שאלון!!!

Silly A

New member
מחנה מדעית הנדסית שולת...

היה המון פות-נציאל. ושניידיק לא צוחק איתנו... יותר בוכה... אגב, קבלי מה בוריס המציא: שנה הבאה אנחנו במכללת י"א3 בפקולטה להשלמת בגרויות.

....

אמרתם לי את זה אתמול,סנילי
אהבתי
האמת שזה נכון
עצוב
*תצאו ממופ"ת אהםםםם* למה שניידי מאמי לא צוחק אתכם?

dk6

New member
תורי

שברת פעם שן? חופשי, נתקעתי בשפת הבריכה שהייתי קטנה ואז יצאתי מהבריכה ונפלתי במדרות... בכל אחת מהנפילות האלה שברתי שן אחת עשית טיפול שיניים? אחרי מה שקרה בשאלה הראשונה כן הקאת במקום ציבורי? כן שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? מה קשור? לא! היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו? כן יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא חיכית למשהו קרוב לשנה? חצי שנה נחשב? עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא טעמת קליק XL? כן לא אטרקציה פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא אבל אף פעם לא רציתי היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא, לא חושבת עליה קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא שזכור לי רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? חופשי... רצית שיהיה לך זנב? לא יותר מידי.. כנפיים אבל רציתי ראית סרט כחול? כן. לא מבינה למה זה כזה אטרקציה הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא בלעת כפתור? לא נתקעת במגלשה? לא.. אני לא עד כדי כך גוש שנאת שם מסוים בגלל מישהו? חופשי. עינב זה שם מגעיל (בלי להעליב אף אחד) התאהבת פעם במורה? איכס גועל נפש באבא\אמא של חבר\ה? כנ"ל בדמות מספר\סרט? לא ממש במישהו מאותו מין? לא חווית אהבה חד צדדית? כן עישנת? כן חלית? כן אבל ממש לא לעיתים קרובות לקחת סמים? כן, אבל כבר לא התנדבת איפושהו? כן בכיתה ח' ראית יותר מחמישה סרטים ביום? כן ישנת יותר מ20 שעות ברצף? לא אושפזת בבית חולים? כן הוציאו לי את התוספתן ראית אדם מת במציאות? לא ראית חתול מת במציאות? כבישי ישראל התאהבת? כן ברחת מהבית? מספיק פעמים היית על רכבת הרים? כן לא כ"כ אוהבת היית על רכבת הרים והקאת? לא היית על רכבת הרים בחו"ל? כן היית בכלל בחו"ל? כן מילאת את החדר שלך בפוסטרים? לא קנית סתם הפתעה למישהו בלי סיבה? כן ישנת עם פוך בקיץ? כן פוך ומזגן זה רולס ראית