שאלון

ל א ק י

New member
../images/Emo3.gif

סיגנון מוזיקה מועדף: מ לאיודעת אתם שומעים מוזיקה כרגע? כן אם כן, מה? שייגעצ - ניו יורק רפיח יש לך מערכת סטריאו בחדר? לא כמה דיסקים מקוריים יש לך בערך? אחד שקיבלתי מתנה מתפוז
אתה צורב או קונה? צורבת מה אתה אומר על ערוץ Mtv? יש כאלה שנהנים ממנו, אז למה לא ו-MTV2? אה, יש כזה ערוץ?
להקה אהובה: לאיודעת אמ[?] נוטה לשייגעצ O: מוזיקה זה אחד הדברים שאתה חיי עליהם? כה יש לך חדר משלך? כה יש לך טלוויזיה בחדר? כה ומחשב? כה יש לך משו מיוחד בחדר? מ מזגן?
החדר שלך מבולגן או מסודר בד"כ? מבולגן :X מסודר רק בימים של מפגשים או כשמישו בא
אנשים דופקים בדלת כאשר הם רוצים להיכנס לחדר שלך? אמ כה.. כי הדלת נעולה תמיד
האם יש לך סטיקרים\מדבקות על הדלת? תמרור של אין כניסה יש לך תמונות בחדר? תמונה מתי החלפת גרביים פעם אחרונה? אתמול מתי קנית בגדים בפעם האחרונה? ביום שני הבנאדם האחרון שראית: אחי המקום האחרון בו בילית: החדר של אחי המזגן דולק כעת על חימום? לא מה
חם בחוץ יש לך נוף יפה מהחלון בחדר? יחסית לאיזה נוף? :X המבחן האחרון שעשית: בוחן במתמטיקה
!!
!!יה
מה מידת הנעליים שלך? 39 מצלמת אינטרנט יש לך? כה אתה משתמש בה? כה מתי ביקרת לאחרונה בצ'אט מצלמות? מ באירוח של הראל סקעת
אתה יודע בכלל מה זה צ'אט מצלמות? כה יש לך רישיון? כמובן [זה שאני בת 15 זה פרט שולי :X] תיקח אותי איתך? לא מה אני קמצנית אתה קורא גם שאלונים של אחרים? כה אוהב חורף? חורף אמיתי אבל
עם שלג והכל באיזו שעה התעוררת היום? 7:42 נכון לשעון המחשב מי העיר אותך? אמא

Lost Lullaby

New member
יוהו

סיגנון מוזיקה מועדף: פופ איכותי [!]\רוק\וואטאבר אתם שומעים מוזיקה כרגע? כע אם כן, מה? Darren Haues- I Like The Way יש לך מערכת סטריאו בחדר? ח אמ לא כמה דיסקים מקוריים יש לך בערך? מקסימום 10 :$ אתה צורב או קונה? תלוי של איזה אומן מה אתה אומר על ערוץ Mtv? נחמד מה ו-MTV2? אין לי להקה אהובה: savage garden
מוזיקה זה אחד הדברים שאתה חיי עליהם? בערך, כן יש לך חדר משלך? תיכף יהיה יש לך טלוויזיה בחדר? לא ומחשב? יאפ
יש לך משו מיוחד בחדר? לא ממש החדר שלך מבולגן או מסודר בד"כ? ח מבולגן אנשים דופקים בדלת כאשר הם רוצים להיכנס לחדר שלך? תלוי מי. אבא לא דופק !?@#%!@ [ואז מתעצבן שהדלת נעולה. גאון.] האם יש לך סטיקרים\מדבקות על הדלת? היו יש לך תמונות בחדר? כע מתי החלפת גרביים פעם אחרונה? היום מתי קנית בגדים בפעם האחרונה? לוידעת הבנאדם האחרון שראית: אחותי המקום האחרון בו בילית: אתמול בעזריאלי המזגן דולק כעת על חימום? לא יש לך נוף יפה מהחלון בחדר? נוף של בתים אחרים ח המבחן האחרון שעשית:כימיה והגשתי אותו חצי ריק
מה מידת הנעליים שלך? אמ 39 נראה לי מצלמת אינטרנט יש לך? כע אתה משתמש בה? לעיתים מתי ביקרת לאחרונה בצ'אט מצלמות? מה אתה יודע בכלל מה זה צ'אט מצלמות? צ'אט עם הרבה מצלמות אממ יש לך רישיון? לא תיקח אותי איתך? אין לי אבל אתה קורא גם שאלונים של אחרים? מי שאני מכירה אוהב חורף? כע אבל קר ]: באיזו שעה התעוררת היום? 7 וחצי ?!@#$! מי העיר אותך? החתול :<

