שאלון

NimaZ

New member
התשובות שלי../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

אותו מקרא כמו של רוני...
איך קוראים לך?
השם הוא בעע.
נעמה בעע.
מי היה המועמד האהוב עליך באקדמיה לצחוק?
יוסי וטירן
מי היתה המועמדת האהובה עליך באקדמיה לצחוק?
נמנמ..... הדר... אבל אם זה תלוי בהופעה-מירב.
מי הדמות האהובה עליך במ.ק 22?
אין...
מהי התוכנית שאתה הכי אוהב בערוץ ביפ ערוץ הצחוק?
האקדמיה לצחוק
אבל גם באפי, מלקולם וסאות'פארק מעולות
מהו האייקון האהוב עליך? (חוץ מ-
) נמנמ... חוץ מ
... אני יודעת
ממש גדול
מה אתה מרגיש אם האינטרנט שלך לא עובד או שאתה בטיול ואתה לא יכול להיכנס לפורום (
)
בעע... עד עכשיו הזמן הכי ארוך שהייתי בנפרד מהפורום היה... יומיים... אבל עוד שבוע זה יהיה יותר...
מהו אתר האינטרנט האהוב עליך? (כולל פורומים
)
אין...
איך אתה אוהב לאכול
? קוביות או סירה? (או במיקרה של נעמה אוניה?)
לא סירה... לא קוביות... ולא אוניה... טיטניק
מה עדיף? מעריב לנוער או ראש1?
איפה שיש יותר דברים על האקדמיה
מה עדיף? האקדמיה לצחוק או מיכאלה?
תנחשו מה אני אגיד...
מה עדיף? איסיקיו או מסנג'ר?
מסנג'ר הרבה יותר נוח... אבל איי סי קיו יש ליותר אנשים
מה יותר מצחיק? הקומדי סטור או פלטפוס?
קומדי סטור...
מה התוכנית שאתה הכי מחכה לה בעונת הקיץ החדשה של ביפ?
נמנמ... פיוצ'רמה... סאות'פארק... ודאבל דייט
מה אתה חושב על אבי נוסבאום?
איש מצחיק ונראה ממש טוב
מה עדיף?
או
?
בעיקרון כלב... ואאבל אם יתנו לי חתול אני לא אחזיר אותו
יש לך אתר/קומונה/פורום? אם כן רשום את הכתובת!
יש... קומונת שונאי רוני סופרסטאר... בשלבי נסיון... נראה אם ילך... כתובת: http://communa.tapuz.co.il/olam
מיהו הזמר האהוב עליך?
אין זמר.... יש להקה... הבילויים.
מיהי הזמרת האהובה עליך?(רוני!)
רוני סופרסטאר
חחחחחחחח לאאאאאאאאא
אין ...
מהו השיר האהוב עליך?
כל שיר של הבילויים או שוקי .
אם יש שיר שנידבק לך ברגעים אלה מהו?
שוקי...
נכון שהאייקון הזה מוזר
?
הוא לא מוזר... הוא מפחיד!!!
וואלה או נענע?
יותר יוצא לי וואלה כי יש לי אימייל שם... אבל איו לי בעיות גם עם נענע
מהי הודעת ה"away" שאתה רושם באי סי קיו כשאתה לא נימצא
?
משתנה...
מה עדיף? סוף הדרך או רצים לדירה?
לא משנה...... שניהם דיי אותו דבר.
מה עדיף? דאבל דייט או החטא ועונשו?
אין אפשר לבחור
אני אוהבת את שניהם מאוד
איזה ערוץ אתם הכי אוהבים לראות?
או ביפ או ערוץ שלוש...
ענו על הסקר הזה!
NEVER!!!
לסיום,מה דעתכם על הפורום?
תנחשו לבד...

Ronush14

New member
מה קורה באמת עוד שבוע? ../images/Emo2.gif

ומה קורה עוד 12 ימים???
חחחחח

NimaZ

New member
נמנמ...