המורדים? לא!! גועל נפש היית "מאחורי הקלעים"? של הקאמל / צוותא נחשב? היית בצילומים של תוכנית? חח חופשי ארץ נהדרת אסף הראל משחק מכור הצטלמת עם מפורסם? ירמי קפלן!!!! איזה יפה הוא דיברת עם מישהו בטלפון יותר מ3 שעות? חופשי נראה לי עם ליהי היה לך פרבי? על סעיף זה הייתי מעדיפה שלא להתוודות אבל כן החלפת מנורה? כן... שברת דיסק? בכוונה כן של בריטני ספירס השם שלך הופיע בעיתון? לא אתה הופעת בעיתון? לא אבל ראו אותי בטלוויזיה נכשלת במקצוע? חח חופשי היית על במה? שלא היה קהל נחשב? אם לא אז עוד שבועיים ככה התגעגעת למישהו? כל הזמן ראית את פיזה? כן ואת מגדל אייפל? כן ואת עזריאלי? מה פתאום היה לך יותר מ39 מעלות חום? כן היה לי 41 כמעט מתתי הקפיצו אותך כיתה? לא אבל רצו נשארת שנתיים בגן? לא שתית המון שוקו? לא, לא כ"כ אוהבת שוקו היית בקייטנה? כן יצאת למחנה? קיץ בצופים... לא הייתי צריכה להודות בזה אכלת משהו חריף? כן גידלת פעם חיה?כן, אבל היא ברחה לי ירד לך דם מהאף? כן עשית מרתון סרטים? חופשי היית במפגש פורום? לא עזרת לזקן/ה לחצות את הכביש? לא, היה לך חלום שחזר על עצמו? כן התעוררת בגלל חלום מסויים? כן חלמתי שנפלתי לבור בלי תחתית פרצת למישהו לאייסיקיו/מסנג'ר? לאא היית בטיול מאורגן? לא הלכת לאיבוד? כל הזמן, במיוחד שליהי מסבירה איך להגיע לראשון נכנסת למצב כפית? במיוחד אחרי הופעות (לא משנה איז ההופעה מוזיקה סטנדאפ) עשית מועד ג'? מועד ב' לא עשיתי מדברים איתי על מועד ג' התעוררת וגילית שיש עודד מנשה במיטה שלך? לא הייתם באוניברסיטה?(לא למטרות לימודים...) כן ליום הסטודנט.. זה נחשב? נרדמת ברכבת? לא נסעתי בחיים שלי ברכבת בארץ קפצת בנג'י? לא הגעת לבית חולים באמצע הלילה? לא היית באמבולנס? לא ראית "60 שניות"? יש לי 60 שניות על סטנדאפ בבית הגשת מבחן ריק? לא.. תמיד ניסיתי לזיין ת'שכל הגבת למישהו והוספת את הקובץ של "אומנות השרשור"? מה אני מורה? ישנת בזמן שהייתה צפירה? כן היית נחמד לילדים קטנים שאתה לא מכיר? לא! חשבו שאתה מוכר בחנות? כל הזמן, אבל זה אולי כי אני עובדת בקיוסק. ניסית לא לדבר בכלל? כן הצלחתי למשך שעה הסתכלת בתמונות שיש לך במחשב סתם בשביל הכיף? כל יום כל היום אני גם עושה איתן שטויות בפוטושופ ראית סרט/תוכנית רק בגלל אחת הדמויות? ג'וני דפ גררר היית חולה ולא היה לך כוח לנוח ושיעמם לך אז עשית שאלון של "האם אי פעם...."? לא

