שאלון

BryNicky

New member
פפפפפחחחחחח!!!!!!!!!! פחחחחחחחח!!!!

צר????????????????????????????????????????? פחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! צר ארוך או צר קצת?????????????!!!!!!!!!!!! פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo176.gif...........

די
מסכנה המקלדת
תרימו את האצבע מהמקשים מידי פעם...

help me Nick

New member
אני מרימה !!! היא זאת שחורשת...

אני באתי רק כדי לשנות את התכונות שהיא המציאה עליי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואז פתאום אני ורואה היא מתחילה להגיב!!!!! ביצ'!!!

Miss Kitty

New member
חחחחחח!! ../images/Emo6.gif

הרסת אותי!!
ואת צודקת..
למה למתוח את המילים? נראה לי שתבינו גם בלי זה...

i got u aj

New member
אני!!!!

1. השם שלי: אור 2. כינוי\ם: אורו'ש 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: הגימנסיה העברית בירושלים 5. איך היית רוצה להיקרא: אור!
6. תבלין מועדף: מלח 7. שתיה מועדפת: קולה, בירה שחורה 8. דאורדורנט\בושם: דאורדורנט:careline, בושם:hot givenchy- paris 9. שמפו וקונדישינר: הד אנד שולדרס 10. האם שחית בעירום פעם: לא...אבל...לא משנה... 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: כן! 12. צבע מועדף: אדום 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: כן...אבל לא תיק וכל זה... 14. חברים\ות הכי טובים\ות: אין לי חברים הכי טובים! כולם חברים של כולם 15. כרית אחת או שתיים: 2 16. חיות מחמד: כלב 17. סרט מועדף: מטריקס 18. מוזיקה בכללית: פופ, רוק ומטאל...בעצם הכל חוץ מקלאסית 19. מכונית אידיאלית: לימוזינה? 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: סתמי!, שששש...., הס.... 21. אוכל מועדף\ שנוא:מועדף: פיצה, שנוא:שקשוקה 23. חבר\ה לעתיד: מאיפה לי?!?! מי שיהיה יהיה... 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:יכול להיות...לא יודעת...תלוי עם מי... 25. היחסים עם ההורים : אמא: בסדר ולפעמים לא , אבא: בסדר... 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: הוליווד, בוורלי הילס-וילה על חוף הים 27. ממתק מועדף: סוכריה על מקל 28. נעליים מועדפות: BK, fila, דיאדורה 29. שיר מועדף: שיר של טיטאניק... 30. אתר מועדף: תפוז? 31. ספורט מועדף (לצפייה): כל האקסטרים (סקייטבורד, אופניים וכל אלה..) 32. הספורט המועדף (למשחק): כדורסל (מקום 1 בירושלים!!! תודה תודה חתימות אחורי זה...) 33. הרגע הכי משפיל בחייך: וואלה לא זוכרת... 34. איזה חג אתה הכי אוהב: שבועות (היומולדת שילי) 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:לזאת מ"מלאך שחור"... 36. אוספים: פוסטרים של בקסטריט 37. מה הפחד הכי גדול שלך: למות 38. תגיד מילה טובה...:מילה טובה 39. ספר מועדף: קראתי משו מדהים..לא זוכרת איך קוראים לזה... 40. עיתון מועדף: ראש1 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: חברים,שנות ה70 42. כמה טיפים מהחיים: סתמי! 43. מועמד פוליטי: אה? 44. מפלגה: אה? 45. חום או קור: קור...להתכרבל עם ** 46. מכתב דואר או אי מייל: דואר 47. זמר אהוב (אהם): צ'סטר בנינגטון (לינקין פארק) 48. זמרת אהובה: אוונסנס, אבריל לאבין 49. להקות: אמממ...<?> 50. סרט מצוייר אהוב:מלך האריות
51. תאר את עצמך ב-4 מילים:אני זאת אני וזהו! 52. אתה שונא אנשים ש..: משוויצים... 53. אתה שונא מקומות ש..: שאני מרגישה חדשה בהם... 54. אני אוהב/ת: את ** 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: ** 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: ל*ל 57. מה הכי מגעיל אותך: עכבישים, דברים קטועים... 58. מה את/ה הכי אוהב?: את ** 59. משפטים שלך לסיכום:I HATE YOU MY LOVE
עניין אישי...

BryNicky

New member
את בנבחרת גימנסייה?!?!?!?!

דיי!!!!!! את צוחקתתתתתת!!!!!!!!!!! שיחקתם נגדנו השנה???? כי אני לא זוכרת (ברנקו וייס) שנה שעברה ניצחנו אותכם....
מקום שני היינו (מחוזי ג'רוזלם)

i got u aj

New member
יאפ...אני בנבחרת...

