שאלון
..די ארוך! כי משעמם וכי

• פותח הנושא ELA17
  • פורסם בתאריך

Plaztyk

New member
ארג נמאס לי ממנו.

ניסיתי 20 פעם כבר לשלוח וזה לא שולח הזבל. מנסה עוד פעם. *דילגתי על כמה שאלות לא מעניינות* 1.שם : אייריס 2.כינוי: איריסע 3.מה הסיבה? שמי הרוסי 4.תאריך לידה: 3.9 5.כיתה: ט 6.עיר: חיפה 7.מין: נקבונת 8.בעלי חיים במשפחה [אחים קטנים לא נחשב]: חתולה וכלב 9.צבע שיער: חצי אדום-כתום, חצי שחור 10.צבע עיניים: חום 11.פירסינג: ספטום,טראגוס,סיידליפ,סמיילי,לשון,הרחבה[5],לוב[1.6],טבור 12.קעקועים: אחד בתיכנון. 13.בת כמה את נראית: אמרו לי מ14 עד 17.. לדעתי 15. 14.משקפיים? יש 16.שפות: רוסית עברית אנגלית 18.דבר מוזר שעשית: המון יותר מידי 19.ארצות שביקרת בהם: רוסיה שוויץ וארה"ב 21.חלום הכי גדול שלך: לחיות ביפן 25.שיר שגורם לך לצחוק: מיי האמפס 26.שיר שגורם לך לבכות: כמה של לאקונה קויל, ואחד ברוסית האם אי פעם- 27.עברת ניתוח: כן 30.היה לך [או יש] גשר: אין 32.בגדת: לא 33.בכית על בת: כן 34.בכית על בן:לא 35.נדלקת על אחות של חבר\אח של חברה: לא רציני XDD אבל הייתי עושה לו טובה 36.בכית בסרט? כן 37.היית על במה? כן 38.חשבת שאת הולכת למות:כן 39.רצית להיות המין השני?: כן 40.נישקת בנות: כן 41.נישקת בנים: כן 42.שכבת עם בנים/בנות: לא 43.תפסת את ההורים\אחים\אחיות עושים דברים מגונים: לא דברים מועדפים: 46.סרט מצויר: סינדרלה ורגרטס 48.פורום:זה 51.ריח: דלק 52.אלכוהול: הכל אותו שיט שגורם לי להיות שמחה 53.סיגריות: קאמל וסתם: 57.למה התחפשת בפורים? אליס אין וונדרלנד 58.הלכת פעם למפגש פורום? איך היה? כן. לפעמים טוב לפעמים פחות. 59. צועקים עלייך הרבה בבית ספר? כן ]= 60.יש לך שיער קצר? לא 61.ארוך?בינוני 62.כמה ארוך? עד הציצי 63. מתולתל או חלק? חלק 68.השעו אותך? כן. בגלל פירסינג 69.העיפו אותך? לא 70.היית רוצה לטוס לירח? לא 73.מה לדעתך יקרה בעוד 100 שנה? dont know dont care 74.יש לך תירוצים טובים למורה כשאתה מאחר? לא 75.מה התירוץ הכי טוב שלך? "אממ.. לא התעוררתי.." 76.איזה חיה יש לך על הנעלי בית? פרפר D: 77.יש לך ביטחון עצמי גבוה? לפעמים 78.שוקולד, פרה או שחר? שחר 80.מה את הולכת לעשות אחרי שתסיימי את זה? נראה ^.^ 81.איזה ארוחה אחרונה אכלת? בוקר! 82.את משועממת? יאפ 83.רעש אחרון ששמעת?: מוזיקה. 84.כאב אחרון: שוב הרבצתי לעצמי בספטום. 85.יש לך בובות על המיטה? לא 86.יש לך עתיד בתור זמר? אולי 87.מה הצבע של המברשת שיניים שלך? ורוד 90.מה עשית ביום העצמאות? התבטלתי במרכז.