ט2לולה

New member
אני../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif

שברת פעם שן? לא עשית טיפול שיניים? כן.. הקאת במקום ציבורי? לא- חס וחסה ("העצומה נגד הקאות" דנדן
) שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?
לא היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא.. עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו? לא.. יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לאא! קראתי את העמוד הראשון של הספר הראשון כמה פעמים כי לא הבנתי כלום חיכית למשהו קרוב לשנה? כן עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לאא! טעמת קליק XL? כן
יאמייייי פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?
לא קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) היו לי המון מקרים שהצלתי גורי חתולים וכלבים נטושים והיום יש להם בית
והפרדתי בין מכות של ילדים טיפשים מהכיתה שלי רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? לאיודעת
רצית שיהיה לך זנב?
בגן ראית סרט כחול? לאאא הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? חחח לא חלילה בלעת כפתור?
לא נתקעת במגלשה? לא שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן
התאהבת פעם במורה? לאאאאא באבא\אמא של חבר\ה? לאאאאאאאא בדמות מספר\סרט?
במישהו מאותו מין? לאא חווית אהבה חד צדדית?
עישנת? שכטה
חלית? כן לקחת סמים? לאאאא התנדבת איפושהו? כן ראית יותר מחמישה סרטים ביום? כן ישנת יותר מ20 שעות ברצף? לא אושפזת בבית חולים? לא חס וחלילללללה ראית אדם מת במציאות? לא.. ראית חתול מת במציאות? כן
התאהבת? כן ברחת מהבית? שהייתי קטנה ברחתי לחדר מדרגות והתחבאתי שם מלא זמן עד שיצאו לחפש אותי
היית על רכבת הרים? כןןןן
היית על רכבת הרים והקאת? לא היית על רכבת הרים בחו"ל? כן היית בכלל בחו"ל? כן מילאת את החדר שלך בפוסטרים? כן (גם עכשיו הוא מלא) קנית סתם הפתעה למישהו בלי סיבה? כן
ישנת עם פוך בקיץ? כן, עם 3! שהיה מזגן נראה לי 10 מעלות
ראית המורדים? כן! בכיתה ו'
היית "מאחורי הקלעים"? כן היית בצילומים של תוכנית? כן הצטלמת עם מפורסם? כן דיברת עם מישהו בטלפון יותר מ3 שעות? דיברתי שעה בערך אבל לא 3.. היה לך פרבי? כן! איזה חמודד החלפת מנורה?
לא שברת דיסק? כאלו שאני מוצאת על הרצפה ברחוב זה כיף לדרוך עליהם כמו על עלים
השם שלך הופיע בעיתון? כן אתה הופעת בעיתון? כן נכשלת במקצוע? לא היית על במה? כן התגעגעת למישהו? כן ראית את פיזה? כן ואת מגדל אייפל? כן ואת עזריאלי? כן (אני רואה אותם מהחלון) היה לך יותר מ39 מעלות חום? כן
הקפיצו אותך כיתה? לא נשארת שנתיים בגן? לא שתית המון שוקו? לעע
היית בקייטנה? כן יצאת למחנה? כןן
אכלת משהו חריף? כן גידלת פעם חיה? כן ירד לך דם מהאף? כן
עשית מרתון סרטים? כן היית במפגש פורום? כן
עזרת לזקן/ה לחצות את הכביש? בערך.. היה לך חלום שחזר על עצמו? כן :| התעוררת בגלל חלום מסויים? כן פרצת למישהו לאייסיקיו/מסנג'ר? לא היית בטיול מאורגן? כן הלכת לאיבוד? כן (בגיל שנתיים בפארק ענק ושנה שעברה בספרד :| ועוד מלא פעמים) נכנסת למצב כפית? כן ברור
עשית מועד ג'? לא עשיתי מועד ב' אני עוד לא בתיכון
) התעוררת וגילית שיש עודד מנשה במיטה שלך?
ברור! הייתם באוניברסיטה?(לא למטרות לימודים...) כן נרדמת ברכבת? לא קפצת בנג'י? לא.. אני רוצה
הגעת לבית חולים באמצע הלילה? לקחת את אמא שלי מהעבודה היית באמבולנס? לא ראית "60 שניות"? לא הגשת מבחן ריק? לא הגבת למישהו והוספת את הקובץ של "אומנות השרשור"? לא
ישנת בזמן שהייתה צפירה? לא היית נחמד לילדים קטנים שאתה לא מכיר? כן חשבו שאתה מוכר בחנות? לא.. ניסית לא לדבר בכלל? כן
לא הולך
הסתכלת בתמונות שיש לך במחשב סתם בשביל הכיף? כן ראית סרט/תוכנית רק בגלל אחת הדמויות? כן היית חולה ולא היה לך כוח לנוח ושיעמם לך אז עשית שאלון של "האם אי פעם...."? עכשיו

