שאלון

../images/Emo41.gif שאלון../images/Emo3.gif ../images/Emo41.gif

שם: גיל: בצפר כיתה: אוהב את הבצפר? יש לך הרבה חברים בכיתה? משקיע בלימודים? מה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה? ובמבחן? השעו אותך? אם כן-לכמה זמן? הברזת? אם כן-מאיזה שיעור/ים? המקצוע שאתה הכי טוב בו: המקצוע שאתה הכי גרוע בו: המורה הכי נחמד שמלמד אותך? המורה הכי מרגיז ושנוא? משתתף בפעילויות בצפר[טקסים, התרמות וכו'..]? אם כן-איזה? יש לכם ועדות בכיתה[נו כמו כיתה ג'..]? אם כן-אתה באחת מהן? לוקחים אוכל לבצפר? קונים בקיוסק[אם יש]? תפוז ואינטרנט בכמה פורומים אתם? איזה? ובכמה קומונות? איזה? מנהלים פורום/קומונה? איזה? הכרת פעם אנשים דרך תפוז? נפגשת איתם? נוצרו קשרים לאורך זמן? ובאינטרנט בכללי, הכרת אנשים? פגשת אותם? נוצר קשר? יש בלוג? נמצא בפורומים שהם לא בתפוז? איזה? מוזיקה איזה סוג מוזיקה אתה הכי אוהב? להקה אהובה? זמר/ת אהוב/ה? אוהב פופ? היפ-הופ? רוק? פופ-רוק? רוק אלטרנטיבי? רוק כבד? מטאל? האבי מטאל? מזרחית? דיכאון? טראנסים? אחר- מנגן על משו? אם כן-על מה? היית רוצה לנגן על משו? אם כן-על מה? שונות איך אתה אומר: ישנה או יושנת? מלפפון או מלפלפון? אוטו או מכונית או רכב? מקדונלדס או מקדולאנדס? המבורגר או המבונגר? יש חבר/ה? אם כן-כמה זמן? אם לא-היית רוצה? אוהבים מישו? הוא גדול/קטן או בגיל שלכם? אוהבים מסטיקים? טיק-טק? סוכריות על מקל? טופי? מרשמלו? מעשנים? ניסיתם פעם? איך היה השאלון?

יאללה,מהר..

שם: הוד גיל: 16.5 בצפר: גינסבורג אלון כיתה: י"א אוהב את הבצפר? לא יש לך הרבה חברים בכיתה? במידה סבירה משקיע בלימודים? לא מה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה? לוזוכרת.. ובמבחן? גם לא זוכרת השעו אותך? לא אם כן-לכמה זמן? הברזת? כע אם כן-מאיזה שיעור/ים? אנגלית,מחשב גרפי,תנך המקצוע שאתה הכי טוב בו: ספורט המקצוע שאתה הכי גרוע בו: מתמטיקה,תנך,היסטוריה.. המורה הכי נחמד שמלמד אותך? המחנכת שלי המורה הכי מרגיז ושנוא? דינה הבת זונה @#$@#$@# משתתף בפעילויות בצפר[טקסים, התרמות וכו'..]? לא אם כן-איזה? יש לכם ועדות בכיתה[נו כמו כיתה ג'..]? לא אם כן-אתה באחת מהן? לא לוקחים אוכל לבצפר? כע קונים בקיוסק[אם יש]? לא תפוז ואינטרנט בכמה פורומים אתם? 3 איזה? איגי,היהודים ומתופפים ובכמה קומונות? 0 איזה? מנהלים פורום/קומונה? לא איזה? הכרת פעם אנשים דרך תפוז? כע נפגשת איתם? לא נוצרו קשרים לאורך זמן? כע ובאינטרנט בכללי, הכרת אנשים? כע פגשת אותם? כע נוצר קשר? כע יש בלוג? כע נמצא בפורומים שהם לא בתפוז? כע איזה? היהודים הרישמי מוזיקה איזה סוג מוזיקה אתה הכי אוהב? הכל להקה אהובה? היהודים זמר/ת אהוב/ה? טיטי ואיגי אוהב פופ? סבבה היפ-הופ? לא רוק? כע פופ-רוק? סבבה רוק אלטרנטיבי? כע רוק כבד? כע מטאל? לא האבי מטאל? לא מזרחית? לא דיכאון? לא טראנסים? כע אחר- מנגן על משו? כע אם כן-על מה? תופים היית רוצה לנגן על משו? הממ כן אם כן-על מה? בנוסף על בס=] שונות איך אתה אומר: ישנה או יושנת? ישנה מלפפון או מלפלפון? מלפפון :O אוטו או מכונית או רכב? מכונית מקדונלדס או מקדולאנדס? חחחחחחחחחח מקדולאנדס המבורגר או המבונגר? המבורגר יש חבר/ה? לא אם כן-כמה זמן? אם לא-היית רוצה? אוהבים מישו? הוא גדול/קטן או בגיל שלכם? אוהבים מסטיקים? רק מנטה טיק-טק? כע סוכריות על מקל? לא טופי? לא מרשמלו? לא מעשנים? מידי פעם ניסיתם פעם? כע איך היה השאלון? אחלה:}

