שאלון שישי

ירדנושה

New member
חידון שישי

כללי.. - מה המצבע האהוב עלייך? ירוק - מה הצבע השנוא עלייך? סגול - מה צבע הקירות בחדר שלך?כתום - מה צבע השיער שלך?חום - מה צבע העיניים שלך?חום - מה צבע התיק שלך?כחול - מה הצבע ששולט בארון שלך?שחור - באיזה צבע אתה מעדיף את התפוח שלך?ירוק ורוד - אוהבים את הצבע?לא - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ורוד"? פאקצה - אתה אוהב מסטיק בזוקה?כן - עד איזה גיל שיחקת בברביות?7 נראה לי - מה החפץ הורוד הכי קרוב אלייך?התיק של אחותי - מתי פעם אחרונה לבשת משהו ורוד?לא זוכרת - תן חרוז למילה ורוד.. חרא של צבע.. - מה אתה חושב על אנשים שורוד הוא הצבע האהוב עליהם? שהם פקצות שחור - אוהבים את הצבע?כן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "שחור"?רוק - מתי פעם אחרונה לבשת משהו שחור?עכשיו - תן חרוז למילה שחור... חור - מה אתה חושב על אנשים ששחור הוא הצבע האהוב עליהם?רוקיסטים - למה תמיד השלט של ה-TV שחור?לא יודעת שלי בכלל כסוף - מה החפץ השחור הכי קרוב אלייך?הנרתיק של המצלמה - תחתונים שחורות באמת מסמלות רצון לסקס? לא נראה לי - איך זה שאין מאכל שחור? דווקא יש רגליז ירוק - אוהבים את הצבע?כן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ירוק"?צבע יפה - מתי פעם אחרונה לבשת משהו ירוק?לא זכור לי - תן חרוז למילה ירוק... רוק - מה אתה חושב על אנשים שירוק הוא הצבע האהוב עליהם?שהם כמוני - מה החפץ הירוק הכי קרוב אלייך?קופסא - אוהב מלפפונים? ומלפפונים חמוצים?בטח - למה אין ארטיק ירוק? כי זה לא יראה טוב כלכך - תפוח [ירוק, כמובן] או אגס?שניהם אדום - אוהבים את הצבע?קצת - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "אדום"?אש - מתי פעם אחרונה לבשת משהו אדום?שלשום (חולצה) - תן חרוז למילה אדום... סדום - מה אתה חושב על אנשים שאדום הוא הצבע האהוב עליהם?שהם אנשים חמים - מה החפץ האדום הכי קרוב אלייך?השטיח שלי - תות או דובדבן?תות - למה אדום זה צבע "העט של המורה"?דווקא אצלנו זה כחול או שחור - גמבה או עגבנייה?גמבה צהוב - אוהבים את הצבע?כן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "צהוב"?שמש - מתי פעם אחרונה לבשת משהו צהוב?בקיץ בטורכיה - תן חרוז למילה צהוב... לא עולה לי - מה אתה חושב על אנשים שצהוב הוא הצבע האהוב עליהם?שהם אנשים חחמודים - מה החפץ הצהוב הכי קרוב אלייך?הגוף של פו הדב (הוא קצת צהוב לא?!) - בננות עושות לך את זה?תלוי איפה אם בגלידה אז כן ובפרישייק כן אבל ככה סתם לא! - למה כל הסמיילים צהובים? כי זה חמוד - בלונדיניות באמת נהנות יותר?לא יודעת - גבינה או חמאה?חמאה כחול - אוהבים את הצבע?כן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כחול"?ים - מתי פעם אחרונה לבשת משהו כחול?ג'ינס אתמול - תן חרוז למילה כחול... מכחול - מה אתה חושב על אנשים שכחול הוא הצבע האהוב עליהם?שהם אנשים רגועים - מה החפץ הכחול הכי קרוב אלייך?הדובי הענק שלי - ענבים הם סגולים.. למה ארטיק ענבים הוא כחול?וואלה אין לי מושג - חשבת פעם על פסים בצבע כחול בשיער?לא - למה השמיים כחולים?כי ככה ה' רצה?! סגול - אוהבים את הצבע?לא - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "סגול"?חציל - מתי פעם אחרונה לבשת משהו סגול?לא לבשתי - תן חרוז למילה סגול... גול - מה אתה חושב על אנשים שסגול הוא הצבע האהוב עליהם?לא יודעת מה לחשוב עליהם חח סתם יש לי חברה שאוהבת סגול... - מה החפץ הסגול הכי קרוב אלייך?אין כזה - מי הגאון שהחליט לקרוא ללהקה "סגול עמוק"? אתם קוראים לו גאון?! - אתם מעדיפים סגול כהה או בהיר?אם כבר בהיר כתום - אוהבים את הצבע?כן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כתום"?החדר שלי - מתי פעם אחרונה לבשת משהו כתום?אתמול גופייה - תן חרוז למילה כתום... תום - מה אתה חושב על אנשים שכתום הוא הצבע האהוב עליהם?שהם אנשים רגועים - מה החפץ הכתום הכי קרוב אלייך?הקיר שלי והכרית שלי והמתלה שלי בקיצור יש הרבה - נכון שגזר זה סקסי? לא ושאלת השבוע: בנים זה עם רע? או עם סופר רע? (לא מכלילה ) אני ייסתפק בעם רק.! רק רציתי להגיד שאהבתי את השא' הן מתוחכומות... -אופק-

