שאלון שבועי

ליסאן

New member
../images/Emo41.gif שאלון שבועי../images/Emo41.gif

אין באמת מה לסכם אז אני רק אציין שמחר יש יומהולדת ליותמשי
אוהבת אותך מלאן יותמי
ויום חמישי יש יומהולדת לשירני צ'אן
*מוחצת* גם אותך אני אוהבת מלאן ומתגעגעת. עכשיו לשאלון: סרט השבוע: ספר השבוע: שיר השבוע: אנימת השבוע (ד'ט נוט לכל מי שרואה. אין בכלל ספק) מה ביאס אותי השבוע : מה עשה לי את השבוע: תמונת השבוע: שיהיה לכולם שבוע מקסים ושוב מזל טוב יותמי ושירני *מוחצת שוב וחוזרת ללמוד*

benedek22

New member
עונה

סרט השבוע:גרין מייל ספר השבוע:אין שיר השבוע:Nelly Furtado - All Good Things אנימת השבוע (ד'ט נוט לכל מי שרואה. אין בכלל ספק):ראיתי דווקא אבל הפעם זה בליץ' דווקא מה ביאס אותי השבוע :שום דבר שלא מבאס בדרך כלל מה עשה לי את השבוע:מצאתי "Pez Dispenser " של דונלד דאק

¥otamsh

New member
תודה המון D=

מזל טוב שירן!!=) סרט השבוע: מישהו לרוץ איתו! ספר השבוע: =X שיר השבוע: תראי זה אני - סינרגיה אנימת השבוע: =X מה ביאס אותי השבוע : סתם חיים וזה מה עשה לי את השבוע: במילה אחת - ליאת, ונטע
(ידידות שלי) תמונת השבוע:

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifמה לעזאזל?!

התמונה היפה הזו *_*; מאיפה אתה מביא אותן?!!?!?!!?!?!@?

נאמ!

סרט השבוע: פחד ותיעוב בלאס וגאס :} ספר השבוע: אין. שיר השבוע: הדיסק של Korpiklaani אנימת השבוע: סמוראי צ'אמפלו מה ביאס אותי השבוע: מממ...משהו רגשי |; מה עשה לי את השבוע: אמא ואח הגיעו =)))))))

Adi Chan

New member
שאלון שבועי~~~~

עכשיו לשאלון: סרט השבוע: בת הנשיא~D: ודוקטור הו*_* ספר השבוע: מחברת היסטוריה, מחברת תנ"ך, מחברת תולדות. שיר השבוע: אממ שיר מספר 381...0_ם אנימת השבוע (ד'ט נוט לכל מי שרואה. אין בכלל ספק): לא ראיתי אנימות השבועT_T אבל קראתי מנגה!! Hot gimmick אךךךך כ-6 אנשים רוצים לצלם אותך בוידאו נאנסת, זה עבירה על החוק, נכון?>_> קיצור! היא סתומה בלומה>< מה ביאס אותי השבוע : מבחניםםםםםםםםםםם וה מחשב שלי שהולך למות מרוב איטיות והאותיות שאני עכשיו רטשמת מופיעות שעה אחרי שכתבתי אותן-.- מה עשה לי את השבוע: יום חמישי! אומנות!!D: תמונת השבוע:

Sakura Kinomoto

New member
מחר מומולדת שמח יותמע!D:

ועוד 5 ימים מומולדת שמח שירן!D: סרט השבוע:..אוסטין פאוור 2,באג לייפ....ועוד משו שאני חושבת שאני לא זוכרת><. ספר השבוע:השאלה הזאת תמיד גורמת לי לרגשות אשם^^;... שיר השבוע:...KEEP HOLDING ON אנימת השבוע (ד'ט נוט לכל מי שרואה. אין בכלל ספק).....>> מה ביאס אותי השבוע :אעה...תרגיל מסריח שמישהי עשתה...P: מה עשה לי את השבוע:יום שישי הייתי בים עם חברות וחגגנו יומולדת למישי...היה כיף^.^ תמונת השבוע:מסיבת מומולדת של מישהי בים בת"א..היה כיף ומשוגע^^ עשינו בוק של משמר המפרץXD

LoRd KeNtArO

New member
יאי ....

סרט השבוע:SIX STRING SAMURAI הסרט הכי טוב בעולם (לא באמת ... אחי הכריח אותי לכתוב את זה) ספר השבוע: חוק הקוסמים הראשון שיר השבוע: DragonForce - My Spirit Will Go On.mp3 אנימת השבוע (ד'ט נוט לכל מי שרואה. אין בכלל ספק) : בהחלט מחברת המוות!!!!! מה עשה לי את השבוע : יאי תחרות רולר .... מה ביאס אותי השבוע : לטעות בדרך בתחרות רולר ............................ תמונת השבוע: קוספליי אדייייייייייר היא כל כך חמודה !!!!!!!!!!

