שאלון

../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo41.gif

מהו שמך המלא? תאריך לידה: מקום מגורים: כמה אחים/אחיות? גר עם ההורים/לבד/עם שותף? צבע עיניים? צבע שיער? משקל: גובה: מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על מה היית רוצה לנגן? אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? התנסת בעבר בסמים? איזה? באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? ניסית להתאבד פעם? אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? איזה מגמה היית בביה"ס? מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מה מתנגן עכשיו? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? ישנת טוב אתמול? תישן טוב הלילה? מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיקום כרגע: להקה אהובה: איזה כיתה את: הבנאדם הכי יפה שראית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? איפה היית רוצה לגור בארץ? יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מזכיר לך את הילדות: גורם לך לבכות: גורם לך לצחוק: גורם לך לרצות לרקוד: מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: שהיית רוצה לכתוב אותו: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? אקסים: כמה אקסים יש לכם? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?

תראו מה ישלו ביד,מה שמפריד בין טוב לרע זה אחי

מהו שמך המלא? הוד סתוי תאריך לידה: 12.1.91 מקום מגורים: יבנה כמה אחים/אחיות? 3 אחיות גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים צבע עיניים? חום כהה צבע שיער? שחור משקל: :O גובה: 1.71 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? כן,תופים. על מה היית רוצה לנגן? בס אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? חמי רודנר ותום פטרובר יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא התנסת בעבר בסמים? איזה? לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אני עדין ניסית להתאבד פעם? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? כן,כשיש. העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 0 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? עיצוב גרפי מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? להצליח?
ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? לאדעת איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זונה
מה מתנגן עכשיו? 1973-ג'ימס בלאנט עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 1 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? 1 ישנת טוב אתמול? לא תישן טוב הלילה? לאדעת מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שקרנים התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: לאדעת איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בשרון מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? בבוקר אכלת? מקודם התנשקת? מזמן התאהבת? חצי שנה נשבר לך הלב? לפני שנה צחקת? היום בכית? מזמן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום חיבקת מישהו/י? אתמול עישנת? שבוע שעבר שתית משקה אלכוהולי? שבוע שעבר השתכרת? אפעם שכבת עם מישהו/י? אפעם חח היית במועדון? פורים לבשת חצאית? מזמן קנית בגד? שבוע שעבר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? היום הקדישו לך שיר? לוזוכרת שיפרו לך את המצברוח? אתמול מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא חשבת עליו? חברי ללהקה התקשרת אליו? המורה לנהיגה התקשר אלייך? עדן פגע בך? הדר שימח אותך? לינוי היום: באיזו שעה התעוררת? 10:30 מה/מי העיר אותך? שעון מעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? "איפה אתה?" מה היה הדבר הראשון ששמעת? גלגלצ מה היה השיר הראשון ששמעת? לוזוכרת מה אכלת? פתיתים איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? 'כן או לא?' מיקום כרגע: חדרי הכוסון להקה אהובה: היהודים איזה כיתה את: י"א הבנאדם הכי יפה שראית: גיא הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לוזוכרת את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? כן את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? כן את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? עובדים על זה בזבזנית או חסכנית? בזבזנית איפה היית רוצה לגור בארץ? בשרון יש לך פלאפון? כע למי אתה מתקשר הכי הרבה? שיבי איזה צלצול יש לך? נוקיה מיקס הקול הכי יפה ששמעת? מממ... איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? סתם של גיבעה ירוקה ושומר מסך? אין מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: wish you were here מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מזכיר לך את הילדות: שירים של הגן חח גורם לך לבכות: לאדעת גורם לך לצחוק: ניו יורק סיטי-היהודים גורם לך לרצות לרקוד: הכל מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: לעולם מצידי-היהודים שהיית רוצה לכתוב אותו: להיות,לעולם מצידי-היהודים שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: חח מי חושב על זה?!?!
שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: לא החלטתי שמסכם את שנות הנעורים שלך: עוד לא סיימתי אותם חח ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: חח כל השירים שמור שולחת לי שאתה אוהב להתעורר לצליליו: פנסים-שרון חזיז
שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: חח בערך הכל שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: לאדעת שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: לאדעת האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כע אם כן, כמה זמן? חצי שנה ניסיתם להתחיל איתו? כע הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שחשבתי ואפילו כולם חשבו שגם הוא בעניין ובסוף הוא לא היה מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? הוא פשוט לא רצה אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? הייתי משתגעת האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? כן זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? אקסים: כמה אקסים יש לכם? 0 האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?

ססילייה

New member
../images/Emo178.gif..