FlowerPower

New member
תשובות בע

סיגנון מוזיקה מועדף: פופ ורוק אתם שומעים מוזיקה כרגע? כן אם כן, מה? lindsay lohan- over וזה הדבר היחידי שיש ברשימה יש לך מערכת סטריאו בחדר? כמובן כמה דיסקים מקוריים יש לך בערך? 12 אתה צורב או קונה? שומעת במחשב מה אתה אומר על ערוץ Mtv? הדרדר ונהיה מעפן.. ו-MTV2? אין לי ואני לא רואה להקה אהובה: אין להקה ספציפית.. אולי אבנסנס? מוזיקה זה אחד הדברים שאתה חיי עליהם? כן יש לך חדר משלך? כן יש לך טלוויזיה בחדר? כן ומחשב? כן יש לך משו מיוחד בחדר? מובייל של שבלולים (מפימו!) ופוסטר ענקי על הדלת החדר שלך מבולגן או מסודר בד"כ? מבולגן כי אין לי כח לסדר אנשים דופקים בדלת כאשר הם רוצים להיכנס לחדר שלך? כן האם יש לך סטיקרים\מדבקות על הדלת? לא, יש רק פוסטר יש לך תמונות בחדר? לא מתי החלפת גרביים פעם אחרונה? לפני חצי שעה, אחרי המקלחת P: מתי קנית בגדים בפעם האחרונה? לא זוכרת הבנאדם האחרון שראית: אח שלי המקום האחרון בו בילית: במקלחת (?) המזגן דולק כעת על חימום? כןןןן יש לך נוף יפה מהחלון בחדר? זה לא נוף.. זה סתם 2 בניינים ישנים כמו הבניין שלי :| המבחן האחרון שעשית: כימיה, היום! מה מידת הנעליים שלך? 38 מצלמת אינטרנט יש לך? לא אתה משתמש בה?... מתי ביקרת לאחרונה בצ'אט מצלמות? ביום רביעי או שלישי אתה יודע בכלל מה זה צ'אט מצלמות? בטח יש לך רישיון? לא... תיקח אותי איתך? אם היה לאן ללכת... אתה קורא גם שאלונים של אחרים? רק כשממש ממש משעמם לי, או כשיש שאלות ממש מאגניבות אוהב חורף? כן באיזו שעה התעוררת היום? 6:45 מי העיר אותך? פלאפון בלטה!

fushit

New member
../images/Emo23.gif דוד אוהב אותך..... ../images/Emo23.gif

סיגנון מוזיקה מועדף: רוק. את שומעת מוזיקה כרגע? כן! אם כן, מה? השיר החדש של אביתר בנאי. יש לך מערכת סטריאו בחדר? כן. כמה דיסקים מקוריים יש לך בערך? 12. את צורבת או קונה? לפעמים צורבת ולפעמים קונה. מה את אומרת על ערוץ Mtv? נחמד, לא יותר מזה. ו-MTV2? אין לי את זה. להקה אהובה: אין. מוזיקה זה אחד הדברים שאת חיה עליהם? כן! ועוד איך!!! יש לך חדר משלך? כן, אפילו 2! יש לך טלוויזיה בחדר? כן! ומחשב? לא. יש לך משהו מיוחד בחדר? חולצה של RIVER PLATE ודגל של ארגנטינה!!!!!!!!!! החדר שלך מבולגן או מסודר בד"כ? מאוד מבולגן! אנשים דופקים בדלת כאשר הם רוצים להיכנס לחדר שלך? כן, הם חייבים אחרת.... האם יש לך סטיקרים\מדבקות על הדלת? לא. יש לך תמונות בחדר? כן, הרבה! מתי החלפת גרביים פעם אחרונה? היום בצהריים. מתי קנית בגדים בפעם האחרונה? לפני שבוע. הבנאדם האחרון שראית: אח שלי. המקום האחרון בו בילית: הקניון. המזגן דולק כעת על חימום? לא. יש לך נוף יפה מהחלון בחדר? לא, לצערי הרב. המבחן האחרון שעשית: במקרא, פחח נראה לי שנכשלתי.... מה מידת הנעליים שלך? 39. מצלמת אינטרנט יש לך? כן. את משתמשת בה? לא. מתי ביקרת לאחרונה בצ'אט מצלמות? אף פעם לא הייתי שם. את יודעת בכלל מה זה צ'אט מצלמות? לא! מה זה? יש לך רישיון? כן, לטרקטור (איזה שוס אהה??!...) תקחי אותי איתך? כן. את קוראת גם שאלונים של אחרים? כן!!! בטח!!!! אוהבת חורף? כן. באיזו שעה התעוררת היום? 6:30 בלילה!! מי העיר אותך? הנודניק!!

ferrytale

New member
:)

