שאלון

ShaNicky Girl

New member
../images/Emo3.gifאני..

1. השם שלי: חן 2. כינוי\ם: חננה 3. ארץ לידה ותאריך לידה: ישראל..תאריך..9.9.88 4. בית ספר ומסלול: אורט מעלות (בעעע)מסלול:תיירות 5. איך היית רוצה להיקרא:אמממממממממ...אני צריכה לחשוב עוד קצת 6. תבלין מועדף:אין..
7. שתיה מועדפת:קולהההה 8. דאורדורנט\בושם:"ליידי ספיד סטיק" 9. שמפו וקונדישינר:פינוק 10. האם שחית בעירום פעם:לא.. 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים:לא בדיוק 12. צבע מועדף: כחול 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע:לא. 14. חברים\ות הכי טובים\ות: לפרט
? 15. כרית אחת או שתיים:שתיים 16. חיות מחמד: כלב 17. סרט מועדף: "טיטניק" 18. מוזיקה בכללית:הכול..חוץ ממזרחית 19. מכונית אידיאלית:אין 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:"ממצב?" 21. אוכל מועדף\ שנוא:אמממממממממממממממממממ..מועדף:שישבת
23. חבר\ה לעתיד:הא? 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:עבור
25. היחסים עם ההורים :מצויינים 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: רק ישראל! 27. ממתק מועדף:כול דבר עם אגוזים..*יאמייי* 28. נעליים מועדפות:ספורט 29. שיר מועדף:יש הרבה 30. אתר מועדף:westlife-luvers 31. ספורט מועדף (לצפייה):כדורסל 32. הספורט המועדף (למשחק):כדורסל 33. הרגע הכי משפיל בחייך:אמממממ..היה שקט בכיתה ופתאווווווום גיהקתי*פדיחוווווווווווווות* 34. איזה חג אתה הכי אוהב:פסח..ארוווווווווך..אם החופש הגדול היה חג..היה עוד יותר טוב. 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:אממ..לטאשה
36. אוספים: אין.. 37. מה הפחד הכי גדול שלך:מוות 38. תגיד מילה טובה...:ניקי הכוסוןןןןןןןןןן 39. ספר מועדף:סדרת "חלומות מקומיים/מתוקים" *ממליצה בחום* 40. עיתון מועדף: ראש 1!! 41. סדרת טלוויזיה מועדפת:כרגע אין.. 42. כמה טיפים מהחיים: נו המשפט ההוא
חפחפחפחפחפ 43. מועמד פוליטי: כולם אותו חרא
44. מפלגה: בעע 45. חום או קור: קור (בחורף זה ישתנה) 46. מכתב דואר או אי מייל:אי מייל 47. זמר אהוב:קרייג דיויד 48. זמרת אהובה:כריסטינה אגילרה 49. להקות:ווסטלייף, אטומיק קיטן,בלו.. 50. סרט מצוייר אהוב:אין. 51. תאר את עצמך ב-4 מילים:next חיחיחי
52. אתה שונא אנשים ש..:משקרים 53. אתה שונא מקומות ש..:הם מסריחים 54. אני אוהב/ת: הרבה דברים 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: 56. האנשים שאת/ה הכי שונא:לפרט?
חחחחחחפפ סתם..לא משו מיוחד אני בדר"כ לא שונאת.. 57. מה הכי מגעיל אותך:אמממממממממממממ.. 58. מה את/ה הכי אוהב?: את את את..
59. משפטים שלך לסיכום:סוף!(יותר נכון מילה)

למעלה