מהו שמך המלא?לירון ליאן. תאריך לידה:14.4.88 מקום מגורים:קריית ביאליק. כמה אחים/אחיות?אח גדול ואח קטן. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים [בינתיים..] צבע עיניים?חום. צבע שיער?שחור. משקל:60.2 גובה:1.67 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?גיטרה. על מה היית רוצה לנגן?פנסתר. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?דן תורן. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? 1.סנונית מחזיקה סרט עם כוכב הארדקור על הכתף. 2.שלושה כוכבים והאמצעי הוא הארדקור מוגדל בפרק כף היד. 3.הנסיך הקטן על הרגל :) יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? היו:2 הליקסים, לשון,סייד ליפ,לשון, לאברט, טראגוס, טבור, ספטום, 3 נזמים. נשארו: הליקס אחד, ובקרוב אני עושה שוב בטבור. התנסת בעבר בסמים? איזה? התנסתי, והפירוט הוא לא לכאן. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 14. ניסית להתאבד פעם?לא. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?מעשנת, לפחות 7 ביום.10 ב"ימים רעים". העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? סתמי, אני לפני צבא.כאבי לב זה לא מומלץ לפני גיוס. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?אני לא סופרת. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא. איזה מגמה היית בביה"ס? הרבה. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?לא יודעת. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?לא יודעת. מה מתנגן עכשיו?מוניקה סקס-אחר כך. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? עם נטע ורז. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'ר מדיהפלאייר והמייספייס. ישנת טוב אתמול?לא מי יודע מה. תישן טוב הלילה?אני מקווה. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: נאיביות. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שהכל יסתדר כמו שאני רוצה. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? תל אביב. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול.אבל אני אצא גם היום.
אכלת?בבוקר. התנשקת?ואו, ממ...בתחילת החודש XD התאהבת? לפי הרבה זמן. נשבר לך הלב? תחילת אוגוסט. צחקת? עכשיו.
בכית? מזמן לא. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לעדי אתמול :) מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?עדי אתמול :) חיבקת מישהו/י?אתמול. עישנת? לפני שעה. שתית משקה אלכוהולי? לפני יותר מידי זמן. השתכרת?לפני יותר מידי זמן. שכבת עם מישהו/י?באמת שלפני יותר מידי זמן!! היית במועדון? בתחילת החודש. לבשת חצאית? עכשיו.
קנית בגד?מזמן...
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?אתמול. הקדישו לך שיר? חח לפני שבוע בערך
שיפרו לך את המצברוח? היום. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא. חשבת עליו?אורי. התקשרת אליו?אורי. התקשר אלייך?אורי.
פגע בך? לא זוכרת.. שימח אותך?אורי!! D:: היום: באיזו שעה התעוררת?16:00. מה/מי העיר אותך?טלפון מאורי. מה היה הדבר הראשון שאמרת?"מזל טוב יא חתיך!" מה היה הדבר הראשון ששמעת?"סליחה סליחה סליחה" מה היה השיר הראשון ששמעת? מוניקה סקס-מכה אפורה. מה אכלת?קורנפלקס עם שוקו. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?"מה לובשים למסיבת יום הולדת בפאב?"
מיקום כרגע: החדר המגה-ג'אנקי שלי. להקה אהובה: מוניקה סקס. איזה כיתה את: בית ספר לוגיסטי חיל הים.
הבנאדם הכי יפה שראית: טלי.!@#$%^& הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: "טוב, לא באת לכאן כדי לדבר איתי על הציורים שעל הקיר שלי, נכון?תתפשט".ואו.זה היה מזמן..
את חושבת שאת יפה?ככה ככה. את חושבת שאת צבועה?לא. את חושבת שאת קנאית?בשושו. את חושבת שאת קרצייה?לפעמים. את חושבת שאת עקשנית?יותר מידי. את אוהבת את עצמך?ככה ככה. בזבזנית או חסכנית?ברמת העיקרון אני בזבזנית, לאחרונה חסכנית. איפה היית רוצה לגור בארץ?תל אביב או חולון. יש לך פלאפון?אורנג'. למי אתה מתקשר הכי הרבה?אסתי. איזה צלצול יש לך?כרגע, הכללי הוא קרח 9-איתו לנצח. הקול הכי יפה ששמעת? יש הרבה כאלה. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?פיטר פן. ושומר מסך?שחור. מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר:ג'נגו-
. מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):קרח 9-להתאהב ברחוב. מזכיר לך את הילדות:שרון הולצמן-פו הדב. גורם לך לבכות:תמיד אוהב תמיד נפגע. גורם לך לצחוק:חיי הפיראטים מפיטר פן. גורם לך לרצות לרקוד: אפרת גוש-מועדון ריקודים. מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:זה אני-פוצ'.(אמנואל שטיינבאום.) שהיית רוצה לכתוב אותו:שילה פרבר-טוב תשלח אליי את המטומטמת. שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:קרח 9-איתו לנצח. שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:אפרת גוש-טוב לבד.
שמסכם את שנות הנעורים שלך:שילה פרבר-העיר הגדולה. ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:אריק ברמן-אהבה באור וצל. שאתה אוהב להתעורר לצליליו: ג'נגו-אין זמן. שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר:כל האלבום "כיכר החלומות" של שם טוב לוי. שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:ג'נגו-
. שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:Air-Playground Love מהסרט 'חמש ילדות יפות'. האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?
אם כן, כמה זמן?כמעט שלוש שנים. ניסיתם להתחיל איתו?בוודאי. הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?קשר פתוח. התנשקתם איתו?
האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?לא בידיוק. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שהוא הרשה לעצמו להגיד לי דברים כאלה ואחרים. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? טעם במוזיקה.
אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים?"אוקי, פאק.בוא ננסה
" האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם?
. זוגיות: מיותר.
אקסים: כמה אקסים יש לכם?רציניים?4. האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?
מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? בוודאי, רוב האקסים שלי נשארו ידידים שלי. האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?לא.הכל סגור
האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?ניסיתי.לא הצליח. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?בוודאי \: אבל אנשים יהרגו אותי על זה >< האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?