סיגנון מוזיקה מועדף: רוק ורוק ישראלי.. אתם שומעים מוזיקה כרגע? אם כן, מה? ג'ניס גופלין.. יש לך מערכת סטריאו בחדר? כן.. כמה דיסקים מקוריים יש לך בערך? סביבות האלף, אבל לא להיבהל דוד שלי היה שדרן רדיו והשאיר לי הכל.. אתה צורב או קונה? בשנים האחרונות צורבת.. המחירים יותר מידי גבוהים לדעתי.. אבל אתמול קניתי שלוש מקוריים.. מה אתה אומר על ערוץ Mtv? זוועה! ו-MTV2? זוועת עולם!! להקה אהובה: ואוו יש הרבה.. קשה לבחור.. בעיקר המכשפות, פינק פלויד מוזיקה זה אחד הדברים שאתה חיי עליהם? מזאתאומרת??? החברה הכי טובה שלי! יש לך חדר משלך? כן.. יש לך טלוויזיה בחדר? היו הייתה לפני שנים.. ומחשב? כן אכן כן.. יש לך משו מיוחד בחדר? כמה לונגים מיוחדים.. החדר שלך מבולגן או מסודר בד"כ? לדעתי מסודר לדעת כולם, ממש ממש לא.. אנשים דופקים בדלת כאשר הם רוצים להיכנס לחדר שלך? כן.. האם יש לך סטיקרים\מדבקות על הדלת? חדר חדש בבית חדש.. לא ממש יש לך תמונות בחדר? לא.. מתי החלפת גרביים פעם אחרונה? היום בבוקר חח מתי קנית בגדים בפעם האחרונה? לפני חודש בלונדון.. הבנאדם האחרון שראית: נגה חברה מהבסיס.. המקום האחרון בו בילית: המרטף, האיזי (פאבים בחיפה).. אחד אחרי השני לפני שחזרתי לבסיס.. המזגן דולק כעת על חימום? כרגע כאן קפוא אז כן אבל אני לא ילדה של מזגן! יש לך נוף יפה מהחלון בחדר? מהחדר לא מהסלון כן.. המבחן האחרון שעשית: זה?? חחח מבחן מודעות, בפורום עולם המיסטיקה.. אני חייבת להגיש שזה אחלה פורום והוא ממולץ!! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1149 מה מידת הנעליים שלך? 37-38 תלוי בנעל מצלמת אינטרנט יש לך? כן.. אתה משתמש בה? לא ממש מתי ביקרת לאחרונה בצ'אט מצלמות? אולי פעמיים לפני שנה.. אתה יודע בכלל מה זה צ'אט מצלמות? כן..... יש לך רישיון? לא.. תיקח אותי איתך? לא.. אתה קורא גם שאלונים של אחרים? לא אוהב חורף? חולה על חורף.. באיזו שעה התעוררת היום? 12.. מי העיר אותך? חבר מהבסיס לרדת לעשות קניות בסופר.. האוכל פה חרא. יום קסום

Call to arms

סיגנון מוזיקה מועדף: רוק ואנדרגראונד היפ הופ. אתם שומעים מוזיקה כרגע? יאפ. אם כן, מה? מוש בן ארי - ועוד יום שיתחלף לManowar - Call To Arms. יש לך מערכת סטריאו בחדר? לא. כמה דיסקים מקוריים יש לך בערך? 500. אתה צורב או קונה? תלוי. לרוב קונה. מה אתה אומר על ערוץ Mtv? זבל. ו-MTV2? זבל. להקה אהובה: רד הוט, דייר סטרייטס. מוזיקה זה אחד הדברים שאתה חיי עליהם? יאפ. יש לך חדר משלך? יאפ. יש לך טלוויזיה בחדר? יאפ. ומחשב? יאפ. יש לך משו מיוחד בחדר? אותי. P: החדר שלך מבולגן או מסודר בד"כ? מסודר. אני מסדרת אותו כל בוקר.. אנשים דופקים בדלת כאשר הם רוצים להיכנס לחדר שלך? לא. קרציות. האם יש לך סטיקרים\מדבקות על הדלת? לא. יש לך תמונות בחדר? כן. מתי החלפת גרביים פעם אחרונה? לפני חצי שעה. מתי קנית בגדים בפעם האחרונה? חחחח. חצי שנה ? הבנאדם האחרון שראית: רז, אחותי. המקום האחרון בו בילית: קניון. המזגן דולק כעת על חימום? לא. :( יש לך נוף יפה מהחלון בחדר? כבר לא.
המבחן האחרון שעשית: ביולוגיה. מה מידת הנעליים שלך? 39. מצלמת אינטרנט יש לך? כן. אתה משתמש בה? לא. מתי ביקרת לאחרונה בצ'אט מצלמות? אתמול. אתה יודע בכלל מה זה צ'אט מצלמות? כן. יש לך רישיון? בקרוב. :) תיקח אותי איתך? בואי. אתה קורא גם שאלונים של אחרים? המ. של נטע, אירית, לירון, מד ואוהד[מפה, כאילו. ;[] אה, גם ענבר בעצם. אוהב חורף? יאפ. באיזו שעה התעוררת היום? 9. ישנתי 11 שעות.
מי העיר אותך? אני.