A m 0 s

New member
עוד פעם?.. נו טוב משהו שמציל אותי מהשימעמום!

שם: עמוס גיל:14 בצפר :חרא כיתה: ח אוהב את הבצפר? לא יש לך הרבה חברים בכיתה? אני לא מאמין במילה הזאת
משקיע בלימודים? בערך.. מה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה? משהו כמו 45 בספורט....חחחח עצוב... ובמבחן? 48 באנגלית ... חחח.. עצוב.... לא
השעו אותך? לא אבל היו צריכים - אבל בסוף שיכנעתי את המנהלת המכשפה של הבי"ס העזרת חיוכי המקסים!! אם כן-לכמה זמן? -- הברזת? לא -- חנון שכמותי.... אם כן-מאיזה שיעור/ים? -- המקצוע שאתה הכי טוב בו: כל מה שקשור לשפה העברית.. המקצוע שאתה הכי גרוע בו: חשבון מתמטיקה .. חח. אנגלית
ספורט
!
המורה הכי נחמד שמלמד אותך? אין המורה הכי מרגיז ושנוא? כולם!!! משתתף בפעילויות בצפר[טקסים, התרמות וכו'..]? כן אם כן-איזה? בהכל חוץ מטקסים סתומים!! יש לכם ועדות בכיתה[נו כמו כיתה ג'..]? אמור להיות אף אחד לא עושה כלום
דאאא אם כן-אתה באחת מהן? -- לוקחים אוכל לבצפר? כן קונים בקיוסק[אם יש]? איכס עדיף כבר למות! תפוז ואינטרנט בכמה פורומים אתם? 4 איזה? דנה ברגר איגי, רוק ישראלי , 24 ובכמה קומונות? 1 איזה? סיון שביט - אתמול נכנסתי גם לניק דרייק... מנהלים פורום/קומונה? כן איזה? סיון שביט הכרת פעם אנשים דרך תפוז? כן נפגשת איתם? לא נוצרו קשרים לאורך זמן? לא ובאינטרנט בכללי, הכרת אנשים? לא פגשת אותם? לא נוצר קשר? לא יש בלוג? לא נמצא בפורומים שהם לא בתפוז? לא איזה? -- מוזיקה איזה סוג מוזיקה אתה הכי אוהב? רוק - פופ ועוד - תלוי במצב רוח להקה אהובה? בלאגן ז"ל והמכשפות ז"ל זמר/ת אהוב/ה? דנה ברגר סיון שביט טל גורדון איגי.. אוהב פופ? תלוי מי שר... היפ-הופ? איכס בעעעעעעעע רוק? כן
פופ-רוק? כן רוק אלטרנטיבי? קצת רוק כבד? כן
מטאל? קצת האבי מטאל? לא מזרחית? בעעעעעעעעעעעע דיכאון? שלא נדע מצרות
טראנסים? איכס אחר- *** מנגן על משו? גיטר אם כן-על מה? היית רוצה לנגן על משו? -- אם כן-על מה? -- שונות איך אתה אומר: ישנה או יושנת? ישנה מלפפון או מלפלפון? השני אוטו או מכונית או רכב? תלוי.. מקדונלדס או מקדולאנדס? לא אומר! המבורגר או המבונגר? גם לא יש חבר/ה? לא אם כן-כמה זמן? אם לא-היית רוצה? לא אוהבים מישו? את עצמי חחחח... הוא גדול/קטן או בגיל שלכם? אוהבים מסטיקים? כן טיק-טק? לא סוכריות על מקל? לא טופי? כן מרשמלו? על האש מעשנים? לאאאאאאאאאאאאא ניסיתם פעם? האמת שכן... כמעט הקאתי! איך היה השאלון? חרא!

kepit

New member
יש לי חבר ערבי.