shahaf224

New member
רק לי יוצאים אנשים מהעכבר?.. :S

זה צוטט מהבלוג אז אם לא תבינו דברים זה לא אשמתכם :) 1.שם: שחף 2.כינוי: shahaf224, rahaf, s.m, smr, shahaf_ 3.מה הסיבה? ה224 כי זה מה שוואלה נתן לי באפשרויות למייל.. וכל היתר זה השם/משפחה/חרוזים וזה.. 4.תאריך לידה: 21.4.92 5.כיתה: ח' (קטין
) 6.עיר: ערד 7.מין: זכרייה 8.בעלי חיים במשפחה [אחים קטנים לא נחשב]: טרי, הכלב הכי כלי העולם D: 9.צבע שיער: חום/שחור או משהו.. 10.צבע עיניים: ירוק חום 11.פירסינג: הרחבה של 6מ"מ בתנוך 12.קעקועים: עוד לא.. 13.בת כמה את נראית: נראה לי שיותר קטן או משהו.. :\ 14.משקפיים? יש, זה שאני לא שם אותם זה משהו אחר... 15.עבר פלילי: נאפ. 16.שפות: עברית, אנגלית עילגת, ערבית חלקית, מילים בספרדית ורוסית.. 17.זיכרון ילדות כאוב: לא זכור לי :\ 18.דבר מוזר שעשית: זרקתי אבן ענקית לאח שלי לראש כשהייתי קטן וכתוצאה מזה נפתח לו הראש ועשו לו תפרים וזה.. 19.ארצות שביקרת בהם: פראג |: 20.אנשים שצריך להרוג: יש רשימה ממש ארוכה.. אפשר להתחיל בק"ג'ניק המעורס. 21.חלום הכי גדול שלך: לא יודע.. הרחבות של 10 בשתי האוזניים, דאבל גבה, אנדרגראונג, ליפ וכ'ו.. 22.פחד הכי גדול שלך: מוות בייסורים. P: 23.פדיחה: לא עולה לי עכשיו... =\ 24.פנטזיה: הוו... האא... היא... 25.שיר שגורם לך לצחוק: Our House - Madness 26.שיר שגורם לך לבכות: ממש לבכות אין.. אבל להיות במצב דיכאוני ולחשוב עמוק על דברים 3Doors Down - Away From The Sun מהפוסט הקודם.. האם אי פעם- 27.עברת ניתוח: שקדים בגיל 4? 28.גנבת: נוו זה שרציתי לקנות "שטיח" ושילמתי חצי₪ על אחד וכשיצאתי מהחנות הסתבר לי שיש גם 2 ולא חזרתי לשלם על השני זה לא נקרא לגנוב 29.שחית בעירום: מהפתאום.. אני רק עם בקיני 30.היה לך [או יש] גשר: אכן מטרד ידוע.. 31.שיקרת לבן זוג: לא שזכור לי.. 32.בגדת: לא. 33.בכית על בת: יאפ... דניאל את מונעת ממני להשאר קשואח 34.בכית על בן: לא. אבל שמחתי על בן, שהדרדר לעישון והתערס.. 35.נדלקת על אחות של חבר\אח של חברה: יאפ.. 36.בכית בסרט? נאפ.. 37.היית על במה? בטח.. אני כל הזמן על במות.. זה לא טוב :[ 38.חשבת שאת הולכת למות: ממ.. פעם ראשונה כשעליתי על האנקונדה בכיתה ו' 39.רצית להיות המין השני?: לא.. זה מעפן..ח.. יש להם מחזור כל הזמן ואז הם ממורמרות וזה. <לא שאני לא ממורמר תמידית.> 40.נישקת בנות: בלחייהם. 41.נישקת בנים: לא. 42.שכבת עם בנים/בנות: בטח.. חגגתי על גופתם 43.תפסת את ההורים\אחים\אחיות עושים דברים מגונים: . לא. 44.עשית משהו כי הכריחו אותך?: יאפ.. אהמ.לברט מת אהמ. דברים מועדפים: 46.סרט מצויר: לאיודע... :\ 47.בושם: NY? 48.פורום: פירסינג וקעקועים בתפוז 49.מאכל: שניצל תירס 50.קורנפלקס: כריות שוקולד 51.ריח: בושם ניחוחות הניאגרה D: , סתםסתם.. 52.אלכוהול: זה לא מגניב בכלל! 53.סיגריות: זה בכלל בכלל בכלל לא מגניב ואף גורם לאימפוטנציה. 54.מסטיק: מאסט בטעם מנגו אפרסק. 55.תכשיט: טאנלים פשוטים להרחבות :] 56.שמפו: איזה שיש בבית.. (מה אני משלה את עצמי... תמיד נגמר בבית השמפו ואז אני גונב לאמא ואבא את ההד אנד שולדרס שלהם ואז הם קונים לעצמם חדש..) וסתם: 57.למה התחפשת בפורים? נוע"לניק P: 58.הלכת פעם למפגש פורום? איך היה? לא, אם היה לי כסף זה היה נחמד.. 59. צועקים עלייך הרבה בבית ספר? מהפתאום.. שחף בנאדם שקט ולא מפריע 60.יש לך שיער קצר? יאפ.. אבל בעזרך ההתנתקות מהספר הוא הולך להיות ארוך :) 61.ארוך?אעה. 62.כמה ארוך? מה נדפק? 63. מתולתל או חלק? גלי... <נוו ככה יעל אמרה :\ > 64.יש לך חיבה לחיות פרוותיות? רק לכלבים של סתיו =] 65.לצפרדעים? לא.. הם חלקלקות מידי.. 66.אני אוהבת כבשים, את גם? זה נחמד... אבל רק אלה הלבנות לבנות.. <מצטער ליסקי, את התחלת!> 67.כמה פעמים ביום מבקשים ממך לזרוק מסטיק ואחרי זה אתה מכניס חדש לפה? לעולם לא =\\\ 68.השעו אותך? נאפ. 69.העיפו אותך? יאפ.. אבל רק כי רציתי 70.היית רוצה לטוס לירח? לא ממש.. אבל אם אתה מציע... =) 71.אם כן מה לדעתך היית עושה שם? שותה נסטי לימון כמובן... 72.רוצה לפגוש חייזרים? כבר פגשתי.. אני בעצם מתקשר איתם ברגע זה... 73.מה לדעתך יקרה בעוד 100 שנה? כולנו נמות :) 74.יש לך תירוצים טובים למורה כשאתה מאחר? אני אף פעם לא מאחר.. מי סיפר עליי את דברי ההבל הללו?! 75.מה התירוץ הכי טוב שלך? הייתי באירוע משפחתי... איך זה תמיד עובד.. :) 76.איזה חיה יש לך על הנעלי בית? למה אמורה להיות לי חיה על הנעלי בית? O:, רוצחים שכמותכם! 77.יש לך ביטחון עצמי גבוה? לא ממש... לא מספיק.. לא. 78.שוקולד, פרה או שחר? שחר... רק כי פרה מזכיר לי "קלסר" והוא מציק. 79.אתה משתמש הרבה במילה "כאילו"? לא יותר מידי..... <נכון?> 80.מה את הולכת לעשות אחרי שתסיימי את זה? להשלים את זה לפוסט ממצה.. 81.איזה ארוחה אחרונה אכלת? לחם עם ריבת תות 82.את משועממת? בטח.. אבל תמיד יוצא שאין לי זמן לכלום... |מוזר| 83.רעש אחרון ששמעת?: המוזיקה של תומר... אעהאעהאעה.. זה חופר.... 84.כאב אחרון: לראות אותה ולעבוד על עצמי שזה לא זה.. 85.יש לך בובות על המיטה? על הרמקול.. התולעת המזוקנת שלי :) 86.יש לך עתיד בתור זמר? לא חושב.. למרות שהשתלת מיתרי קול זה נושא שהתחיל להתפת בעולם.... 87.מה הצבע של המברשת שיניים שלך? יש כמה.. המברשת אורטו שחורה, המברשת הרגילה כחולה ועוד איזה אחת לבנה.. 88.צמחוני או טבעוני?צמחוני... 89.היית?ועדיין.. 90.מה עשית ביום העצמאות?ראיתי טלוויזיה עם תומר.. היה לב'אנים D:.

