שאלון

לאיור

New member
מיקו דנה../images/Emo6.gif

ככה קוראים לו? אני כל פעם שוכחת
גורה קטנה

A t z a

New member
אכן,מיקו../images/Emo6.gif ובנות,מיקו יכול להתחלק../images/Emo6.gif!../images/Emo80.gif

לאיור

New member
לנשום......

מהו שמך המלא? ליאור שין תאריך לידה: 15.1.92 מקום מגורים: חור ליד פ"ת כמה אחים/אחיות? אח אחד גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים, כולה 16 [עוד מעט] צבע עיניים? חום צבע שיער? חום משקל: 41 גובה: 162 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה, באס, פסנתר על מה היית רוצה לנגן? תופים אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? שאלה מרגיזה, אהוד בנאי יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין -.- יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? אין -.- התנסת בעבר בסמים? איזה? לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? כתה ז' ניסית להתאבד פעם? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? אני מנסה להפסיק אבל זה לא הולך, משתדלת כמה שפחות, 4 ביום
העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? עם אף אחד האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? עדיין, מוזיקה מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? להקה
ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? רופאת שיניים, אמשיך בשושלת.. XD איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מורה
מה מתנגן עכשיו? "יום יום" בביצוע של חמי רודנר [מהטלווזיה] עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אף אחד, כולם בבצפר\ישנים איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? היידפארק והווינמפ ישנת טוב אתמול? גאד לא!
איזה לילה נוראי תישן טוב הלילה? מקווה מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שחצנות, התנשאות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שאני אהיה מאושרת
XD איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בחו"ל, לאיזה תקופה קצרה מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול אכלת? לפני חצי שעה התנשקת? לפני שבוע
התאהבת? אני כבר נשבר לך הלב? עכשיו
צחקת? לפני איזה שעה בכית? אתמול אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום חיבקת מישהו/י? היום עישנת? אתמול שתית משקה אלכוהולי? אתמול השתכרת? לפני שבוע שכבת עם מישהו/י? אף פעם היית במועדון? ואו הרבה זמן... לבשת חצאית? אולי כשהייתי קטנה XD קנית בגד? שלשום
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? היום הקדישו לך שיר? אתמול שיפרו לך את המצברוח? אתמול מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? זהר[ חברה שישנה אצלי] חשבת עליו? הוא התקשרת אליו? זהר התקשר אלייך? מאיה פגע בך? הוא
שימח אותך? זהר היום: באיזו שעה התעוררת? לא ישנתי בכלל
מה/מי העיר אותך? החום החלומות המעצבנים והיתושים מה היה הדבר הראשון שאמרת? כוס אמא של היתושה הבת זונה הזאת אמן תתחשמלי באור הכחול מה היה הדבר הראשון ששמעת? "בזז..." [יתושה אחרת מתחשמלת] מה היה השיר הראשון ששמעת? קול גלגל-שוטי הנבואה מה אכלת? שניצל תירס, תה וקלמטינה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מה לעזאזל הבעיות של הילד הזה?! מיקום כרגע: מחוץ לחדר להקה אהובה: R.H.C.P מוניקה שייגעצ, כנסיית השכל, שוטי הנבואה, הבנות נחמה, ועוד הרבה... איזה כיתה את: י' הבנאדם הכי יפה שראית: ג'וני דפפפפ
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא זוכרת עכשיו -.- את חושבת שאת יפה? בסדר את חושבת שאת צבועה? לא!! שונאת אנשים כאלה את חושבת שאת קנאית? לפעמים את חושבת שאת קרצייה? כשאני רוצה-אני מאוד את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? חלקית בזבזנית או חסכנית? זה לפי תקופה, לפעמים ככה לפעמים ככה איפה היית רוצה לגור בארץ? או בצפון או בת"א יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? למאיה וזהר איזה צלצול יש לך? יש לי קבוצות מתקשרים הקול הכי יפה ששמעת? גרר.. של ג'וש [סוייר מאבודים] איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אני בים ושומר מסך? ת'אמת שאף פעם לא שמתי לב מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: משהו של משינה ומשהו של 2PAC מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מזכיר לך את הילדות: גורם לך לבכות: קול גלגל-שוטי הנבואה,-בואי נפרד-חמי, Evanescence - My Immortal, James Blunt - You're Beautiful גורם לך לצחוק: לובש חם,מה קרה לך- שוטי הנבואה והשירים של עידן יניב
[
חתיכת דביל] גורם לך לרצות לרקוד: מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: שהיית רוצה לכתוב אותו: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: כל מיני של הבנות נחמה שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? הרבה -.- ניסיתם להתחיל איתו? כן הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? כן התנשקתם איתו? כן האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? כן מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? הוא אמר לי:"מה אכפת לך להיות איתו?, כי את רוצה מישהו אחר?" מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אוי ואבוי, עזבו אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? הייתי רוצה להתאבד האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? תלוי מי זה זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? אקסים: כמה אקסים יש לכם? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?

מאיה911

New member
ללאאאאאא!!!!../images/Emo67.gif

לא מאמינה שזה קרה לי עכשיוו!!!
שעה עד שעניתי ואז נכבה לי המחשב.. כוסעמקקק!!

למעלה