לא נראה לי ששיחקנו נגדכם השנה.. מה זה משנה?!?!?! לקחנו מקום ראשון!!!!!!! **מסתכלת על המדלייה**

BryNicky

New member
אמממ אני כמעט בטוחה ששיחקנו נגדכם..

תגידי.... יש לך שיער ג'ינג'י???? כאילו לא ממש או שכן אני כבר לא זוכרת - ככה ככה

BryNicky

New member
נו אותו דבר....

->שיער בהיר.... רגע מה התפקיד שלך?? את הרכזת??

i got u aj

New member
כן, אני רכזת...

אבל במשחק גמר שמו אותי יותר בהגנה כי הייתה לנו חרא הגנה...

bsbgirl

New member
תשובות

1. השם שלי: גליה 2. כינוי\ם: bsbgirl 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: ליידי דיוויס מסלול: מואץ/עיוני מוגבר 5. איך היית רוצה להיקרא: ג'ולי 6. תבלין מועדף: מלח (??) 7. שתיה מועדפת: פאנטה 8. דאורדורנט\בושם: דאב, ופוייזן 9. שמפו וקונדישינר: האווי 10. האם שחית בעירום פעם: לא 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לא 12. צבע מועדף: ורוד, שחור-כחול 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: העתקה במבחן(?) 14. חברים\ות הכי טובים\ות: שני אווה דנה, אליאור דור 15. כרית אחת או שתיים: 2 16. חיות מחמד: אין, אבל אני מתה על חתולים וכלבים... 17. סרט מועדף: מאטריקס 18. מוזיקה בכללית: פופ 19. מכונית אידיאלית: audi TT 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: כאילו דהה, כאילו אוי מיי גודדדד 21. אוכל מועדף\ שנוא: אממ..שניצל, קלמנטינה בלאחסס 23. חבר\ה לעתיד: יעני מי אני רוצה? לא יודעת 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: אממ לא ממש, אולי 25. היחסים עם ההורים : בסדר 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: לוס אנג'לס (עוד חודשיים זה יתממש) 27. ממתק מועדף: כל דבר שוקולדי... 28. נעליים מועדפות: פלטפורמה או עקב 11+ סנטימטר 29. שיר מועדף: everyone וas long as you love me 30. אתר מועדף: bsbil.cjb.net חחח סתם לא...גם dlsonline.net 31. ספורט מועדף (לצפייה): כדורסל 32. הספורט המועדף (למשחק): כדורסל 33. הרגע הכי משפיל בחייך: לא זוכרת ממש, כל פעם שאני נופלת מהנעליים וזה קורה הרבה 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פורים 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: בריטני וכריסטינה 36. אוספים: כל דבר שקשור לבקסטריט בויז 37. מה הפחד הכי גדול שלך: שהבקסטריט בויז יתפרקו, פיגוע 38. תגיד מילה טובה...:(לא ברור ממש..) כל המעריצות של בקסטריט הם כמו אחיות בשבילי i love BSB's fans! 39. ספר מועדף: סורי לא מוכר לי הביטוי הזה 40. עיתון מועדף: popstar, 16 ראש 1 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: גולשים בזמן, מופע שנות ה70, חברים 42. כמה טיפים מהחיים: אל תסמכו על בנים 43. מועמד פוליטי: ביל קלינטון (חח סתם) 44. מפלגה: הליכוד אבל לא בראשות שרון כי הוא פחדן 45. חום או קור: קור שולט 46. מכתב דואר או אי מייל: אימייל 47. זמר אהוב (אהם): אהרון קרטר 48. זמרת אהובה: כריסטינה (מושלמת) אגילרה 49. להקות: בקסטריט בקסטריט בקסטריט ואפאחד אחר בחיים לא 50. סרט מצוייר אהוב: חחח שראק! 51. תאר את עצמך ב-4 מילים:צפונבונית, משוגעת, מעריצת בקסטריט 52. אתה שונא אנשים ש..: מנסים לרדת על הבקסטריט בשביל לעצבן אותי, משקרים, מרכלים 53. אתה שונא מקומות ש..: יש בהם ג'וקים או חול או לכלוך (קיצר אני צפונבונית) 54. אני אוהב/ת: בקסטריט,בנים,את המיצי שלי(זאת גיטרה לא חיה), מוסיקה כללי 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: בן מניו יורק *love* 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: חחח אני אוותר 57. מה הכי מגעיל אותך: אנשים מתלהבים, פלוצים *חחחח* 58. מה את/ה הכי אוהב?: מוסיקה 59. משפטים שלך לסיכום:no music-no life