Roy191

New member
יאללה, אני

כללי.. - מה המצבע האהוב עלייך?-כתום - מה הצבע השנוא עלייך?-חום - מה צבע הקירות בחדר שלך?-ירוק - מה צבע השיער שלך?-שחור-חום - מה צבע העיניים שלך?-חומות - מה צבע התיק שלך?-שחור - מה הצבע ששולט בארון שלך?-שחור - באיזה צבע אתה מעדיף את התפוח שלך?-אדום ורוד - אוהבים את הצבע?-לא אוהב לא שונא - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ורוד"?-ידידה שלי
- אתה אוהב מסטיק בזוקה?-כן - עד איזה גיל שיחקת בברביות? -לא שיחקתי בברביות
- מה החפץ הורוד הכי קרוב אלייך?-מרקר ורוד,פה מתחת למסך - מתי פעם אחרונה לבשת משהו ורוד?-המממ לא זוכר.... - תן חרוז למילה ורוד.. -פאק זה קשה...
- מה אתה חושב על אנשים שורוד הוא הצבע האהוב עליהם?-האמת? תמימים כאלה, נאיבים (או פרחות
) שחור - אוהבים את הצבע?-כן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "שחור"?-חושך - מתי פעם אחרונה לבשת משהו שחור?- היום - תן חרוז למילה שחור... -די עם חרוזים....... - מה אתה חושב על אנשים ששחור הוא הצבע האהוב עליהם?- אוהב אותם - למה תמיד השלט של ה-TV שחור?- כי ככה אלוהים ברא אותו
- מה החפץ השחור הכי קרוב אלייך?- השלט של הטלויזיה
- תחתונים שחורות באמת מסמלות רצון לסקס? - באמת? ממתי? - איך זה שאין מאכל שחור?- באמת היית אוכל משהו שחור? ירוק - אוהבים את הצבע?- לא אוהב ולא שונא - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ירוק"?-צפרדע
- מתי פעם אחרונה לבשת משהו ירוק?- עכשיו, גופיה ירוקה - תן חרוז למילה ירוק... - אני מתעלם מהשאלות עם החרוזים - מה אתה חושב על אנשים שירוק הוא הצבע האהוב עליהם?- אממ טוב - מה החפץ הירוק הכי קרוב אלייך?- הגופיה! - אוהב מלפפונים? ומלפפונים חמוצים?אוהב גם וגם - למה אין ארטיק ירוק? - יש את זה בכמה צבעים.... - תפוח [ירוק, כמובן] או אגס?- תפוח אדום - אוהבים את הצבע?-כן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "אדום"?-לב - מתי פעם אחרונה לבשת משהו אדום?-אממ חולצת בית ספר..לפני איזה יומיים... - תן חרוז למילה אדום... - תראו את החרוז למילה ירוק! - מה אתה חושב על אנשים שאדום הוא הצבע האהוב עליהם?-אמממ טוב
- מה החפץ האדום הכי קרוב אלייך?-mp3 - תות או דובדבן?- כל כך תות
- למה אדום זה צבע "העט של המורה"? - לא ברור לי עד היום!!! - גמבה או עגבנייה?- עגבנייה... צהוב - אוהבים את הצבע?- כן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "צהוב"?- שמש - מתי פעם אחרונה לבשת משהו צהוב?- יש לי חולצה אחת..אז לפני שבוע ככה נראה לי - תן חרוז למילה צהוב... -
- מה אתה חושב על אנשים שצהוב הוא הצבע האהוב עליהם? - מה החפץ הצהוב הכי קרוב אלייך?-הלוח מודעות שלי - בננות עושות לך את זה? - אממ לא כזה - למה כל הסמיילים צהובים? - כי זה הכי שוווווה! - בלונדיניות באמת נהנות יותר?- sure - גבינה או חמאה?- גבינה ברור כחול - אוהבים את הצבע?- כן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כחול"?-ים - מתי פעם אחרונה לבשת משהו כחול?- לא זוכר - תן חרוז למילה כחול... -לא רוצה - מה אתה חושב על אנשים שכחול הוא הצבע האהוב עליהם? - מה החפץ הכחול הכי קרוב אלייך?-הפאלפון שלי - ענבים הם סגולים.. למה ארטיק ענבים הוא כחול? -כי זה יותר מגניב לאכול ארטיק כחול מאשר ארטיק סגול! - חשבת פעם על פסים בצבע כחול בשיער?-כן! אמא לא מרשה
- למה השמיים כחולים?- למה לא? סגול - אוהבים את הצבע?-מאוד - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "סגול"?-חברה שלי לשעבר - מתי פעם אחרונה לבשת משהו סגול?-אממ לא זוכר - תן חרוז למילה סגול... -טוב - מה אתה חושב על אנשים שסגול הוא הצבע האהוב עליהם?-מקסימים - מה החפץ הסגול הכי קרוב אלייך?-קלסר על השולחן - מי הגאון שהחליט לקרוא ללהקה "סגול עמוק"? -גאון אחד.. - אתם מעדיפים סגול כהה או בהיר?-כהה כתום - אוהבים את הצבע?-מאוד!!!! - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כתום"?-מסנג'ר
- מתי פעם אחרונה לבשת משהו כתום?- מזמן......... - תן חרוז למילה כתום... - מה אתה חושב על אנשים שכתום הוא הצבע האהוב עליהם? - מה החפץ הכתום הכי קרוב אלייך?-מעטפה כזאת של דיסקים - נכון שגזר זה סקסי? -הכי!
ושאלת השבוע: בנים זה עם רע? או עם סופר רע? - בנם מקסימים
מעניין אם מישהו יקרא את זה בכלל