הוא לא גר איתי. הוא ישן די רחוק אחרי הקו הירוק צומת תפוח ימינהההההההההההההההה
דפנה והעוגיות
שם:סנארף. גיל:עוד 24 ימים 15(ושוב אמא מכחישה אומרת 14 לא להאמין.) בצפר כיתה:ט' אוהב את הבצפר?ממש לא יש לך הרבה חברים בכיתה?ממ כן..אבל לא מתה עליהם.. משקיע בלימודים?השנה יחסית כן.. מה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה?40?30? לאזוכרת.. ובמבחן?3
אם לא 0.. השעו אותך?טרם אם כן-לכמה זמן? הברזת?חח כן
אם כן-מאיזה שיעור/ים? הרבה..אבל לרוב זה ערבית כלכך מיותר.. המקצוע שאתה הכי טוב בו:לשון המקצוע שאתה הכי גרוע בו:מתמטיקה:S המורה הכי נחמד שמלמד אותך?ציפי כפרעלייה
המורה הכי מרגיז ושנוא?צביה מתמטיקה
משתתף בפעילויות בצפר[טקסים, התרמות וכו'..]?ממ לפעמים..התרמות וכאלה.. אם כן-איזה?ראו לעיל. יש לכם ועדות בכיתה[נו כמו כיתה ג'..]?ממ לא שידוע לי.. אם כן-אתה באחת מהן?לא שידוע לי
לוקחים אוכל לבצפר?אכן קונים בקיוסק[אם יש]?חח גם.. תפוז ואינטרנט בכמה פורומים אתם?3-4 איזה?דפנה והעוגיות
,איגי כמובן,יוני בלוך,רג'ינה ספקטור..ועוד כמה בקטנה כזה.. ובכמה קומונות?אחת. איזה?פלאסיבו
מנהלים פורום/קומונה?נופ
איזה? הכרת פעם אנשים דרך תפוז?אכן נפגשת איתם?אכן נוצרו קשרים לאורך זמן?בערך.. ובאינטרנט בכללי, הכרת אנשים?אכן פגשת אותם?אכן נוצר קשר?בערך.. יש בלוג?אכןhttp://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=439516 נמצא בפורומים שהם לא בתפוז?לא איזה?גרר מוזיקה איזה סוג מוזיקה אתה הכי אוהב?רוק ישראלי בעיקר. להקה אהובה?דפנה והעוגיות
זמר/ת אהוב/ה?אייגי,שילה פרבר ושרון הולצמן
אוהב פופ?לע היפ-הופ?לע רוק?כע פופ-רוק?כע רוק אלטרנטיבי? רוק כבד?לע מטאל?לע האבי מטאל?? מזרחית?איכאיכאיכ דיכאון?איכאיכאיכאיכאיכ טראנסים?איכאיכאיכאיכאיכאיכאיכ אחר- מנגן על משו?לומדת גיטרה.. אם כן-על מה?ארו לעיל היית רוצה לנגן על משו?גיטרה
אם כן-על מה? שונות איך אתה אומר: ישנה או יושנת?ישנה! שונאת שאומרים יושנת!
מלפפון או מלפלפון?מלפפון
אוטו או מכונית או רכב?אוטו מקדונלדס או מקדולאנדס?אוכל המבורגר או המבונגר?המבורגר יש חבר/ה?מיום שישי,לא. אם כן-כמה זמן? אם לא-היית רוצה?לאדעת. אוהבים מישו?לאדעת. הוא גדול/קטן או בגיל שלכם?די. אוהבים מסטיקים?כע טיק-טק?כע סוכריות על מקל?כע טופי?כע מרשמלו?לע מעשנים?איכ ניסיתם פעם?לא רוצה. איך היה השאלון?פסע..