TiKi PooH

New member
שיר עצוב ../images/Emo80.gif

סיגנון מוזיקה מועדף: רוק אתם שומעים מוזיקה כרגע? כן אם כן, מה? איפההילד יש לך מערכת סטריאו בחדר? כן כמה דיסקים מקוריים יש לך בערך? 25 בערך. ( בעצם זה מה שיש אצל אימא, אצל אבא יש עוד.) אתה צורב או קונה? קונה וצורבת. מה אתה אומר על ערוץ Mtv? לא רואה ו-MTV2? לא רואה להקה אהובה: יש הרבה מוזיקה זה אחד הדברים שאתה חיי עליהם? כן יש לך חדר משלך? כן. שניים.( אבא ואימא) יש לך טלוויזיה בחדר? כן. שתיים (אבא ואימא) ומחשב? כן שניים ( אבא ואימא) < זה רק אני או שאני מתחילה לזחור על עצמי?) יש לך משו מיוחד בחדר? אפילו כמה. החדר שלך מבולגן או מסודר בד"כ? מבולגן אנשים דופקים בדלת כאשר הם רוצים להיכנס לחדר שלך? אין להם ברירה האם יש לך סטיקרים\מדבקות על הדלת? כן יש לך תמונות בחדר? כן מתי החלפת גרביים פעם אחרונה? היום בבוקר
מתי קנית בגדים בפעם האחרונה? שלשום הבנאדם האחרון שראית: אימא המקום האחרון בו בילית: בילית. הממ תגדירו ביליתי. אם הקניון הוא בילוי אז שם. המזגן דולק כעת על חימום? כן יש לך נוף יפה מהחלון בחדר? לא ממש, הגינה שלנו. המבחן האחרון שעשית: ביולוגיה מה מידת הנעליים שלך? 39 מצלמת אינטרנט יש לך? כן אתה משתמש בה? לא ( הדיגיטלית יותר מזמינה) מתי ביקרת לאחרונה בצ'אט מצלמות? כמה חודשים אתה יודע בכלל מה זה צ'אט מצלמות? כן יש לך רישיון? לא. ]: תיקח אותי איתך? ברגל. (; אתה קורא גם שאלונים של אחרים? לפעמים. אוהב חורף? הכי הכי באיזו שעה התעוררת היום? שבע מי העיר אותך? הכלב שלי.

NiloNip

New member
טוב, אז ככה:

סיגנון מוזיקה מועדף: רוק\ג'אז אתם שומעים מוזיקה כרגע? כן אם כן, מה? אביב גפן יש לך מערכת סטריאו בחדר? יש כמה דיסקים מקוריים יש לך בערך? 20-30 אתה צורב או קונה? משתדל לקנות.. מה אתה אומר על ערוץ Mtv? לא רואה ו-MTV2? כנ"ל, שניהם קקי. להקה אהובה: המממ.. אולי יוני בלוך.. מוזיקה זה אחד הדברים שאתה חיי עליהם? אכן. יש לך חדר משלך? יש יש לך טלוויזיה בחדר? לא ומחשב? כן יש לך משו מיוחד בחדר? פוסטר של היטלר על הקיר וגולגולת של חתול דרוס שקברתי על השולחן. החדר שלך מבולגן או מסודר בד"כ? מבולגן אנשים דופקים בדלת כאשר הם רוצים להיכנס לחדר שלך? כן האם יש לך סטיקרים\מדבקות על הדלת? לא הרבה אבל כן יש לך תמונות בחדר? תמונות? יעני חברים משפחה? לא. מתי החלפת גרביים פעם אחרונה? לפני שעה, אחרי המקלחת. מתי קנית בגדים בפעם האחרונה? לפני שנתיים או משהו.. הבנאדם האחרון שראית: במציאות? אמא שלי.. בדמיון? טוב, לא קשה לנחש... המקום האחרון בו בילית: הצוללת הצהובה בי-ם המזגן דולק כעת על חימום? לא יש לך נוף יפה מהחלון בחדר? היה עד שבנו שם בתים.. המבחן האחרון שעשית: ספרות מה מידת הנעליים שלך? 48 מצלמת אינטרנט יש לך? יש אתה משתמש בה? לפעמים.. מתי ביקרת לאחרונה בצ'אט מצלמות? שבועיים שלושה.. אתה יודע בכלל מה זה צ'אט מצלמות? [ראה שאלה קודמת] יש לך רישיון? לא תיקח אותי איתך? כשיהיה לי רישיון השמיים הם הגבול.. אתה קורא גם שאלונים של אחרים? מן הסתם, כן.. אוהב חורף? שונא חורף. באיזו שעה התעוררת היום? 11.5 מי העיר אותך? אבא

אני עונה!