gilmorefreak

New member
ארוך!../images/Emo12.gif

שברת פעם שן? לא עשית טיפול שיניים? כן הקאת במקום ציבורי? לא שזכור לי
שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? יאפ היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? נופ עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו? נופ
יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? יאפ
חיכית למשהו קרוב לשנה? יאפ עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? נופ
טעמת קליק XL? יאפ
פגשת אי פעם את מתי אטלס? נופ
היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) אמממ...לא נראה לי..כאילו טיפסתי על עץ..אבל זה לא להקריב את כל כולי, החייאתי אדם חולה בצהבת..נחשב?
רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? נופ, אבל יש פעמים שיזמתי ריב קטנוני כי רציתי לריב- ידעתי מראש שזאת סתם קטנוניות..
רצית שיהיה לך זנב? נופ
ראית סרט כחול? נתקלתי כמה פעמים בלילה כשחיפשתי מה לראות...
אהה..ונראה לי בחטיבה הבנים הושיבו את הבנות לראות אבל עצמנו עיניים!
הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? נופ בלעת כפתור? נופ נתקעת במגלשה? יאפ שנאת שם מסוים בגלל מישהו? יאפ התאהבת פעם במורה?נופ באבא\אמא של חבר\ה?נופ בדמות מספר\סרט? לא רציני אבל...
במישהו מאותו מין? נופ חווית אהבה חד צדדית? נופ עישנת?לא חלית?בוודאי לקחת סמים?חס וחסה! התנדבת איפושהו?יאפ ראית יותר מחמישה סרטים ביום? יש מצב.. ישנת יותר מ20 שעות ברצף?
לא שזכור לי! אושפזת בבית חולים? לא ראית אדם מת במציאות? יאפ, שניים אפילו.. ראית חתול מת במציאות? כל יום ברחוב בערך.. התאהבת? נופ ברחת מהבית? לכמה שעות נחשב? היית על רכבת הרים? אני מניחה שכן... היית על רכבת הרים והקאת? נופ היית על רכבת הרים בחו"ל? נופ
היית בכלל בחו"ל? בוודאי מילאת את החדר שלך בפוסטרים? חה!
כל כך כן... קנית סתם הפתעה למישהו בלי סיבה? לא שזכור לי... ישנת עם פוך בקיץ? בטח! ראית המורדים? חס וחסה! נתקלתי לצערי הרב כשחיפשתי מה לראות וברחתי.. היית "מאחורי הקלעים"? נופ היית בצילומים של תוכנית? לא הצטלמת עם מפורסם? לא דיברת עם מישהו בטלפון יותר מ3 שעות?
יש מצב... היה לך פרבי?לא החלפת מנורה? כן שברת דיסק? לא השם שלך הופיע בעיתון? כן אתה הופעת בעיתון? תמונה? יש מצב.. נכשלת במקצוע? כן אבל מחצית אחרי שיפרתי..
היית על במה? כן|הכחשה| התגעגעת למישהו? כן ראית את פיזה? כן ואת מגדל אייפל? כן ואת עזריאלי?
כן היה לך יותר מ39 מעלות חום? לדברי אמא: "אולי כשהיית קטנה" הקפיצו אותך כיתה? לא נשארת שנתיים בגן? לא שתית המון שוקו? כן..
היית בקייטנה?בטח! יצאת למחנה? מי לא? אכלת משהו חריף? לצערי גידלת פעם חיה? ברור ירד לך דם מהאף? לא עשית מרתון סרטים? כן, אבל לא רציני, החברות נשברו אחרי סרט וחצי..
היית במפגש פורום? כן*אהמ* עזרת לזקן/ה לחצות את הכביש? לא, אבל ליוויתי לכל מיני מקומות..עזרתי לרדת במדרגות...
היה לך חלום שחזר על עצמו? יאפ התעוררת בגלל חלום מסויים? כן פרצת למישהו לאייסיקיו/מסנג'ר? לא, אבל שקלתי..
היית בטיול מאורגן? כן הלכת לאיבוד? כן!
נכנסת למצב כפית?
כל כך הרבה פעמים.. עשית מועד ג'? ג'? לא.. התעוררת וגילית שיש עודד מנשה במיטה שלך?
הייתם באוניברסיטה?(לא למטרות לימודים...)בטח.. נרדמת ברכבת?לא קפצת בנג'י?לא, תוכנית עתידית.. הגעת לבית חולים באמצע הלילה? כן היית באמבולנס? ברור..[התנדבתי במד"א
] ראית "60 שניות"?לא הגשת מבחן ריק?בוחן, פעמיים השנה..
הגבת למישהו והוספת את הקובץ של "אומנות השרשור"? הוו המון.. ישנת בזמן שהייתה צפירה?לא היית נחמד לילדים קטנים שאתה לא מכיר? אינ מניחה שכן.. חשבו שאתה מוכר בחנות?
כן... ניסית לא לדבר בכלל? במשחקי שתיקה..אבל אני גם ככה לרוב שותקת..
הסתכלת בתמונות שיש לך במחשב סתם בשביל הכיף? המון.. ראית סרט/תוכנית רק בגלל אחת הדמויות? כן היית חולה ולא היה לך כוח לנוח ושיעמם לך אז עשית שאלון של "האם אי פעם...."? כן.. יום טוב ותהיו בריאים! תודה!

