שאלון

יפעת*

New member
../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo41.gif

בערוץ שמונה יש תוכנית מקסימה "סטודיו למשחק", בן קינגסלי מראיין שחקנים מפורסמים מול תלמידי משחק ובימוי לקראת סוף הראיון הם נשאלים מספר שאלות. אז אנחנו לא מדהימים כמו רובין ויליאמס או יפיפיות מוכשרות כמו מישל פייפר אבל אנחנו כן יכולים לענות על השאלות. (אם כי זה בטח יראה פחות זוהר) http://www.shmone.co.il/program-perek.asp?item_id=1651&prog_id=214&nose=25

עונה גם עונה ../images/Emo45.gif

1. מה היא המילה האהובה עליך? שלום 2. מה היא המילה השנואה עליך? לא רוצה! 3. מה מדליק אותך (ומפעיל אותך מבחינה יצירתית, רוחנית ורגשית)? הרבה דברים.... בעיקר כשמאתגרים אותי 4. מה דוחה אותך? כשיורקים ברחוב 5. מהי הקללה האהובה עליך? אינעל העולםםםםםםםםםםםםםםם 6. מהו הצליל האהוב עליך? קולו של בני כשאומר אמא אני אוהב אותך..... 7. מהו הצליל השנוא עליך? הנחירות של הכלב שלנו 8. באיזה מקצוע היית בוחר/ת לעסוק, אם לא היית עוסק/ת במקצוע הנוכחי שלך? לפעמים הייתי רוצה לא לעסוק בכלום!!! להיות עקרת בית 9. איזה מקצוע לא היית מוכן/ה לעסוק? אחות!!! 10. אם גן עדן קיים, מה היית רוצה לשמוע את אלוהים אומר/ת לך עת תבוא/י בשעריו? חיכיתי לך.... זה המקום שנועד עבורך... ת'אמת? שאלות קשות

IAM20072007

New member
עונה נה ...../images/Emo68.gif

מה המילה האהובה עלי? אהלן מה המילה השנואה עלי? ככה. מה מדליק אותך ? לא יודעת ממש לענות על זה ... צריכה לחשוב... מה דוחה אותך? שזורקים סיגריה דלוקה ברחוב. מה הקללה האהובה עליי? אינעל הבוק. מה הצליל האהוב עלי? אמא, אני אוהב אותך... מה הצליל השנוא עליי? הרעש של המקדח אצל השניננית שאני בטיפול שיניים... באיזה מקצוע היתי בוחרת לעסוק? אחות בבית חולים ביולדות או חדר ניתוח. באיזה מקצוע לא היית מוכן לעסוק? גננת בגן ילדים או מורה. אם גן עדן קיים , מה היית רוצה לשמוע את ה' אומר לך עת תבואי.....? חיכית לך הנה הרגע הטוב ביותר הגיע כנסי......

תשובון ../images/Emo9.gif ../images/Emo41.gif (שאלות ממש טובות:))

דווקא אמרו עלי שיש לי חיוך של טום קרוז (ואמרו עלי הרבה בשנים האחרונות , שאני דומה לזה ולזה , מפורסמים , ומישהי אמרה עלי (במפגש תפוזי
)שאני מפורסם, אז אני מרגיש קצת מפורסם .. :0) אבל לא משנה :0) נענה על השאלון (איפה המדגישומטיק?) 1.מה היא המילה האהובה עליך? אהבה 2.מה היא המילה השנואה עליך? שנאה 3.מה מדליק אותך (ומפעיל אותך מבחינה יצירתית, רוחנית ורגשית)? הרבה דברים , השראה,טיימינג,זמן ומצב מסויימים (מוזה) 4.מה דוחה אותך? דברים,מראות דוחים שרואה\רואים 5.מהי הקללה האהובה עליך? אין קללה אהובה , אולי הקללה הראשונה שהשתמשתי בה בגיל 20:שיט. ואולי בעצם ה"קללה"שקיללו אותי בגיל 10 : "בן אלף" 6.מהו הצליל האהוב עליך? יש הרבה צלילים , אולי פתיחת בקבוק, קול מים , או צליל מטבעות , או .. הרוח
7.מהו הצליל השנוא עליך? אולי לא שנוא,אבל קול של נפיחה או גרעפס לא נעים , למרות שגם אני עושה את זה לעיתים נדירות , שיוצא 8.באיזה מקצוע היית בוחר/ת לעסוק,אם לא היית עוסק/ת במקצוע הנוכחי שלך? הייתי רוצה להיות אמן , סופר או צייר , או זמר . ואולי עוד אעשה את זה בעתיד הרחוק , אם תיהיה לי הזדמנות , מסגרת ואפשרות 9.איזה מקצוע לא היית מוכן/ה לעסוק? אני חושב שכל מקצוע מכבד את בעליו , אבל במשך השנים והראיה , לא הייתי רוצה לעסוק בתחום הפורנוגרפי
, נראה לי sell-out יותר מידי
10.אם גן עדן קיים, מה היית רוצה לשמוע את אלוהים אומר/ת לך עת תבוא/י בשעריו?
"שמע ,בני , עשית את מה שציוויתי עליך לעשות על כדור הארץ , כל הכבוד " - אפרופו , זה מתקשר לזכרון הראשון שלי . וזה יכול להיות אחלה של סיום סרט , הסרט של חיי :0) .

