שאלון שבועי

Guid

New member
אצ`י זה מעצבן... P:

אין ספק שזה מצחיק, אבל לפעמים זה כבר מטריד... XD זה כאילו שאין ליוצרים מה לשים בסדרה אז הם דוחפים אצ`י כדי שהצופים לא יברחו... ואל תדאג, love hina וmai hime מעולם לא היו ברשימה שלי~ /tapuzforum/images/emo6.gif

lgmtk

New member
זה בהחלט פאנסרביס, אבל שלא תטעה.

מאי הימה בהחלט בטופ אצלי ללא קשר לאצ`יי, ולאב הינה הייתה הראשונה שראיתי עם נארוטו, אז יש לה מקום של כבוד. חוצמזה שזו קלאסיקה והרבה יסכימו איתי.

A K I R A

New member
סדרת אצ'י קלסית אולי ~_~

נארו כזאת שווה! היא אפילו חתימה שלי באיזה פורום כלשהו~ חבל שכל הסדרה כזאת.. מלאת אצ'י וחסרת עלילה. ויש לסדרה הזאת את הוולפיפרים הכי יפים בעוללללללללללללללללם!

ANGELUSPIKE

New member
../images/Emo45.gifגוראן לוגאן אחלה אנימה.

סיימתי אותה בשלושה ימים, כתבתי עליה ביקורת בפורום אנימנגה לאחר הצפייה, בעיקרון היא אנימה מעולה, אבל היו כמה דברים שהיו יכולים לעלות עוד את הרמה שלה.

A K I R A

New member
הורי! עוד שבוע עבר XP

סרט השבוע:- ספר השבוע: פסיעות על רצפת הזמיר שיר השבוע: - Oם אנימת השבוע: סול איטר, סקייהיי ועוד כמה מנגות~ המלצת השבוע: לקנות בגדים. זה תמיד טוב. מה ביאס אותי השבוע: שהיתי חולה ושאני מצוננת =[ מה עשה לי את השבוע: כלום. ציטוט השבוע: "תגיד כשהיית קטן היית תולש צבתות לסרטנים או מרסק קונכיות של חלזונות?" תמונת השבוע: קיפי-מלכת הפוטושופ. סרטון השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=csfyw50v-iY ניסיתי את זה ויצא לי משהו ממש מפחיד XD

De-Panther

New member
אני פשוט חייב לסדר את שעות השינה שלי. ולנוח..

קצת ועוד הרבה דברים סרט השבוע: אין ספר השבוע: אין שיר השבוע: יש הרבה אנימת השבוע: מנגות: וואן פיס נארוטו ובליץ' היו ממש טובים השבוע המלצת השבוע: בואו לבקר אותי בתלאביב מה ביאס אותי השבוע: לא הייתה באסה מה עשה לי את השבוע: מסיבות ציטוט השבוע: אין תמונת השבוע: יש

Kawaii Me

New member
../images/Emo79.gifכמה טוב שבאת הביתה, עשית אמבטיה~../images/Emo79.gif

סרט השבוע: דמדומים בגירסת די וי די XD ספר השבוע: אקליפס, סיימתי
. שיר השבוע: broken strings אנימת השבוע: \ המלצת השבוע: אמממממ...........................לנקות לפסח
אם משהו פה בכלל מנקה חוץ ממני. מה ביאס אותי השבוע: שמירה, נקיונות. מה עשה לי את השבוע: סופ"ש כמובן. ציטוט השבוע: "מריחים את הסוף? סימן שאתם משתחררים!" משפט שקראתי על הבוטקה בש.ג תמונת השבוע: אין!! שבת שלום לכולם ^_^

למעלה