עונה ../images/Emo166.gif

כללי..
- מה הצבע האהוב עלייך? ירוק - מה הצבע השנוא עלייך? אדום-דם - מה צבע הקירות בחדר שלך? אפרסק עם פס כחול ועליו כבשים בתכלת, די זה יפה! - מה צבע השיער שלך? שחום - מה צבע העיניים שלך? חום - מה צבע התיק שלך? יש לי שניים, אחד סגול ואחד כחול ותכלת - מה הצבע ששולט בארון שלך? הצבעוניות חוגגת - באיזה צבע אתה מעדיף את התפוח שלך? אדום, בורדו
ורוד
- אוהבים את הצבע? כן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ורוד"? בזוקה - אתה אוהב מסטיק בזוקה? טלפתיה! לא ממש - עד איזה גיל שיחקת בברביות? האמ.. 14? סתם.. 10 בערך.. - מה החפץ הורוד הכי קרוב אלייך? קופסה לדיסק - מתי פעם אחרונה לבשת משהו ורוד? האמ... יום שני, האנס ורוד - תן חרוז למילה ורוד.. כבוד - מה אתה חושב על אנשים שורוד הוא הצבע האהוב עליהם? שיהנו
שחור
- אוהבים את הצבע? כן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "שחור"? מרזה :) - מתי פעם אחרונה לבשת משהו שחור? אתמול, מכנסיים - תן חרוז למילה שחור... בור - מה אתה חושב על אנשים ששחור הוא הצבע האהוב עליהם?פחד.. סתם.. שיהנו גם הם :) - למה תמיד השלט של ה-TV שחור? האמ.. כי האנשים שמייצרים אותו אוהבים את הצבע?
- מה החפץ השחור הכי קרוב אלייך? הפאלפון, פאנל שחור - תחתונים שחורות באמת מסמלות רצון לסקס? מאיפה לי?
- איך זה שאין מאכל שחור? מה? אין מאכל שחור?
ירוק
- אוהבים את הצבע? מאוד
- מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ירוק"? דשא - מתי פעם אחרונה לבשת משהו ירוק? האמ.. חולצת-קפוצ'ון מהיינס.. נדמה לי שלפני שבוע.. - תן חרוז למילה ירוק... רוק, סתם אמ.. שוק - מה אתה חושב על אנשים שירוק הוא הצבע האהוב עליהם? שהם מושלמים - מה החפץ הירוק הכי קרוב אלייך?קערה קטנה - אוהב מלפפונים? ומלפפונים חמוצים? רק רגילים
- למה אין ארטיק ירוק? מנטה? - תפוח [ירוק, כמובן] או אגס? תפוח
אדום
- אוהבים את הצבע? תלוי בגוון - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "אדום"? דם - מתי פעם אחרונה לבשת משהו אדום? וואי מלא זמן.. - תן חרוז למילה אדום... כתום - מה אתה חושב על אנשים שאדום הוא הצבע האהוב עליהם? שהם מדממים... סתם, שיהנו
- מה החפץ האדום הכי קרוב אלייך? לורד אדום - תות או דובדבן? תות - למה אדום זה צבע "העט של המורה"? כי היא מדממת..
- גמבה או עגבנייה? גמבה

המשך ../images/Emo166.gif

צהוב
- אוהבים את הצבע? כן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "צהוב"?שמש
- מתי פעם אחרונה לבשת משהו צהוב? האמ.. לפני מלא זמן, היינס צהוב בננה (אני חורשת עליהם
) - תן חרוז למילה צהוב... דוב - מה אתה חושב על אנשים שצהוב הוא הצבע האהוב עליהם? שהם שמחים ואוהבים את השמש
- מה החפץ הצהוב הכי קרוב אלייך? ספל - בננות עושות לך את זה? בארור - למה כל הסמיילים צהובים? כתומים! - בלונדיניות באמת נהנות יותר? לא נראה לי, אני מתחרה
- גבינה או חמאה? גבינה
כחול
- אוהבים את הצבע? סבבה איתו, אני עוד לא מוכנה לקשר
(רואים שישנתי ממש קצת בלילה הא?) - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כחול"? שמיים - מתי פעם אחרונה לבשת משהו כחול? כרגע, היינס תכלת (טוב די עם ההיינסים!) - תן חרוז למילה כחול... חול, חה! - מה אתה חושב על אנשים שכחול הוא הצבע האהוב עליהם?שהם שמיימים, נו די - מה החפץ הכחול הכי קרוב אלייך? מצלמת אינטרנט - ענבים הם סגולים.. למה ארטיק ענבים הוא כחול? כי הוא רוצה להיות שונה! - חשבת פעם על פסים בצבע כחול בשיער? לא
- למה השמיים כחולים? כי הים משתקף בהם
סגול
- אוהבים את הצבע? לא ממש - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "סגול"?מוזר - מתי פעם אחרונה לבשת משהו סגול? אויע, לא נראה לי שיש לי משהו סגול בארון
- תן חרוז למילה סגול... כחול - מה אתה חושב על אנשים שסגול הוא הצבע האהוב עליהם? שהם מוזרים? סתם, שיהנו
- מה החפץ הסגול הכי קרוב אלייך? עט של בו-ברגע (מהענקיים האלה!) - מי הגאון שהחליט לקרוא ללהקה "סגול עמוק"? האמ.. מי שאחראי עליה? - אתם מעדיפים סגול כהה או בהיר? בהיר
כתום
- אוהבים את הצבע? כן מאוד - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כתום"? התנתקות - מתי פעם אחרונה לבשת משהו כתום? אתמול, גופייה מהיינס (טוב די!) - תן חרוז למילה כתום... אדום
- מה אתה חושב על אנשים שכתום הוא הצבע האהוב עליהם? שהם נורא חמודים! - מה החפץ הכתום הכי קרוב אלייך?אממ.. קופסה לדיסק - נכון שגזר זה סקסי? בארור, במיוחד כשהוא מתפקד כאף לאישלג
ושאלת השבוע: בנים זה עם רע? או עם סופר רע? (לא מכלילה ) עם רע, אני אהיה רחמנית, שלחו לי הרגע ברכת I LOVE YOU באייסיקיו, הוא לא רע
הודגש באמצעות מדגישומטיק

