקלופדיה "הראל מויאל", מה אתן חושבות צריך להיות רשום בו:ואו יש לי הרבה לכתוב על זה אין לי כח לפרט עכשיו אבל בהכללה פשוט נרשום שלמות מה לדעתכן הכי לא צריך להיות רשום בו:הראל מויאל זכה למרות שהפייבורית האמיתי הוא סקעת. קראתי את זה במלא מקומות ורציתי לשבור משהו

M O R I A 15

New member
עונהההה../images/Emo152.gif../images/Emo26.gif

מתי בפעם הראשונה גילית את הראל
חחחח
אממ.. הפעם הראשונה שראיתי את מויאלושששש שילי היתה באודישן הראשון שלו לכ"נ 2 שבו הוא שר את השיר המדהיםםםםם שלו "דון חואן"
מה הדבר הראשון שעשית ברגע שהכריזו עליו כמנצח בכ"נ
חחחחח מזתומרתתת??????
נתתי את ה==צרחההההההההההה של החייםםםםם שליייי
חחחחחח חשבתי אני מתהההההההההההה {מהתרגשותתתת כמובןןןן
}
מה השיר הכי אהוב עלייך שלו
כל השירים שמויאלושששש שר עד הלוםםם, פשוט מושלמיםםםםם אחדדד אחדדד
איזה זמר לדעתך יכול להרוס אותו
א=ף ל=א א=ח=ד
איןןןן על מויאלוששש שיליייי
הוא ה==זמרררר הכייייי מושלםםםםםםם בעולםםםםםם
כשאומרים לך הראל, מה הדבר הראשון שעולה לך לראש
מויאלוששששש המושלםםםםםםם שיליייי
אתם רואים את הדרדסים כי אני לא
חחחח גם אני לאאא
אם בעז"ה יהיה ערך האנציקלופדיה "הראל מויאל", מה אתן חושבות צריך להיות רשום בו
חחחחחח אממ.. קורות חייו של מויאלושששש
, מהתקופה בה הוא היה תינוקקקק מתוקקקק להפליאאאא
ועד לתקופההה האחרונההה בה הוא הפך לזמררר הכייייי מושלםםםםםםם בעולםםםם
מה לדעתכן הכי לא צריך להיות רשום בו
כל דבר שעסוי לפגועעע ו\או להשמיץ את מויאלושששש שיליייי לאאאא ייכנס לערך "הראלללל מויאללל"

purple rain2

New member
חחחחחח אניטוש כפרה עלייך../images/Emo70.gif../images/Emo152.gif

"כל השירים שמויאלושששש שר עד הלוםםם, פשוט מושלמיםםםםם אחדדד אחדדד" "מהתקופה בה הוא היה תינוקקקק מתוקקקק להפליאאאא" חחחחחחח חמודה

M O R I A 15

New member
חחחחחחחח ../images/Emo51.gif נשמהה שילי../images/Emo24.gif

גם את חמודההההה
חחחחחח ומאודדד משמחחח אותי לראותתת שאת באה לבקר אותנו פה..

תשובות

מתי בפעם הראשונה גילית את הראל? אממ באודישן ה.. ראשון אני כמעט בטוחה חחח זה שהוא שר את דון חואן או את כשתבוא {או שזה היה אותו אחד...? חחח
} מה הדבר הראשון שעשית ברגע שהכריזו עליו כמנצח בכ"נ? ניגבתי תדמעות מה השיר הכי אהוב עלייך שלו ?כולם... אהבתי תביצוע לדברים שרציתי לומר איזה זמר לדעתך יכול להרוס אותו אפחד כשאומרים לך הראל, מה הדבר הראשון שעולה לך לראש? מויאל...? אתם רואים את הדרדסים כי אני לא אם בעז"ה יהיה ערך האנציקלופדיה "הראל מויאל", מה אתן חושבות צריך להיות רשום בו אממ זה שהוא זמר מצויין ומצליח, קורות חיים ותמונה
מה לדעתכן הכי לא צריך להיות רשום בו .. מממ לוידעת.. שהוא לא חחח..?

אני אני../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

מתי בפעם הראשונה גילית את הראל?אהממ,לא זוכרת
מה הדבר הראשון שעשית ברגע שהכריזו עליו כמנצח בכ"נ?הייתי באירוסין של אחי בדיוק..אז מן הסתם שמחתי
מה השיר הכי אהוב עלייך שלו?דברים שרציתי לומר חביב פלוס [: איזה זמר לדעתך יכול להרוס אותו?ממממ..צריך לחשוב על זה
כשאומרים לך הראל, מה הדבר הראשון שעולה לך לראש?זמר מעולה,קול של מלאךךך
אתם רואים את הדרדסים כי אני לא?ראיתי
אם בעז"ה יהיה ערך האנציקלופדיה "הראל מויאל", מה אתן חושבות צריך להיות רשום בו?הממ..המנצח של כוכב נולד 2
מה לדעתכן הכי לא צריך להיות רשום בו?פרברגרררר,לאדעת

למעלה