שאלון שבועי

Sakura Kinomoto

New member
עם הפרצוף ההיסטרי(אך נחוש) שהיה לי באותו הרגע

גמני הייתי משלמת@.@~(גם אם הייתי פסיכיתXD)

Galmon

New member
וויי~

סרט השבוע: מממ... ג'יימס בונד החדש! למרו תשעוד לא ראיתי אותו~ XD ספר השבוע: אלף שמשות זוהרות... למרות שעוד לא התחלתי לקרוא אותו~ D: שיר השבוע: stand my ground של within temptation~ אנימת השבוע: אין כל כך... אבל סדרת השבוע- דקסטר!! O_O מה ביאס אותי השבוע: הייתי אומר אבל זה חסוי~ P: מה עשה לי את השבוע: זה יותר שבוע שעבר אבל קורס קלעים בשבטה~ כיף~ D: ציטוט השבוע: קפטן הדוק- "ואז הוא יצא מתאו ומיד הסתער!" טין טין- "על השודדים בידיים חשופות?" קפטן הדוק- "לא, על בקבוק רום שהתגלגל על הסיפון..." תמונת השבוע: סרט חדש בכיכובם של אסף, יונתן ואנוכי... נראה לי הוא ישבור קופות! D: < (נעשה בפוטושופ בלה בלה~)

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo45.gifוית'ין טמפטיישן. וגם

XDDDDDDDDDDD כי התמונה קורעת ואתה דומה לאיש הזה.

lgmtk

New member
הוא?!?! אני כמעט לא זיהיתי את אסף XDDDD

חשבתי שהוא השאיר את המקור XD

De-Panther

New member
טוב, כי אני צריך להעלות תמונה וכי קרו דברים..

טובים סרט השבוע: אין ספר השבוע: אין שיר השבוע: אין אנימת השבוע: אין המלצת השבוע: מה שעשה לי את השבוע מה ביאס אותי השבוע: אין מה עשה לי את השבוע: זה רשמי, כנס משחקים ופיתוח משחקים ביום שישי הבא http://gameunconf.pbwiki.com ציטוט השבוע: אין תמונת השבוע: נו, הייתי צריך להעלות את זה שוב לאיפשהו

...

סרט השבוע: שקרים אמיתיים. ספר השבוע: שיפון עם שינקן....עדיין. שיר השבוע: אין. אנימת השבוע: אין. המלצת השבוע: שאתם עייפים תנוחו...פשוט תנוחו... מה ביאס אותי השבוע: מתגעגע לחבר. מה עשה לי את השבוע: סופ"ש. ציטוט השבוע: משהו בסגנון של..."כשמתים לא קמים."

Ihavenonick

New member
לא ענית על השאלה שלי ../images/Emo46.gif

סרט השבוע: היו כמה ספר השבוע: לא היה שיר השבוע: יש הרבה אנימת השבוע: זה אמור להיות ברור המלצת השבוע: להזהר מכיסאות חורקים מה ביאס אותי השבוע: שילמתי שכר לימוד מה עשה לי את השבוע: המשכורת
ציטוט השבוע: bla bla to the world תמונת השבוע: גוגל

למעלה