trolala

New member
עונה ../images/Emo13.gif ../images/Emo110.gif

משעמם בימי שבת..><" 1.שם: הילה 2.כינוי: סנופ 3.מה הסיבה? לא זוכרת>< 4.תאריך לידה: 17.2 5.כיתה: ח
6.עיר: ישוב אם כברP: תל מונה 7.מין: נקבה עד כמה שידוע לי
8.בעלי חיים במשפחה [אחים קטנים לא נחשב]: לא נחשב אחים קטנים?\: 9.צבע שיער: חום וורוד 10.צבע עיניים: חום ירוק 11.פירסינג: סיידליפ, הליקס, 3לובים, ספטום, 2 הרחבות (3, 5) סמיילי ז"ל 12.קעקועים: עדיין לא. בתכנון עוד כמה שנים
13.בת כמה את נראית: ממ אמרו לי 16.. 14.משקפיים? לקריאה. 15.עבר פלילי: :X 16.שפות: עברית אנגלית ערבית ספרדית 17.זיכרון ילדות כאוב: קפצתי מהמקלטים הלבנים עאלה, ועד עכשיו יש לי בעיות בגב\: 18.דבר מוזר שעשית: לא חסר. 19.ארצות שביקרת בהם: מצריים נחשב?
20.אנשים שצריך להרוג: לא תומכת בלהרוג אנשים בדר"כ 21.חלום הכי גדול שלך: ממ לא יודעת. 22.פחד הכי גדול שלך: יש כל מיני. 23.פדיחה: חחח אל תשאלו 24.פנטזיה: ללכת עם בובספוג לאכול המבורגר:] 25.שיר שגורם לך לצחוק: חחח כל המזרחית והדיכאון למינהן 26.שיר שגורם לך לבכות: כל מיני\: האם אי פעם- 27.עברת ניתוח: יאפ 28.גנבת: ממשה, זאת עברה ישובית
מי לא גונב ממשה פה?:D 29.שחית בעירום: כן 30.היה לך [או יש] גשר: לא ולא. 31.שיקרת לבן זוג: ממ לא חושבת 32.בגדת: נופ 33.בכית על בת: כן 34.בכית על בן: כן 35.נדלקת על אחות של חבר\אח של חברה: אח של חברה
36.בכית בסרט? חח כן אני נוטה לבכות בסרטים|: 37.היית על במה? יאפ 38.חשבת שאת הולכת למות: הרבה פעמים 39.רצית להיות המין השני?: לא תודה. 40.נישקת בנות: כן 41.נישקת בנים: כן 42.שכבת עם בנים/בנות: לא 43.תפסת את ההורים\אחים\אחיות עושים דברים מגונים: כן>< 44.עשית משהו כי הכריחו אותך?: ממ לסדר את החדר? דברים מועדפים: 46.סרט מצויר: אלאדין, כאילו דה! 47.בושם: ממ לא טובה בשמות 48.פורום: כי אני לא חנפנית..
הפורום הזה. 49.מאכל: עוף 50.קורנפלקס: כריות 51.ריח: של שוקולד 52.אלכוהול: כבר אמרתי שאני לא טובה בשמות? 53.סיגריות: מלבורו:X 54.מסטיק: בזוקה 55.תכשיט: השרשרת כוכב שליP: 56.שמפו: ממ מויי כיף! וסתם: 57.למה התחפשת בפורים? ממ לאחת מהפרחות בבצפר שלי
58.הלכת פעם למפגש פורום? איך היה? ממ נחמד מאוד
59. צועקים עלייך הרבה בבית ספר? תלוי מי
60.יש לך שיער קצר? נופ 61.ארוך? יאפ 62.כמה ארוך? ארוך 63. מתולתל או חלק? חלק 64.יש לך חיבה לחיות פרוותיות? כן הם מושיות! 65.לצפרדעים? לא משהו 66.אני אוהבת כבשים, את גם? כן מאוד 67.כמה פעמים ביום מבקשים ממך לזרוק מסטיק ואחרי זה אתה מכניס חדש לפה? חח הרבה 68.השעו אותך? כן 69.העיפו אותך? עדיין לא 70.היית רוצה לטוס לירח? זה נשמע נחמד 71.אם כן מה לדעתך היית עושה שם? ממ תוקעת דגל של בובספוג! 72.רוצה לפגוש חייזרים? ברור 73.מה לדעתך יקרה בעוד 100 שנה? בובספוג וחייזרים ישתלטו על העולם 74.יש לך תירוצים טובים למורה כשאתה מאחר? המורה כבר לא שואלת חח 75.מה התירוץ הכי טוב שלך? אני קבועה לא צריכה תירוצים:) 76.איזה חיה יש לך על הנעלי בית? הנעל שלי פרוותית צהובה 77.יש לך ביטחון עצמי גבוה? יש לי ביטחון עצמי 78.שוקולד, פרה או שחר? פרה אני אלרגית לשחר>< 79.אתה משתמש הרבה במילה "כאילו"? ממ יש ימים שכן ויש ימין שלא 80.מה את הולכת לעשות אחרי שתסיימי את זה? להמשיך לשוטט בפורום ולטלוויזיה 81.איזה ארוחה אחרונה אכלת? קורנפלקס 82.את משועממת? הו הו 83.רעש אחרון ששמעת?: את האופנוע שעבר לפני 2 דקות 84.כאב אחרון: בבטן 85.יש לך בובות על המיטה? כן! 86.יש לך עתיד בתור זמר? חח לפי התגובות שקיבלתי אתמול , לא 87.מה הצבע של המברשת שיניים שלך? לבן צהוב וכחול 88.צמחוני או טבעוני? אם כבר צמחונית 89.היית? נופ 90.מה עשית ביום העצמאות? ישבתי עם חבר'ה של מסטולים ברעננה והקשבתי לבית הבובות

trolala

New member
חחח תיקון שגיעות../images/Emo6.gif ../images/Emo110.gif

*קפצתי מהמקלטים הלבנים האלה. *תל מונד * ימים שכן ויש ימים שלא * ישבתי עם חבר'ה מסטולים והקשבתי לבית הבובות. אמרתי לכם שאני משועממת?
וסתם רציתי להוסיף תמונה חדשה וגם להתלהב מהספטום

trolala

New member
חחח אני יודעת../images/Emo3.gif זה בכוונה ../images/Emo110.gif

שגיעות . שגיאות.. חח לא משנה >< מי שהיה צריך להבין הבין

rafi616

New member
שיעמום!!!