סיגנון מוזיקה מועדף: מוזיקה שחורה, האוסים, ניו יורק האוס, שקטים. אתם שומעים מוזיקה כרגע? כן אם כן, מה?ביונסה יש לך מערכת סטריאו בחדר?כן כמה דיסקים מקוריים יש לך בערך?לא הרבה בכלל אתה צורב או קונה?צורבת מה אתה אומר על ערוץ Mtv?לא רע בכלל ו-MTV2?מעולה להקה אהובה:אין משהו מיוחד מוזיקה זה אחד הדברים שאתה חיי עליהם?כן יש לך חדר משלך?כן יש לך טלוויזיה בחדר?כן ומחשב?כן יש לך משו מיוחד בחדר? החיידקים שלי.. אני חולה. החדר שלך מבולגן או מסודר בד"כ?מסודר בדרך כלל אנשים דופקים בדלת כאשר הם רוצים להיכנס לחדר שלך?רוב הזמן כן האם יש לך סטיקרים\מדבקות על הדלת?לא יש לך תמונות בחדר?כן מתי החלפת גרביים פעם אחרונה?אתמול בלילה מתי קנית בגדים בפעם האחרונה?לפני איזה שבועיים הבנאדם האחרון שראית: אמא המקום האחרון בו בילית:לוויס, אתמול המזגן דולק כעת על חימום?לא יש לך נוף יפה מהחלון בחדר?לא משהו המבחן האחרון שעשית:חיבור, יום שישי מה מידת הנעליים שלך?37-8 מצלמת אינטרנט יש לך?לא אתה משתמש בה?----- מתי ביקרת לאחרונה בצ'אט מצלמות?לפני כמה ימים אתה יודע בכלל מה זה צ'אט מצלמות?כן, בלוג טיוי יש לך רישיון?אני לומדת תיקח אותי איתך?לא חחח אתה קורא גם שאלונים של אחרים?כן לפעמים אוהב חורף?לאאאא באיזו שעה התעוררת היום?2 מי העיר אותך?אני

nolie

New member
גם אני ../images/Emo13.gif

סיגנון מוזיקה מועדף: רוק וישראלי
אתם שומעים מוזיקה כרגע? כן.. אם כן, מה? דבק- פשוט ונאמן יש לך מערכת סטריאו בחדר? לא כמה דיסקים מקוריים יש לך בערך? הרבה... אתה צורב או קונה? פעם הייתי קונה, עכשיו-צורבת...
מה אתה אומר על ערוץ Mtv? בסדר
ו-MTV2? יטותר טוב
להקה אהובה:
מטאליקה
מוזיקה זה אחד הדברים שאתה חיי עליהם? בהחלט! יש לך חדר משלך? כן יש לך טלוויזיה בחדר? כן
ומחשב? כן יש לך משו מיוחד בחדר? אממ.. אני בו...
החדר שלך מבולגן או מסודר בד"כ? מסודר.. אנשים דופקים בדלת כאשר הם רוצים להיכנס לחדר שלך? כן האם יש לך סטיקרים\מדבקות על הדלת? כן יש לך תמונות בחדר? כן... מתי החלפת גרביים פעם אחרונה? בבוקר
מתי קנית בגדים בפעם האחרונה? לפני חודש הבנאדם האחרון שראית: את אמא שלי המקום האחרון בו בילית: באומן 17 המזגן דולק כעת על חימום?
יש לך נוף יפה מהחלון בחדר? בערך
המבחן האחרון שעשית: וואי... מזמן.... זה היה הבגרות בערבית... מה מידת הנעליים שלך? 39 מצלמת אינטרנט יש לך?
אתה משתמש בה? לא מתי ביקרת לאחרונה בצ'אט מצלמות? אף-פעם אתה יודע בכלל מה זה צ'אט מצלמות? לא יש לך רישיון? לא אתה קורא גם שאלונים של אחרים? לא אוהב חורף? כן
באיזו שעה התעוררת היום? בצהריים מתישהו מי העיר אותך? אמא...

../images/Emo9.gif

סיגנון מוזיקה מועדף: רוק אני מניחה.. אתם שומעים מוזיקה כרגע? יאפ אם כן, מה? אביב גפן-תסתכלו לשמיים יש לך מערכת סטריאו בחדר? יאפ כמה דיסקים מקוריים יש לך בערך? וואי המוןהמון אתה צורב או קונה? אני לא מוציאה את המקוריים מהבית..חח..אז גם קונה וגם צורבת כשצריך.. מה אתה אומר על ערוץ Mtv? אפשר להקיא? ו-MTV2? מה? שוב להקיא? להקה אהובה: משינה ושייגעצ מוזיקה זה אחד הדברים שאתה חיי עליהם? אפשר להגיד יש לך חדר משלך? יאפ יש לך טלוויזיה בחדר? יאפ ומחשב? בקרוב
יש לך משו מיוחד בחדר? תופים? החדר שלך מבולגן או מסודר בד"כ? כרגע? קצת ברדק..אבל מסודר בדר"כ אנשים דופקים בדלת כאשר הם רוצים להיכנס לחדר שלך? בטח !! האם יש לך סטיקרים\מדבקות על הדלת? אויש לא יש לך תמונות בחדר? יאפ מתי החלפת גרביים פעם אחרונה? הרגע מתי קנית בגדים בפעם האחרונה? לפניי שבועיים הבנאדם האחרון שראית: אמא המקום האחרון בו בילית:אתמול ביומולדת של ידיד שלי... המזגן דולק כעת על חימום? איכ לא.. (זה מייבש) יש לך נוף יפה מהחלון בחדר? של הבניין ממול
המבחן האחרון שעשית: תאטרון מה מידת הנעליים שלך? 39 מצלמת אינטרנט יש לך? כה אתה משתמש בה? לא בהיסטריה מתי ביקרת לאחרונה בצ'אט מצלמות? מזמןמזמן אתה יודע בכלל מה זה צ'אט מצלמות? חח כן יש לך רישיון? מממ (אני מאמינה שאחרי שאני אעשה תיאוריה הוא יגיע מהר מאוד).. תיקח אותי איתך? אם את רוצה
אתה קורא גם שאלונים של אחרים?ממ..לא ממש.. אוהב חורף? מאוד באיזו שעה התעוררת היום? 7:20 מי העיר אותך? אמאל'ה