בעוד שבוע (יום ראשון הבא...) אני נוסעת (גם דניאל נוסעת איתי) לאילת עם עוד כמה חברות......... עד ליום חמישי לאחר מכן

Ronush14

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

יהיה עצוב בלי שתיכן... אבל תהנו!
ודברו איתי בטלפון! וגם באסמסים!

Ronush14

New member
אני אמסור משתיכן! ../images/Emo13.gif

גם לפורום יהיה עצוב בלעדיכן!!! אבל העיקר שתהנו!

NimaZ

New member
תודה אבילוס../images/Emo70.gif

יא גרופית של יהודה לוי אחת...
חהחהחחהחהחהחהח

אה?!?!../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

סליחה על האיחור, לא ראיתי את ההודעה שלך! אאאאאאאאאאאההההההההה!!!! את נוסעת?!?!?!?!?!? לללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאא! לורוצה לורוצה לורוצה לורוצה לורוצה!!!!!! אל תיסעי!!!!!! אם תסעי.... אם תסעי... אם תסעי אני אגנוב לך את כל האבטיחים!!!!!! אאאאאאווווווווווףףףףףףףף!!!! אני לא מאשרת לך ולדניאל את הנסיעה!!! אני קורעת לכן את הכרטיסים!!!! אל תיסעו!!!
אבל אם אתן בכל זאת נוסעות, תהנו!!! ותחזרו עם הרבה חוויות שתספרו לי באיציק!!!! (איציק זה אי סי קיו בשפה שלי)

NimaZ

New member
נמנמ...

עוד 12 ימים יש.... את המופע של האקדמיה
ווי-הי

אִיתַי

New member
../images/Emo140.gif כל התשובות! ../images/Emo8.gif

איך קוראים לך? איתי קופרשמידט (נא לא להיבהל משם המשפחה...). מי היה המועמד האהוב עליך באקדמיה לצחוק? אני חושב שהתשובה מ-א-ו-ד ברורה... מי היתה המועמדת האהובה עליך באקדמיה לצחוק? הדר לוי, למרות כל התרגילים המלוכלכים (ע"ע "המועמד האהוב"). מי הדמות האהובה עליך במ.ק 22? אני לא רואה את הסדרה. מהי התוכנית שאתה הכי אוהב בערוץ ביפ ערוץ הצחוק? "האקדמיה", אבל גם "פלטפוס". מהו האייקון האהוב עליך?
, וגם
(הם מככבים אצלי המון בקומונה). מה אתה מרגיש אם האינטרנט שלך לא עובד או שאתה בטיול ואתה לא יכול להיכנס לפורום? בודד (ובעיקר משועמם). מהו אתר האינטרנט האהוב עליך? (כולל פורומים) קומונת הלשון שלי, פורום 'ביפ' כמובן וגם האתר המיוחד והשונה הזה. איך אתה אוהב לאכול אבטיח ? קוביות או סירה? (או במיקרה של נעמה אוניה?) קוביות. מה עדיף? מעריב לנוער או ראש1? אני לא קורא את שניהם כבר בערך 6 שנים. מה עדיף? האקדמיה לצחוק או מיכאלה? "האקדמיה", ללא ספק. מה עדיף? איסיקיו או מסנג'ר? אייסיקיו. מה יותר מצחיק? הקומדי סטור או פלטפוס? "פלטפוס", ובגדול! מה התוכנית שאתה הכי מחכה לה בעונת הקיץ החדשה של ביפ? אני לא ממש מכיר את העונה החדשה... מה אתה חושב על אבי נוסבאום? רק דברים טובים. מה עדיף? חתול! ורצוי בדיוק כמו שיש לי! יש לך אתר/קומונה/פורום? אם כן רשום את הכתובת! קומונת הלשון שלי. מיהו הזמר האהוב עליך? אין מישהו מיוחד. מיהי הזמרת האהובה עליך?(רוני!) יהודית רביץ. מהו השיר האהוב עליך? "כתונת פסים" של אמני ישראל (שיר קצת ישן). אם יש שיר שנידבק לך ברגעים אלה מהו? "חופשת מולדת" של מזי כהן (בהשפעת חגית נדרי). נכון שהאייקון הזה מוזר? כן, ואף-פעם לא השתמשתי בו... וואלה או נענע? וואלה. מהי הודעת ה"away" שאתה רושם באי סי קיו כשאתה לא נימצא? בד"כ אני משאיר את ברירת המחדל באנגלית. מה עדיף? סוף הדרך או רצים לדירה? "סוף הדרך", ללא שום ספק. מה עדיף? דאבל דייט או החטא ועונשו? "החטא ועונשו". איזה ערוץ אתם הכי אוהבים לראות? 2. ענו על הסקר הזה! - עניתי, והצבעתי "המבורגר". לסיום,מה דעתכם על הפורום? כן ירבו.