.שם:רפאל 2.כינוי:rafi616 3.מה הסיבה?כדי שאני יזכור את זה 4.תאריך לידה: 21.12.87 5.כיתה: לא מכיר 6.עיר: גבעת ברנר 7.מין:כן בקשה 8.בעלי חיים במשפחה [אחים קטנים לא נחשב]:כלבה 9.צבע שיער: כרגע מחומצן 10.צבע עיניים: ירוק 11.פירסינג: 13 12.קעקועים: 5 13.בת כמה אתה נראה:לא יודע תגידי לי את 14.משקפיים? לא תודה 15.עבר פלילי: לא שזכור ליי 16.שפות: עליונה ותחתונה 17.זיכרון ילדות כאוב:לא רוצה לדבר על זה עכשיו 18.דבר מוזר שעשית: לא הרבצתי לאבא שלי 19.ארצות שביקרת בהם:אילת נחשב ארץ? 20.אנשים שצריך להרוג:יש המון 21.חלום הכי גדול שלך:לפתוח סטודיו 22.פחד הכי גדול שלך:להישרף למוות 23.פדיחה: להקיא באמצע רחוב הומה אנשים 24.פנטזיה:אולי 25.שיר שגורם לך לצחוק: שיר מצחיק 26.שיר שגורם לך לבכות: שיר עצוב האם אי פעם- 27.עברת ניתוח:לא 28.גנבת:כע 29.שחית בעירום:כע 30.היה לך [או יש] גשר:לא 31.שיקרת לבן זוג:כע 32.בגדת: לא 33.בכית על בת: כע 34.בכית על בן:לא 35.נדלקת על אחות של חבר\אח של חברה: לא 36.בכית בסרט? לא 37.היית על במה? כע 38.חשבת שאת הולכת למות:כע 39.רצית להיות המין השני?: כע 40.נישקת בנות: כע 41.נישקת בנים: לא 42.שכבת עם בנים/בנות: בנות 43.תפסת את ההורים\אחים\אחיות עושים דברים מגונים: אח שליי 44.עשית משהו כי הכריחו אותך?:כע דברים מועדפים: 46.סרט מצויר: "נארוטו" ו"בילי אנד מנדי" 47.בושם:איכס 48.פורום:אני מניח שזה 49.מאכל:בשר 50.קורנפלקס: טריקס 51.ריח:של כוס 52.אלכוהול:בירה מרטינס פילס 53.סיגריות:נובלס 54.מסטיק:כזה שלועסים 55.תכשיט: עגילים??? 56.שמפו: לא תודה וסתם: 57.למה התחפשת בפורים? לא מוגדר 58.הלכת פעם למפגש פורום? איך היה?לא הלכתי 59. צועקים עלייך הרבה בבית ספר?לא יודע אולי...אני לא נמצא שם 60.יש לך שיער קצר? כרגע כן 61.ארוך?לא 62.כמה ארוך?לא יודע הוא לא ארוך 63. מתולתל או חלק? לא יודע 64.יש לך חיבה לחיות פרוותיות? כע 65.לצפרדעים?גם כע 66.אני אוהבת כבשים, את גם? על האש כע 67.כמה פעמים ביום מבקשים ממך לזרוק מסטיק ואחרי זה אתה מכניס חדש לפה?למה שיגידו לי לזרוק את המסטיק 68.השעו אותך? כע 69.העיפו אותך?כע 70.היית רוצה לטוס לירח? לא כל כך 71.אם כן מה לדעתך היית עושה שם?הליכת ירח 72.רוצה לפגוש חייזרים? למה לא 73.מה לדעתך יקרה בעוד 100 שנה? האנושות לא תיהיה ובכדור הארץ ישלטו גזע מפותח של ג'ירפות בעלות 3 ראשים וצוואר אחד (והם גם בצבע ירוק) 74.יש לך תירוצים טובים למורה כשאתה מאחר? לפעמיים 75.מה התירוץ הכי טוב שלך? שזרקו לי את נתיק על העץ ואז טיפסתי ונפלתי ולא יכולתי לזוז 76.איזה חיה יש לך על הנעלי בית? הרבה סוגים של חיידקים 77.יש לך ביטחון עצמי גבוה?מאוד 78.שוקולד, פרה או שחר?פרה 79.אתה משתמש הרבה במילה "כאילו"?דיי 80.מה את הולכת לעשות אחרי שתסיימי את זה? לחפש דברים מעניינים 81.איזה ארוחה אחרונה אכלת? עוף 82.את משועממת? כע 83.רעש אחרון ששמעת?: את חברה שלי 84.כאב אחרון:עכשיו 85.יש לך בובות על המיטה? לא 86.יש לך עתיד בתור זמר?לא 87.מה הצבע של המברשת שיניים שלך?כחול ירוק 88.צמחוני או טבעוני?בשרי 89.היית?מה??? 90.מה עשית ביום העצמאות? עבדתיייי

