שאלון שבועי

A K I R A

New member
XP תודה

ואני, חברה שלי וידיד שלי הולכים ללמוד יחדיו באותה כיתה אז אני מאמינה שיהיה בסדר.

Guid

New member
כן, זה הרבה יותר כיף עם חברים,

אבל פסיכומטרי זה עדיין פסיכומטרי... -,-

Kawaii Me

New member
שבוע טוב לכולם!!!! D:

שיר השבוע: kanye west- heartless flo-rida - right round james morrison- broken strings kanye west- love lockdown paramore- decode סרט/סדרת השבוע: cloverfeild, סרט ממש מזעזע :S ספר השבוע: BREAKING DAWNNNNNNNNNNNNN ממש מוצא חן בעיני בנתיים. מי לייק איט. משהו טוב שקרה השבוע: אמממ הסופ"ש תמיד טוב. בטלנות. משהו רע שקרה השבוע: רבתי עם המפקד שלי. שיחנק אמן! בנו לנו נדנדה מעץ בדשא בכניסה לבסיס ואחד הבנים נדנד אותנו וכמעט התהפכנו עם כל הנדנדה. היה קורעעעעעעעעעעעע. חברה שלי קפצה קפיצת חירוםXD תמונת השבוע: אינליפה, אני אצל גל. ציטוט/י שבוע: "יום אסל יום בסל" [אסף המצחיק שמע דרוזי אומר את זה. זה אומר יום אחד דבש, יום אחר בצלXD]

A K I R A

New member
paramore- decode זה השיר נושא של דמדומים D:

בדיוק השבוע חברה שלי השמיעה לי את השיר הזה והיא ממש התאהבה בזמרת Oם

Guid

New member
סכמ``שלי~

/tapuzforum/images/emo41.gifסרט: סטארגייט הראשון. הרגע ראיתי ביס. /tapuzforum/images/emo41.gifספר: סיימתי את ``קפקא על החוף``, והתקדמתי קצת באוטורי2 ובחוק הקוסמים הראשון. /tapuzforum/images/emo41.gifשיר: הייתי בטיול, חרשתי על הMP.. /tapuzforum/images/emo41.gifאנימה: גנדאם. וזהו. אפילו טורהדורה עדיין לא ראיתי... /tapuzforum/images/emo41.gifמה ביאס השבוע: כלום, היה אחלה של טיול לצפון. D: /tapuzforum/images/emo41.gifמה עשה את השבוע: הטיול לצפון~ P: /tapuzforum/images/emo41.gifשיהיה אחלה שבוע ואחלה פסח לכולנו~ D:

Guid

New member
הפרק כבר על המחשב שלי,

אבל אין לי גישה אליו... זה כ``כ אכזרי, אתה לא מבין... >__>

Silverfox™

New member
זמן פנוי !!

סרט השבוע: בתקווה חייזרים נגד מפלצות ביום חמישי ספר השבוע: eclips הספר השלישי בסדרת דמדומים ביינתים הוא מצוין :) שיר השבוע: אין משהוא :\ אנימת השבוע: כנראה ARIA ראיתי עוד פרק אחד חח המלצת השבוע: תחבקו מישהוא ותשחקו בNARUTO ULTIMAT NINJA 4 SHIPPUDEN ^^ אחלה משחק
מה ביאס אותי השבוע: עבודה כל כך הרבה עבודה :( מה עשה לי את השבוע: ביינתים כלום :( ציטוט השבוע : "אולי בחיים אתה סובל אבל אל תדאג כשתמות גם תסבול אז יש לך למה לצפות " תמונת השבוע: אין משהוא :-\ שבוע מצוין לכולם :)

Silverfox™

New member
אחלה סדרה ../images/Emo6.gif

אחותי אומרת שהרביעי הוא הכי טוב
נחכה ונשמע ^^

למעלה