שאלון שבועי

../images/Emo41.gif שאלון שבועי

לתשובת
כם - השאלון השבועי יועבר מעכשיו ליום שבת במקום חמישי. אני מזכירה - שאלון שבועי: כל יום חמישי אחד מחברי הפורום יתן 5 שאלות אקראיות, על כל נושא בעולם, וכל חברי הפורום יענו עליהן. מי רוצה לשלוח את השאלות השבוע?

Lily Potter

New member
הנה, כי אני נחמדה. פעם ראשונה:

מתכונת/בגרות בשבוע האחרון? במה? איך היה?
ציון משוער?
הסטוריה - אוהב/ת או לא?
באיזה מגמות את/ה ?
ולסיכום! איך עבר השבוע (טוב נו, היום)? *מצטערת, אני במצברוח לימודי*

shiranile

New member
../images/Emo95.gifעונההה../images/Emo9.gif

מתכונת/בגרות בשבוע האחרון? במה? איך היה? יום שני - בגרות במתמטיקה, הלך פסדר
יום רביעי - בגרות בערבית, היה קשה אבל פסדר. ומחרררר - בגרות בתנ"ך - הסיוט הכי גדול חח
ציון משוער? אין לי מושג
הסטוריה - אוהב/ת או לא? ממש לא חח
באיזה מגמות את/ה ? ערבית
ולסיכום! איך עבר השבוע (טוב נו, היום)? קשה קשה
כל הזמן תנ"ך, לא יכולה לראות את זה יותררר הודגש באמצעות מדגישומטיק

Mazi Love Brian

New member
../images/Emo210.gifעונה לי ../images/Emo9.gif

מתכונת/בגרות בשבוע האחרון? במה? איך היה?
יהיה, היסטוריה, נקווה לטוב 3> ><' ציון משוער?
לא יודעת ;-[ הסטוריה - אוהב/ת או לא?
ממש לא באיזה מגמות את/ה ?
מינהל ועסקים :S ולסיכום! איך עבר השבוע (טוב נו, היום)?
המ עדיין לא ניגמר היום, אני עוד מיתכוננת ללמוד המון להיסטוריה זה מלא חומר, לא שמישהו קורא את זה עכשיו אבל בכל זאת D: , נמ מקווה שיהיה טוב. *מצטערת, אני במצברוח לימודי*
סולחים

shushka9

New member
../images/Emo60.gifלאאא כתבתי הכל ונמחקקק

דאו כתבתי את כל השאלון ואז זה נמחק לי איכשהו בדרך פלא=[ נמ ד"א, אני היחידה שראיתי ת'פרסומת לפיפטי סנט למעלה וחושבת שהוא נראה כמו בבון שמן בלי חולצה? אניוואי, הנה אני עונה, שוב
מתכונת/בגרות בשבוע האחרון? במה? איך היה? אין בגרויות עדיין.. שנה אחרונה בלי=[ שנה הבאה יש לי בלשון! אבל היו לי מלא מבחנים... בלשון בספרות בפיזיקה שניים במתמטיקה, בתנך.. בלעכס=/
ציון משוער? לשון וביולוגיה אני יודעת שקיבלתי 90
והמורה אמרה לי שקיבלתי בטוח מעל 80 בפיזיקה, מתמטיקה ותנ"ך מקווה לציון גבוה כי הלך לי טוב
היסטוריה - אוהבת או לא? וואי אני כל כך שונאת היסטוריה! אתמול ישבתי איזה שעתיים ברצף על שיעורי בית מזדרגגים להגשה כי עיצבנו ת'מורה המפגרת הזאת
באיזה מגמות את? שום מגמה... מבאס שיש מצב שאני אצא עכשיו בתיכון לבד.. יש ארבעה בכפר סבא ואני הכי רוצה את כצה [לכפרסבאיות..] כי כל החברים שלי שם במגמות מוזיקה או תיאטרון אבל אני מפחדת להתקע לבד בהרצוג או משהו..
ולסיכום! איך עבר השבוע {טוב נו, היום}? וואלה דווקא היה שבוע מהזה טוב!
חחח ובקשר למצברוח, לאנורא, תוך שבועיים נגמר!

../images/Emo203.gifיש לכם 4 תיכונים.???