פיצי

1.שם: פיצי 2.כינוי: פיצי 3.מה הסיבה? פשוט תמיד הייתי קטנה. 4.תאריך לידה: 1990\11\14 5.כיתה: י' 6.עיר: י-ם 7.מין: לא במיוחד 8.בעלי חיים במשפחה [אחים קטנים לא נחשב]: 4 חתולים ודג :p 9.צבע שיער: חום+סגול\ורוד 10.צבע עיניים: חום 11.פירסינג: 22 12.קעקועים: כרגע אין 13.בת כמה את נראית: לפחות 17 14.משקפיים? משקפי שמש
15.עבר פלילי: רק אזהרות ותנאי בלבד. 16.שפות: עברית, אנגלית וקצת רומנית ורוסית. 17.זיכרון ילדות כאוב: חגורה
18.דבר מוזר שעשית: הכנסתי פיטטה (מבחנה דקה) לוומפייאר שלי
19.ארצות שביקרת בהם: כל מערב אירופה, קליפורניה וקנדה. 20.אנשים שצריך להרוג: כולם
21.חלום הכי גדול שלך: וואלה, אין. 22.פחד הכי גדול שלך: בריאות 23.פדיחה: יש הרבה
24.פנטזיה: שוט, מגפי וינייל...
25.שיר שגורם לך לצחוק: שיר הגאנג'ה- שבק ס' 26.שיר שגורם לך לבכות: כל החבר'ה- מוניקה סקס האם אי פעם- 27.עברת ניתוח: כן 28.גנבת: כן 29.שחית בעירום: מממ, עירום חלקי. 30.היה לך [או יש] גשר: לא 31.שיקרת לבן זוג: בודאי 32.בגדת: לא 33.בכית על בת: כן 34.בכית על בן: לא 35.נדלקת על אחות של חבר\אח של חברה: חח מה?! 36.בכית בסרט? כן 37.היית על במה? המון 38.חשבת שאת הולכת למות: קרה 39.רצית להיות המין השני?: חח כן 40.נישקת בנות: המון 41.נישקת בנים: היו כמה 42.שכבת עם בנים/בנות: כן 43.תפסת את ההורים\אחים\אחיות עושים דברים מגונים: פוי! בחיים לא! 44.עשית משהו כי הכריחו אותך?: הרבה דברים דברים מועדפים: 46.סרט מצויר: מולאן
47.בושם: היפנוטיק פויסן 48.פורום: תנ"ל 49.מאכל: מצה-בריית!
50.קורנפלקס: שוגי 51.ריח: טיגון 52.אלכוהול: בלאק&וויט 53.סיגריות: נובלס 54.מסטיק: בזוקה 55.תכשיט: קולר 56.שמפו: ד"ר פישר וסתם: 57.למה התחפשת בפורים? כיפה אדומה 58.הלכת פעם למפגש פורום? איך היה? הלכתי, היה נחמד 59. צועקים עלייך הרבה בבית ספר? חח כן... 60.יש לך שיער קצר? כן 61.ארוך? לא 62.כמה ארוך? עד האוזניים 63. מתולתל או חלק? גלי כזה 64.יש לך חיבה לחיות פרוותיות? בהחלט
65.לצפרדעים? בסדר... 66.אני אוהבת כבשים, את גם? לא ממש 67.כמה פעמים ביום מבקשים ממך לזרוק מסטיק ואחרי זה אתה מכניס חדש לפה? למה לבזבז ולזרוק?! 68.השעו אותך? כן 69.העיפו אותך? לא 70.היית רוצה לטוס לירח? לא ממש ניראה לי משעמם 71.אם כן מה לדעתך היית עושה שם? בטח מסתכלת על הארץ וצוחקת 72.רוצה לפגוש חייזרים? לא. 73.מה לדעתך יקרה בעוד 100 שנה? כלום 74.יש לך תירוצים טובים למורה כשאתה מאחר? כן
לא טובים אבל מענינים 75.מה התירוץ הכי טוב שלך? "החתול שלי ניתקע על עץ והייתי צריכה לעלות להוריד אותו" 76.איזה חיה יש לך על הנעלי בית? אין לי נעל בית 77.יש לך ביטחון עצמי גבוה? אני חושבת שכן 78.שוקולד, פרה או שחר? שחר!!! 79.אתה משתמש הרבה במילה "כאילו"? ממש לא 80.מה את הולכת לעשות אחרי שתסיימי את זה? לראות טלויזיה עם דודה שלי 81.איזה ארוחה אחרונה אכלת? איכס, אכלתי הרגע שניצל (רק הציפוי חי חי חי) 82.את משועממת? לא ממש 83.רעש אחרון ששמעת?: בניה (סעאמק של הדחפורים האלה) 84.כאב אחרון: בטן (בגלל האוכל) וקרסול (נקוע) 85.יש לך בובות על המיטה? רק אחד- מיסטר דובי. 86.יש לך עתיד בתור זמר? אין לי עתיד
חח 87.מה הצבע של המברשת שיניים שלך? סגול\כחול 88.צמחוני או טבעוני? הפסקתי לפני חודש 89.היית? שנה 90.מה עשית ביום העצמאות? רוק העצמאות והרבה מאוד שינה אין לי תמונות חדשות, סורי.

אוווקי! :)

1.שם:איילת 2.כינוי:יולי.. תמיד יולי 3.מה הסיבה?ככה.. נולדתי ביולי וזה שם יותר יפה..חחח.. 4.תאריך לידה: 6.7.91 5.כיתה: ט' 6.עיר: ר"ג 7.מין:נקבה 8.בעלי חיים במשפחה [אחים קטנים לא נחשב]:חע... כלבה (שאבדה.. ) חתולה ציפורים ואוגרים.. אהה.. ואחי הקטן.. 9.צבע שיער:בלונדיני 10.צבע עיניים: תכלת ירקרק כזה.. 11.פירסינג: טבור והליקס.. אולי בקרוב בגבה 12.קעקועים:לא תודה 13.בת כמה את נראית:17 ככה.. 14.משקפיים? לא 15.עבר פלילי: אמממ... 16.שפות: אנגלית עברית.. קצת ספרדית.. טיפי ערבית.. 17.זיכרון ילדות כאוב:?לא זוכרת ממש 18.דבר מוזר שעשית: אני כולי מוזרה 19.ארצות שביקרת בהם:איטליה תורכיה קרואטיה מצרים צרפת בלגיה הולנד... 20.אנשים שצריך להרוג:חס וחלילה להרוג 21.חלום הכי גדול שלך:? 22.פחד הכי גדול שלך:? 23.פדיחה: ? 24.פנטזיה:מה כאילו 70 בתולים וכאלה? לא לא ממש.. חע.. 25.שיר שגורם לך לצחוק:לא משחק איתך 26.שיר שגורם לך לבכות: my immortal , 911 heaven האם אי פעם- 27.עברת ניתוח:לא 28.גנבת:...לא מגלה ולא מגלה 29.שחית בעירום:כשהייתי בת 3 נחשב? 30.היה לך [או יש] גשר:היה... 31.שיקרת לבן זוג:בקטנההה 32.בגדת: לא 33.בכית על בת:כה 34.בכית על בן:כה 35.נדלקת על אחות של חבר\אח של חברה:חחח בערךךך 36.בכית בסרט? כן 37.היית על במה? כן 38.חשבת שאת הולכת למות:לא 39.רצית להיות המין השני?:כן 40.נישקת בנות: כן 41.נישקת בנים: כן 42.שכבת עם בנים/בנות:לא 43.תפסת את ההורים\אחים\אחיות עושים דברים מגונים:לא 44.עשית משהו כי הכריחו אותך?:כן דברים מועדפים: 46.סרט מצויר: במבי 47.בושם:אמור אמור ובורברי 48.פורום:בנות 49.מאכל:רביולי 50.קורנפלקס:קינמון 51.ריח:של גשם 52.אלכוהול: אבסולוט בבקשה 53.סיגריות:לא תודה 54.מסטיק:תווודה :) 55.תכשיט: טבעת.. שעון 56.שמפו: הוואי וסתם: 57.למה התחפשת בפורים?ציירת עם עוד 80 חברות בערךך 58.הלכת פעם למפגש פורום? איך היה?היה נחמד.. ממש מזמן.. 59. צועקים עלייך הרבה בבית ספר?חחחח.. הרבה הרבה הרבה.. 60.יש לך שיער קצר? לא 61.ארוך?כן 62.כמה ארוך?קצת לפני אמצע הגב 63. מתולתל או חלק? מתולתל 64.יש לך חיבה לחיות פרוותיות?כן 65.לצפרדעים?לא 66.אני אוהבת כבשים, את גם?מממ... 67.כמה פעמים ביום מבקשים ממך לזרוק מסטיק ואחרי זה אתה מכניס חדש לפה????ללוללל 68.השעו אותך?כה.. 69.העיפו אותך?כה 70.היית רוצה לטוס לירח?לא 71.אם כן מה לדעתך היית עושה שם?- 72.רוצה לפגוש חייזרים? - 73.מה לדעתך יקרה בעוד 100 שנה? סוף העולם? 74.יש לך תירוצים טובים למורה כשאתה מאחר? אני מנוסה 75.מה התירוץ הכי טוב שלך? ? 76.איזה חיה יש לך על הנעלי בית?אין 77.יש לך ביטחון עצמי גבוה?כן 78.שוקולד, פרה או שחר?פרההה 79.אתה משתמש הרבה במילה "כאילו"?כן..חחח. 80.מה את הולכת לעשות אחרי שתסיימי את זה?הליכה בפארק 81.איזה ארוחה אחרונה אכלת? פסטה בולונז... יאאמ ..
82.את משועממת? כה 83.רעש אחרון ששמעת?:אבא אומר " יש סטימה בברזים לא להשתמש! " 84.כאב אחרון:אבא אומר "יש סטימה בברזים לא להשתמש! " חחחח 85.יש לך בובות על המיטה? כן 86.יש לך עתיד בתור זמר?לא 87.מה הצבע של המברשת שיניים שלך?סגול ירוק לבן 88.צמחוני או טבעוני?לא 89.היית?כן 90.מה עשית ביום העצמאות?תכננתי על רוק"צ אבל לא יצא אז סתם הסתובבתי פה..

