שאלון

Anwanis

New member
לדעתי

1. נינט היא בהחלט הכוכבת 2. אם לא נינט אז גבסו 3. אם לא נינט ולא גבסו אז רק בוריס! נשמה שלי. 4. אני אוהבת את "קח אותי" ואת "פתאום כשלא באת" 5. לא יודעת... הכל יפה. אני לא כ"כ אוהבת את הביצוע ל"גשם אחרון". עברי לידר עשה את זה קודם, ויפה יותר. 6. אל תסקלו אותי... אבל אני הכי פחות אוהבת את שירי... 7. שירי ונינט, שתיהן יפהפיות 8. בוריס, וגם גבסו חמוד נורא 9. אני רוצה לפגוש את בוריס.

אני../images/Emo70.gif../images/Emo95.gif

|*
!| הכוכב האמיתי הוא לא אחר מאשר מיטלמן
מ-י-ט-ל-מ-ן
מיטלממממממממממןןןןןןןןןןןןןן
אני יודעת שאני הולכת להפתיע אבל..דימיונית
קראת לי אסתר
חח האמת הוא היחיד שאף פעם לא שמעתי
שי גבסו
נינטטטטטטטטטטטט
נינה טייב כפרות עליה
זהווו

adi aguilera

New member
|*../images/Emo9.gifהתשובות הכי נכונות../images/Emo70.gifשלי../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

האם לדעתך נינט היא הכוכב האמיתי? לא, שירי היא ה-
אבל גם נינט שרה מדהים!!! שירי יוותר! אם לא נינט הכוכב- אז שירי או גבסו? שירי!!! ברווור!!!
אם לא שירי, לא נינט ולא גבסו- אז מי הייתם בוחרים? מורן,ולירז!
השיר הכי יפה (לא רק בגמר..בכלליות..)? : כשאת עצובה,דמיונית(שיר מהמם) ספק ילדה ספק אישה, חולשה לרקדנים,יש לך אותי, וקח אותי!
השיר שהכי פחות אהבתם? קראת לי אסתר
משעמם לחלוטין! ה"כוכב" שהכי פחות עשה לכם את זה...כולם חמודים!
מי נראית הכי טוב לדעתך? שירי ולנינט יש פנים מדהימות!
מי נראה הכי טוב לדעתך? גבסו,התאומים ומורן!
הייתי מת לפגוש את....? שיייירי!!!!!!
וכוולם!!! אבל בעיקר את שירי!

LoLo16

New member
../images/Emo153.gifתשובות../images/Emo153.gif

האם לדעתך נינט היא הכוכב האמיתי?
בערך.. לדעתי היא כוכב הדגש|נולד אם לא נינט הכוכב- אז שירי או גבסו?
שירי אם לא שירי, לא נינט ולא גבסו- אז מי הייתם בוחרים?
מאיה ממן השיר הכי יפה (לא רק בגמר..בכלליות..)?
וואי.. יש שם המון יפים.. עכשיו עולים לי בראש גשם אחרון והקיץ האחרון. השיר שהכי פחות אהבתם?
יש לי חולשה לרקדנים ה"כוכב" שהכי פחות עשה לכם את זה...
כברה... אל תחשבו ישר שאני גזענית
אני פשוט לא חושבת שיש לה קול כל כך מיוחד ביחס לשאר המתמודדים. מי נראית הכי טוב לדעתך?
שירי מי נראה הכי טוב לדעתך?
ינעם ושי הייתי מת לפגוש את....?
שירי ונינט

MiLk§hAkE

New member
../images/Emo57.gif תשובות

האם לדעתך נינט היא הכוכב האמיתי? כן אם לא נינט הכוכב- אז שירי או גבסו? גבסו, אלא מי?! אם לא שירי, לא נינט ולא גבסו- אז מי הייתם בוחרים? שי רביזדה השיר הכי יפה (לא רק בגמר..בכלליות..)? לכי ילדה אהובה השיר שהכי פחות אהבתם? קראת לי אסתר ה"כוכב" שהכי פחות עשה לכם את זה...טל לופסקו מי נראית הכי טוב לדעתך? נינט נינט נינט מי נראה הכי טוב לדעתך? שי גבסו !!! הייתי מת לפגוש את.... שי בע"ה!!!!