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif נשמע כ"כ מוכר../images/Emo70.gif

אמא שלי שנה שעברה חיה בסרט שאני בי"א...קיצר רק בתחילת שנה היא קלטה שהייתי בי'..והשנה בתחילת שנה היא אומרת לאנשים "הוד כבר בי"א..אני לא קולטת
" חחח ואני אומרת לה "איך את לא קולטת?שנה שעברה חיית בסרט שאני בי"א"

ססילייה

New member
!@#הוא!@#$יחטוף!#$מכות!#$%../images/Emo46.gif../images/Emo11.gif

שם:ליל. גיל:19. בצפר-
לא רלוונטי בשבילי, מצטערת.
תפוז ואינטרנט בכמה פורומים אתם?בין 3 ל-4 איזה?שניים של שייגעצ, איגי, אפרת גוש ובכמה קומונות?2. איזה?22 וחצי[ סתם קומונת חברים] וג'נגו. מנהלים פורום/קומונה? לא. איזה? הכרת פעם אנשים דרך תפוז?
! נפגשת איתם?
נוצרו קשרים לאורך זמן? בוודאי שבטח. ובאינטרנט בכללי, הכרת אנשים?
פגשת אותם?
נוצר קשר?נדירים המקרים שלא. יש בלוג?
נמצא בפורומים שהם לא בתפוז?כן. איזה?שייגעצ הרשמי בהיידפארק. מוזיקה איזה סוג מוזיקה אתה הכי אוהב?רוק\פאנק\אקוסטי להקה אהובה? מוניקה סקס. זמר/ת אהוב/ה?איגי\רונה קינן\שילה פרבר אוהב פופ? מידי פעם.. היפ-הופ?
רוק?
פופ-רוק?
רוק אלטרנטיבי?
!!! רוק כבד?
מטאל?
האבי מטאל?
>< מה אני בעונש :X מזרחית?
דיכאון?
!! טראנסים?
אחר- קלאסי. מנגן על משו?כן. אם כן-על מה?גיטרה. היית רוצה לנגן על משו?כן. אם כן-על מה?פנסתר. שונות איך אתה אומר: ישנה או יושנת?כמו שצריך כמובך-ישנה!! מלפפון או מלפלפון?מלפפון. אוטו או מכונית או רכב? אוטו. מקדונלדס או מקדולאנדס?מקדונאלדס. המבורגר או המבונגר?המבורגר. יש חבר/ה?חלילה וחס.
אם כן-כמה זמן?שש. אם לא-היית רוצה? למה לא. אוהבים מישו?לא.
הוא גדול/קטן או בגיל שלכם? מזה קטן בגיל שלכם?זה עלול להיות פלילי. אוהבים מסטיקים?רוב הזמן. טיק-טק?|הדגש\כן!!!!!!
אני חיה בשביל טיק טק! סוכריות על מקל?כן. טופי?כן. מרשמלו?לפעמים. מעשנים? כן
ניסיתם פעם?בוודאי שבטח. איך היה השאלון?מרגש.

A t z a

New member
עוד מעט הבנות נחמה../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

