שאלון שבועי

ליסאן

New member
../images/Emo41.gifשאלון שבועי ../images/Emo41.gif

סרט השבוע: ספר השבוע: שיר השבוע: אנימת השבוע: המלצת השבוע: מה ביאס אותי השבוע: מה עשה לי את השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: שבת שלום ושבוע טוב לכולם ^_^

A K I R A

New member
../images/Emo215.gif !ר-א-ש-ו-נ-ה! ../images/Emo215.gif

סרט השבוע: - ספר השבוע: הארי פוטר וגביע האש שיר השבוע: רציתי לשים לך דיסק טולולולולו~~~! =] אנימת השבוע: KARE KANO המלצת השבוע: לישון! מה ביאס אותי השבוע: עבודה וסטוק דייייייייי מה עשה לי את השבוע: כלום ציטוט השבוע: - תמונת השבוע: D:

Guid

New member
אני~

/tapuzforum/images/emo41.gifסרט השבוע: הארי פוטר וגביע האש- הגרסה המורחבת! עם הקטעים שהם הורידו בעריכה הסרט הזה ממש יותר טוב! וסדרות- סיימתי את החדר האבוד, היה מצויין, וכמובן שהירוס ואגדת המחפש היו מעולים גם השבוע~ D: /tapuzforum/images/emo41.gifספר השבוע: אין~ /tapuzforum/images/emo41.gifשיר השבוע: אין אחד ספציפי. /tapuzforum/images/emo41.gifאנימת השבוע: גנדאם! וטיילס היה גם מצויין! וסול איטר בכלל~ /tapuzforum/images/emo41.gifמה ביאס אותי השבוע: כמה החלטות קריטיות לגבי העתיד... /tapuzforum/images/emo41.gifמה עשה לי ת`שבוע: כמה החלטות קריטיות לגבי העתיד! D: /tapuzforum/images/emo41.gifשיהיה אחלה של שבוע לכולנו! D:

A K I R A

New member
בדרך פלא אחי מצא דרך לחבל לי בביטורנט.

אחרי 5 ד' היא נתקעת אז אני לא יכולה להשתמש בתוכנה. אז היא לא מצוינת בכלל! וכן, מחקתי, התכנתי תוכנת ביטורנט אחרת וזה לא עזררררררררר ;; אז כנראה שנשכרי את הדיוידי~ 3:

Reyoga

New member
יחי הפייסבוק!

סרט השבוע: אחים חורגים (מטומטם=מצחיק) ספר השבוע: THE GAME שיר השבוע: ירדנה ארזי - איפה הן הבחורות ההן (רמיקס) אנימת השבוע: רק נרוטובליץ' לבינתיים (שאגב היה ענק!!) המלצת השבוע: (עדיין) תשתחררו... מה ביאס אותי השבוע: אני משוחרר - מה כבר יבאס אותי?? מה עשה לי את השבוע: חיברתי את הטלויזיה למחשב - צעד נוסף לקראת הDDR. ציטוט השבוע: "Why so serious?" (הג'וקר) תמונת השבוע: אין משהוא מיוחד אז אני סתם שם את בריה גרנץ (המהירה מגיבורים)

¥otamsh

New member
הידד

סרט השבוע: סיוט בחדר המורים- כזה מגוחך XD ספר השבוע: אין שיר השבוע: יוני בלוך - ילדה שלי קטנה אנימת השבוע:לא ראיתי המלצת השבוע: להירגע ;; מה ביאס אותי השבוע: לימודים;; לחץ;; מה עשה לי את השבוע: מצלמה חדשה, דיסק של יוני בלוך חדש~ כיףכיףD: ציטוט השבוע: אה~ שיחת טלפון כלשהי XD תמונת השבוע: המחשב עדיין מפורמט~ שבוע טוב ורגוע לכולם

lgmtk

New member
GTA IV! :D

סרט השבוע: התחלתי לראות LAST HOLIDAY אבל זהו :X ספר השבוע: קורות הציפור המכנית! ממש מוצלח :) שיר השבוע: TALES OF ITHIRIA של HAGGARD! אנימת השבוע: בהחלט טריגאן ללא ספק :) המלצת השבוע: אל תגורו באשקלון~ מה ביאס אותי השבוע: שאני גר בחור. מה עשה לי את השבוע: סופש ת"א :)) ציטוט השבוע: "הידיים הם החברים של כולם" מאת אנונימי :) תמונת השבוע: אני מת על כרזות מוטיבציה.

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifחה חו חי!

סרט השבוע: אמממ...אינויאשה נדמה לי..או שזה היה שבוע שעבר... ספר השבוע: לא היה שיר השבוע: עידן רייכל- חלומות של אחרים אנימת השבוע: vampire knight guilty זה רק נהיה יותר ויותר טובבב המלצת השבוע: לראות vkg מה ביאס אותי השבוע: סתם..דברים...שאני לא זוכרת...אה..אני שומרת מחרתיים T_T מה עשה לי את השבוע: חחח אנשים, פאב, פיצה וזהווווווווווו.. ציטוט השבוע: "אנאי איזה שוונצוקים יפים יש לך על התיק" תמונת השבוע: זרו יוקי..מישהו אמר סכסוך?

Sakura Kinomoto

New member
D:

סרט השבוע:27 שמלות והשמונה דקות הראשונות של רעם טרופי~(הולי קראפ) ספר השבוע:אעהה~.~ שיר השבוע:the man that can't be moved~the script וSHE WILL BE LOVED של מארון5 כ"כ יפה ועצוב;;;;~! אנימת השבוע:איייאהה~ המלצת השבוע:אל תעבדו 16 שעות ברצף ואז תלכו בעקבים את כל ת"אXD~ מה ביאס אותי השבוע:עניינים~P: מה עשה לי את השבוע:חמודים חברים וחברות:) ציטוט השבוע:אישה:"שלום אני רוצה בבקשה אספרסו" אני:"אוקיי הוא כבר מכין לך את רוצה לשלם בינתיים?" אישה:"סליחה לא שמעתי~" אני:"אספרסו...זה שמונה שקלים את רוצה לשלם לי בינתיים?" אישה:*מבט חודר בנוסח את לא בסדר* אני:*מבט חודר למה מה עשיתי?* אישה(פסיכית):"אל תנסי את זה עליי אני במשטרה" רגעים מרגשים בעבודהXDDD תמונת השבוע:פעח~מיצושים עושים את השבועD:

sutul

New member
אהה!?!?!?

אני יודע שבדיינרים בארה"ב יש את הקטע הזה ששוטרים שוטים קפה חופשי בלי לשלם.. גם בארץ???

למעלה