מעיייין

New member
../images/Emo180.gif)

כללי.. - מה המצבע האהוב עלייך?ירוק נדמה לי
- מה הצבע השנוא עלייך?אדום
- מה צבע הקירות בחדר שלך?צהוב-כתום כזה... - מה צבע השיער שלך?בלונדיני
- מה צבע העיניים שלך?כחול-ירוק
- מה צבע התיק שלך?סגול...
- מה הצבע ששולט בארון שלך?צבעוני לגמריי
- באיזה צבע אתה מעדיף את התפוח שלך?ירוק.
ורוד - אוהבים את הצבע?לא ממש. תלוי באיזה גוון. זה
כן. זה
,לא.
- מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ורוד"?... לא יודעת.
- אתה אוהב מסטיק בזוקה?כן...
- עד איזה גיל שיחקת בברביות? 6 בערך...
- מה החפץ הורוד הכי קרוב אלייך?התחתונים שלי
- מתי פעם אחרונה לבשת משהו ורוד?עכשיו. - תן חרוז למילה ורוד..
- מה אתה חושב על אנשים שורוד הוא הצבע האהוב עליהם?שאין להם טעם טוב בצבעים
שחור - אוהבים את הצבע?כן.. די
- מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "שחור"?פריקים
- מתי פעם אחרונה לבשת משהו שחור?נדמה לי אתמול... - תן חרוז למילה שחור...מאחור
- מה אתה חושב על אנשים ששחור הוא הצבע האהוב עליהם?שהם מגניבים... - למה תמיד השלט של ה-TV שחור?אין לי מושג
- מה החפץ השחור הכי קרוב אלייך?המחשב. - תחתונים שחורות באמת מסמלות רצון לסקס? לא..
- איך זה שאין מאכל שחור?יש ת'סוכריות במבליק השחורות
ירוק - אוהבים את הצבע?כן...
- מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ירוק"?כלום. - מתי פעם אחרונה לבשת משהו ירוק?ממש, אבל ממש ממש מזמן.
- תן חרוז למילה ירוק... יא שמוק
- מה אתה חושב על אנשים שירוק הוא הצבע האהוב עליהם?שהם מגניבים. - מה החפץ הירוק הכי קרוב אלייך?כובע...
- אוהב מלפפונים? ומלפפונים חמוצים?כן.....
- למה אין ארטיק ירוק? בארטיק רמזור יש ירוק
- תפוח [ירוק, כמובן] או אגס?תפוח....
אדום - אוהבים את הצבע?ממש ממש לא
- מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "אדום"?צבע מגעיל. - מתי פעם אחרונה לבשת משהו אדום?אולי לפני חודש בערך..
- תן חרוז למילה אדום... כתום
- מה אתה חושב על אנשים שאדום הוא הצבע האהוב עליהם?כלום. - מה החפץ האדום הכי קרוב אלייך?המשטח לעכבר. - תות או דובדבן?שניהם - למה אדום זה צבע "העט של המורה"? זה לא! כחול זה "העט של המורה" - גמבה או עגבנייה?שתיהם
צהוב - אוהבים את הצבע?כל עוד הוא לא זוה מדי אז הוא בסדר
- מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "צהוב"?שמש
- מתי פעם אחרונה לבשת משהו צהוב?עכשיו. - תן חרוז למילה צהוב... קרוב
- מה אתה חושב על אנשים שצהוב הוא הצבע האהוב עליהם?כלום...
- מה החפץ הצהוב הכי קרוב אלייך?החולצה שלי. - בננות עושות לך את זה? ממש!
- למה כל הסמיילים צהובים? אין לי מושג. - בלונדיניות באמת נהנות יותר?לא...
- גבינה או חמאה?גבינה. ברור! כחול - אוהבים את הצבע?כן... די. - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כחול"?שמים/ים/כלום - מתי פעם אחרונה לבשת משהו כחול?אמ... אתמול נדמה לי. - תן חרוז למילה כחול... השאול.
- מה אתה חושב על אנשים שכחול הוא הצבע האהוב עליהם?כלום. - מה החפץ הכחול הכי קרוב אלייך?האור של העכבר. - ענבים הם סגולים.. למה ארטיק ענבים הוא כחול? הוא סגול!
- חשבת פעם על פסים בצבע כחול בשיער?כן... - למה השמיים כחולים?כי "הם משתקפים מהים" (או שזה ההפך. כן.) סגול - אוהבים את הצבע?כן... די. לא ממש. - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "סגול"?כלום. - מתי פעם אחרונה לבשת משהו סגול?לא זוכרת. - תן חרוז למילה סגול... בחול
- מה אתה חושב על אנשים שסגול הוא הצבע האהוב עליהם?כלום... - מה החפץ הסגול הכי קרוב אלייך?כלום. - מי הגאון שהחליט לקרוא ללהקה "סגול עמוק"?
- אתם מעדיפים סגול כהה או בהיר?כהה.
כתום - אוהבים את הצבע?כן... - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כתום"?סרטים כתומים - מתי פעם אחרונה לבשת משהו כתום?לא זוכרת. מזמן. מאוד. - תן חרוז למילה כתום... אדום
- מה אתה חושב על אנשים שכתום הוא הצבע האהוב עליהם?כלום. - מה החפץ הכתום הכי קרוב אלייך?הגומיה שלי - נכון שגזר זה סקסי? בארור! הכי בעולם. זה גם עושה ראיה טובה.
ושאלת השבוע: בנים זה עם רע? או עם סופר רע? הם פסדר.. לפעמים הם די מטומטמים. (לפחות אלה שאני מכירה)

NoAmOoOsH

New member
פיי ארוךך..