PUZMAK J

New member
שלי

1.שם: ירון 2.כינוי: פוזמק 3.מה הסיבה? ככה יצא. 4.תאריך לידה: 27.1.91 5.כיתה: ט' 6.עיר: חיפה! 7.מין: זכר זכרי. 8.בעלי חיים במשפחה [אחים קטנים לא נחשב]: כלב, אוגר, ותוכי ז"ל 9.צבע שיער: שחור 10.צבע עיניים: נולדתי עם אחת כחולה ואחת ירוקה, זה כבר הסתדר ויש לי אפור.. 11.פירסינג: 3 לובים, 2 הליקסים, אידסטריאל, אידסטריאל רוק, גבה, וואמפייר ז"ל 12.קעקועים: נייט 13.בת כמה את נראית: אני לא כל כך נראית 14.משקפיים? רק שמש 15.עבר פלילי: שוד של 270 מיליארד דולר מהבנק השוויצרי. 16.שפות: עברית, אנגלית, יידיש, וערבית בפוטנציה. 17.זיכרון ילדות כאוב: אני ואח שלי נסענו על רולר, ואני נפלתי ומשכתי אותו אחרי, ואמא שלי רצה קודם אליו, ונורא נעלבתי ממנה. 18.דבר מוזר שעשית: הליכה מתוך שינה, תחרות קריוקי על הכביש הראשי באמצע הלילה. 19.ארצות שביקרת בהם: שוויץ, איטליה, הולנד. 20.אנשים שצריך להרוג: אור ענבר, אבו מאזן, ואת כל המנהיגים הערבים באופן כללי. 21.חלום הכי גדול שלך: לזכות בWJF( אליפות העולם בג'אגלינג.) 22.פחד הכי גדול שלך: להיות בודד, למות בייסורים. 23.פדיחה: סיפרתי בדיחה על המחנכת שלי כשהיא היתה מאחורי 24.פנטזיה: להופיע בקברטים בלאס וגאס 25.שיר שגורם לך לצחוק: "מצאתי לי שקל" 26.שיר שגורם לך לבכות: "מלאך" האם אי פעם- 27.עברת ניתוח: יאפ 28.גנבת: לא. חס וכרפס. 29.שחית בעירום: כן, עשינו עם החבר'ה שחיה לילית בעירום בבריכה של גיל. 30.היה לך [או יש] גשר: היה. פעם מזמן. 31.שיקרת לבן זוג: פעם אחת. 32.בגדת: יצא כמה פעמים... אבל החברה סלחה לי... 33.בכית על בת: אכן. 34.בכית על בן: לא ממש 35.נדלקת על אחות של חבר\אח של חברה: על אחות של ברי, היא בת 6, והיא הבנאדם הכי יפה שראיתי מעולם. 36.בכית בסרט? לא קרה. 37.היית על במה? כן, לא פעם ולא פעמיים. 38.חשבת שאת הולכת למות: לא הייתי כל כך רחוק מהמוות. 39.רצית להיות המין השני?: לפעמים. 40.נישקת בנות: כן, והרבה. 41.נישקת בנים: אמ... אמ.... פעם אחת... 42.שכבת עם בנים/בנות: רק עם בנות. 43.תפסת את ההורים\אחים\אחיות עושים דברים מגונים: לא, ואני מודה לאלוהים על כך. 44.עשית משהו כי הכריחו אותך?: אמ. בוודאי. דברים מועדפים: 46.סרט מצויר: פיטר פן 47.בושם: אין לי חוש ריח, אני לא הולך עם בשמים 48.פורום: ג'אגלינג וחד אופן 49.מאכל: ספגטי בולונז. 50.קורנפלקס: כריות, קוקומן פצפוצים. 51.ריח: אין לי חוש ריח! אתם חייבים להזכיר את זה? 52.אלכוהול: וודקה תפוזים. 53.סיגריות:פעם מזמן כשעישנתי, אז מרלבורו. אבל אני נקי ומצוחצח כבר חודשיים וחצי 54.מסטיק: מאסט פירות 55.תכשיט: צמידי ניטים 56.שמפו: אמ... נראה לי שפנינה רוזנבלום. וסתם: 57.למה התחפשת בפורים? לאיימי לי 58.הלכת פעם למפגש פורום? איך היה? היה מאגניב 59. צועקים עלייך הרבה בבית ספר? לא ממש, לאף אחד לא כל כך אכפת ממני 60.יש לך שיער קצר? חס וחליל! 61.ארוך? אם הוא לא קצר... אז כנראה שהוא ארוך. 62.כמה ארוך? 9.3 63. מתולתל או חלק? חלק 64.יש לך חיבה לחיות פרוותיות? נמ.. רק לכלבים 65.לצפרדעים? לא ממש 66.אני אוהבת כבשים, את גם? אני אוהב סמיכות מצמר של כבשים, זה דומה... 67.כמה פעמים ביום מבקשים ממך לזרוק מסטיק ואחרי זה אתה מכניס חדש לפה? אני לא כל כך אוהב מסטיקים. 68.השעו אותך? לא 69.העיפו אותך? לא 70.היית רוצה לטוס לירח? מאד מאד 71.אם כן מה לדעתך היית עושה שם? מקים התנחלות! ועושה סקס בלי כוח משיכה! זה נראה לי כל כך מגניב... 72.רוצה לפגוש חייזרים? מאד. 73.מה לדעתך יקרה בעוד 100 שנה? העולם יחרב אחרי מלחמה גרעינית. 74.יש לך תירוצים טובים למורה כשאתה מאחר? אם אני מאחר, אני לא נכנס לשיעור. 75.מה התירוץ הכי טוב שלך? הייתי אצל הרופא. 76.איזה חיה יש לך על הנעלי בית? אמ... אם היו לי, אז אני מניח שעכבר. 77.יש לך ביטחון עצמי גבוה? ממש לא גבוה, אבל גם לא נמוך 78.שוקולד, פרה או שחר? פרה. 79.אתה משתמש הרבה במילה "כאילו"? ממש לא. אני שונא אתל המילה הזו! 80.מה את הולכת לעשות אחרי שתסיימי את זה? לשתות תה. 81.איזה ארוחה אחרונה אכלת? ס]גטי בולונז עם נקניקיות 82.את משועממת? אני בהחלט משועממת 83.רעש אחרון ששמעת?: אבא עולה במדרגות 84.כאב אחרון: כשנשענו על הברך שלי(ריסקתי אותה אתמול בשיעור ספורט.) 85.יש לך בובות על המיטה? לא ממש, אבל הייתי רוצה 86.יש לך עתיד בתור זמר? בתור אבמטיה ששרים בתוכה... 87.מה הצבע של המברשת שיניים שלך? כחול 88.צמחוני או טבעוני? אוהב בשר נודע. 89.היית? מעולם לא. 90.מה עשית ביום העצמאות? יצאתי עם חברה שלי.

