שאלון שבועי

ליסאן

New member
../images/Emo41.gifשאלון שבועי ../images/Emo41.gif

סרט השבוע ספר השבוע שיר השבוע אנימת השבוע המלצת השבוע מה ביאס אותי השבוע מה עשה לי את השבוע ציטוט השבוע המלצת השבוע שבוע טוב ושבת שלום לכולם

Silverfox™

New member
אז אני ראשון אה?

סרט השבוע: הטריילר של מפלצות נגד חייזרים ספר השבוע: watchman הקומיקס שיר השבוע: come away with me Norah Jones אנימת השבוע: aria (ליאור תקולל
) המלצת השבוע: תחבקו מישהוא :) מה ביאס אותי השבוע : סתם דיכאון שבועי רגיל :\ מה עשה לי את השבוע : מרתון חיבוקים משוגע !! ביום חמישי ציטוט השבוע: חשבתי שאין לי משהוא אבל!! "Embarrassing remarks aren't allowed..." המלצת השבוע:תחבוק מישהוא (שוב? ) קישור השבוע !! :) http://www.facebook.com/home.php#/video/video.php?v=69554133081&ref=nf שבוע טוב לכולם

lgmtk

New member
שים לב שיש לך איזה OVA באמצע ככה

ופרקים מיוחדים. יאללה תגיע כבר לאוריג`! :>

Silverfox™

New member
מה O__O מה OVA מה פרקים מיוחדים >___>

למי יש כוח אני מתחיל להתנמנם אחרי 2-3 פרקים ברצף חח צריך לעשות סיבוב ב COD 4 כדי לחזור לראות

lgmtk

New member
חח מה לעשות ככה האנימה.

בגלל זה הרבה אנשים מסתננים ולא מגיעים לשלמות של ORIGINATION.

lgmtk

New member
יש לך זכרון מעולה

בהתחשב בעובדה שלא ראית אותו כעשור.

A K I R A

New member
דיי התלבטתי אם זה הוא או לא..

אני חושבת שהוא היה שם עם עם משהו צבאי Oם אז שיערתי שזה הוא~ או משהו XD

Sakura Kinomoto

New member
D:~~~

סרט השבוע:האחד שבדיוק סיימתי~!!חח~סתם אממ~היה משו@_@ ספר השבוע:אין~.~ שיר השבוע:לוזכרת@.@~ אנימת השבוע:אעה~ המלצת השבוע:תסיימו טירונות~תהיו מצטיינים וקבלו רגילה עד הקורסD;~! מה ביאס אותי השבוע:שאיחרתי לבסיס אחרי גימלים והמ"מ קצת התעצבנה~ מה עשה לי את השבוע:סיום טירונות~השבעה וחמשוש מדהים עם אנשים שאני אוהבתD:~~~ ציטוט השבוע:אוי זה ענק~!הייתי במטווחים והשאירו אותי להיות מאזינה לקשר~ושמעתי את הדו שיח הבא: "הקשב אתגר" "כאן אתגר המשך" "שומע אתגר?" "כן המשך.." "המפקדת שלי דרכה על חילזון ואני לא יודע מה לעשות~!!!" "חזור?" XDDDDDDDDDDD המלצת השבוע:תהנו עם האנשים שאתם אוהבימיםD:~ שבוע טוב ושבת שלום לכולם

A K I R A

New member
הוריי D: עוד.. יומיים!

סרט השבוע: - ספר השבוע: _המנגה_של_נארוטו_! *-* או שהסאגה הזאת ממש טובה.. או שזאת המנגה בכללי..! שיר השבוע: Kings Of Leon - Use Somebody עדין~ אנימת השבוע: - המלצת השבוע: להכין ארוחת בוקר עם חברים ^^ מה ביאס אותי השבוע: לא היה משהו מיוחד~ מה עשה לי את השבוע: חברים במצב של שיכרות קלה~ ציטוט השבוע: חברה שלי ספרה לנו את הקטע הזה שוב ושוב ושוב ושוב!!! וכל פעם צחקנו מחדש XPP "אפשר לספר את הפאנץ' עם הציצים?" "תאאאממממיד" "אתה מכיר את זה שחברה שלך.." אוי, זה לא חינוכי :X KUKUKU! תמונת השבוע:

תגובה.

סרט השבוע: לא זוכר. ספר השבוע: לא היה >: שיר השבוע: איזה אלבום של Acid Bath אנימת השבוע: אין. המלצת השבוע: שנוסעים למיון ב4 בבוקר, לקחת משהו חם ללבוש כי קרררר! מה ביאס אותי השבוע: דאגה מטורפת... מה עשה לי את השבוע: נאי =) ציטוט השבוע: "Hold the person that you love close to you, not the one that simply have sex with you, because you never know what youve got until its gone"

Kawaii Me

New member
my answers

סרט השבוע: לא יצא לי לראות אין חיים. ספר השבוע: אקליפס .. תקועה. שיר השבוע: james morrison- broken strings אחד השירים היפים. אנימת השבוע: אין לצערי. מה ביאס אותי השבוע: מסדר בוקר, ריב מחלקתי עם המפקד, עונשים בלאגנים. צבא חרא. עוד 4 וחצי חודש לחפשש. מה עשה לי את השבוע: לא יודעת..הדברים הרעים מציקים לי עכשיו >.> ציטוט השבוע: you can't feel anything that your heart don't want to feel, i can't tell you something that aint real oh the truth hurts, the lies worse המלצת השבוע: לנצח את החופש למי שיש! ולנצל טוב!

חזרתי!!!

סרט השבוע: לא ראיתי.. ספר השבוע: לא קראתי חח שיר השבוע: השיר סיום של נארוטו\בליץ' וbig girls dont cry של fergie אנימת השבוע: נארוטו ובליץ'!!! ההאאא סוףסוף השלמתי את העשר פרקים האחרונים שפספסתי בגלל העבודה המלצת השבוע: תהיו טבעונים! מה ביאס אותי השבוע: אני חולה רצח ואני לא יכולה ללכת לכנס... מה עשה לי את השבוע: חח כלום...אני יצור שפוך מסכן וסובל מחום גבוה :( ציטוט השבוע: None המלצת השבוע:יאהה פעמיים בשאלון המלצת השבוע!! go vegan!!!!

¥otamsh

New member
ברוכה השבה!

חחח אפילו לא ראיתי עד עכשיו שיש פעמיים את המלצת השבוע XD

למעלה