a d i 8

New member
"אנשים רצים לכל הכיוונים

שוכחים מאחור,את הילד,את הכל." מהו שמך המלא?עדי שרי[sarai] נבות תאריך לידה:21.4.90 מקום מגורים:ר"ג כמה אחים/אחיות?1 גר עם ההורים/לבד/עם שותף?הורים צבע עיניים?חום צבע שיער?חום משקל:וואי...מלא זמן אל בדקתי גובה:1.62
מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?כן,גיטרה על מה היית רוצה לנגן?תופים אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?נורה ג'ונס... יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?אכן
...של פרפר ומפתח סול הכתף שמאל יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?
התנסת בעבר בסמים? איזה?
באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?15 ניסית להתאבד פעם?
אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?
העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?0 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?
איזה מגמה היית בביה"ס?תאטרון
מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?זמרת אופרה ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?אין לי מושג איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?רואת חשבון
מה מתנגן עכשיו?כלום עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?אפס איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? ישנת טוב אתמול?כן
תישן טוב הלילה?נקווה מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?דוגית
תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:התנשאות
התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:שאני אצליח במוזיקה איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?רומא מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?אתמול אכלת?נייצ'ר וואלי
התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת?היום
בכית?אתמול בלילה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?אתמול מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?אתמול חיבקת מישהו/י?היום עישנת? שתית משקה אלכוהולי?אממממ בסוכות השתכרת?סוכות שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית?שבוע שעבר קנית בגד?בחמישי[אחרי המפגש
] אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח?אתמול מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אושרת חשבת עליו?הורים[מחר הם חוזרים!..משמע-אוטוווו!!!D:] התקשרת אליו?יעל התקשר אלייך?יעל[אחרתXD] פגע בך?יובל שימח אותך?יעל היום: באיזו שעה התעוררת?12 מה/מי העיר אותך?השעון המעורר ששכחתי לחבות
מה היה הדבר הראשון שאמרת?"שיט!" מה היה הדבר הראשון ששמעת?את השעון. מה היה השיר הראשון ששמעת?wild horses מה אכלת?פירה ועוף איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיקום כרגע:חדר להקה אהובה:רדיוהאד איזה כיתה את:יב' הבנאדם הכי יפה שראית:קופר
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:לא זוכרת
את חושבת שאת יפה?
את חושבת שאת צבועה?
את חושבת שאת קנאית?
את חושבת שאת קרצייה?
את חושבת שאת עקשנית?
את אוהבת את עצמך?
בזבזנית או חסכנית?תלוי במצב רוח
איפה היית רוצה לגור בארץ?טוב לי פה במרכז
יש לך פלאפון?אכן למי אתה מתקשר הכי הרבה?תלוי איזה צלצול יש לך?משו מגניב הקול הכי יפה ששמעת?נורה ג'ונס איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?של עץ בשקיעה סגולה ושומר מסך?ROCK CHICK! מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מזכיר לך את הילדות: גורם לך לבכות: גורם לך לצחוק: גורם לך לרצות לרקוד: מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: שהיית רוצה לכתוב אותו: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?
אם כן, כמה זמן?חוד-חודשיים ניסיתם להתחיל איתו?
הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?
התנשקתם איתו?
האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?
מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?לא אהב אותי בחזרה מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים?"אירוני משו." האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם?
זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?
אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? אקסים: כמה אקסים יש לכם? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? שאלון מעפן.

