ארוך!../images/Emo12.gif
שברת פעם שן? לא עשית טיפול שיניים? כן הקאת במקום ציבורי? לא שזכור לי
שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? יאפ היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? נופ עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו? נופ
יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? יאפ
חיכית למשהו קרוב לשנה? יאפ עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? נופ
טעמת קליק XL? יאפ
פגשת אי פעם את מתי אטלס? נופ
היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) אמממ...לא נראה לי..כאילו טיפסתי על עץ..אבל זה לא להקריב את כל כולי, החייאתי אדם חולה בצהבת..נחשב?
רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? נופ, אבל יש פעמים שיזמתי ריב קטנוני כי רציתי לריב- ידעתי מראש שזאת סתם קטנוניות..
רצית שיהיה לך זנב? נופ
ראית סרט כחול? נתקלתי כמה פעמים בלילה כשחיפשתי מה לראות...
אהה..ונראה לי בחטיבה הבנים הושיבו את הבנות לראות אבל עצמנו עיניים!
הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? נופ בלעת כפתור? נופ נתקעת במגלשה? יאפ שנאת שם מסוים בגלל מישהו? יאפ התאהבת פעם במורה?נופ באבא\אמא של חבר\ה?נופ בדמות מספר\סרט? לא רציני אבל...
במישהו מאותו מין? נופ חווית אהבה חד צדדית? נופ עישנת?לא חלית?בוודאי לקחת סמים?חס וחסה! התנדבת איפושהו?יאפ ראית יותר מחמישה סרטים ביום? יש מצב.. ישנת יותר מ20 שעות ברצף?
לא שזכור לי! אושפזת בבית חולים? לא ראית אדם מת במציאות? יאפ, שניים אפילו.. ראית חתול מת במציאות? כל יום ברחוב בערך.. התאהבת? נופ ברחת מהבית? לכמה שעות נחשב? היית על רכבת הרים? אני מניחה שכן... היית על רכבת הרים והקאת? נופ היית על רכבת הרים בחו"ל? נופ
היית בכלל בחו"ל? בוודאי מילאת את החדר שלך בפוסטרים? חה!
כל כך כן... קנית סתם הפתעה למישהו בלי סיבה? לא שזכור לי... ישנת עם פוך בקיץ? בטח! ראית המורדים? חס וחסה! נתקלתי לצערי הרב כשחיפשתי מה לראות וברחתי.. היית "מאחורי הקלעים"? נופ היית בצילומים של תוכנית? לא הצטלמת עם מפורסם? לא דיברת עם מישהו בטלפון יותר מ3 שעות?
יש מצב... היה לך פרבי?לא החלפת מנורה? כן שברת דיסק? לא השם שלך הופיע בעיתון? כן אתה הופעת בעיתון? תמונה? יש מצב.. נכשלת במקצוע? כן אבל מחצית אחרי שיפרתי..
היית על במה? כן|הכחשה| התגעגעת למישהו? כן ראית את פיזה? כן ואת מגדל אייפל? כן ואת עזריאלי?
כן היה לך יותר מ39 מעלות חום? לדברי אמא: "אולי כשהיית קטנה" הקפיצו אותך כיתה? לא נשארת שנתיים בגן? לא שתית המון שוקו? כן..
היית בקייטנה?בטח! יצאת למחנה? מי לא? אכלת משהו חריף? לצערי גידלת פעם חיה? ברור ירד לך דם מהאף? לא עשית מרתון סרטים? כן, אבל לא רציני, החברות נשברו אחרי סרט וחצי..
היית במפגש פורום? כן*אהמ* עזרת לזקן/ה לחצות את הכביש? לא, אבל ליוויתי לכל מיני מקומות..עזרתי לרדת במדרגות...
היה לך חלום שחזר על עצמו? יאפ התעוררת בגלל חלום מסויים? כן פרצת למישהו לאייסיקיו/מסנג'ר? לא, אבל שקלתי..
היית בטיול מאורגן? כן הלכת לאיבוד? כן!
נכנסת למצב כפית?
כל כך הרבה פעמים.. עשית מועד ג'? ג'? לא.. התעוררת וגילית שיש עודד מנשה במיטה שלך?
הייתם באוניברסיטה?(לא למטרות לימודים...)בטח.. נרדמת ברכבת?לא קפצת בנג'י?לא, תוכנית עתידית.. הגעת לבית חולים באמצע הלילה? כן היית באמבולנס? ברור..[התנדבתי במד"א
] ראית "60 שניות"?לא הגשת מבחן ריק?בוחן, פעמיים השנה..
הגבת למישהו והוספת את הקובץ של "אומנות השרשור"? הוו המון.. ישנת בזמן שהייתה צפירה?לא היית נחמד לילדים קטנים שאתה לא מכיר? אינ מניחה שכן.. חשבו שאתה מוכר בחנות?
כן... ניסית לא לדבר בכלל? במשחקי שתיקה..אבל אני גם ככה לרוב שותקת..
הסתכלת בתמונות שיש לך במחשב סתם בשביל הכיף? המון.. ראית סרט/תוכנית רק בגלל אחת הדמויות? כן היית חולה ולא היה לך כוח לנוח ושיעמם לך אז עשית שאלון של "האם אי פעם...."? כן.. יום טוב ותהיו בריאים! תודה!