כללי..
מה המצבע האהוב עלייך? נרארה לי תכלת
מה הצבע השנוא עלייך? כתוב\ירוק בהיר
מה צבע הקירות בחדר שלך? קיר אחד תכלת וכל השאר גוון בהיר של משהו לא מזוהה..
מה צבע השיער שלך? חום
מה צבע העיניים שלך? חום
מה צבע התיק שלך? בגוונים של סגול
מה הצבע ששולט בארון שלך? שחור\לבן\ורוד
באיזה צבע אתה מעדיף את התפוח שלך? ירוק! ורוד - אוהבים את הצבע? כע - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ורוד"? פקאצה - אתה אוהב מסטיק בזוקה? כע - עד איזה גיל שיחקת בברביות? נראה לי משו כמו גן-א' - מה החפץ הורוד הכי קרוב אלייך? דף - מתי פעם אחרונה לבשת משהו ורוד? היום - תן חרוז למילה ורוד.. עזבו אותי אני גרועה בזהה.. - מה אתה חושב על אנשים שורוד הוא הצבע האהוב עליהם? שהם אוהבים ורוד
שחור - אוהבים את הצבע? כע - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "שחור"? פריקים [?] - מתי פעם אחרונה לבשת משהו שחור? אתמול - תן חרוז למילה שחור... חור - מה אתה חושב על אנשים ששחור הוא הצבע האהוב עליהם? שהם אוהבים שחור
- למה תמיד השלט של ה-TV שחור? הוא לא! - מה החפץ השחור הכי קרוב אלייך? הספה - תחתונים שחורות באמת מסמלות רצון לסקס? אולי - איך זה שאין מאכל שחור? אממ..בטוח יש אחד כזה ירוק - אוהבים את הצבע? תלוי - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ירוק"? ההנדס הירוק שלי
- מתי פעם אחרונה לבשת משהו ירוק? מתישו השבוע.. - תן חרוז למילה ירוק... רוק - מה אתה חושב על אנשים שירוק הוא הצבע האהוב עליהם? שהם אוהבים ירוק
- מה החפץ הירוק הכי קרוב אלייך? צב כזה.. - אוהב מלפפונים? ומלפפונים חמוצים? כעע!! - למה אין ארטיק ירוק? נראה לי יש לא? מלון זה ירוק? ובחו"ל יש מנטה - תפוח [ירוק, כמובן] או אגס? פיכסה אגס! בארור תפוח! אדום - אוהבים את הצבע? ככה ככה - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "אדום"? אודם - מתי פעם אחרונה לבשת משהו אדום? במקרה לגמרי עכשיו! - תן חרוז למילה אדום... דום - מה אתה חושב על אנשים שאדום הוא הצבע האהוב עליהם? שהם אוהבים אדום
- מה החפץ האדום הכי קרוב אלייך? חצאית שעלי - תות או דובדבן? תות - למה אדום זה צבע "העט של המורה"? רק של המורה לערבית
- גמבה או עגבנייה? עגבנייה צהוב - אוהבים את הצבע? לא רק צהוב בננה - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "צהוב"? בננה - מתי פעם אחרונה לבשת משהו צהוב? פיי שנה שעברה בקיץ יש לי גופייה אחת צהובה - תן חרוז למילה צהוב...לאדעת - מה אתה חושב על אנשים שצהוב הוא הצבע האהוב עליהם? שהם אוהבים צהוב
- מה החפץ הצהוב הכי קרוב אלייך? סמיכה - בננות עושות לך את זה? "בנים אוהבים בננות" אני לא בן - למה כל הסמיילים צהובים? כי ככה יוצר הסמיילים החליט - בלונדיניות באמת נהנות יותר? לאדעת - גבינה או חמאה? חמאה כחול - אוהבים את הצבע? כע - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כחול"? שמים - מתי פעם אחרונה לבשת משהו כחול? אתמול - תן חרוז למילה כחול... חול - מה אתה חושב על אנשים שכחול הוא הצבע האהוב עליהם? שהם אוהבים כחול
- מה החפץ הכחול הכי קרוב אלייך? קלסר - ענבים הם סגולים.. למה ארטיק ענבים הוא כחול? לאדעת - חשבת פעם על פסים בצבע כחול בשיער? לאא פיכסה - למה השמיים כחולים? ככה סגול - אוהבים את הצבע? כע - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "סגול"? חדר של חברה שלי [= - מתי פעם אחרונה לבשת משהו סגול? לא נראה לי שזה קרה - תן חרוז למילה סגול... גול - מה אתה חושב על אנשים שסגול הוא הצבע האהוב עליהם? שהם אוהבים סגול
- מה החפץ הסגול הכי קרוב אלייך? אין - מי הגאון שהחליט לקרוא ללהקה "סגול עמוק"? לאדעת - אתם מעדיפים סגול כהה או בהיר? כהה כתום - אוהבים את הצבע? לא במיוחד - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כתום"? כלום - מתי פעם אחרונה לבשת משהו כתום? לאדעת - תן חרוז למילה כתום... תום - מה אתה חושב על אנשים שכתום הוא הצבע האהוב עליהם? שהם אוהבים כתוב
- מה החפץ הכתום הכי קרוב אלייך? תפוז - נכון שגזר זה סקסי? ברור ושאלת השבוע: בנים זה עם רע? או עם סופר רע? (לא מכלילה ) יש ויש