moran500

New member
שאלון-לון-לון../images/Emo70.gif

האם לדעתך נינט היא הכוכב האמיתי?
ברורררר (למרות שאני גם אוהבת את בוריס ומורן)
אם לא נינט הכוכב- אז שירי או גבסו?
שירי
אם לא שירי, לא נינט ולא גבסו- אז מי הייתם בוחרים?
מורן או בוריס
השיר הכי יפה (לא רק בגמר..בכלליות..)?
מקיץ אל חלום, דמיונית
השיר שהכי פחות אהבתם?
ברית עולם.. בעע
ה"כוכב" שהכי פחות עשה לכם את זה...
ינעם! לא סבלתי אותו עוד מהאודישנים!למה הוא עלה ?!?
מי נראית הכי טוב לדעתך?
כולן מהממות!!! אבל אני משוחדת אז נינט
מי נראה הכי טוב לדעתך?
כולם!!! אבל אני מאוהבת בבוריס מאז ההופעה!!!
הייתי מת לפגוש את....?
כולם!!! אבל במיוחד את נינט (דה..) מורן (לראות אם הוא זוכר שאמרתי לו שגם אני מורן ושהוא אמר לי אהלן... סתומה אני יודעת...) ובוריסססס

התשובות שלייייי

האם לדעתך נינט היא הכוכב האמיתי? כן... לנינה יש קול מדהים והיא מאוד מרגשת.... אם לא נינט הכוכב- אז שירי או גבסו? שירי אם לא שירי, לא נינט ולא גבסו- אז מי הייתם בוחרים? רביזדה או בוריס השיר הכי יפה (לא רק בגמר..בכלליות..)? מקיץ אל חלום השיר שהכי פחות אהבתם? אש ה"כוכב" שהכי פחות עשה לכם את זה... ינעם וכברה מי נראית הכי טוב לדעתך? נינה מי נראה הכי טוב לדעתך? גבסו הייתי מת לפגוש את....? רביזדה המלךךךךךךךך

הדאפי

New member
אז ככה..

ברור שנינט.. זה היה משחק מכור מהרגע הראשון.
אם לא נינט.. גבסו.
לא שלושתם- בן או מורן.
השיר- אממ.. *חושבת* דמיונית, מקיץ אל חלום, הקיץ האחרון- ומפתיע אותי שאף אחד עוד לא אמר- ים של דמעות. זה היה שיר שלא אהבתי בכלל- - - עד ששמעתי את הביצוע של נינט! ומאז אני אוהבת אותו.
הכי פחות- זודיאק. יש כמה שירים שהזכירו פה ואני כנראה פספסתי.. אז אני לא אומרת אותם *ברית עולם*
ה"כוכב" שהכי פחות- שי רביזדה, גיא שרפי- וכמו ב
הקודם- יש מישהו שלא ראיתי (או שאני לא זוכרת שראיתי) ולכן לא אגיד עליו כלום (ינעם).
נראית הכי טוב- נינט. אפילו בלי האיפור (ראה אודישנים) היא נראית טוב, למרות שאיתו היא נראית מצוין.
נראה הכי טוב- בן, גבסו ומורן.
הייתי מתה לפגוש את.. מורן. רק את מורן. (נו, טוב, ואולי גם את גבסו.) זה הכל.

K®i§†i Na

New member
סליחה?

אני אמרתי ש"ים של דמעות, הוא שיר מדהים
ושהוא היה הכי יפה! תסתכלי למעלה בתשובות שלי.....

Jazmin Te Amo

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo26.gifאני עונה../images/Emo36.gif../images/Emo39.gif

לא...לדעתי שירי היא ה-
האמיתית...
בטח ששירי...((
)) אבל גבסו חמוד...
אממ...כולם מקסימים לדעתי...
כשאת עצובה של שירי מימון...(איך לא
)
אמ... אין לי מושג, כולם שירים חמודים לדעתי...
מעיין שקד הכי פחות עשתה לי את זה...אבל אין לי שום דבר נגדה...
שירי מימון כמובן..
שי גבוס המאמיי....
חחח..בטח נימאס לכם אבל הכי הרבה עם שירי... זהוו...לאב יו פיפול...

Shai B

New member
התשובות שלי...

האם לדעתך נינט היא הכוכב האמיתי? לא. לפי דעתי, שירי מימון היא הכוכבת האמיתית של התוכנית! אם לא נינט הכוכב- אז שירי או גבסו? כפי שאמרתי, שירי היא הכוכב... אם לא שירי, לא נינט ולא גבסו- אז מי הייתם בוחרים? גיא שרפי?! השיר הכי יפה (לא רק בגמר..בכלליות..)? "כשאת עצובה" - שירי מימון. השיר שהכי פחות אהבתם? "חללית" ו"עד שתעזוב" - שניהם של כברה קסאי. ממש לא התחברתי אליה. ה"כוכב" שהכי פחות עשה לכם את זה... כברה קסאי. מי נראית הכי טוב לדעתך? שירי מימון. מי נראה הכי טוב לדעתך? שי גבסו. הייתי מת לפגוש את....? שירי מימון וגם את נינט.

