אהמ.. שלי
1. השם שלי: ליאור 2. כינוי\ם: משיח (כי זה השם משפחה שלי), חרמנית, פרינסס (אל תשאלו..) 3. ארץ לידה: ישראל (הממ.. אז למה כולם חושבים שאני אמריקאית...?) 4. בית ספר ומסלול: אוסטרובסקי רעננה.. איזה מסלול אמור להיות? 5. איך היית רוצה להיקרא: אממ.. ליאור..? 6. תבלין מועדף: אממ... תשאלו אותי כשאני אוכלת.. 7. שתיה מועדפת: מים! (אלא אם כן אתם מתכוונים אלכוהולי..) 8. דאורדורנט\בושם: midnight דיאו.. בושם.. הממ הרבה דברים 9. שמפו וקונדישינר:הד אנד שולדרס 10. האם שחית בעירום פעם: כן 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: תלוי 12. צבע מועדף: גוונים של אדום וגוונים של כחול 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא, אבל נעצרתי 14. חברים\ות הכי טובים\ות: אוראל, נטע-לי, מתן, נימי.. (כמה..?) 15. כרית אחת או שתיים:2!! 16. חיות מחמד: חתולים כלבים 17. סרט מועדף: The Rocky Horror Picture Show 18. מוזיקה בכללית: רוק 19. מכונית אידיאלית: חופושית! 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:פאקקקק... 21. אוכל מועדף\ שנוא: הממ.. הכל?!?! 23. חבר\ה לעתיד: מזתומרת? 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: לא.. תשאלו את החברים שלי 25. היחסים עם ההורים : טוב תודה 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: הרבה מקומות.... 27. ממתק מועדף: שוקולד! 28. נעליים מועדפות: עקב זהיר 29. שיר מועדף: וואוו... יש פולללללל 30. אתר מועדף: במה חדשה 31. ספורט מועדף (לצפייה): אני לא מתה על ספורט 32. הספורט המועדף (למשחק): אם כבר.. חדר כושר או ריקוד 33. הרגע הכי משפיל בחייך: חחח יש פוללללללללל 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פורים 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: למה אם..? להרבה בנות כוסיות...

) 36. אוספים: מחזיקי מפתחות, מצתים 37. מה הפחד הכי גדול שלך: יש יותר מידי 38. תגיד מילה טובה...: מילה טובה 39. ספר מועדף: אני לא אוהבת לקרוא 40. עיתון מועדף: אם כבר... cosmo girl 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: מופע שנות ה70! וגם חברים

42. כמה טיפים מהחיים: תהיו מי שאתם, כי בשלב מסוים במילא תבינו שהכל (כמעט) זה מסכה אחת גדולה ושכל כך טוב להפסיק לחיות בפוזה. 43. מועמד פוליטי: מכפאת לי!? 44. מפלגה: עלה ירוק 45. חום או קור: חום

46. מכתב דואר או אי מייל: שניהם 47. זמר אהוב (אהם): אהמ? יענתו ניק? סבבה, אבל יש יותר טובים... 48. זמרת אהובה: אין ממש.. 49. להקות:בקסטריט

rhcp, rage, korn, metalice יש עוד... 50. סרט מצוייר אהוב: סאות'פארק 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: מאיפה אני אמורה לדעת? 52. אתה שונא אנשים ש..: חיים בפוזה 53. אתה שונא מקומות ש..: משעממים 54. אני אוהב/ת: דברים טובים 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: הממ... קשה לומר

56. האנשים שאת/ה הכי שונא: חסוי 57. מה הכי מגעיל אותך: פוזהההההההההההה 58. מה את/ה הכי אוהב?: דברים יפים וטובים! 59. משפטים שלך לסיכום:פאק זה היה ארוך

))