שאלון

Miss Kitty

New member
../images/Emo41.gif שאלון ../images/Emo41.gif

וכולם לעשות..! 1. השם שלי: 2. כינוי\ם: 3. ארץ לידה: 4. בית ספר ומסלול: 5. איך היית רוצה להיקרא: 6. תבלין מועדף: 7. שתיה מועדפת: 8. דאורדורנט\בושם: 9. שמפו וקונדישינר: 10. האם שחית בעירום פעם: 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: 12. צבע מועדף: 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: 14. חברים\ות הכי טובים\ות: 15. כרית אחת או שתיים: 16. חיות מחמד: 17. סרט מועדף: 18. מוזיקה בכללית: 19. מכונית אידיאלית: 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: 21. אוכל מועדף\ שנוא: 23. חבר\ה לעתיד: 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: 25. היחסים עם ההורים : 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: 27. ממתק מועדף: 28. נעליים מועדפות: 29. שיר מועדף: 30. אתר מועדף: 31. ספורט מועדף (לצפייה): 32. הספורט המועדף (למשחק): 33. הרגע הכי משפיל בחייך: 34. איזה חג אתה הכי אוהב: 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: 36. אוספים: 37. מה הפחד הכי גדול שלך: 38. תגיד מילה טובה...: 39. ספר מועדף: 40. עיתון מועדף: 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: 42. כמה טיפים מהחיים: 43. מועמד פוליטי: 44. מפלגה: 45. חום או קור: 46. מכתב דואר או אי מייל: 47. זמר אהוב (אהם): 48. זמרת אהובה: 49. להקות: 50. סרט מצוייר אהוב: 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: 52. אתה שונא אנשים ש..: 53. אתה שונא מקומות ש..: 54. אני אוהב/ת: 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: 57. מה הכי מגעיל אותך: 58. מה את/ה הכי אוהב?: 59. משפטים שלך לסיכום:

Miss Kitty

New member
התשובות שלי

1. השם שלי: שני 2. כינוי\ם: שנשן 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: תיכון היבל, בלי מסלול 5. איך היית רוצה להיקרא: טוב לי עם שני 6. תבלין מועדף:
מלח 7. שתיה מועדפת: מים 8. דאורדורנט\בושם: דאודורנט- FA, בושם- משהו מברזיל ששכחתי את השם שלו 9. שמפו וקונדישינר: שכחתי את השם.. הבקבוק ירוק כזה..
10. האם שחית בעירום פעם: לא 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: כן
12. צבע מועדף: גוונים של כחול 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא 14. חברים\ות הכי טובים\ות: רוצים שמות? 15. כרית אחת או שתיים: 2 16. חיות מחמד: כלב- ניקי 17. סרט מועדף: מלך האריות 18. מוזיקה בכללית: פופ 19. מכונית אידיאלית: אין 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: שיט! קיבינימט! סתבי! 21. אוכל מועדף\ שנוא: מועדף- שניצל. שנוא- בצל.
23. חבר\ה לעתיד: אף אחד 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: לא 25. היחסים עם ההורים : עם אבא טוב.. עם אמא... מתוסבך...
26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: ניו יורק/אוסטרליה 27. ממתק מועדף: שוקולד 28. נעליים מועדפות: אולסטאר 29. שיר מועדף: BRING ME TO LIFE של אוונסנס 30. אתר מועדף: הפורומים של תפוז 31. ספורט מועדף (לצפייה): כדורסל 32. הספורט המועדף (למשחק): כדורסל 33. הרגע הכי משפיל בחייך: נפלתי בבצפר.....
34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח/סוכות 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: ליז מאטומיק קיטן
36. אוספים: חומר על בקסטריט 37. מה הפחד הכי גדול שלך: לטבוע 38. תגיד מילה טובה...: שלום 39. ספר מועדף: הארי פוטר 40. עיתון מועדף: CD:UK 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: מכושפות 42. כמה טיפים מהחיים: אסור, אבל אסור לרדת במדרגות עם עקבים של 14 סנטימטר..
43. מועמד פוליטי: אין 44. מפלגה: אין 45. חום או קור: קור 46. מכתב דואר או אי מייל: דואר 47. זמר אהוב: גארת' גייטס 48. זמרת אהובה: נטלי אימברוליה/ כריסטינה 49. להקות: בקסטריט, בלו, אטומיק קיטן 50. סרט מצוייר אהוב: מלך האריות 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: צינית, ביישנית, כלבה, ו.. אין לי עוד משהו..
52. אתה שונא אנשים ש..: מדברים שטויות 53. אתה שונא מקומות ש..: צפוף בהם 54. אני אוהב/ת: את הכלב שלי 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: ליז 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: לא שונאת אף אחד 57. מה הכי מגעיל אותך: סיגריות/סמים/חיות מרוחות על הכביש..
58. מה את/ה הכי אוהב?: את הכלב שלי 59. משפטים שלך לסיכום: חופשששששששש!!

