שאלון שבועי

ליסאן

New member
../images/Emo41.gifשאלון שבועי ../images/Emo41.gif

אני ממש מצטערת אבל אין לי זמן השבוע לסיכום [האליבי שלי זה המנהלת שלנו
] אז קבלו רק את השאלון בכל מקרה כל החדשים ברוכים הבאים
ובאמת תהנו בפורום. ותפתחו חדש בכיף. אנחנו לא נושכים פה. ולא מרשים לי אפילו לסקול T^T אה.....ורשימת הימי הולדת שלי ממש לא מעודכנת אז כל מי שהצטרף בחצי שנה האחרונה לשלוח לי מסר עם תאריך לידה וברגע שאני אחזור מהמילואים אני הוסיף
סרט השבוע:
ספר השבוע:
שיר השבוע:
אנימת השבוע:
מה ביאס אותי השבוע:
מה עשה לי את השבוע:
משפט/פתגם/מילת השבוע:
תמונת השבוע: שיהיה לכולם שבת שלום ושבוע מקסים^_^ בהצלחה לכל הנבחנים [במיוחד במתמטיקה כי זה קשה] אוהבת ומאמינה בכולכם |מוחץ|

ליסאן

New member
עונה לעצמי ../images/Emo41.gif

סרט השבוע: ראיתי חלק מנרניה. זה נחשב לא? ספר השבוע: דאלמאר האפל *_* לא כתוב טוב כמו רשומות או אגדות...אבל לוקח את האימה של להבת קיץ בקלות. שיר השבוע: קליפ בשבילכם. ספויילרים לד'ט נוט עד 25 אבל שווה כל דקת צחוק http://www.youtube.com/watch?v=p9G91KaY718&NR=1 אנימת השבוע: קליימור 8 זה OMG O_O מה ביאס אותי השבוע: מצב רוח זיפט. חזרה ללימודים. מילואים שבוע הבא... מה עשה לי את השבוע:המפגש עם כולם אני אוהבת אתכם אנשים טובים שלי. משפט/פתגם/מילת השבוע:זמן לשבות למען השביתה T^T תמונת השבוע:

מית צאן

New member
אני^-^../images/Emo119.gif

סרט השבוע: סרט ממש ממש יפה עם רוברט רדפורד וג'ניפר לופז~ לא זוכרת את השם... ספר השבוע: "צבע המים" של ג'יימס מקברייד שיר השבוע: get out alive של three day grace אנימת השבוע: wolf's rain (כ"כ אוהבת אתזה;; פעם שלישית שאני רואה~) מה ביאס אותי השבוע: שנסעתי לנהריה ביום רביעי-.-" לא אוהבת אתזה... מה עשה לי את השבוע: חזרתי הרגע מהים עם שתי חברותD: היה שולט*-* משפט/פתגם/מילת השבוע: מצ'עמם לי(?) תמונת השבוע: הכלבה הכוסיט שלי*-*~ (לא זוכרת אם פרסמתי אבל היא כזאת%^&%$^@$&#%&)

Galmon

New member
שבוע טוב~

סרט השבוע: דום~ אפילו שהוא מתחיל רק עוד איזה שעה~ XD ספר השבוע: מממ... "להיות אזרחים בישראל-מדינה יהודית ודמוקרטית." נחשו למה אני לומד? =___= שיר השבוע:"ורד" של אינפקציה~ D: אנימת השבוע: נארוטו נראה לי... מה ביאס אותי השבוע: שמחר יש מתכונת באזרחות~ T_T מה עשה לי את השבוע: כנס מחזורים מגניב עם צביקה הדר, אסף אשטר ואסף~ D: וגם פולינה שהולכת עם רובה שיותר גדול ממנה~ o.o מגניב~ משפט השבוע: "Dib, from this day on you shall not know peace for I will rain down misery upon your pizza stealing heart!"