flowers girl

New member
../images/Emo41.gif תגיבו נו תגיבווו:< ../images/Emo41.gif

סיגנון מוזיקה מועדף: פופ בעיקר
אבל גם רוק, פאנק, פאנק-פופ, פאנק-רוק, היפ הופ, R&B, ראפ
אתם שומעים מוזיקה כרגע? לא
אם כן, מה? לא לא
יש לך מערכת סטריאו בחדר? טייפדיסק
כמה דיסקים מקוריים יש לך בערך? משו כמו 40
אתה צורב או קונה? צורבת בד"כ
מה אתה אומר על ערוץ Mtv? ערוץ שולט
ו-MTV2? לא משו
להקה אהובה: דסטניז צ'יילד, אטומיק קיטן, שוגאבייבס, גירלז אלאוד
מוזיקה זה אחד הדברים שאתה חיי עליהם? ככעעעע
יש לך חדר משלך? כע
יש לך טלוויזיה בחדר? כע
ומחשב? לא
יש לך משו מיוחד בחדר? פוסטרים ועיצוב חמוד
החדר שלך מבולגן או מסודר בד"כ? מבולגן
אנשים דופקים בדלת כאשר הם רוצים להיכנס לחדר שלך? אם יש להם מצברוח מנומס
האם יש לך סטיקרים\מדבקות על הדלת? כשהדלת סגורה מבפנים תוכלו לראות פוסטר גדול של כריסטינה אגילרה מסקצ'רס
יש לך תמונות בחדר? תמונות
מז"א?
מתי החלפת גרביים פעם אחרונה? היום בבוקר
מתי קנית בגדים בפעם האחרונה? לפני שבוע ביום שבת
הבנאדם האחרון שראית: הילה חברה שלי, היא פה לידי
המקום האחרון בו בילית: ביליתי
קולנוע. איפה אני
חדר מחשבים בבצפר
המזגן דולק כעת על חימום? נראה לי שכן
יש לך נוף יפה מהחלון בחדר? בחדר
לא.
המבחן האחרון שעשית: מתמטיקה
מה מידת הנעליים שלך? 37
מצלמת אינטרנט יש לך? כן
אתה משתמש בה? כןןן
מתי ביקרת לאחרונה בצ'אט מצלמות? אתמול, אני כל הזמן נכנסת לחדר סקס לנוער (הפורום, דהה)
אתה יודע בכלל מה זה צ'אט מצלמות? לאא
מה נראה לכם
יש לך רישיון? לא
תיקח אותי איתך? לאיפה
אתה קורא גם שאלונים של אחרים? לפעמים
אוהב חורף? לא
באיזו שעה התעוררת היום? 7:15
מי העיר אותך? אמא שלי

../images/Emo86.gifעווווונה

סיגנון מוזיקה מועדף:רגאיי,ראפ ומזרחי אתם שומעים מוזיקה כרגע?לא אם כן, מה?לא שומעת יש לך מערכת סטריאו בחדר?לא כמה דיסקים מקוריים יש לך בערך?11 אתה צורב או קונה?צרוב בד"כ מה אתה אומר על ערוץ Mtv?נחמד ו-MTV2?לא מש'ו להקה אהובה:אין מוזיקה זה אחד הדברים שאתה חי עליהם?כן יש לך חדר משלך?כן יש לך טלוויזיה בחדר?כן ומחשב?כן יש לך משו מיוחד בחדר?לא החדר שלך מבולגן או מסודר בד"כ?באמצע
אנשים דופקים בדלת כאשר הם רוצים להיכנס לחדר שלך?בד"כ כן האם יש לך סטיקרים\מדבקות על הדלת?לא יש לך תמונות בחדר?כן מתי החלפת גרביים פעם אחרונה?היום בבוקר מתי קנית בגדים בפעם האחרונה?לפני שבוע הבנאדם האחרון שראית:אמא שלי המקום האחרון בו בילית:בצפר
המזגן דולק כעת על חימום?כן יש לך נוף יפה מהחלון בחדר?נוף נחמד המבחן האחרון שעשית:ערבית מה מידת הנעליים שלך?38-40 מצלמת אינטרנט יש לך?כן אתה משתמש בה?כן מתי ביקרת לאחרונה בצ'אט מצלמות?לא מבקרת שם אתה יודע בכלל מה זה צ'אט מצלמות?כן יש לך רישיון?לא תיקח אותי איתך?אין לי רישיון אתה קורא גם שאלונים של אחרים?לפעמים אוהב חורף?כן באיזו שעה התעוררת היום?7:30 מי העיר אותך?לבד