Mercury Dogi

New member
!!!!

סרט השבוע:blood diamond saw 3 ספר השבוע:שומרת אחותי שיר השבוע -red hot chili peppers-desecration smile אנימת השבוע: ד'ט נוט !!! מה ביאס אותי השבוע :כלום מה עשה לי את השבוע:ישנתי טוב אגרתי כוחות לקראת שבוע קשה שעומד להתחיל תמונת השבוע: .............i dont have any

lgmtk

New member
האי האי!

סרט השבוע: אין כ"כ אבל יש סדרת השבוע! הירוס! D: ספר השבוע: הסילימריליון נו...עדיין ובמשך החצי שנה הקרובה זה ארוך XD שיר השבוע: אין ממש...הפסקול של שה"ט? ו-Theyre takin the hobbits to isengard! XD אנימת השבוע: בליץ'. כי זה היחיד שבאמת ראיתי XD וזה ענק *_* מה ביאס אותי השבוע: נאת'ינג באמת. רק שאני גר בחור בשם אשקלון. מה עשה לי את השבוע: אנשים...ואנימה. לחזור לראות אנימה זה לחזור לחיות :) תמונת השבוע: נו תראו XDDDDDDD

A K I R A

New member
../images/Emo23.gif תודה מותק D: גם אני מתגעגעת ~

עכשיו לשאלון: סרט השבוע: ספר השבוע: - שיר השבוע:אין לי רדיו ;; אנימת השבוע (ד'ט נוט לכל מי שרואה):נארוטו D: ראיתי את הפרק שהם נכנסו ליער בעברית! זה היה כזה מצחיק XDD מה ביאס אותי השבוע : סתם כל השבוע היה מעפן =] מה עשה לי את השבוע: השישי שבת XD תמונת השבוע:- XP

ARA SAMA

New member
../images/Emo218.gifD= ... מצטער על האיחור הנוראי

=X סרט השבוע: בחזרה לארץ לעולם-לא... נראה לי ככה קוראים לזה O= ספר השבוע: לא יצא לי לקרוא השבוע T^T שיר השבוע: שיר הסיום של נאנא... ד"א יצא 34 P= אנימת השבוע (ד'ט נוט לכל מי שרואה. אין בכלל ספק) כ"ככככככ דט' נוט !!!!~ וגם בליץ' P= מה ביאס אותי השבוע : שהמבחנים חזרו מה עשה לי את השבוע: יום חמישי... יצאתי בשבע בבוקר מהבית וחזרתי באחת ועשרה בלילה P= אבל היה ממש כיף תמונת השבוע:

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gif*הצתה*+הודעות:)

1.קודם כל מזל טוב לילדי היומולדת 3> 2. עמריצ'וקי שלנו חולה (dndboy) ונעדר מהפורום בגלל זה בין היתר, אז תרגיש טוב והחלמה מהירה. 3. בהצלחה לכל מי שניגש לבגרות בהיסטוריה היום בשעה 17. (הנטל באמת כבד, איזה כיף להוריד אותו בטח). 4. מי שמעוניין להצטרף לקאסט (NANA) שלנו נא ליצור קשר^_^ השאלון- ספר: העולם והיהודים בדורות האחרונים+שואה וזיכרון, נחשב? סרט: הפלישה לנורמנדי (מצבע אוברלוד): הטבח הסודי (ערוץ ההיסטוריה). גם קצת מ8 מייל. שיר: 30 seconds to mars- from yesterday מה ביאס השבוע: מחר מבחן בהיסטוריה (אני_אוהבת_היסטוריה!! אני אהיה היסטוריונית*_*) יום שישי מתמטיקה (ועוד התחלתי לחבב את החיים), ואז בשלישי ביולוגיה..לא הזזנו את הביוטופ ובעיקרון לימודים לימודים לימודים. חודשיים TO GO משום מה אני שומעת מהסלון כרגע את השיר של באקסטריט בוי- פיפול קנט יו סי קאנט יו סי..בלהבלהבלה..יה איזה נוסטלגיה *0* מה עשה ת'שבוע: שבוע מדכדך ומכוער. קראתי האנא קימי וזה עשה לי את השבוע פשוט. אני לא יכולה למות עד שאני מסיימת. איזומי ראר הייתי עושה אותו בכיף. גם השגתי מארס כל הווליומים ובעקרון אני מאושרת מהעניין. תמונת השבוע: שחור!!! אין תמונה. יש לי יפות אבל לא בא לי לשתף אתכם >P< *שוקעת בתוך ההיסטוריהT_T*

למעלה