שם: דנה גיל: 17 בצפר: תיכון
כיתה: יב אוהב את הבצפר? בסדר יש לך הרבה חברים בכיתה? כע משקיע בלימודים? כשצריך מה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה? אממ...לאדעת בטח 60 ובמבחן? ממ נראהלי 20 ומשהו השעו אותך? לא אם כן-לכמה זמן? הברזת? כן... אם כן-מאיזה שיעור/ים? כל השיעורים שיש במערכת?
המקצוע שאתה הכי טוב בו: ממ..אנגלית וביולוגיה המקצוע שאתה הכי גרוע בו: ספורט
המורה הכי נחמד שמלמד אותך? יש כמה המורה הכי מרגיז ושנוא? חח אממ כל מיני משתתף בפעילויות בצפר[טקסים, התרמות וכו'..]? התרמות כן,חוצמיזה חס ושלום אם כן-איזה? יש לכם ועדות בכיתה[נו כמו כיתה ג'..]? חח לא אם כן-אתה באחת מהן? חלילה לוקחים אוכל לבצפר? כשיש לי כוח להכין קונים בקיוסק[אם יש]? יאפ תפוז ואינטרנט בכמה פורומים אתם? סביבות ה5 איזה? נו ובכמה קומונות? אממ 2.. איזה? חומר מקומי,דנה עדיני מנהלים פורום/קומונה? יאפ. 3 פורומים נדמה לי.. איזה? הכרת פעם אנשים דרך תפוז? בטח נפגשת איתם? ברור נוצרו קשרים לאורך זמן? כןכן המון מהחברים שלי הם מפה ובאינטרנט בכללי, הכרת אנשים? לא פגשת אותם? לא נוצר קשר? יש בלוג?לא נמצא בפורומים שהם לא בתפוז? נואופ איזה? מוזיקה איזה סוג מוזיקה אתה הכי אוהב? רוק ישראלי להקה אהובה? איפה הילד,הבנות נחמה זמר/ת אהוב/ה? איגי וקסמן אוהב פופ? לא ממש,לפעמים יש יציאות שכן היפ-הופ? לא רוק? כן פופ-רוק? כן רוק אלטרנטיבי?אממ רוק כבד? לא מטאל?לא האבי מטאל? לא מזרחית? לא דיכאון? לא טראנסים? לא אחר- מנגן על משו? לא,אבל יודעת
. אם כן-על מה? אורגנית.. היית רוצה לנגן על משו? גיטרה ותופים אם כן-על מה? שונות איך אתה אומר: ישנה או יושנת? ישנה מלפפון או מלפלפון? חחח מלפפון אוטו או מכונית או רכב? אוטו מקדונלדס או מקדולאנדס? חחחח מקדונלדס... המבורגר או המבונגר? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענק..אמממ המבורגר יש חבר/ה? לא אם כן-כמה זמן? אם לא-היית רוצה? אוהבים מישו? הוא גדול/קטן או בגיל שלכם? אוהבים מסטיקים? כע טיק-טק? לא סוכריות על מקל? כעעע טופי? כע מרשמלו? איכס מעשנים? ניסיתם פעם? איך היה השאלון? בסדר דווקא

Peeeach

New member
עונהנהנה

שם: מור/מורי/שבי/מורי-מור גיל: 15 בצפר ו' כיתה: י' אוהב את הבצפר? מחבבת יש לך הרבה חברים בכיתה? מהכיתה לא משו, כאילו זה הרוב פרחות וערסים אבל מתסדרים.. משקיע בלימודים? התחלתי, כן.. מה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה? 0? ובמבחן? 0? השעו אותך? כן. אם כן-לכמה זמן? יומיים הברזת? אוהו.. אם כן-מאיזה שיעור/ים? אוהוו.. המקצוע שאתה הכי טוב בו: אמממ. לא יודעת נו .. שאלה מכשילה D: המקצוע שאתה הכי גרוע בו: אנגלית? המורה הכי נחמד שמלמד אותך? רוני! המלך!! ..
המורה הכי מרגיז ושנוא? יהודית! משתתף בפעילויות בצפר[טקסים, התרמות וכו'..]? פעם. אם כן-איזה? כל מיני הפקות ושטויות.. יש לכם ועדות בכיתה[נו כמו כיתה ג'..]? לא.. אם כן-אתה באחת מהן? לוקחים אוכל לבצפר? כן קונים בקיוסק[אם יש]? לפעמים.. כאילו רק אם אתה מנסה להתאבד או משהו .. תפוז ואינטרנט בכמה פורומים אתם? 2 איזה? איגי ואינפקציה ובכמה קומונות? איזה? מנהלים פורום/קומונה? נופ. איזה? הכרת פעם אנשים דרך תפוז? אה-הא.. נפגשת איתם? LOO נוצרו קשרים לאורך זמן? ובאינטרנט בכללי, הכרת אנשים? כן פגשת אותם? לא נוצר קשר? לא יש בלוג? כן נמצא בפורומים שהם לא בתפוז? כן איזה? חמי רודנר מוזיקה איזה סוג מוזיקה אתה הכי אוהב? רוק .. 70's להקה אהובה? ביטלס , דורס, איפה הילד, אינפקציה, המכשפות .. זמר/ת אהוב/ה? המון... איגי, נטלי אימבוליה ועוד מלא.. אוהב פופ? לא משו .. היפ-הופ? לא רוק?כן פופ-רוק? לא בטוחה שאני יודעת בדיוק מזה רוק אלטרנטיבי? כן רוק כבד? כן מטאל?טיפה האבי מטאל? ?.. מזרחית? לא דיכאון? לא טראנסים? לא אחר- מנגן על משו? גיטרה ופסנתר אם כן-על מה? היית רוצה לנגן על משו? בס אם כן-על מה?בססססססססססססססססססססססססס שונות איך אתה אומר: ישנה או יושנת?ישנה מלפפון או מלפלפון? מלפפון אוטו או מכונית או רכב? אוטו מקדונלדס או מקדולאנדס?מדונל המבורגר או המבונגר? המבונגר יש חבר/ה? לא אם כן-כמה זמן? אם לא-היית רוצה? כן אוהבים מישו? לא הוא גדול/קטן או בגיל שלכם? אוהבים מסטיקים? קצת טיק-טק? לא סוכריות על מקל? כן טופי? מאוווווווווווווווווווווווד מרשמלו? קצת מעשנים? כן ניסיתם פעם? איך היה השאלון? על הפנים