darkman 36

New member
טוב.. התשובות שלי.

איך קוראים לך? אור. מי היה המועמד האהוב עליך באקדמיה לצחוק? יאיר אורבך, אבי נוסבאום ויוסי וטירן. מי היתה המועמדת האהובה עליך באקדמיה לצחוק? הדר לוי. מי הדמות האהובה עליך במ.ק 22? אדיסו!
מהי התוכנית שאתה הכי אוהב בערוץ ביפ ערוץ הצחוק? האקדמיה, חברים ומלקולם באמצע. מהו האייקון האהוב עליך? (חוץ מ-
)
מה אתה מרגיש אם האינטרנט שלך לא עובד או שאתה בטיול ואתה לא יכול ליהיכנס לפורום (
) בעסה רצינית. מהו אתר האינטרנט האהוב עליך? (כולל פורומים) Happy Tree Friends, במה חדשה וישראבלוג. איך אתה אוהב לאכול ? קוביות או סירה? (או במיקרה של נעמה אוניה?) קוביות, יותר נוח להחזיק ופחות קר בשיניים מה עדיף? מעריב לנוער או ראש1? מעריב לנוער. מה עדיף? האקדמיה לצחוק או מיכאלה? האקדמיה לצחוק בהרבה! מה עדיף? איסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מה יותר מצחיק? הקומדי סטור או פלטפוס? הקומדי סטור מה התוכנית שאתה הכי מחכה לה בעונת הקיץ החדשה של ביפ? פיוצ'רמה והדרבי הגדול. מה אתה חושב על אבי נוסבאום? כישרוני ומצחיק+++ מה עדיף?
או
? אותו דבר. יש לך אתר/קומונה/פורום? אם כן רשום את הכתובת! לא, אבל יש מצב שנותנים לי לפתוח פורום שייגעצ בתפוז
מיהו הזמר האהוב עליך? ברי סחרוף. מיהי הזמרת האהובה עליך?(רוני!) אורית שחף. (אני יודע שזה לא נחשב אבל היא עדיין סולנית
) מהו השיר האהוב עליך? "לפעמים" של היהודים ו"אינטרקום" של שייגעצ. אם יש שיר שנידבק לך ברגעים אלה מהו? "דיילת באל על" של שייגעצ. נכון שהאייקון הזה מוזר? נכון. וואלה או נענע? וואלה. מהי הודעת ה"away" שאתה רושם באי סי קיו כשאתה לא נימצא? "אשר האיש שיש בו אלוהים כי את שלי אני מזמן כבר לא מוצא" מה עדיף? סוף הדרך או רצים לדירה? סוף הדרך. מה עדיף? דאבל דייט או החטא ועונשו? החטא ועונשו. איזה ערוץ אתם הכי אוהבים לראות? ביפ ו-Mtv2 לסיום,מה דעתכם על הפורום? האנשים הכי מדהימים בעולם!

אוש7יתי

New member
../images/Emo2.gifאור../images/Emo70.gif

איך זה שאין לי אותך במסנג'ר? מה המסנג'ר שלך?

Ronush14

New member
מצטרפת לשאלה!! ../images/Emo2.gif

גם לי אין אותך!! ואם יש פה אנשים שיודעים שאין לי אותם במסנג'ר ויש להם... אז שישרשרו אותו לכאן ומיד!

למעלה