S h n o z L e e

New member
../images/Emo41.gifאני חדשה../images/Emo41.gif

וממש משעמם לי אז.. האם איפ עם שברת שן? כה, בגן. עשית טיפול שיניים? כן הקאת במקום ציבורי? כן שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? אמממ.. טוב. היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא נראה לי עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו? כן. יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא חיכית למשהו קרוב לשנה? אממ אולי, לא זוכרת עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא. טעמת קליק XL? כה, למעשה הייתי שמנה ובשבוע האחרון אכלתי 3 חבילות לבד :) פגשת אי פעם את מתי אטלס? לא. היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא, היא באה לי בחלום אני שוברת לה צלע
קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא, אני בנאדם רע. רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן רצית שיהיה לך זנב? כה. ראית סרט כחול? כה. הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לאח שלי :) בלעת כפתור? כה (והשאלה הזאת מזכירה לי את הבדיחה של הדר דינר על בנות משתינות:)) נתקעת במגלשה? לא, אנ'לא עד כדי כך שמנה. שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כה. התאהבת פעם במורה? לא, איוו. באבא\אמא של חבר\ה? ראה שאלה קודמת. בדמות מספר\סרט? כה, בהיילי ג'ואל אוסמונט בחוש השישי
במישהו מאותו מין? לא חווית אהבה חד צדדית? אמממ כן עישנת? כן. חלית? כן לקחת סמים? כן התנדבת איפושהו? כן, במסגרת מחוייבות אישית. אני לא נוהגת לתרום מעצמי אלא אם כן מכריחים אותי. ראית יותר מחמישה סרטים ביום? כן. ישנת יותר מ20 שעות ברצף? לא, מה אני דוב?! אושפזת בבית חולים? לא. ראית אדם מת במציאות? לא. ראית חתול מת במציאות? כן התאהבת? אממ. נראה לי :) ברחת מהבית? כן, בגיל 7 הייתה לי תקופה מאוד עצמאית. היית על רכבת הרים? כן היית על רכבת הרים והקאת? לא. היית על רכבת הרים בחו"ל? כן היית בכלל בחו"ל? כן מילאת את החדר שלך בפוסטרים? כן, ואני מעדיפה להדחיק את התקרית הנ"ל. קנית סתם הפתעה למישהו בלי סיבה? כן. ישנת עם פוך בקיץ? לא. ראית המורדים? כן. היית "מאחורי הקלעים"? כן. היית בצילומים של תוכנית? כן. הצטלמת עם מפורסם? אלפרברוס 100% כותנה נחשב?
דיברת עם מישהו בטלפון יותר מ3 שעות? כן. היה לך פרבי? לא, אמא לא הסכימה לקנות לי
החלפת מנורה? כן שברת דיסק? כן השם שלך הופיע בעיתון? לא נראה לי.. אתה הופעת בעיתון? לא נראה לי נכשלת במקצוע? השאלה שמתאימה כאן היא "עברת פעם מקצוע?" היית על במה? כן (דפנה!!!!
) התגעגעת למישהו? כן ראית את פיזה? לא ואת מגדל אייפל? כן ואת עזריאלי? כן היה לך יותר מ39 מעלות חום? כן הקפיצו אותך כיתה? לא נשארת שנתיים בגן? מה אני קלמנטינה? שתית המון שוקו? כה היית בקייטנה? כה יצאת למחנה? כן אכלת משהו חריף? כן, ואני לא אחזור על זה גידלת פעם חיה? יש לי כלב
ירד לך דם מהאף? כן עשית מרתון סרטים? כן היית במפגש פורום? לא עזרת לזקן/ה לחצות את הכביש? כן, פעם אחת זקנה כפתה את עצמה עליי
היה לך חלום שחזר על עצמו? כן התעוררת בגלל חלום מסויים? כן פרצת למישהו לאייסיקיו/מסנג'ר? לא היית בטיול מאורגן? לא הלכת לאיבוד? כן נכנסת למצב כפית? זה קורה לי יום-יום. עשית מועד ג'? אני מניחה שכן.. התעוררת וגילית שיש עודד מנשה במיטה שלך? הלוואי
הייתם באוניברסיטה?(לא למטרות לימודים...) כן, הייתי בהופעות נרדמת ברכבת? לא קפצת בנג'י? לא, אבל צנחתי צניחה חופשית
הגעת לבית חולים באמצע הלילה? לא היית באמבולנס? לא ראית "60 שניות"? לא הגשת מבחן ריק? כן הגבת למישהו והוספת את הקובץ של "אומנות השרשור"? כן, אני מעצבנת
ישנת בזמן שהייתה צפירה? כן היית נחמד לילדים קטנים שאתה לא מכיר? שונאת ילדים
חשבו שאתה מוכר בחנות? כן, ואני נוהגת לצרוח על אנשים שעושים את זה ניסית לא לדבר בכלל? רק כשחברים לי ממש מתעצנים עליי, אבל זה קשה :( הסתכלת בתמונות שיש לך במחשב סתם בשביל הכיף? כן ראית סרט/תוכנית רק בגלל אחת הדמויות? לא היית חולה ולא היה לך כוח לנוח ושיעמם לך אז עשית שאלון של "האם אי פעם...."? לא

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo113.gif../images/Emo110.gif

את מוזמנת לפתוח לעצמך הודעה שמודיעה על כך שאת חדשה
את אפילו יותר ממוזמנת

למעלה