driffted girl

New member
עכשיו זה כבר שאלון שבת ../images/Emo3.gif

כללי.. - מה המצבע האהוב עלייך? ירוק/חום - מה הצבע השנוא עלייך? ורוד - מה צבע הקירות בחדר שלך? כחול וכתום - מה צבע השיער שלך? חום - מה צבע העיניים שלך? חום - מה צבע התיק שלך? שחור - מה הצבע ששולט בארון שלך? שחור - באיזה צבע אתה מעדיף את התפוח שלך? ירוק ורוד - אוהבים את הצבע? לא ממש - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ורוד"? פקאצה - אתה אוהב מסטיק בזוקה? לפעמים - עד איזה גיל שיחקת בברביות? 12 - מה החפץ הורוד הכי קרוב אלייך? מגנט של גלידה ורודה - מתי פעם אחרונה לבשת משהו ורוד? עכשיו [חזייה]סדגש| - תן חרוז למילה ורוד.. עין חרוד
- מה אתה חושב על אנשים שורוד הוא הצבע האהוב עליהם? אנשים של צומי שחור - אוהבים את הצבע? כה - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "שחור"?
סולידי - מתי פעם אחרונה לבשת משהו שחור? אתמול - תן חרוז למילה שחור... חגור - מה אתה חושב על אנשים ששחור הוא הצבע האהוב עליהם? אנשים רגועים עם אישיות אפלה - למה תמיד השלט של ה-TV שחור? כי זה צבע בנאלי - מה החפץ השחור הכי קרוב אלייך? המקלדת, הפון, הלק - תחתונים שחורות באמת מסמלות רצון לסקס? סוג של...מיסתוריות - איך זה שאין מאכל שחור? למה אין? הא נו לא ראיתם אותי "מבשלת"
ירוק - אוהבים את הצבע? כה - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ירוק"? רמזור - מתי פעם אחרונה לבשת משהו ירוק? כל הזמן- החוט של השרשרת שלי - תן חרוז למילה ירוק... ברוק [סוג של ז'אנר תיאטרלי] - מה אתה חושב על אנשים שירוק הוא הצבע האהוב עליהם? אנשי טבע - מה החפץ הירוק הכי קרוב אלייך? סימניה עם שני מקלות אחדירוק אחד סגול ויונה - אוהב מלפפונים? ומלפפונים חמוצים? כן...גם - למה אין ארטיק ירוק? למה אין? רמזור... - תפוח [ירוק, כמובן] או אגס? תפוח אדום - אוהבים את הצבע? לא ממש - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "אדום"? זועק - מתי פעם אחרונה לבשת משהו אדום? יום ראשון- חולצת מקיף - תן חרוז למילה אדום... גרדום - מה אתה חושב על אנשים שאדום הוא הצבע האהוב עליהם? אנשי לילה - מה החפץ האדום הכי קרוב אלייך? העכבר האופטי שלי - תות או דובדבן? דובדבן....ואח"כ
- למה אדום זה צבע "העט של המורה"? כי היא מעצבנת
- גמבה או עגבנייה? גמבה צהוב - אוהבים את הצבע?די - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "צהוב"? צהבת
- מתי פעם אחרונה לבשת משהו צהוב? לא'דעת - תן חרוז למילה צהוב... אינפקציה
- מה אתה חושב על אנשים שצהוב הוא הצבע האהוב עליהם? אנשים מלחיצים - מה החפץ הצהוב הכי קרוב אלייך? בובת קואלה שלי עם וסט צהוב - בננות עושות לך את זה? עושות עצירות אולי
- למה כל הסמיילים צהובים? ממממ לא'דעת..כנראה בגלל שזה הצבע הבהיר היחיד אחרי לבן... - בלונדיניות באמת נהנות יותר? אני ההוכחה שלא
- גבינה או חמאה?
כחול - אוהבים את הצבע? כן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כחול"? ראש
- מתי פעם אחרונה לבשת משהו כחול? אתמול - תן חרוז למילה כחול... מכחול - מה אתה חושב על אנשים שכחול הוא הצבע האהוב עליהם? אנשים חשודים - מה החפץ הכחול הכי קרוב אלייך? כוס [הכוס הכחולה
]
- ענבים הם סגולים.. למה ארטיק ענבים הוא כחול? כי מרוב קור הסגול נהפך לכחול
- חשבת פעם על פסים בצבע כחול בשיער? היו לי פעם...בכיתה ו' - למה השמיים כחולים? כי אלוים רצתה
סגול - אוהבים את הצבע? כן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "סגול"? צבע עדין - מתי פעם אחרונה לבשת משהו סגול? מכנס דייגים שלי- יום רביעי - תן חרוז למילה סגול... עגול - מה אתה חושב על אנשים שסגול הוא הצבע האהוב עליהם? אנשים עדינים...בד"כ בנות - מה החפץ הסגול הכי קרוב אלייך? הסימנייה עם החצי ירוק חצי סגול והיונה - מי הגאון שהחליט לקרוא ללהקה "סגול עמוק"? הא
- אתם מעדיפים סגול כהה או בהיר? כהה כתום - אוהבים את הצבע? כה - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כתום"? יום שמח [יום כתום] - מתי פעם אחרונה לבשת משהו כתום? בחורף - תן חרוז למילה כתום... אדום - מה אתה חושב על אנשים שכתום הוא הצבע האהוב עליהם? אנשים אופטימיים - מה החפץ הכתום הכי קרוב אלייך? הקיר - נכון שגזר זה סקסי? לא
ושאלת השבוע: בנים זה עם רע? או עם סופר רע? (לא מכלילה )בנים זה לא עם...זה עמה...

