שלי
1.שם: ירון 2.כינוי: פוזמק 3.מה הסיבה? ככה יצא. 4.תאריך לידה: 27.1.91 5.כיתה: ט' 6.עיר: חיפה! 7.מין: זכר זכרי. 8.בעלי חיים במשפחה [אחים קטנים לא נחשב]: כלב, אוגר, ותוכי ז"ל 9.צבע שיער: שחור 10.צבע עיניים: נולדתי עם אחת כחולה ואחת ירוקה, זה כבר הסתדר ויש לי אפור.. 11.פירסינג: 3 לובים, 2 הליקסים, אידסטריאל, אידסטריאל רוק, גבה, וואמפייר ז"ל 12.קעקועים: נייט 13.בת כמה את נראית: אני לא כל כך נראית 14.משקפיים? רק שמש 15.עבר פלילי: שוד של 270 מיליארד דולר מהבנק השוויצרי. 16.שפות: עברית, אנגלית, יידיש, וערבית בפוטנציה. 17.זיכרון ילדות כאוב: אני ואח שלי נסענו על רולר, ואני נפלתי ומשכתי אותו אחרי, ואמא שלי רצה קודם אליו, ונורא נעלבתי ממנה. 18.דבר מוזר שעשית: הליכה מתוך שינה, תחרות קריוקי על הכביש הראשי באמצע הלילה. 19.ארצות שביקרת בהם: שוויץ, איטליה, הולנד. 20.אנשים שצריך להרוג: אור ענבר, אבו מאזן, ואת כל המנהיגים הערבים באופן כללי. 21.חלום הכי גדול שלך: לזכות בWJF( אליפות העולם בג'אגלינג.) 22.פחד הכי גדול שלך: להיות בודד, למות בייסורים. 23.פדיחה: סיפרתי בדיחה על המחנכת שלי כשהיא היתה מאחורי 24.פנטזיה: להופיע בקברטים בלאס וגאס 25.שיר שגורם לך לצחוק: "מצאתי לי שקל" 26.שיר שגורם לך לבכות: "מלאך" האם אי פעם- 27.עברת ניתוח: יאפ 28.גנבת: לא. חס וכרפס. 29.שחית בעירום: כן, עשינו עם החבר'ה שחיה לילית בעירום בבריכה של גיל. 30.היה לך [או יש] גשר: היה. פעם מזמן. 31.שיקרת לבן זוג: פעם אחת. 32.בגדת: יצא כמה פעמים... אבל החברה סלחה לי... 33.בכית על בת: אכן. 34.בכית על בן: לא ממש 35.נדלקת על אחות של חבר\אח של חברה: על אחות של ברי, היא בת 6, והיא הבנאדם הכי יפה שראיתי מעולם. 36.בכית בסרט? לא קרה. 37.היית על במה? כן, לא פעם ולא פעמיים. 38.חשבת שאת הולכת למות: לא הייתי כל כך רחוק מהמוות. 39.רצית להיות המין השני?: לפעמים. 40.נישקת בנות: כן, והרבה. 41.נישקת בנים: אמ... אמ.... פעם אחת... 42.שכבת עם בנים/בנות: רק עם בנות. 43.תפסת את ההורים\אחים\אחיות עושים דברים מגונים: לא, ואני מודה לאלוהים על כך. 44.עשית משהו כי הכריחו אותך?: אמ. בוודאי. דברים מועדפים: 46.סרט מצויר: פיטר פן 47.בושם: אין לי חוש ריח, אני לא הולך עם בשמים 48.פורום: ג'אגלינג וחד אופן 49.מאכל: ספגטי בולונז. 50.קורנפלקס: כריות, קוקומן פצפוצים. 51.ריח: אין לי חוש ריח! אתם חייבים להזכיר את זה? 52.אלכוהול: וודקה תפוזים. 53.סיגריות:פעם מזמן כשעישנתי, אז מרלבורו. אבל אני נקי ומצוחצח כבר חודשיים וחצי 54.מסטיק: מאסט פירות 55.תכשיט: צמידי ניטים 56.שמפו: אמ... נראה לי שפנינה רוזנבלום. וסתם: 57.למה התחפשת בפורים? לאיימי לי 58.הלכת פעם למפגש פורום? איך היה? היה מאגניב 59. צועקים עלייך הרבה בבית ספר? לא ממש, לאף אחד לא כל כך אכפת ממני 60.יש לך שיער קצר? חס וחליל! 61.ארוך? אם הוא לא קצר... אז כנראה שהוא ארוך. 62.כמה ארוך? 9.3 63. מתולתל או חלק? חלק 64.יש לך חיבה לחיות פרוותיות? נמ.. רק לכלבים 65.לצפרדעים? לא ממש 66.אני אוהבת כבשים, את גם? אני אוהב סמיכות מצמר של כבשים, זה דומה... 67.כמה פעמים ביום מבקשים ממך לזרוק מסטיק ואחרי זה אתה מכניס חדש לפה? אני לא כל כך אוהב מסטיקים. 68.השעו אותך? לא 69.העיפו אותך? לא 70.היית רוצה לטוס לירח? מאד מאד 71.אם כן מה לדעתך היית עושה שם? מקים התנחלות! ועושה סקס בלי כוח משיכה! זה נראה לי כל כך מגניב... 72.רוצה לפגוש חייזרים? מאד. 73.מה לדעתך יקרה בעוד 100 שנה? העולם יחרב אחרי מלחמה גרעינית. 74.יש לך תירוצים טובים למורה כשאתה מאחר? אם אני מאחר, אני לא נכנס לשיעור. 75.מה התירוץ הכי טוב שלך? הייתי אצל הרופא. 76.איזה חיה יש לך על הנעלי בית? אמ... אם היו לי, אז אני מניח שעכבר. 77.יש לך ביטחון עצמי גבוה? ממש לא גבוה, אבל גם לא נמוך 78.שוקולד, פרה או שחר? פרה. 79.אתה משתמש הרבה במילה "כאילו"? ממש לא. אני שונא אתל המילה הזו! 80.מה את הולכת לעשות אחרי שתסיימי את זה? לשתות תה. 81.איזה ארוחה אחרונה אכלת? ס]גטי בולונז עם נקניקיות 82.את משועממת? אני בהחלט משועממת 83.רעש אחרון ששמעת?: אבא עולה במדרגות 84.כאב אחרון: כשנשענו על הברך שלי(ריסקתי אותה אתמול בשיעור ספורט.) 85.יש לך בובות על המיטה? לא ממש, אבל הייתי רוצה 86.יש לך עתיד בתור זמר? בתור אבמטיה ששרים בתוכה... 87.מה הצבע של המברשת שיניים שלך? כחול 88.צמחוני או טבעוני? אוהב בשר נודע. 89.היית? מעולם לא. 90.מה עשית ביום העצמאות? יצאתי עם חברה שלי.