אצלנו יש..אני חושבת 15 בערך.. יש המון.. בגלל זה-אזורי רישום..ש-ו-נ-א-ת ! מכל 2 חטיבות פחות או יותר- כולם נשלחים לתיכון אחד חוץ ממגמות ייחודיות (גרפיקה, כדורסל, מחול וכד'..) ואני ממש רוצה תיכון אחר ולא נותנים לי ללכת אליו..

shushka9

New member
../images/Emo60.gifכה יש לנו ארבעה תיכונים

יש עוד שניים של אורט אבל הם לא עיוניים.. ויש גם ארבע חטיבות.. הבעיה אצלנו היא שזה או שהולכים למגמה או שנכנסים להרגלה ומה שיוצא אני מרוצה
ובכצה [כצנלסון] הולכת להיות שכבה ממש ממש טובה עם מלאמלא אנשים שאני מכירה ואני ממש רוצה ללכת לשם אבל בגלל שמרפי שונא אותי אני בטח אצא באיזה תיכון לבד

shiran05

New member
אני אני אני חחחחח

מתכונת/בגרות בשבוע האחרון? במה? איך היה? אממ מחר יש לי בתנ"ך,האחרונה שלי הייה לפני ששבוע באנגלית והלך ס=ב=ב=ה! ציון משוער? אממ באנגלית בסביבות ה-90 ובתנ"ך אני מתפללת לעבור ,זה יספיק! הסטוריה - אוהב/ת או לא?חח ממש לא,סיימתי עם זה בי'א אני עושה השנה באזרחות-זה יותר סיוט! באיזה מגמות את/ה ? מדעי החברה(פסיכולוגיה וסוציולוגיה) ואיסלאם(כן איסלאם...) ולסיכום! איך עבר השבוע (טוב נו, היום)? היה נחמד מאוד,השנה האחרונה נגמרה ,כמעט רשמית ואנחנו מבלים כולם ביחד עד כמה שאפשר לפני הגיוס!

למה תיכוני מדי.?הנה.:

מתכונת/בגרות בשבוע האחרון? במה? איך היה? לא..עדיין לא בעניין של מתכונות בגרויות וכאלו..חטיבה..אבל כל המבחנים מאחורי.. ציון משוער? כנ"ל.. הסטוריה - אוהב/ת או לא? כןןןן באיזה מגמות את/ה ? ושוב-עדיין לא בתיכון..אבל שנה הבאה בנתיים במנהל\: מאוד מקווה שיסכימו להכניס אותי למב"ר.. ולסיכום! איך עבר השבוע (טוב נו, היום)? ככה ככה..

nooofar

New member
עונה!

מתכונת/בגרות בשבוע האחרון? במה? איך היה? אממ כבר שכחתי מתי היה במתמטיקה.. אבל היה טוב.. ציון משוער? מעל 90..
הסטוריה - אוהב/ת או לא? מתעבת!! באיזה מגמות את/ה ?אין מגמות..אין שומדבר לבחירה..:\ ולסיכום! איך עבר השבוע (טוב נו, היום)?נחמד..

עונה../images/Emo3.gif

מתכונת/בגרות בשבוע האחרון? במה? איך היה?מממ לא..אבל מחר בגרות בתנ"ך ובתנ"ך מורחב..
ציון משוער?אינלי מושג מה יהיה הציון אבל מקווה שגבוה
הסטוריה - אוהב/ת או לא?משוגעת על היסטוריה
..תמיד אהבתי היסטוריה
באיזה מגמות את/ה ?מגמה חברתית ומרחיבה תנ"ך.. ולסיכום! איך עבר השבוע (טוב נו, היום)?אממ קקי של שבוע

עדנונית

New member
אני

מתכונת/בגרות בשבוע האחרון? במה? איך היה? -היה לי בגרות במתמטיקה ומתכונת בספרות ציון משוער? -מתמטיקה בערך 88 וספרות אני מתחילה מ80 מחוסר זמן הסטוריה - אוהב/ת או לא? -המממהיה רע ורע שהיה....סיימתי עם היסטוריה וטוב שכך באיזה מגמות את/ה ? -ג"ג ולסיכום! איך עבר השבוע (טוב נו, היום)? -עבר סבבה...הייתי חמישישבת בצפון עם כל החמולה של אימא....היה פצצות לגבות רק שישר חזרתי למתכונת ספרות..בלע

chenwest

New member
למרות שהשאלון טיפה מדכא ../images/Emo67.gif

מתכונת/בגרות בשבוע האחרון? במה? איך היה? נראה לי שהאחרונה הייתה בגרות במטמטיקה, היה נייס...
ציון משוער? אין לי מושג, נראה לי שאת הבגרות עברתי ב100 אבל המגן יהרוס
הסטוריה - אוהב/ת או לא? מי אוהב
באיזה מגמות את/ה ? אין מגמות
ולסיכום! איך עבר השבוע (טוב נו, היום)? נחמד+- היו רגעים דווקא נחמדים, אחלה חג היה
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה