שאלון שבועי

Kawaii Me

New member
XD תשרפו אותי למה לא! אני לא רעה!

אני כנה לפעמים T____________________T

Kawaii Me

New member
מתי אמרתי את זה?XD

מתאים לי, אבל על מה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נקרעתי כאן.

Ihavenonick

New member
אני בסין ../images/Emo13.gif

סרט השבוע: shoot'em up ספר השבוע: אין שיר השבוע: אבאנבי בגרסה הסינית XD אנימת השבוע: בליץ' - פשוט סאגה מדהימה המלצת השבוע: סין מה ביאס אותי השבוע: כל מני דברים קטנים שלא הסתדרו מה עשה לי את השבוע: אני בסין!!! ציטוט השבוע:"אתה טס לסין במהלך חודש מרץ. אה, זה כן יוצא במוצאי שבת הזה" תמונת השבוע:דגל סין

Ihavenonick

New member
rabota

מטעם העבודה. אבל אני אוהב דברים כאלו. אני אצלם את חדר המלון ואעלה לפה. פשוט מעולה

A K I R A

New member
גם אני רוצה לטוס לחו"ל מטעם העבודה ~~~!

כמה זמן אתה הולך להיות שם?

Guid

New member
עו-נה~

/tapuzforum/images/emo56.gifסרט: סיפורו המופלא של בנג`מין באטן. הפסקתי באמצע כי היה מאוחר, אני אמשיך היום~ סרט מקסים בנתיים! /tapuzforum/images/emo56.gifספר: קפקא, האוטורי2. /tapuzforum/images/emo56.gifשיר: כמה של גרין דיי, הפתיחה הראשונה של טורהדורה. /tapuzforum/images/emo56.gifאנימת השבוע: גנדאם, טורהדורה, והרבה גורן לאגאן. לא אנימה: מרלין (התחלתי וסיימתי השבוע), פיירפליי פרק ראשון, קיילXY (סיימתי עונה 1 והתחלתי את השניה), וסיימתי את דימונס (מיני סדרה בריטית, ואן הלסינג ובלגאנים). שבוע עמוס~ /tapuzforum/images/emo56.gifהמלצה: אין כמו נס- קפה על הבוקר~ /tapuzforum/images/emo56.gifמה ביאס: נאדה~ /tapuzforum/images/emo56.gifמה עשה: שבוע רגיל~ D: /tapuzforum/images/emo41.gifשבוע טוב!!

Kawaii Me

New member
שבוע טוב..

סרט השבוע: אין ספר השבוע: אקליפס שיר השבוע: משהו של ווית'ין אנימת השבוע: סקיפ ביט המלצת השבוע: לשמור על עצמכם. מה ביאס אותי השבוע: קמתי היום ב5 ולפני שעה הגעתי לבית..ו..המוות של יוני...
..או מיי גאד.. מה עשה לי את השבוע: קניתי בגדים, עשיתי ציפורניים. ציטוט השבוע: משהו מאקליפס...אין לי חשק תמונת השבוע:

למעלה