שאלון שבועי

ליסאן

New member
../images/Emo41.gifשאלון שבועי ../images/Emo41.gif

סרט השבוע: ספר השבוע: שיר השבוע: אנימת השבוע: המלצת השבוע: מה ביאס אותי השבוע: מה עשה לי את השבוע: ציטוט השבוע תמונת השבוע--> שבת שלום לכולם ושבוע טוב ^_^ לצערי המעונות שדדו לי את האינטרנט אז אני לא אהיה פה לפחות כל השבוע הזה חוץ מגיחות קצרות בעבודה.

Adi Chan

New member
בלופ~~~!@!@!

סרט השבוע: אממ לא סרט~המון סדרות:) כמו האנטומיה של גריי שחזר להיות מעניין וטוב, וthe legend of the seeker~ וגם מגרש ביתי (שנמאס כבר שטוב להם:S) ו...אממ....זהו:) ספר השבוע: סמל ראשון מוסטפא רבינוביץ'~~~ שיר השבוע: kelly clarkson - sober אנימת השבוע: לא אנימה-מנגה!! Katekyo Hitman Reborn! כל כך חמוד! המלצת השבוע: לקרוא reborn 0_o, ללמוד 3D! מה ביאס אותי השבוע: שבוע לא משהו בצבא~ מה עשה לי את השבוע: שום כלום מעניין:S ציטוט השבוע: המממממממממ תמונת השבוע--> המממממ

Guid

New member
אגדת המחפש! /tapuzforum/images/emo99.gif

פרק 16 היה ענק בכל מובן אפשרי!! *___*

Kawaii Me

New member
רציתי לראות אגדת המחפש:X

אבל אני ריכה קישור, איבדתי את הקודם :X

ANGELUSPIKE

New member
אחרי הרבה זמן שלא עניתי על השאלון.

סרט השבוע: דימדומים, זה היה סרט ממש טוב, אהבתי מאוד ובלה כל כך גאררר..... ספר השבוע: המנגות של נארוטו ווואן פיס. שיר השבוע: יש כמה: Beyonce - single ladies put a ring on it Lil Wayne Ft. Kevin Rudolf - Let It Rock Apocalyptica feat. Adam Gontier - I Don't Care James Morrison feat. Nelly Furtado - Broken Strings Papa Roach - To Be Loved אנימת השבוע: בליץ' היה חזק השבוע והתחלתי לראות די'גימון סייברס, כמה אני אוהב דיג'ימון, באמת אחת הסדרות הטובות והכייפיות לצפייה. המלצת השבוע: דולהאוס, עוד יצירת אומנות מידיו של ג'וס וידון (באפי ואנג'ל). מה ביאס אותי השבוע: שלא הרגשתי טוב. מה עשה לי את השבוע: האחיינית המדהימה שלי. ציטוט השבוע: השיטה כי טובה בה ישראל יכולה לנצח את יוון: "להבקיע שער אחד יותר מהיריב"..... איזשהו כתב מפגר. תמונת השבוע--> האחיינית המדהימה שלי.

A K I R A

New member
עוד שבועיים מתחיל לי הפסיכו' ;;

סרט השבוע: - ספר השבוע: פסיעות על רצפת הזמיר ספר חמדמד =] שיר השבוע: - אנימת השבוע: מנגה, אין אנימה :X סול איטר ועוד כמה~ זה כמו נארוטו ובליץ'.. רק שיש שם אצ'י.. ~_~ (ראה עמ' 110) http://read.mangashare.com/Soul-Eater/chapter-000/page001.html המלצת השבוע: לרכוב על סוסים!!! מה ביאס אותי השבוע: קצת יותר מידי בית. מה עשה לי את השבוע: רכיבה על סוסים בשבת~~~~! היה כזה כיף! ובגדים :X ציטוט השבוע: sasuke:"naruto... he never gives up" משעשע P:

Kawaii Me

New member
פסיעות על רצפת הזמיר!! זה ספר מעולה ממש

איך נהנתי ממנו.

lgmtk

New member
סיימת אותו כבר?

הוא חסר לי בספריה, תחזירי >.<!! (הוא ממני נכון?
)

Kawaii Me

New member
כע סיימתי מממזמן!! איפה אתה חיXD

אני תקועה בשלג על עצמי הדובדבן כי הסאגה של טווילייט נכנסה לי לחיים. אני אמשיך אל תדאג!

A K I R A

New member
הוא נחמד~

קצת לא מובן לי כל הקטע של השבטים אבל זורמים P: ומתי הם מתכוונים להתחתן!? עברתי את החצי והם עדין לא התחתנו!! עושה רושם שרק בסוף הספר הם מתכוונים להתחתן@_@

Guid

New member
את כבר תתאפסי על השבטים עם הזמן,

אותי זה גם סיבך בהתחלה. D:

A K I R A

New member
!? המשך Oם-

האמת חוסר ההבנה נובע מהמפה המפענה הזאת. שעות ישבתי וחיפשתי במפה את הגבולות של כל שבט.. ועדין לא מצאתי. למה הם לא סימנו את זה?! ובנוסף לזה, המפה מודפסת על 2 דפים ככה שחלק ממנה אי אפשר לראות. זאת עוד בעיה~~! זהו, אני שולחת מכתב תלונה להוצאה! ><

Guid

New member
אוי, פסיכו זה מטמטם...

אני מרחם עלייך~ /tapuzforum/images/emo3.gif שיהיה בהצלחה!! /tapuzforum/images/emo6.gif/tapuzforum/images/emo8.gif

למעלה