new sol

New member
נו שוין

1. מה היא המילה האהובה עליך? חבר 2. מה היא המילה השנואה עליך? הפועל 3. מה מדליק אותך (ומפעיל אותך מבחינה יצירתית, רוחנית ורגשית)? אתגר מחשבתי 4. מה דוחה אותך? צביעות 5. מהי הקללה האהובה עליך? מרד אלור 6. מהו הצליל האהוב עליך? הצלילים של פוליקר 7. מהו הצליל השנוא עליך? טריקת דלת 8. באיזה מקצוע היית בוחר/ת לעסוק, אם לא היית עוסק/ת במקצוע הנוכחי שלך? מסעדן 9. איזה מקצוע לא היית מוכן/ה לעסוק? כל מקצוע משעמם...נהג רכבת 10. אם גן עדן קיים, מה היית רוצה לשמוע את אלוהים אומר/ת לך עת תבוא/י בשעריו? הי ידעתי שאפגוש אותך מתישהו

עונה נה נה ../images/Emo176.gif

מה היא המילה האהובה עליך?
אהבה מה היא המילה השנואה עליך?
שמנה מה מדליק אותך (ומפעיל אותך מבחינה יצירתית, רוחנית ורגשית)?
אנשים חכמים מה דוחה אותך?
ג'וקים מהי הקללה האהובה עליך?
סאעמק מהו הצליל האהוב עליך?
גשם חזק שיורד , נגינת פסנתר מהו הצליל השנוא עליך?
צעקות או חצוצרה חחחחח באיזה מקצוע היית בוחר/ת לעסוק, אם לא היית עוסק/ת במקצוע הנוכחי שלך?
עו"ד מתה ללמוד. איזה מקצוע לא היית מוכן/ה לעסוק?
קוסמטיקאית בלעעע אם גן עדן קיים, מה היית רוצה לשמוע את אלוהים אומר/ת לך עת תבוא/י בשעריו?
בואי בואי אליי
ענק.

החורזת**

New member
ואני:

. מה היא המילה האהובה עליך? אוהב אותך 2. מה היא המילה השנואה עליך? דווקא 3. מה מדליק אותך (ומפעיל אותך מבחינה יצירתית, רוחנית ורגשית)?תשבצי הגיון...מוזיקה 4. מה דוחה אותך? כשיורקים ברחוב וכשמחטטים באף בפרהסיה 5. מהי הקללה האהובה עליך? מניאק 6. מהו הצליל האהוב עליך? הקולות של האחיינים 7. מהו הצליל השנוא עליך? אזעקה במלחמה 8. באיזה מקצוע היית בוחר/ת לעסוק, אם לא היית עוסק/ת במקצוע הנוכחי שלך?רופאת ילדים 9. איזה מקצוע לא היית מוכן/ה לעסוק? הדגש|זונה, חשפנית ! 10. אם גן עדן קיים, מה היית רוצה לשמוע את אלוהים אומר/ת לך עת תבוא/י בשעריו? ברוך בואך לגן עדן. מה המשאלה היומית שלך?