nickless me

New member
עונה

1.שם: אסנת 2.כינוי: אוסי, בוסקה, קוקי 3.מה הסיבה? לא התעמקתי בזה יותר מדי 4.תאריך לידה: 5.9 5.כיתה: יא 6.עיר: כפר הנגיד 7.מין: yes please[;. נקבה 8.בעלי חיים במשפחה [אחים קטנים לא נחשב]:כלב, חתולים, 4 צבים, הרבה יותר מדי תוכים וארנבות 9.צבע שיער: חום 10.צבע עיניים: חום ירוק 11.פירסינג: ספטום, הרחבה של 6, הרחבה של 4 ו4 לובים 12.קעקועים: עדין לא 13.בת כמה את נראית: 17? 14.משקפיים? לא 15.עבר פלילי: לא 16.שפות: עברית, אנגלית וקצת ספרדית וערבית 17.זיכרון ילדות כאוב: כאוב למי? קיבלתי טושים חדשים והחלטתי לחנוך אותם על הפנים של אחד החברים מהגן, הם לא ירדו לו מהפנים משהו כמו שלושה ימים
18.דבר מוזר שעשית: לא משהו שאני יכולה לחשוב עליו כרגע 19.ארצות שביקרת בהם: ארה"ב וסניגפור 20.אנשים שצריך להרוג: יותר מדי 21.חלום הכי גדול שלך: להיות מאושרת 22.פחד הכי גדול שלך: מוות של אנשים קרובים, להפוך למשהו שאני לא, להשאר לבד 23.פדיחה: לא עולה לי כרגע 24.פנטזיה: יש יותר מדי 25.שיר שגורם לך לצחוק: לא יכול להוריד ממך את העיניים - כלא 6 26.שיר שגורם לך לבכות: creed - one last breath האם אי פעם- 27.עברת ניתוח: לא 28.גנבת: כן 29.שחית בעירום: לא 30.היה לך [או יש] גשר: היה 31.שיקרת לבן זוג: לא 32.בגדת: לא 33.בכית על בת: כן 34.בכית על בן: כן 35.נדלקת על אחות של חבר\אח של חברה: לא 36.בכית בסרט? כן 37.היית על במה? כן 38.חשבת שאת הולכת למות: כן 39.רצית להיות המין השני?: כמעט כל יום 40.נישקת בנות: לא 41.נישקת בנים: כן 42.שכבת עם בנים/בנות: לא 43.תפסת את ההורים\אחים\אחיות עושים דברים מגונים: תודה לאל, לא 44.עשית משהו כי הכריחו אותך?: כן דברים מועדפים: 46.סרט מצויר: ice age, shrek, spongebob 47.בושם: מה שמריח טוב 48.פורום: זה 49.מאכל: שניצל תירס 50.קורנפלקס: צ'יריוס 51.ריח: של מישהו שאוהבים 52.אלכוהול: וודקה 53.סיגריות: נובלס 54.מסטיק: מה שיש 55.תכשיט: מה שבא ליד 56.שמפו: הרבלאסנס וסתם: 57.למה התחפשת בפורים? ספונג'בוב 58.הלכת פעם למפגש פורום? איך היה? כן, מבדר 59. צועקים עלייך הרבה בבית ספר? לא 60.יש לך שיער קצר? לא 61.ארוך? אפשר להגיד 62.כמה ארוך? אמצע הגב 63. מתולתל או חלק? חלק ולפעמים גלי 64.יש לך חיבה לחיות פרוותיות? תלוי 65.לצפרדעים? לא ממש 66.אני אוהבת כבשים, את גם? לא 67.כמה פעמים ביום מבקשים ממך לזרוק מסטיק ואחרי זה אתה מכניס חדש לפה? אפעם? 68.השעו אותך? לא 69.העיפו אותך? לא 70.היית רוצה לטוס לירח? אולי 71.אם כן מה לדעתך היית עושה שם? מה באמת? 72.רוצה לפגוש חייזרים? לא 73.מה לדעתך יקרה בעוד 100 שנה? תנו לי לשרוד תמתכונת מחר ואחריזה נדבר 74.יש לך תירוצים טובים למורה כשאתה מאחר? לא 75.מה התירוץ הכי טוב שלך? - 76.איזה חיה יש לך על הנעלי בית? נמו, טאז 77.יש לך ביטחון עצמי גבוה? לא 78.שוקולד, פרה או שחר? נוטלה 79.אתה משתמש הרבה במילה "כאילו"? לא יותר מדי 80.מה את הולכת לעשות אחרי שתסיימי את זה? ללמוד למתכונת במתמטיקה 81.איזה ארוחה אחרונה אכלת? צ'יפס, בצהריים 82.את משועממת? כן 83.רעש אחרון ששמעת?: dream theater 84.כאב אחרון: כואבת לי האגודל 85.יש לך בובות על המיטה? כן 86.יש לך עתיד בתור זמר? !so not 87.מה הצבע של המברשת שיניים שלך? ירוק ולבן 88.צמחוני או טבעוני? צמחוני 89.היית? - 90.מה עשית ביום העצמאות? ישבתי בבית והתמרמתי על זה שכל החברים שלי חננות ולומדים למתכונת בהסטוריה