תשובות

האם לדעתך נינט היא הכוכב האמיתי?לא אם לא נינט הכוכב- אז שירי או גבסו?שירי אם לא שירי, לא נינט ולא גבסו- אז מי הייתם בוחרים?מורן גמליאל השיר הכי יפה (לא רק בגמר..בכלליות..)?כשאת עצובה השיר שהכי פחות אהבתם?ינעם כביר - ברית עולם ה"כוכב" שהכי פחות עשה לכם את זה...:ינעם כביר מי נראית הכי טוב לדעתך?שירייייי מי נראה הכי טוב לדעתך?שי גבסווו הייתי מת לפגוש את....?שירייייי

m e i r a v i

New member
ועכשיו תורי...

האם לדעתך נינט היא הכוכב האמיתי? ברור!!! אם לא נינט הכוכב- אז שירי או גבסו? נינט!!! אם לא שירי, לא נינט ולא גבסו- אז מי הייתם בוחרים? צביקה הדר ומורן גמליאל השיר הכי יפה (לא רק בגמר..בכלליות..)? כשהלב בוכה השיר שהכי פחות אהבתם?ינעם כביר ברית עולם ה"כוכב" ה"כוכב" שהכי פחות עשה לכם את זה...ינעם כביר ובן שרעבי מי נראית הכי טוב לדעתך? נינט מי נראה הכי טוב לדעתך? בוריס הייתי מת לפגוש את....? נינט

עכשיו אני עונה ../images/Emo9.gif../images/Emo102.gif

האם לדעתך נינט היא הכוכב האמיתי?כן|סגדש| אם לא נינט הכוכב- אז שירי או גבסו?שי גבסו
אם לא שירי, לא נינט ולא גבסו- אז מי הייתם בוחרים?מורן השיר הכי יפה (לא רק בגמר..בכלליות..)?דמיונית - של מורן השיר שהכי פחות אהבתם? עד שתעזוב - כברה |סגדש| ה"כוכב" שהכי פחות עשה לכם את זה...ינעם וכברה מי נראית הכי טוב לדעתך?שירי מי נראה הכי טוב לדעתך?שי גבסו הייתי מת לפגוש את....? רובי וויליאמס

Poi§on

New member
עכשיו אני עונה

האם לדעתי הכוכב האמיתי היא נינט? לא שיריהיא הכוכב האמיתי לדעתי! השיר שהכי פחות אהבתם אשליות הכוכב שהכי פחות עשה לכם את זה מורן גמליאן מי נראית הכי טוב לדעתך? שירימה זה לא ברור?! אלא מי חשבתן?! הייתי רוצה הכי לפגוש את...שירי כמובן!

m G m

New member
וואו כל הכבוד על היוזמה../images/Emo70.gif ../images/Emo42.gif

והנה התשובות שלי
האם לדעתך נינט היא הכוכב האמיתי? כן
בלי שום ספק
אם לא נינט הכוכב- אז שירי או גבסו? שירי..זה ברור
אם לא שירי, לא נינט ולא גבסו- אז מי הייתם בוחרים? מעיין, בוריס או מורן
השיר הכי יפה (לא רק בגמר..בכלליות..)? אהבתי את המחרוזת של אייל גולן (בגמר) וגם "אם זו אהבה", "מקיץ אל חלום", וגם השיר ששירי שרה (של ריטה- אני לא זוכרת את שמו)
השיר שהכי פחות אהבתם? אמממ..לא זכור לי אחד ספציפי
ה"כוכב" שהכי פחות עשה לכם את זה... מאיה ממן
בלי שום ספק.
מי נראית הכי טוב לדעתך? שירי (בגוף), נינט (בפנים)
מי נראה הכי טוב לדעתך? גבסו נראה טוב, גם למורן יש גוף יפה.
הייתי מת לפגוש את....? כולםםםםםם
ממש לא משנה לי (בגלל שאני יודעת שבכל מקרה אין סיכוי)...אבל כמובן שאת נינט (היא הפייבוריטית שלי)

Moreiro

New member
../images/Emo41.gifתשובות../images/Emo41.gif ../images/Emo121.gif

ברור
עוד מהאדישן היה ברור שהיא תזכה
שירי.. למרות שאני לא אוהבת אותה
אממ... לירז רחמין נראה לי
מקיץ אל חלום... והקיץ האחרון.. גם הביצוע וגם השיר
ברית עולם של ינעם כביר
ינעם כביר.. הוא עצבן אותי
שירי... היא ובנדוד שלי היו חברים בצבא למשך חודש
אממ.. לא יודעת