bsbgirl

New member
חחח

". כמה טיפים מהחיים: אסור, אבל אסור לרדת במדרגות עם עקבים של 14 סנטימטר.. "--->למה אפאחד לא אמר לי את זה קודם

bsbgirl

New member
תני כיף

אני עפתי מהנעליים מול אחד שאני מאוהבת בו

help me Nick

New member
שלי!

. השם שלי: ראיסה 2. כינוי\ם: לא יודת...אין לי... 3. ארץ לידה: רוסיה 4. בית ספר ומסלול: ברנקו ויס- חרא!!!! 5. איך היית רוצה להיקרא: אמממממ.... ג'סי נשמע נחמד...אולי ניקי/ניקול 6. תבלין מועדף: אין... 7. שתיה מועדפת: קולה ספרייט כל האלו 8. דאורדורנט\בושם: ספיד סטיק4 9. שמפו וקונדישינר: פאנטנ 10. האם שחית בעירום פעם: לא! 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: כן! חחח 12. צבע מועדף: כחול/סגוך 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא 14. חברים\ות הכי טובים\ות: אמ....לאיודעת אולגה?! אורטל?! 15. כרית אחת או שתיים: 1 16. חיות מחמד: שמוליק הדג!!!! 17. סרט מועדף: the hollow...פחח עדיין לא יצא 18. מוזיקה בכללית: פופ ראפ 19. מכונית אידיאלית: מרצדס 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: שמעת את זה?? מישהו אחר עונה: מה ואניאומרת זה עבר....חחחחחחחחחח 21. אוכל מועדף\ שנוא: המבורגר וכל השטיוית האלו אני אוהבת ודג אני שונאת 23. חבר\ה לעתיד: ניק 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: חחח...לא 25. היחסים עם ההורים : בסדר 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: ארה"ב טמפה- פלורידה או ניו יורק 27. ממתק מועדף: שוקולד 28. נעליים מועדפות: סקצ'רס 29. שיר מועדף: כל מה ששיך לניק... 30. אתר מועדף: www.geocities.com/nc4eva 31. ספורט מועדף (לצפייה): שום דבר!!! 32. הספורט המועדף (למשחק): שום דבר! 33. הרגע הכי משפיל בחייך: לא זוכרת.... 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח- החופש ארוך 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: לא יודת... 36. אוספים: חומר של בסב 37. מה הפחד הכי גדול שלך: למות?! 38. תגיד מילה טובה...: מזל טוב! 39. ספר מועדף: אין 40. עיתון מועדף: ראש1 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: שנות ה -70 42. כמה טיפים מהחיים: תחייה תרגע?! 43. מועמד פוליטי:לא יודעת.... 44. מפלגה: ליכוד?!?!?!?! מה שההורים בחו... 45. חום או קור: באמצע 46. מכתב דואר או אי מייל: אי מייל 47. זמר אהוב (אהם): ניק, אהרון 48. זמרת אהובה: כריסטינה, ג'יי לו 49. להקות: בסב 50. סרט מצוייר אהוב: ארתור 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: אני אנוכי עצמי ואני 52. אתה שונא אנשים ש..: מסכסכים...חחחח 53. אתה שונא מקומות ש..: שיש ערבים 54. אני אוהב/ת: את ניק!! 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: ניק!!! 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: אהרון מונדרי המורה המכוער לפיסיקה 57. מה הכי מגעיל אותך: ג'וקים 58. מה את/ה הכי אוהב?: לישון ואת ניק!! 59. משפטים שלך לסיכום: אין לי כוח בשבילכם...