a d i 8

New member
אני../images/Emo3.gif

שם:עדי גיל:17.5 בצפר כיתה:יב' אוהב את הבצפר?אכן
יש לך הרבה חברים בכיתה?מהשיכבה משקיע בלימודים?בטח[כןכן.חרשנית.אז?
] מה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה?אמממממ ניראה לי 75 בלשון בכיתה ח' ככה ובמבחן?25
....זה מטמטיקה.זה איכס. השעו אותך?נופ אם כן-לכמה זמן? הברזת?>.< אם כן-מאיזה שיעור/ים?לא זוכרת המקצוע שאתה הכי טוב בו:תאטרון
המקצוע שאתה הכי גרוע בו:מתמטיקה
המורה הכי נחמד שמלמד אותך?דיויד..המורה לתאטרון
המורה הכי מרגיז ושנוא?נחשו...המורה למתמטיקה....מפתיע הא?..XDDD משתתף בפעילויות בצפר[טקסים, התרמות וכו'..]?אממממ שיוצא אם כן-איזה?מה שיש יש לכם ועדות בכיתה[נו כמו כיתה ג'..]?
...לא אם כן-אתה באחת מהן? לוקחים אוכל לבצפר?כן...סנוויץ' שאמא מכינה
[וירקות.כי אני נקבה.XD] קונים בקיוסק[אם יש]?לפעמים תפוז ואינטרנט בכמה פורומים אתם?3 איזה?איגי
,שייגעצ ויוני בלוך ובכמה קומונות?0 איזה? מנהלים פורום/קומונה?נופ איזה? הכרת פעם אנשים דרך תפוז?אכן
נפגשת איתם?כן נוצרו קשרים לאורך זמן?אכן כן....[מממלילמולאןפוקהונטסאממ] ובאינטרנט בכללי, הכרת אנשים?נופ פגשת אותם? נוצר קשר? יש בלוג?לא... נמצא בפורומים שהם לא בתפוז?אכן איזה?שייגעצ מוזיקה איזה סוג מוזיקה אתה הכי אוהב?רוק,פאנק,אלטרנטיבי להקה אהובה?רדיוהאד זמר/ת אהוב/ה?נורה ג'ונס אוהב פופ?נופ היפ-הופ?אממממ נחמד רוק?
פופ-רוק?גם רוק אלטרנטיבי?
רוק כבד?יאפ מטאל?נופ האבי מטאל?ממש לא מזרחית?פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
דיכאון?תגידו אתם נורמלים? טראנסים?במסיבות אחר- מנגן על משו?אכן אם כן-על מה?גיטרה היית רוצה לנגן על משו?אכן אם כן-על מה?תופים ובס שונות איך אתה אומר: ישנה או יושנת?ישנה מלפפון או מלפלפון?מלפלפון..[הייתי בטוחה שזאת רק אני!
] אוטו או מכונית או רכב?אוטו מקדונלדס או מקדולאנדס?מקדונלדס המבורגר או המבונגר?המבונגר[שוב...באמת שחשבתי שרק אני עילגת
] יש חבר/ה?נופ אם כן-כמה זמן? אם לא-היית רוצה?אכן אוהבים מישו?נופ הוא גדול/קטן או בגיל שלכם? אוהבים מסטיקים?ככה טיק-טק?כןןן
סוכריות על מקל?אוווו..מאודדד
טופי?אממממ כן מרשמלו?אכן מעשנים?פעם ב....................סיגריה ניסיתם פעם? איך היה השאלון?חביב+