באיחור אבל אני מותר לי הייתי בפראג

כללי... - מה המצבע האהוב עלייך? כחול - מה הצבע השנוא עלייך? אדום - מה צבע הקירות בחדר שלך? לבן - מה צבע השיער שלך? שטני בלונדיני - מה צבע העיניים שלך? כחול ירוק - מה צבע התיק שלך? כחול צהוב - מה הצבע ששולט בארון שלך? כחולת צהוב - באיזה צבע אתה מעדיף את התפוח שלך? ירוק ורוד - אוהבים את הצבע? בערך - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ורוד"? גאוה - אתה אוהב מסטיק בזוקה? כןןןןןןן - עד איזה גיל שיחקת בברביות? המ... לא זוכרת - מה החפץ הורוד הכי קרוב אלייך? העט מול הפרצוף שלי - מתי פעם אחרונה לבשת משהו ורוד? המ... לא זוכרת בסופשבוע הזה לבשתי רק כחול צהוב - תן חרוז למילה ורוד.. קרוב - מה אתה חושב על אנשים שורוד הוא הצבע האהוב עליהם? נחמד שחור - אוהבים את הצבע? לא - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "שחור"? אבל - מתי פעם אחרונה לבשת משהו שחור? בטיסה לפראג מכנס - תן חרוז למילה שחור... מסור - מה אתה חושב על אנשים ששחור הוא הצבע האהוב עליהם? פריקים - למה תמיד השלט של ה-TV שחור? אצלי כבר שנים אפור - מה החפץ השחור הכי קרוב אלייך? הטלפון האלחוטי אבל הוא לא כולו שחור - תחתונים שחורות באמת מסמלות רצון לסקס? לא - איך זה שאין מאכל שחור? יש איזה פרי נראה לי אבל זה לא טעים ירוק - אוהבים את הצבע? ככה ככה - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ירוק"? תפוח שאכלתי והוא היה ממש קטן מישהו מקרואטיה הביא לי - מתי פעם אחרונה לבשת משהו ירוק? יש לי מכנס ירוק שחור כזה של קסטרו אבל לא זוכרת מתי שמתי אותו - תן חרוז למילה ירוק... חרוק - מה אתה חושב על אנשים שירוק הוא הצבע האהוב עליהם? כלום - מה החפץ הירוק הכי קרוב אלייך? שום דבר - אוהב מלפפונים? ומלפפונים חמוצים? כןןןןןןןןןןןןן חמוצים - למה אין ארטיק ירוק? יש אבטיח!!! - תפוח [ירוק, כמובן] או אגס? אגס הכי טעים בעולם אדום - אוהבים את הצבע? לאאאאאאאאאאאא - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "אדום"? הגועל חיזבאללה - מתי פעם אחרונה לבשת משהו אדום? המ... סוף שנה שעברה כשהגועל אמרו שהם אלופי המדינה עשינו להם חולצות של עלובי המדינה - תן חרוז למילה אדום... כתום - מה אתה חושב על אנשים שאדום הוא הצבע האהוב עליהם? מחבלים - מה החפץ האדום הכי קרוב אלייך? אין - תות או דובדבן? תות - למה אדום זה צבע "העט של המורה"? כי בדרך כלל כותבים בשער הצבעים - גמבה או עגבנייה? לא זה ולא זה צהוב - אוהבים את הצבע? כןןןןןןןןןןןןןןןןן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "צהוב"? מכבי - מתי פעם אחרונה לבשת משהו צהוב? כל יום אני לובשת צהוב - תן חרוז למילה צהוב... חמור - מה אתה חושב על אנשים שצהוב הוא הצבע האהוב עליהם? מלכים - מה החפץ הצהוב הכי קרוב אלייך? הצעיף של הפיינל פור - בננות עושות לך את זה? כן - למה כל הסמיילים צהובים? כי זה הצבע הכי יפה שיש - בלונדיניות באמת נהנות יותר? כן - גבינה או חמאה? גבינה כחול - אוהבים את הצבע? כןןןןןןןןןןןןן - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כחול"? מכבי במשחקי חוץ - מתי פעם אחרונה לבשת משהו כחול? כל הסופשבוע ותמיד - תן חרוז למילה כחול... בחול - מה אתה חושב על אנשים שכחול הוא הצבע האהוב עליהם? מלכים - מה החפץ הכחול הכי קרוב אלייך? הרמקולים - ענבים הם סגולים.. למה ארטיק ענבים הוא כחול? כי הוא התקלקל - חשבת פעם על פסים בצבע כחול בשיער? כן וגם היה לי לפני שנתיים - למה השמיים כחולים? אין לי שמץ סגול - אוהבים את הצבע? ככה - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "סגול"? עירוני נהריה שכשהפכו לסגולים קראנו להם חצילים - מתי פעם אחרונה לבשת משהו סגול? לא זוכרת - תן חרוז למילה סגול... מרור - מה אתה חושב על אנשים שסגול הוא הצבע האהוב עליהם? לא משהו - מה החפץ הסגול הכי קרוב אלייך? אין - מי הגאון שהחליט לקרוא ללהקה "סגול עמוק"? לא יודעת - אתם מעדיפים סגול כהה או בהיר?כהה כתום - אוהבים את הצבע? ככה - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כתום"? התנתקות - מתי פעם אחרונה לבשת משהו כתום? לא זוכרת - תן חרוז למילה כתום... בלון - מה אתה חושב על אנשים שכתום הוא הצבע האהוב עליהם? מתנחלים - מה החפץ הכתום הכי קרוב אלייך? אין - נכון שגזר זה סקסי? לא ושאלת השבוע: בנים זה עם רע? או עם סופר רע? (לא מכלילה ) לא זה ולא זה

LinKerBel

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo87.gif../images/Emo62.gif../images/Emo153.gif../images/Emo221.gif../images/Emo90.gif