BryNicky

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאני../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif

1. השם שלי:אורטל 2. כינוי\ם: אורטלית אורטלושששששש 3. ארץ לידה:ישראללללל
4. בית ספר ומסלול:ברנקו וייס - מסלול?! - לפיתוח החשיבה?! 5. איך היית רוצה להיקרא:ניקייייייייייייי 6. תבלין מועדף: תבלין פיצה
7. שתיה מועדפת:קולה רוללללללז 8. דאורדורנט\בושם:trezor ככה כותבים את זה?! 9. שמפו וקונדישינר: פינוק 10. האם שחית בעירום פעם:חחחחחחחחח באמבטייה 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לפעמים.... 12. צבע מועדף: כחול 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע:אממממ תשאלו את ראיסה גניבת תמונה עם מכנסיים.... 14. חברים\ות הכי טובים\ות: awwwwwwwwwww מרייה ברור.... חחחחחח סתם סתם - ראיסה ורות 15. כרית אחת או שתיים:כמה יש לי?! הרבה.... 16. חיות מחמד: דגים ופילים (לא כולל 2man) 17. סרט מועדף: ספיידרמןןןןן 18. מוזיקה בכללית: פופ בלדות רוק קל 19. מכונית אידיאלית: BMW שחורה.... כמו לניקיייייי
20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:אממממ מרייה הז*** , No way , ראסמי , חולת נפש , חפיף , נק , אוקי דוקי.... 21. אוכל מועדף\ שנוא:מועדף-כל דבר עם גבינה צהובההההה שנוא-ברוקולי 23. חבר\ה לעתיד:ניקייייייייייייייי (או לא אכפת לי מי רק שיקראו לו ג'וני - שם מהמםםםםםםםםםםםם) 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:חחחחחחחחחחחחח אני מחשיבה את ראיסה
חחחחחחחחח סתם סתאאאאאאאם
25. היחסים עם ההורים : ?????????? 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות:אנגלייה!! No doubt!!!! 27. ממתק מועדף: שוקולדדדדדדדד 28. נעליים מועדפות: מגפיים 29. שיר מועדף: Westlife - WheN you'r LookiNg Like That 30. אתר מועדף: WWW.Westlife-luvers.com 31. ספורט מועדף (לצפייה):כדורסלללללללללללל רוללללללזז 32. הספורט המועדף (למשחק): כדורסללללללללללללל 33. הרגע הכי משפיל בחייך: משפיל?! היום שפגשתי את ראיסה 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פורים 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:חחחחחח עושה טובה?! מס'תומרת???? 36. אוספים: ווסטלייף....מחזיקיי מפתחותתתתת.... 37. מה הפחד הכי גדול שלך: ליפול.... 38. תגיד מילה טובה...:מילה טובה 39. ספר מועדף: בעעעעע שונאת ספרים אם כבר אז נערה עם עגיל פנינה (!) 40. עיתון מועדף:Top Of The Pops 41. סדרת טלוויזיה מועדפת:חברים 42. כמה טיפים מהחיים: WheN it's about love NothiNg is imposible 43. מועמד פוליטי: מה????????? 44. מפלגה: לא מכירה 45. חום או קור: קור (!) definetily!!!! 46. מכתב דואר או אי מייל: גם וגם עדיף מכתב דואר 47. זמר אהוב (אהם): אמינם 48. זמרת אהובה: אבריל 49. להקות: בקסטריט ווסטלייף גוד שרלוט סימפל פלאן 50. סרט מצוייר אהוב:מפלצות בע"מ 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: חחחחחחח חלמנית , מצחיקה , יפה חמודה מהממת מושלמת.... אה 4 מילים.... 52. אתה שונא אנשים ש..: מתערבים לי בחיים 53. אתה שונא מקומות ש..: מעשנים בהם 54. אני אוהב/ת: את השם ג'וני 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: ניקי ומישהו שאני ימצא שיקראו לו ג'וני 56. האנשים שאת/ה הכי שונא:מה לכתוב שמות?! ג'סטין לי ריאן מ*** ר** א******* 57. מה הכי מגעיל אותך:2man בבוקסר וגופייה 58. מה את/ה הכי אוהב?: לשחק כדורסל 59. משפטים שלך לסיכום: זה הייה שאלון ארוווווווך מאוד.... ו.... בא לי לסיים אותו....