Ronushnush

New member
כי מי שלא מקפיץ היום כבר לא יקפוץ מחר

שם: רוני גיל: 16 בצפר|סדגש עירוני י"ד כיתה: י"א אוהב את הבצפר? ממש לא יש לך הרבה חברים בכיתה? כן משקיע בלימודים? לא יודעת לא כל כך מה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה? 55 ובמבחן? 0 השעו אותך? רצו אבל לא
אם כן-לכמה זמן?
הברזת? מן הסתם אם כן-מאיזה שיעור/ים? מכולם המקצוע שאתה הכי טוב בו: ספרות המקצוע שאתה הכי גרוע בו: כל השאר המורה הכי נחמד שמלמד אותך? אין המורה הכי מרגיז ושנוא? אין משתתף בפעילויות בצפר[טקסים, התרמות וכו'..]? אין שום פעיליות כאלה, וגם אם היו... אם כן-איזה?
יש לכם ועדות בכיתה[נו כמו כיתה ג'..]? חחח לא אבל יש תורנים!
אם כן-אתה באחת מהן? חס לוקחים אוכל לבצפר? בימים הארוכים+ קונים בקיוסק[אם יש]? לפעמים תפוז ואינטרנט בכמה פורומים אתם? 1 איזה? הזה. ובכמה קומונות? 0 איזה? 0 מנהלים פורום/קומונה? לא איזה? לא הכרת פעם אנשים דרך תפוז? אתכם? נפגשת איתם? לא כי כולכם מתחמקים מהמפגש, נבלות
נוצרו קשרים לאורך זמן? ? ובאינטרנט בכללי, הכרת אנשים? בערך פגשת אותם? כן נוצר קשר? כן יש בלוג? לא נמצא בפורומים שהם לא בתפוז? לא איזה? לא מוזיקה איזה סוג מוזיקה אתה הכי אוהב? אנערף, מי שאני מתחברת אליו ועושה לי את זה. להקה אהובה? המכשפות. ואח"כ מידנייט ואיפה הילד זמר/ת אהוב/ה? ענבל איגי ושרה סיני אוהב פופ? לפעמים היפ-הופ? לפעמים רוק? לפעמים פופ-רוק? טוב די, ההגדרות והקטלוגים האלה לא רלוונטים! רוק אלטרנטיבי? זה שיר לכל האנשים שעשו לי רע בלב רוק כבד? אנלא כועסת, כבר שכחתי, הזמן מרפא את הכאב מטאל? אולי עמוק בבטן נשארה עוד מועקה, אבל היא תעבור תוך חודש האבי מטאל? תוך שבוע, תוך דקה מזרחית? אז בואו ונקפיץ טקילה על הבר, כי מי שלא מקפיץ היום כבר לא יקפוץ מחר! דיכאון? זה שיר לכל האנשים שפגעו לי בנשמה, אנלא כועסת רק שלא הבנתי בשביל מה... טראנסים? אומרים שמה שלא הורג, בטח מחשל, אני כבר מחושלת- הרגשות שלי ברזל אחר- אז בואו נקפיץ טקילה על הבר [חע] כי מי שלא מקפיץ היום כבר לא יקפוץ מחר! מנגן על משו? לא אם כן-על מה? לא היית רוצה לנגן על משו? כן אם כן-על מה? על הרבה דברים שונות איך אתה אומר: ישנה או יושנת? ישנה מלפפון או מלפלפון? מלפפון, מי לעזאזל אומר מלפלפון? אוטו או מכונית או רכב? מכונית מקדונלדס או מקדולאנדס? מקדונלדס מן הסתם המבורגר או המבונגר? המברוגר יש חבר/ה? לא אם כן-כמה זמן?|סדגש
| אם לא-היית רוצה? ממש לא אוהבים מישו? כן הוא גדול/קטן או בגיל שלכם? בדיוק כפול ממני בגיל אוהבים מסטיקים? לפעמים טיק-טק? לא סוכריות על מקל? לא טופי? לא מרשמלו? לא מעשנים? כן ניסיתם פעם? נחשווו איך היה השאלון? מפגר