../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifוהנה התשובות שלי

מה המילה האהובה עליך
שמו של הבונבון שלי + הצלחה מה המילה השנואה עליך
כישלון מה מדליק אותך(ומפעיל אותך מבחינה יצירתית ,רוחנית ורגשית)
חופש ואמון מה דוחה אותך
שקרנים וצבועים מה הקללה האהובה עליך
וויצ' וויל בומה(בערקית זה פני ינשוף) מהוא הצליל האהוב עליך
קול צחוקו של בני וקולות גשם חזקים מהוא הצליל השנוא עליך
קולות רעמים באיזה מקצוע היית בוחר/ת לעסוק אם לא היית עוסק/ת במקצוע הנוכחי
משהוא ברפואה,או מדריכת טיולים איזה מקצוע לא היית מוכנה לעסוק
זנות או חשפנות אם גן עדן קיים , מה היית רוצה לשמוע את אלוהים אומר לך עת תבואי בשעריו
"מלאך שלי לא סתם סבלת למטה , הנה שמרתי לך כסא צמוד אלי עכשיו תקראי לכל מי שתרצי שיהיה איתך כאן"

טוף..אז עכשיו אני ../images/Emo13.gif

1. מה היא המילה האהובה עליך? אמא.(מפי הבן שלי)
2. מה היא המילה השנואה עליך? כעס 3. מה מדליק אותך (ומפעיל אותך מבחינה יצירתית, רוחנית ורגשית)? אוירה נעימה..שלווה , ים.. 4. מה דוחה אותך? שקרנים וכשצועקים או מקללים בקולי קולות. 5. מהי הקללה האהובה עליך? אין כזו. 6. מהו הצליל האהוב עליך? צחוק של ילד 7. מהו הצליל השנוא עליך? בכי
8. באיזה מקצוע היית בוחר/ת לעסוק, אם לא היית עוסק/ת במקצוע הנוכחי שלך? לא יודעת. 9. איזה מקצוע לא היית מוכן/ה לעסוק? ראיית חשבון. 10. אם גן עדן קיים, מה היית רוצה לשמוע את אלוהים אומר/ת לך עת תבוא/י בשעריו? ברוכה הבאה

עונה:

מה היא המילה האהובה עליך? אהבת אם מה היא המילה השנואה עליך? מוות מה מדליק אותך (ומפעיל אותך מבחינה יצירתית, רוחנית ורגשית)? פינוקי מגע, מים, ספר טוב, תמימות של ילד מה דוחה אותך? שנאה, מרמה מהי הקללה האהובה עליך? אלף חתולים על גג פח לוהט, אינ-נעל... מהו הצליל האהוב עליך? צחוק של תינוק, צחוק מתגלגל בכלל מהו הצליל השנוא עליך? חריקת בלמים, הזעקות, פיצוץ, קול בכי של אדם שאיבד מישהו באיזה מקצוע היית בוחר/ת לעסוק, אם לא היית עוסק/ת במקצוע הנוכחי שלך? הידרותרפיה לתינוקות איזה מקצוע לא היית מוכן/ה לעסוק? כל הקשור במוות ובדברים מגעילים אם גן עדן קיים, מה היית רוצה לשמוע את אלוהים אומר/ת לך עת תבוא/י בשעריו? אתה יכול לחזור עם כל אוהבך והעולם יהיה הרבה יותר טוב

matyc

New member
עונה

1. מה היא המילה האהובה עליך? היי 2. מה היא המילה השנואה עליך? ככה 3. מה מדליק אותך (ומפעיל אותך מבחינה יצירתית, רוחנית ורגשית)? בעיקר מתכונים 4. מה דוחה אותך? אנשים שמקללים הרבה 5. מהי הקללה האהובה עליך? לעזזאל 6. מהו הצליל האהוב עליך? הצליל של הנשיקה מהאחינים שלי 7. מהו הצליל השנוא עליך? טריקת דלת 8. באיזה מקצוע היית בוחר/ת לעסוק, אם לא היית עוסק/ת במקצוע הנוכחי שלך? שפית 9. איזה מקצוע לא היית מוכן/ה לעסוק? מכירות 10. אם גן עדן קיים, מה היית רוצה לשמוע את אלוהים אומר/ת לך עת תבוא/י בשעריו? ברוכה הבאה

למעלה