שאלון

../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo41.gif

שם: תאריך לידה (כולל שנה): יישוב או אזור: תאריך הצטרפות לפורום: אייקון/ים אהוב/ים: ICQ: מסנג'ר: אי-מייל: אתר אישי(אם יש..): איזה סוג תוכי יש לך?: כמה תוכים יש לך?: שמות התוכים שלך: התוכי האהוב עליך מבין כולם.(למי שיש יותר מ-1): צרף תמונה.

שוב..מודגש

שם: תאריך לידה (כולל שנה): סדגש| יישוב או אזור: תאריך הצטרפות לפורום: אייקון/ים אהוב/ים: ICQ: מסנג'ר: אי-מייל: אתר אישי(אם יש..): איזה סוג תוכי יש לך?: כמה תוכים יש לך?: שמות התוכים שלך: התוכי האהוב עליך מבין כולם.(למי שיש יותר מ-1): צרף תמונה.

אניייי

שם:אופיר תאריך לידה (כולל שנה):2/6/1992 יישוב או אזור: פ"ת תאריך הצטרפות לפורום:לא זכור.. אייקון/ים אהוב/ים:אין ICQ:336150327 מסנג'ר:אין אי-מייל:[email protected] אתר אישי(אם יש..):אין איזה סוג תוכי יש לך?:תוכונים כמה תוכים יש לך?:2 שמות התוכים שלך:בוזי ותותי התוכי האהוב עליך מבין כולם.(למי שיש יותר מ-1):מה ז"א?!? אני מת על שניהם.. צרף תמונה.

אני..!!

שם: רביד תאריך לידה (כולל שנה): 2.10.1990 יישוב או אזור: פתח תקווה אייסיקיו: 239525483 מסנג'ר: [email protected] אי-מייל: [email protected] איזה סוג תוכי יש לך?: קוקטילים,פרסנטות,פישרית מוחתמת. כמה תוכים יש לך?:5 התוכי האהוב עליך מבין כולם.(למי שיש יותר מ-1): כולם (אין אחד) צרף תמונה: תמונה של הפישרית

AVriL AddiCt

New member
שלי../images/Emo41.gif

שם: שרונה מלקר תאריך לידה (כולל שנה): 1/11/86 יישוב או אזור: רמלה תאריך הצטרפות לפורום:לא זוכרת אייקון/ים אהוב/ים:אין ICQ: 282527531 מסנג'ר: [email protected] אי-מייל: [email protected] אתר אישי(אם יש..): איזה סוג תוכי יש לך?: קוקטייל כמה תוכים יש לך?:1 שמות התוכים שלך:אבריל התוכי האהוב עליך מבין כולם.(למי שיש יותר מ-1):ליפני אבריל הייתה לי קוקטיילית מהממת שהייתה אצלי 12 שנים אז אני בוחרת בה..אני עדיין אוהבת אותה
וצירפתי תמונה של החדשה..אבריל

למעלה