לאיור

New member
../images/Emo73.gifשאלון

שם: ליאור גיל: עוד מעט 16 בצפר
כיתה: י' אוהב את הבצפר? ברור זה מקום הבילוי האהוב עליי [כן בטח
] יש לך הרבה חברים בכיתה? שכבה, כולה 4 כיתות מסריחות משקיע בלימודים? יצא לי כבר החשק, [ לא שהיה פעם אבל..] מה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה? נכשלתי ובמבחן? 13 ניראלי השעו אותך? לא אם כן-לכמה זמן? הברזת?
אם כן-מאיזה שיעור/ים? כל מיני, זה תלוי במורה, כל שנה מחליפים מורים המקצוע שאתה הכי טוב בו: יש כזה ? המקצוע שאתה הכי גרוע בו: היסטוריה, בפרות וכל החפירות האלה
המורה הכי נחמד שמלמד אותך? רונית, ליאור ודנה המורה הכי מרגיז ושנוא? גאד המחכנת שלי, אורלי הבת זונה והמורה לערבית משתתף בפעילויות בצפר[טקסים, התרמות וכו'..]? בקושי אם כן-איזה? יש לכם ועדות בכיתה[נו כמו כיתה ג'..]? חחחחחכן אם כן-אתה באחת מהן? חחח לא לוקחים אוכל לבצפר? בינתיים, עד שתיהיה קפיטריה קונים בקיוסק[אם יש]? ... תפוז ואינטרנט בכמה פורומים אתם? בודדים איזה? שייגעצ, איגי וקוראת לפעמים בעוד פורומים ובכמה קומונות? 2 איזה? של דנע ועוד רעיון גרוע שלי ושל מאיה
מנהלים פורום/קומונה?
איזה? עזבו
הכרת פעם אנשים דרך תפוז? בטח נפגשת איתם? ברור נוצרו קשרים לאורך זמן? כן ובאינטרנט בכללי, הכרת אנשים? כן.! פגשת אותם?כן נוצר קשר? כן יש בלוג? לא נמצא בפורומים שהם לא בתפוז? חיובי איזה? שייגעצ בהייד-פארק מוזיקה איזה סוג מוזיקה אתה הכי אוהב? רוק, להקה אהובה? אוח אני שונאת את השאלה הזאת מלא מלא! R.H.C.P כנסיית השכל, שייגעצ מוניקה .. כאלה זמר/ת אהוב/ה? איגי
אוהב פופ? תלוי היפ-הופ? לא רוק? כן פופ-רוק? כן, אבל תלוי רוק אלטרנטיבי? כן רוק כבד? לא ממש מטאל? לאא!
האבי מטאל? לא.. מזרחית? לאאאאאא דיכאון? לאאא..1 טראנסים? גם לאא אחר- ישראלי, מנגן על משו? כן אם כן-על מה? גיטרה, באס, פסנתר קצת היית רוצה לנגן על .עוד. משו? תופים אם כן-על מה? שונות איך אתה אומר: ישנה או יושנת? גרר בא לי לשים מכות לאלה שאומרים יושנת מלפפון או מלפלפון? מלפלפון XD אוטו או מכונית או רכב? אוטו מקדונלדס או מקדולאנדס? מקדונלדס המבורגר או המבונגר? המבורגר יש חבר/ה? לא אם כן-כמה זמן? אם לא-היית רוצה? שאלה מסובכת . . אוהבים מישו? בערך הוא גדול/קטן או בגיל שלכם? בגיל שלי אוהבים מסטיקים? מאוודד טיק-טק? כןןן, למרות שתמיד אחרי שהקטע המתוק בהתחלה נעלם, אני מתבאסתXD סוכריות על מקל? כןן .. טופי? קצת מרשמלו? על האש
מעשנים? מנסה להפסיק ניסיתם פעם? איך היה השאלון? קצת חופר

למעלה