Shoolaשולה

New member
לא

שמישהו קורה את זה אבל נורא משעמם. 2.כינוי: יש כמה 3.מה הסיבה? אין סיבה מיוחדת 4.תאריך לידה: 26.10.88 5.כיתה: יב 6.עיר: י-ם 7.מין: נ 8.בעלי חיים במשפחה [אחים קטנים לא נחשב]: אין כרגע 9.צבע שיער: משהו נורא לא ברור חום-ג'ינג'י-בלונדיני 10.צבע עיניים: כחול 11.פירסינג: לשון, אנדר, ספטום, נזם, הרחבות של 10, רוק, אנטיטרוגוס 12.קעקועים: עדיין לא 13.בת כמה את נראית: לפי ניחושים של אנשים +16-20 14.משקפיים? אין 15.עבר פלילי: לא בדיוק 16.שפות: רוסית עברית אנגלית+- 17.זיכרון ילדות כאוב: יש יותר מדי 18.דבר מוזר שעשית: חחחח כנל
19.ארצות שביקרת בהם: רוסיה ואנגליה 20.אנשים שצריך להרוג: אני נגד הרג 21.חלום הכי גדול שלך: אין כזה 22.פחד הכי גדול שלך: הדבר היחיד שאני מצליחה לחשוב עליו זה ג'וקים 23.פדיחה: אין אחת רצינית 24.פנטזיה: לא מצליחה לחשוב על אחת כרגע 25.שיר שגורם לך לצחוק: חחח. ריבת קיץ של אינפקציה 26.שיר שגורם לך לבכות: דם על הים של אלג'יר האם אי פעם- 27.עברת ניתוח: לא משהו רציני 28.גנבת: כנ"ל 29.שחית בעירום: חלקי 30.היה לך [או יש] גשר: לא 31.שיקרת לבן זוג: יותר מדי 32.בגדת: לא 33.בכית על בת: כן, לא בקטע של בת דוג או משהו 34.בכית על בן: כן 35.נדלקת על אחות של חבר\אח של חברה: חחחח כן 36.בכית בסרט? כן. בטיטאניק.. חחחח, אוי, הבושה 37.היית על במה? כן 38.חשבת שאת הולכת למות: הרבה 39.רצית להיות המין השני?: לא 40.נישקת בנות: לא הרבה 41.נישקת בנים: כן 42.שכבת עם בנים/בנות: כן 43.תפסת את ההורים\אחים\אחיות עושים דברים מגונים: אבוי. לא 44.עשית משהו כי הכריחו אותך?: כן דברים מועדפים: 46.סרט מצויר: יש המון 47.בושם: לא כ"כ אוהבת 48.פורום: זה? 49.מאכל: כמעט כל דבר 50.קורנפלקס: לא טעים 51.ריח: סיגריות 52.אלכוהול: יין ובירה 53.סיגריות: קאמל 54.מסטיק: מנטה 55.תכשיט: לא אוהבת 56.שמפו: פאנטן וסתם: 57.למה התחפשת בפורים? לא התחפשתי, אבל לבשתי נעלי עקב שזה נדיר אצלי 58.הלכת פעם למפגש פורום? איך היה? לא 59. צועקים עלייך הרבה בבית ספר? לא 60.יש לך שיער קצר? כן, קצוץ 61.ארוך? לא ממש 62.כמה ארוך? קצת אחרי הכתפיים 63. מתולתל או חלק? מתולתל 64.יש לך חיבה לחיות פרוותיות? כן
65.לצפרדעים? לא ממש 66.אני אוהבת כבשים, את גם? מאוד
67.כמה פעמים ביום מבקשים ממך לזרוק מסטיק ואחרי זה אתה מכניס חדש לפה? לא קורה 68.השעו אותך? נראה לי שכן 69.העיפו אותך? לא 70.היית רוצה לטוס לירח? אוקיי 71.אם כן מה לדעתך היית עושה שם? בוהה בחלל 72.רוצה לפגוש חייזרים? לא תודה 73.מה לדעתך יקרה בעוד 100 שנה? לא יודעת 74.יש לך תירוצים טובים למורה כשאתה מאחר? לא 75.מה התירוץ הכי טוב שלך? לא הרגשתי טוב.. חח 76.איזה חיה יש לך על הנעלי בית? אין חיה 77.יש לך ביטחון עצמי גבוה? לא ממש 78.שוקולד, פרה או שחר? פרה. יאם 79.אתה משתמש הרבה במילה "כאילו"? יותר מדי 80.מה את הולכת לעשות אחרי שתסיימי את זה? ללמוד למתכונת 81.איזה ארוחה אחרונה אכלת? טוסט 82.את משועממת? מאוד 83.רעש אחרון ששמעת?: הקליק של העכבר 84.כאב אחרון: לשון 85.יש לך בובות על המיטה? חזרזיר
86.יש לך עתיד בתור זמר? מי יודע 87.מה הצבע של המברשת שיניים שלך? חחחחחחחח. ורוד 88.צמחוני או טבעוני? לא 89.היית? לפני איזה 4 שנים למשך שנה 90.מה עשית ביום העצמאות? הייתי עסוקה בלהתבאס שכל התוכניות התבטלו ונשארתי בשכונה עם חברים ואלכוהול. זה היה אחד השאלונים המוזרים.

למעלה