- מה המצבע האהוב עלייך? אדום - מה הצבע השנוא עלייך? חרדל - מה צבע הקירות בחדר שלך? ורוד וסגול - מה צבע השיער שלך? ג'ינג'י - מה צבע העיניים שלך? כתום - מה צבע התיק שלך? ורוד עם ליצנים..אוף אני יוצאת פה קצת פקאצית.. - מה הצבע ששולט בארון שלך? צבעוני - באיזה צבע אתה מעדיף את התפוח שלך? בורדו ורוד - אוהבים את הצבע? קצת - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ורוד"? ברבי - אתה אוהב מסטיק בזוקה? לא. זה כואב לי בשיניים - עד איזה גיל שיחקת בברביות? המממ...5...? - מה החפץ הורוד הכי קרוב אלייך? כרגע? כוכבי
...חיחי..כי ככה זה אשכנזים בשמש..
- מתי פעם אחרונה לבשת משהו ורוד? אתמול בערב - תן חרוז למילה ורוד.. עין חרוד..? המממ..לודעת, נו. - מה אתה חושב על אנשים שורוד הוא הצבע האהוב עליהם? שהם בנות 6\ כוכבות פורנו\ נובו ערסים\ מעריצות של הגיים בויז שחור - אוהבים את הצבע? נחמד - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "שחור"? ארז - מתי פעם אחרונה לבשת משהו שחור? אתמול בצהריים - תן חרוז למילה שחור... טהור. - מה אתה חושב על אנשים ששחור הוא הצבע האהוב עליהם? אנשים חזקים, מה. - למה תמיד השלט של ה-TV שחור? שלי אפור - מה החפץ השחור הכי קרוב אלייך? המקלדת - תחתונים שחורות באמת מסמלות רצון לסקס? הא?? - איך זה שאין מאכל שחור? למה? שאח שלי מבשל יוצאים לו הרבה פעמים מאכלים שחורים...חח ירוק - אוהבים את הצבע? כה - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "ירוק"? מכבי חיפה - מתי פעם אחרונה לבשת משהו ירוק? עכשיו.. - תן חרוז למילה ירוק... מתוק - מה אתה חושב על אנשים שירוק הוא הצבע האהוב עליהם? שהם מסטולים\אנשי טבע\ אימא שלי - מה החפץ הירוק הכי קרוב אלייך? קקטוס - אוהב מלפפונים? ומלפפונים חמוצים? כה בסלט - למה אין ארטיק ירוק? בטח שיש! ברמזור, מה. - תפוח [ירוק, כמובן] או אגס? אגס אדום - אוהבים את הצבע? כה.הכי. - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "אדום"? אש - מתי פעם אחרונה לבשת משהו אדום? אתמול בצהריים - תן חרוז למילה אדום... כתום - מה אתה חושב על אנשים שאדום הוא הצבע האהוב עליהם? בוערים. - מה החפץ האדום הכי קרוב אלייך? טלפון - תות או דובדבן? תות - למה אדום זה צבע "העט של המורה"? כי הוא צועק כזה.. - גמבה או עגבנייה? עגבניה צהוב - אוהבים את הצבע? קצת. במינונים קטנים - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "צהוב"? מכבי ת"א - מתי פעם אחרונה לבשת משהו צהוב? וייי...מזמן..לוזוכרת - תן חרוז למילה צהוב... קרוב - מה אתה חושב על אנשים שצהוב הוא הצבע האהוב עליהם? שהם אוהדים של מכבי - מה החפץ הצהוב הכי קרוב אלייך? האפרוח שלי. - בננות עושות לך את זה? רק עם שוקולד... - למה כל הסמיילים צהובים? שאלה טובה - בלונדיניות באמת נהנות יותר? לא יותר מג'ינג'יות.. - גבינה או חמאה? גבינה כחול - אוהבים את הצבע? משעשע - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כחול"? ים - מתי פעם אחרונה לבשת משהו כחול? נעלי הבית שלי. ברגעים אלו ממש. - תן חרוז למילה כחול... גדול - מה אתה חושב על אנשים שכחול הוא הצבע האהוב עליהם? נו, לודעת. - מה החפץ הכחול הכי קרוב אלייך? נעלי בית - ענבים הם סגולים.. למה ארטיק ענבים הוא כחול? מה??? ממתי ארטיק ענבים הוא כחול? - חשבת פעם על פסים בצבע כחול בשיער? כה. בתדודה שלי עשתה וגם חברשלי בפורים - למה השמיים כחולים? ככה סגול - אוהבים את הצבע? כה - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "סגול"? חציל - מתי פעם אחרונה לבשת משהו סגול? לוזוכרת - תן חרוז למילה סגול... עגול - מה אתה חושב על אנשים שסגול הוא הצבע האהוב עליהם? מלכותיים כאלה - מה החפץ הסגול הכי קרוב אלייך? הקיר שלי - מי הגאון שהחליט לקרוא ללהקה "סגול עמוק"? מי? - אתם מעדיפים סגול כהה או בהיר? כהה כתום - אוהבים את הצבע? כהההההההההה - מה הדבר הראשון שאתה חושב עליו כשאומרים "כתום"? השיער שלי - מתי פעם אחרונה לבשת משהו כתום? כל חיי... - תן חרוז למילה כתום... אדום. - מה אתה חושב על אנשים שכתום הוא הצבע האהוב עליהם? שהם אוהבים ג'ינג'ים - מה החפץ הכתום הכי קרוב אלייך? השיער שלי - נכון שגזר זה סקסי? כהההההההה...בטח...הכי ליגה.. ושאלת השבוע: בנים זה עם רע? או עם סופר רע? (לא מכלילה ) הם לא כאלה רעים...מה..רק חלק..חיחי.

למעלה