lgmtk

New member
נייאמ ^_^

סרט השבוע: רציתי לראות "קשת" אבל הפסדתי '_'...אז אני מניח שסדרה! גיבורים :}~ ספר השבוע: אין אחד...למי יש זמן? אה נכון, לי כשאני עובד לילות... שיר השבוע: Becoming Insane של אינפקטד מאשרום D: אנימת השבוע: לאקי סטאר :}~ זה כזה חמוד! תודה קורל 3> מה ביאס אותי השבוע: העבודה -.-' מה עשה לי את השבוע: ת"א
! אני רוצה שוב :< משפט/פתגם/מילת השבוע: העתיד אינו חקוק באבן. תמונת השבוע: קונאטה איזומי! אני כ"כ מזדהה איתה XD

enjye

New member
יא עוד מישהו רואה את זה! D:~

זה כל כך לא קשור ולפעמים הן חופרות בשכל אבל זה עדיין כזה קוווואי ^0^

lgmtk

New member
נכון?? XD

הם כאלה קאוואייייי *_* ואיך שאיזומי כל הזמן צוחקת על קאגאמין כזה ענק XDD! נייאמ, פרק 6 עם המכוניות הם אשכרה השקיע באנימציה
איזומי הזו P: אני כ"כ מזדהה איתה D:

enjye

New member
אתה מתכוון לקונה צ'אן? 0:

כלומר זאתי עם השיער הכחול נכון? קוראים לה קונאטה לא? @.@ טוב אי אפשר להסתמך עלי אני לא זוכרת שמות אחרי לפחות 10 פרקים XD

alexsobsession

New member
../images/Emo214.gif

סרט השבוע: שודדי הקאריביים 3 כנראה .. ספר השבוע: טום בומבדיל? שיר השבוע: קיא אנימת השבוע: נארוטו >< מה ביאס אותי השבוע: תיגבורים מה עשה לי את השבוע: בית ריק ל5ימים משפט/פתגם/מילת השבוע: "כשאני רושם אני לא נושם" תמונת השבוע: תודה :)

enjye

New member
תשובות >w<

סרט השבוע: Meet the robinsons ספר השבוע: האפיפיורית יוהנה שיר השבוע: השיר הזה של גוון סטפני שנתקע לי בראש @~@ אנימת השבוע: לאקי סטאר~ ^^ מה ביאס אותי השבוע: לא משהו מיוחד מה עשה לי את השבוע: חופשש D: וגם לחזור מהחופש ולראות את כל החברים שלי ^~^ משפט/פתגם/מילת השבוע: I'll asume you are joking and ignore you for time reasons XD תמונת השבוע: נזכרתי בקאמיסמה קאזוקו ;-; אוי הנוסטלגיה..

Ihavenonick

New member
עונה

סרט השבוע: bachelor party las vegas ספר השבוע: אין שיר השבוע: קשה לי לבחור אנימת השבוע: נארוטו? מה ביאס אותי השבוע: לא היה בליץ' מה עשה לי את השבוע: YESMAX!!! יש לי YESMAX משפט/פתגם/מילת השבוע: YES תמונת השבוע:בלה

Adi Chan

New member
אוו מגניבבב תתחדש~~D:

יש לי יסמקס חודשיים ומשהו~ זה כזהה מגניבבבבבבב

Ihavenonick

New member
נכון זה מעולה?

חסך לי הרבה תסכול מפיספוס תוכניות בסופ"ש
זה כל כך כיף

Rainbow Cookie

New member
להלה.../images/Emo33.gif../images/Emo110.gif

סרט השבוע:NONE.
ספר השבוע:מנגת קלאמפ?^^ שיר השבוע:אממ.. Love Today-Mika Bleeder-Nothing Face כבר איזה חצי שנה O: אנימת השבוע:נאנה
לראות שוב את כל הפרקים שרן וטאקומי מופיעים.. מה ביאס אותי השבוע:כלום D: מה עשה לי את השבוע:אממ..מפגש קומונה ^-^ משפט/פתגם/מילת השבוע: "My eyes see everything I want them to. I just don't want them to see you" תמונת השבוע:נמלטים חעחעחעעחע.

למעלה