S i r i u s

New member
../images/Emo107.gif

סיגנון מוזיקה מועדף: רוק אתם שומעים מוזיקה כרגע?לא אם כן, מה? יש לך מערכת סטריאו בחדר?לא כמה דיסקים מקוריים יש לך בערך?לא ספרתי אתה צורב או קונה?מורידה מהאינטרנט מה אתה אומר על ערוץ Mtv?בעעע ו-MTV2?בעעע להקה אהובה:בון ג'ובי מוזיקה זה אחד הדברים שאתה חיי עליהם?אפשר לומר יש לך חדר משלך?לי ולבן זוגי
יש לך טלוויזיה בחדר?לא ומחשב?כן יש לך משו מיוחד בחדר?חמוס החדר שלך מבולגן או מסודר בד"כ?ככה אנשים דופקים בדלת כאשר הם רוצים להיכנס לחדר שלך?הוא נעול בדרך כלל. האם יש לך סטיקרים\מדבקות על הדלת?לא... יש לך תמונות בחדר?לא מתי החלפת גרביים פעם אחרונה?היום מתי קנית בגדים בפעם האחרונה?לא זכור לי הבנאדם האחרון שראית:חבר שלי המקום האחרון בו בילית:לא זוכרת המזגן דולק כעת על חימום?לא יש לך נוף יפה מהחלון בחדר?אין נוף המבחן האחרון שעשית:לא זוכרת מה מידת הנעליים שלך?37 מצלמת אינטרנט יש לך?יש אתה משתמש בה?לא מתי ביקרת לאחרונה בצ'אט מצלמות?בלוג טי וי נחשב? אתה יודע בכלל מה זה צ'אט מצלמות?כן יש לך רישיון?לא תיקח אותי איתך?לא אתה קורא גם שאלונים של אחרים?כן אוהב חורף?כן באיזו שעה התעוררת היום?06:00. התוכי העיר אותי. מי העיר אותך?תוכי

Rice Ball

New member
../images/Emo15.gif

סיגנון מוזיקה מועדף: רוק מטאל פאנק וקצת היפ הופ אתם שומעים מוזיקה כרגע? לא אם כן, מה? אני לא שומעת כרגע יש לך מערכת סטריאו בחדר? לא כמה דיסקים מקוריים יש לך בערך? לא הרבה במיוחד אתה צורב או קונה? לרוב צורבת מה אתה אומר על ערוץ Mtv? בסדר ו-MTV2? נחמד להקה אהובה: Hoobastank ^^ מוזיקה זה אחד הדברים שאתה חיי עליהם? אפשר לומר יש לך חדר משלך? כן יש לך טלוויזיה בחדר? לא (הוא קטן מדי לזה ^^) ומחשב? כן יש לך משו מיוחד בחדר?לא נראה לי במיוחד החדר שלך מבולגן או מסודר בד"כ? מבולגן אנשים דופקים בדלת כאשר הם רוצים להיכנס לחדר שלך? בדרך כלל לא האם יש לך סטיקרים\מדבקות על הדלת? לא חוץ משלט כזה שרשום שזה החדר שלי... יש לך תמונות בחדר? כן מתי החלפת גרביים פעם אחרונה? לפני חצי שעה בערך מתי קנית בגדים בפעם האחרונה? לא זוכרת... ^^; הבנאדם האחרון שראית: אמא המקום האחרון בו בילית: בבית (?) המזגן דולק כעת על חימום? לא יש לך נוף יפה מהחלון בחדר? השכנה נחשבת? המבחן האחרון שעשית: אלקטרוניקה מה מידת הנעליים שלך? 39 מצלמת אינטרנט יש לך? לא אתה משתמש בה? אין לי -_- מתי ביקרת לאחרונה בצ'אט מצלמות? לא מבקרת שם אתה יודע בכלל מה זה צ'אט מצלמות? כן... יש לך רישיון? לא תיקח אותי איתך? כן אתה קורא גם שאלונים של אחרים? כן אוהב חורף? כן באיזו שעה התעוררת היום? 7:05 מי העיר אותך? הטלפון (?)

n u t

New member
הרבה ענו אז בטח זה נחמד

סיגנון מוזיקה מועדף: אין אתם שומעים מוזיקה כרגע? כה... אם כן, מה?המכשפות - ריקוד האלים יש לך מערכת סטריאו בחדר?משהו כזה... אמ כאילו מכשיר שיש בו גם דיסק גם קלטת וגם רדיו... כמה דיסקים מקוריים יש לך בערך?15? אתה צורב או קונה?צורבת מה אתה אומר על ערוץ Mtv?חביב
ו-MTV2?לא יודעת אף פעם לא הסתכלתי להקה אהובה:אין אחת מוזיקה זה אחד הדברים שאתה חיי עליהם?לא... אבל אוהבת מאוד יש לך חדר משלך?כה יש לך טלוויזיה בחדר?לא ומחשב?גם לא יש לך משו מיוחד בחדר?חוץ ממני הכוונה?
החדר שלך מבולגן או מסודר בד"כ?מבולגן עד שאמא מסדרת
אנשים דופקים בדלת כאשר הם רוצים להיכנס לחדר שלך?כה... הוא גם בד"כ נעול אם אני נמצאת בו האם יש לך סטיקרים\מדבקות על הדלת?לא... יש לך תמונות בחדר?כה... אמ זתומרת, יש על הקיר לוח עם מגנטים שיש עליו תמונות של כל החברים שלי... מתי החלפת גרביים פעם אחרונה?לפני כמה שעות?
מתי קנית בגדים בפעם האחרונה?לפני כמה שעות
הבנאדם האחרון שראית:אמא המקום האחרון בו בילית:חחח קניות נחשב?
אם לא אז בארנה ראינו סרט ואז בבית קפה בראשון המזגן דולק כעת על חימום?לא דולק וגם לא מגיע לחדר הזה המניאק כי זה ממד יש לך נוף יפה מהחלון בחדר?של הבית מולי
המבחן האחרון שעשית:אחת הבגרויות מה מידת הנעליים שלך?39:$ מצלמת אינטרנט יש לך?יאפ אתה משתמש בה?לא הרבה מתי ביקרת לאחרונה בצ'אט מצלמות?אמ שלשום או משהו{?} אולי זה היה אתמול אתה יודע בכלל מה זה צ'אט מצלמות?כה
יש לך רישיון?כה תיקח אותי איתך?לאן?
אתה קורא גם שאלונים של אחרים?רק של אלה שמעניינים אותי אוהב חורף?
באיזו שעה התעוררת היום?שלוש בצהריים:| מי העיר אותך?אחותי התקשרה:S

מיאמי

סיגנון מוזיקה מועדף: עברי (ארץ ישראל היפה), אולדיז, קצת מזרחית, אבל רק הרגועים (יענו לא אבי ביטר וזהבה בן), בויבנד פופ, לא יודעת, מה שיוצא. אולי יותר קל להגיד מה אני לא אוהבת. אתם שומעים מוזיקה כרגע? יס. אם כן, מה? פלייליסט ארוך ומגוון, בשניות אלה ממש Waiting For That Day / Geogre Michael יש לך מערכת סטריאו בחדר? מיני. כמה דיסקים מקוריים יש לך בערך? 30 + אתה צורב או קונה? אם זה זמר/זמרת/להקה שאני ממש מעריכה, אז אני קונה. מה אתה אומר על ערוץ MTV? שנים לא ראיתי, אבל בפעם הקודמת שראיתי התחושה הייתה שה MTV שאצלנו נהיה MTV אמריקה. אני לא רואה כמעט, אז זה לא כזה עקרוני. ו-MTV2? אין לי ולכן אין לי מושג... להקה אהובה: הממ, שאלה קשה. אני לא בטוחה שיש לי אחת. מוזיקה זה אחד הדברים שאתה חיי עליהם? בהחלט! יש לך חדר משלך? יאפ. יש לך טלוויזיה בחדר? לא
ומחשב? המחשב היחיד בחדר שלי. יש לך משהו מיוחד בחדר? פוסטר ענק של ההימלאיה בשקיעה וסקיטלז
והחדר שלך מבולגן או מסודר בד"כ? בדרך כלל, מבולגן. אבל מבולגן כזה שאני יודעת איפה שמתי כל דבר. אנשים דופקים בדלת כאשר הם רוצים להיכנס לחדר שלך? הדלת פתוחה, מי שרוצה נכנס. האם יש לך סטיקרים\מדבקות על הדלת? לא. אבל פעם בשביל הצחוקים אבא הדביק שם דף שהוא תלש מ"השבוע" עם פרסומת לאיזו מסעדה איטלקית עם כל הסוגים של הפסטה והחליט שאני צריכה ללמוד אותם בעל פה. אז זה עדיין שם
יש לך תמונות בחדר? כן. מתי החלפת גרביים פעם אחרונה? כל יום, לא? אתמול היה הזוג האדום, ומחר יהיה הכחול ((היום אני לא יוצאת מהבית, אני חולה)). מתי קנית בגדים בפעם האחרונה? פיו, לא זוכרת! הבנאדם האחרון שראית: אימא שבאה להגיד לי לילה טוב אתמול בלילה. המקום האחרון בו בילית: המזגן דולק כעת על חימום? לא דולק, אבל אם היה דולק היה על חימום. יש לך נוף יפה מהחלון בחדר? אפשר להגיד, כן. המבחן האחרון שעשית: SAT, אתמול. מה מידת הנעליים שלך? 39. מצלמת אינטרנט יש לך? לא
אתה משתמש בה? מתי ביקרת לאחרונה בצ'אט מצלמות? אף פעם. אתה יודע בכלל מה זה צ'אט מצלמות? כזה צ'אט כזה... שיש בו מצלמות
יש לך רישיון? לא. תיקח אותי איתך? אולי
אתה קורא גם שאלונים של אחרים? קצת כן וקצת לא. אוהב חורף? כרגע לא, כי אני חולה
. באיזו שעה התעוררת היום? 13:00
מי העיר אותך? אף אחד... ככה יצא.

למעלה