help me Nick

New member
אורטל קראי now!!!!

האנשים שאת/ה הכי שונא:מה לכתוב שמות?! ג'סטין לי ריאן מ*** ר** א******* מ***-מריה ר**-רות א/ק???? א*******-מי זה?????? אורטלית????? האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:חחחחחחחחחחחחח אני מחשיבה את ראיסה אווווו איזה חמודה!!!! חחחח משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:אממממ מרייה הז*** , No way , ראסמי , חולת נפש , חפיף , נק , אוקי דוקי.... אוקיי דוקיי שלי!!!! האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע:אממממ תשאלו את ראיסה גניבת תמונה עם מכנסיים... זה תחתונים או בגד ים! וחץ מזה זה לא פשע...הם לא שמו לב...חחח...אני חושבת זה שהזמנו סרט... חברים\ות הכי טובים\ות: awwwwwwwwwww מרייה ברור.... חחחחחח סתם סתם - ראיסה ורות רות איזה????? קרמר??????

BryNicky

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחפפפפ

מ*** נכון ר** א******** - רות א אוקי דוקי - המצאה אישית שיליייייייי!!!!!!!!!!! זה מכנסייםםםםםם קצריםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וזה כן פשע (אהמגנבנואתזהאהמ) רות קרמר....

help me Nick

New member
לא נכון!!!

אוקיי דוקיי לא שלך!!! מכנסיים קצריים מאווווודדדדד!!!!!! אבל הם לא שמו לב שגנבנו.... אז עם רות קרמק חברה כל כך טובה אז למה התבייכנת לי איך את תיסבלי אותה שבועיים בסאמר סקול?????

BryNicky

New member
אנייייייי?????????????

מאיפה הבאת את זהההההההה??????????????? פפפפפפפחחחחחחחחח מה את סתומה?!

BryNicky

New member
My Creammmmmmmm????????????????????

NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

help me Nick

New member
כן...חחחחח. אמרתי לך ששמתי על...

הכיסא כדי שאני לא יתבלל בין כל החמישיה שלי...(אני מתאצלת לזרוק...) אה וחשבתי על מתנה שאת קונה לי בלונדון- אם את לא מוצאת משהו שבקסטריט/אהרון אז קני לי את הביג בן...כי שמתי לב שאין לי שום מזכרת מאנגליה! פעמיים הייתי שם ואין לי שום דבר משם!!! באסה!

BryNicky

New member
לקנות לך את דה ביג בן?!?!?!?!

דה בילדינג????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה ביג בן
או טו בן גוט ביג בן.... יו נווא.... יו סה....

help me Nick

New member
חחחחחחח.... סתומה...

את יודעת למה התכוונת- אבל עדיפות ראשונה אהרון או בסב

BryNicky

New member
אבלללללללללללל

את יודעת למה אני התכוונתי????
ו.... התכוונת למה שאני חושבת שהתכוונת?!?!?!?!

help me Nick

New member
גרררררררררררררר !!!!!!

עוד פעם את מזכירה את זה אני יהרוג אותך!!!! גגגרררר!!!!! *דרך אגב זה היה צר!*

למעלה