LiOr CaRtEr

New member
אהמ.. שלי

1. השם שלי: ליאור 2. כינוי\ם: משיח (כי זה השם משפחה שלי), חרמנית, פרינסס (אל תשאלו..) 3. ארץ לידה: ישראל (הממ.. אז למה כולם חושבים שאני אמריקאית...?) 4. בית ספר ומסלול: אוסטרובסקי רעננה.. איזה מסלול אמור להיות? 5. איך היית רוצה להיקרא: אממ.. ליאור..? 6. תבלין מועדף: אממ... תשאלו אותי כשאני אוכלת.. 7. שתיה מועדפת: מים! (אלא אם כן אתם מתכוונים אלכוהולי..) 8. דאורדורנט\בושם: midnight דיאו.. בושם.. הממ הרבה דברים 9. שמפו וקונדישינר:הד אנד שולדרס 10. האם שחית בעירום פעם: כן 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: תלוי 12. צבע מועדף: גוונים של אדום וגוונים של כחול 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא, אבל נעצרתי 14. חברים\ות הכי טובים\ות: אוראל, נטע-לי, מתן, נימי.. (כמה..?) 15. כרית אחת או שתיים:2!! 16. חיות מחמד: חתולים כלבים 17. סרט מועדף: The Rocky Horror Picture Show 18. מוזיקה בכללית: רוק 19. מכונית אידיאלית: חופושית! 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:פאקקקק... 21. אוכל מועדף\ שנוא: הממ.. הכל?!?! 23. חבר\ה לעתיד: מזתומרת? 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: לא.. תשאלו את החברים שלי 25. היחסים עם ההורים : טוב תודה 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: הרבה מקומות.... 27. ממתק מועדף: שוקולד! 28. נעליים מועדפות: עקב זהיר 29. שיר מועדף: וואוו... יש פולללללל 30. אתר מועדף: במה חדשה 31. ספורט מועדף (לצפייה): אני לא מתה על ספורט 32. הספורט המועדף (למשחק): אם כבר.. חדר כושר או ריקוד 33. הרגע הכי משפיל בחייך: חחח יש פוללללללללל 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פורים 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: למה אם..? להרבה בנות כוסיות... :)) 36. אוספים: מחזיקי מפתחות, מצתים 37. מה הפחד הכי גדול שלך: יש יותר מידי 38. תגיד מילה טובה...: מילה טובה 39. ספר מועדף: אני לא אוהבת לקרוא 40. עיתון מועדף: אם כבר... cosmo girl 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: מופע שנות ה70! וגם חברים:) 42. כמה טיפים מהחיים: תהיו מי שאתם, כי בשלב מסוים במילא תבינו שהכל (כמעט) זה מסכה אחת גדולה ושכל כך טוב להפסיק לחיות בפוזה. 43. מועמד פוליטי: מכפאת לי!? 44. מפלגה: עלה ירוק 45. חום או קור: חום:) 46. מכתב דואר או אי מייל: שניהם 47. זמר אהוב (אהם): אהמ? יענתו ניק? סבבה, אבל יש יותר טובים... 48. זמרת אהובה: אין ממש.. 49. להקות:בקסטריט:) rhcp, rage, korn, metalice יש עוד... 50. סרט מצוייר אהוב: סאות'פארק 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: מאיפה אני אמורה לדעת? 52. אתה שונא אנשים ש..: חיים בפוזה 53. אתה שונא מקומות ש..: משעממים 54. אני אוהב/ת: דברים טובים 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: הממ... קשה לומר:) 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: חסוי 57. מה הכי מגעיל אותך: פוזהההההההההההה 58. מה את/ה הכי אוהב?: דברים יפים וטובים! 59. משפטים שלך לסיכום:פאק זה היה ארוך:)))

American Girl

New member
../images/Emo26.gifאני

1. ילנה 2. ג'ינג'ית 3. רוסיה 4. כלא בן גוריון 5. טוב לי עם השם שלי 6. מלח 7. מיץ תפוחים סחוט 8. דורדוראנט 9. פינוק 10. בינתיים לא אבל בעתיד כן עם אהרון 11. לא 12. ורוד, תכלת, סגול 13. היתפלחות משיעור חקלאות 14. בר גיסתי(לשעבר?, היא היתה נשואה לאח של בעלי.) , אינה, ענבר, ליזה 15. 2 ברור! 16. אין 17. ארמגדון, אין על הסרט הזה אין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 18. פופ, פופ!!!!!!!! 19. רולס רויס 20. כאילו, או מיי גוד 21. מועדף: ציפה אין שנוא 22. אהרון קרטר דההההההההההההההההההההההההההההההה 23. תלוי באיזה מצבים. 24. אחלה! 25. נוי יורק או לוס אנג'לס טוב אין לי כוח להמשיך

vashla

New member
../images/Emo42.gif אני ../images/Emo42.gif

אין לי כח לכתוב, עשיתי א זה מיליון פעם...

למעלה