ססילייה

New member
../images/Emo207.gif הוד סילחי לי, אבל אני חייבת שתראו!!!

מלבד איגי (המדהימה) ומיכלי (המדהימה גם כן) יש בפורום עוד סלב.
מישהו ממערכת שוקס, כנראה החליט שזה מספיק מעניין. http:\\www.shox.co.il (מצטערת שזה לא לחיץ.
) אני רוצה להודות להוריי שהביאוני עד הלום.
.

A t z a

New member
../images/Emo99.gifיוו יפה לך!!!../images/Emo80.gif

התמונה הזאת פשוט מהממת!!!11

A m 0 s

New member
הוד אני כ"כ שונא אותך וזה רק בגלל השאלונים!

ודנה את חייבבבבבת לענות!!!!! מהו שמך המלא? עמוס תאריך לידה:5.1 מקום מגורים: הו"ה כמה אחים/אחיות? --- גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם הוריי היקרים!! צבע עיניים? שחור צבע שיער? גם כן משקל: 65 ומשהו.. גובה: 1.76 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? אני מנגן על העצבים! וגיטרה על מה היית רוצה לנגן? - אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? דנה ברגר יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? --- יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? --- התנסת בעבר בסמים? איזה? --- באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 11 ניסית להתאבד פעם? --- אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? --- העדפה מינית: גברים...
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? לא מעדיף כלום עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? --- האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? --- איזה מגמה היית בביה"ס? --- מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? לעשות דואט עם המלכה האם!!דנה ברגר ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? פסיכיאטר.. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? --- מה מתנגן עכשיו? כלום עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? --- איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? --- ישנת טוב אתמול? כן תישן טוב הלילה? מאיפה לי?? מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: יש הרבה... התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: לשיר עם דנה ברגר איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? באילת מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? בבוקר.. אכלת?כן התנשקת? --- התאהבת? --- נשבר לך הלב? --- צחקת?
בכית? --- אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? --- מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? --- חיבקת מישהו/י? כן עישנת? --- שתית משקה אלכוהולי? --- השתכרת? --- שכבת עם מישהו/י? --- היית במועדון? --- לבשת חצאית? --- קנית בגד? --- אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? --- הקדישו לך שיר? --- שיפרו לך את המצברוח? --- מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? לא זוכר... חשבת עליו? --- התקשרת אליו? --- התקשר אלייך? --- פגע בך? --- שימח אותך? --- היום: באיזו שעה התעוררת? בבוקר מה/מי העיר אותך? אימי היקרה! מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא זוכר... מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה? מה היה השיר הראשון ששמעת? --- מה אכלת? אוכל איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? ---- מיקום כרגע: בית להקה אהובה: בלאגן איזה כיתה את: ח' הבנאדם הכי יפה שראית: --- הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא יודע את חושבת שאת יפה? כן את חושבת שאת צבועה? כן את חושבת שאת קנאית? לא את חושבת שאת קרצייה? לפעמים.. את חושבת שאת עקשנית? כןן את אוהבת את עצמך? כןןן בזבזנית או חסכנית? באמצע איפה היית רוצה לגור בארץ? כן יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? להורים... איזה צלצול יש לך? כל מיני.. הקול הכי יפה ששמעת? של... אתם יודעים... איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? גיטרה חשמלית מפורקת... ושומר מסך? את השם שלי באנגלית... מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: --- מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): --- מזכיר לך את הילדות: --- גורם לך לבכות: יש את "אם אתה שומע" שהוא ממש עצוב... גורם לך לצחוק: "לא נוח לי".. גורם לך לרצות לרקוד: כנ"ל מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: --- שהיית רוצה לכתוב אותו:--- שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אני לא רוצה חתונה! שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: משהו של דנה... שמסכם את שנות הנעורים שלך: הם בקושי התחילו... ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: --- שאתה אוהב להתעורר לצליליו: כל שיר של דנה... שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: --- שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: --- שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: --- האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? המון ניסיתם להתחיל איתו? לא הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? --- מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? עזבו...... אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? הייתי ניגש למערכת ושומע את דנה... האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? כןןן אבל לא כולםםם זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?---- אם כן, אתם אוהבים אותו?--- והוא, אוהב אתכם?--- כמה זמן אתם יחד?--- איך הכרתם?--- מה אתם הכי אוהבים בו?--- מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? אקסים: כמה אקסים יש לכם? לא זוכר האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? לא מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כן האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? נמאס לי@

A m 0 s

New member
סתאאאאאאםםם קחי הכל בקלות! החיים יפים../images/Emo8.gif../images/Emo70.gif

למעלה