שאלון!

עונהההה../images/Emo99.gifמתה על שאלונים

1. כמה זמן אתה מעריץ את רוני בשביל זה נולדתי חח סתם..כשרוני הוציאה את הקליפ סופרסטאר..ראיתי...התאהבתי!! 2. כמה תמונות יש לך של רוני במחשב 1,670 3. כמה תמונות של רוני יש לך מחוץ למחשב 87 4. כמה מתוכם אתה צילמת בעצמך את כל התמונות שמחוץ למחשב 5. האם פגשת את רוני כן 6. כמה פעמים פגשת את רוני 2 פעם אחת במסיבת ההשקה ועוד פעם בפסטיגל שהיא נכנסה לאוטו...אהה..וראיתי אותה בהופעה בגרנד קניון בחיפה 7. כמה מתוכם דיברת איתה פעמיים 8. כמה חתימות יש לך של רוני חתימה 1 9. כמה תמונות יש לך של רוני אמממ לא עניתי על זה כבר 10. האם יש לך פוסטרים של רוני ברור כל החדר שלי מלא בתמונות שלה 11. אם כן, כמה הרבה אבל אחד גדול ואחד שהיא חתמה לי עליו ומסגרתי אותה 12. כמה מהם תלויים על הקירות הכלל... 13. האם אתה אוסף כתבות על רוני ברור 14. אם כן, כמה בערך יש לך חח די הרבה 15. האם צפית בג'ונגל או מסטיק כן... 16. האם הלכת לפסטיגל בארורררר 17. כמה דיסקים יש לך של רוני 3...אחד עולם שלם בחוץ..השני עולם שלם בחוץ המחודש..ואחד של הסינגל סוד שקיבלתי מהבגדי ים 18. האם אתה מכיר את כל חברי הפורום ...בערך..אני מכירה אבל לא אישית 19. האם אתה מרוצה מהפורום מהיחס, מהפעילויות וכו... כה 20. באיזה תדירות אתה נכנס לפורום מתי שיש זמן פנוי 21. האם הבאת לרוני מתנה כההה במסיבת ההשקה הבאתי לה מכתב סוכרייה גדולה ודוביי חמודד כזהה 22. האם שלחת לרוני מכתב מסר נקרא בארורר היא גם התקשרה אבל לא הספקתי לענות חחח 23. האם רוני ענתה לך רק למסר ששלחתי לה דרך הפורום כפרה עלייה ענתה לי איזו חמודה 24. איזה מהקליפים של רוני אתה הכי אוהב את כולם 25. איזה מהשירים של רוני אתה הכי אוהב רוח סתיו וסופרסטאר..מה שלא יהיה סופרסטאר זה השיר שהיא פרצה איתו והגיעה עד לפה אז ריספקט לשיר 26. ולסיום-מהי התמונה של רוני שאתה הכי אוהב צרף אותה קשה כל התמונות שלה יפות

למעלה