שאלון שבועי

ARA SAMA

New member
../images/Emo218.gifD=

סרט השבוע: מת לצעוק 3~ ספר השבוע: לא קראתי שום דבר ;; שיר השבוע: Hero's Comback!! בית זונות... זונות זונות זונות..... או בגרסה נוספת... פרסומות... סומות סומות סומות... אנימת השבוע: לא ראיתי אנימה >: נראה לי שבוע ראשון מזה שנתיים? (5 דקות מנארוטו בעיברית לא נחשב >< ) מה ביאס אתכם השבוע: שאני חולה ;; מה עשה לכם את השבוע: מטולה! מרכז קנדה!! היה ממש כיף~ביום חמישי ... אבל מעל לכל הסופ"ש הקודם המדהים בכינרת! ציטוט השבוע: "הצילו! אני לא מחליקה פה!" תמונת השבוע: נראה.. יש לי רעיון~ אם יהיה לי משעמם בקרוב...

draqo

New member
איך הצלחת 5 דקות שלמות?

אני מזדעזע בשניות הראשונות שאני שומע אותם מדברים ומעביר.

ARA SAMA

New member
../images/Emo218.gifהייתי חולה >< אז ישנתי/צפיתי בטלוויזיה..

ולא כל כך היה לי משהו אחר לעשות~

עוד 18 יום |;

סרט השבוע: רובוטריקים :} ספר השבוע: "תיק משימה לחוה 5" שיר השבוע: לא זוכר... אנימת השבוע: סמוראים צ'אמפלו (סיימתי!) סדרה מגניבה =) מה ביאס אתכם השבוע: וואי...אין לי כח להיכנס לזה... מה עשה לכם את השבוע: טרמפ עד הבית, חברים, אלכוהול
ציטוט השבוע: *מרימים כוסות* "לחיי אופטימוס פריים!!!"

fay valentine

New member
היה שבוע טוב, ושיהיה עוד אחד כמוהו!

סרט השבוע: הארי פוטר וגביע האש. כי זה שודר אתמול. ולא מצאתי עדיין את מי לסחוב לקולנוע איתי כדי לראות את הסרט החדש. ספר השבוע: לא קראתי. שיר השבוע: חוץ ממונסון של טוקיו הוטל? כנראה SAY IT RIGHT של נלי פורטאדו. השיר הזה פשוט רודף אחרי!! אנימת השבוע: נארוטו. למרות שהתבאסתי שכמעט ולא קרה כלום שם. ואני רוצה גם להוסיף את יריחו והחיים על מאדים, למרות שהם לא אנימות. הם פשוט סדרות טובות!!! ג'ון סים, תעשה לי עונה חדשה!!! מה ביאס אתכם השבוע: הפרק של נארוטו *מצביעה על התשובה הקודמת*. וששוב - כמו תמיד - לא ממש התקדמתי עם הפרוייקט סיום שלי. שזה די מדאיג כי אני צריכה להגיש את זה עוד... עשרה ימים... מה עשה לכם את השבוע: שחברה טובה שלי חזרה מחו"ל!!!! יאיי!!!! ציטוט השבוע: שניים: 1) "סאסורי! מה קורה לך? אתה לגמרי איבדת את הראש!!" 2) אני רואה את הסרט הרביעי של הארי פוטר, ובוהה בקטע שוולדמורט נוגע בצלקת של הארי, והארי צורח ומתענה. ואז אני פתאום שומעת את עצמי צווחת על הטלוויזיה "Leave him alone, you NOSELESS freak!!" ..... ווטף. תמונת השבוע: יש שתיים ואני אשים אותן בשרשור של פרק שיפודן 20.

spooky Chan

New member
גם אני !

אני חושבת שזאת הפעם הראשונה שאנ יעונה על זה סרט השבוע: הארי פוטר :0 ספר השבוע: אין ~ שיר השבוע: dont stop me now אנימת השבוע: קליימור~~ מה ביאס אתכם השבוע:אררממ... אחשלי ? ם.ם מה עשה לכם את השבוע: הלשבת כל היום ולא לעשות כלום XD ציטוט השבוע: "בוב ? ...בוב מת ! D: " תמונת השבוע:

shaoran li

New member
../images/Emo189.gifאני

סרט השבוע:אין ספר השבוע:אין שיר השבוע:אין אנימת השבוע: נארוטו מה ביאס אתכם השבוע:פרק 20 שיפודן מה עשה לכם את השבוע:מנגה ציטוט השבוע:אין תמונת השבוע:אין

../images/Emo103.gifנממ

סרט השבוע:רטטוי ספר השבוע:פוטר שיר השבוע:משהו מהרדיו :O אנימת השבוע: נארוטו מה ביאס אתכם השבוע הצבא :O: מה עשה לכם את השבוע: הצבא :O ציטוט השבוע: "צבא?" תמונת השבוע: ----

¥otamsh

New member
שבוע טוב?

סרט השבוע: 0.ם צריך לראות איזה משהו כבר ספר השבוע: אין... שיר השבוע: הבילויים - שגר פגר אנימת השבוע: נארוטו מה ביאס אתכם השבוע: לימודים TT מה עשה לכם את השבוע: סופש מהמם בבית =) ציטוט השבוע: לא מצליח לחשוב על כלום תמונת השבוע:~>

Rainbow Cookie

New member
נאו הנג מי אפ טו דריייייייי~../images/Emo109.gif../images/Emo133.gif

סרט השבוע:לא ראיתי. אבל אני רציתי ללכת לבכורה של הארי פוטר T.T; ספר השבוע:לא קראתי. P: שיר השבוע: Solitary Ground-Epica אנימת השבוע: לא ראיתי אבל תמיד תשאר, בוקורה גה איטה. 3> מה ביאס אתכם השבוע:כלום!DDDDD: מה עשה לכם את השבוע:מחנה קיץ! היה הדבר הכי כייפי בעולם.
ציטוט השבוע: ".Takahashi...Ichi dou shikanai kara yo wo kitte. Suki Da Yo" מבוקורה כמובן. P: תמונת השבוע:נאנמי/יאנוווווווו. |לאבו|

Ihavenonick

New member
לענות עכשיו? דווקא עכשיו? אוקיי

סרט השבוע: הארי החדש ספר השבוע: הארי החדש (כלומר, שני השורות הראשונות שהצלחתי לקרוא. יש לי מבחנים ואין לי זמן
) שיר השבוע: אין משהו ספיציפי אנימת השבוע: בן 10 העונה השלישית מה ביאס אתכם השבוע: מבחנים ועוד מבחנים מה עשה לכם את השבוע: 956,340 ב- Geometry Wars . איזה כיף XD ציטוט השבוע: "אני שונא נחשים"- במיוחד כי הגוף שלהם חוסם את היריות שלי ואני מבזבז יריות סתם עליהם. תמונת השבוע: חפשו GEOMETRY WARS

Sakura Kinomoto

New member
../images/Emo23.gif

ספר השבוע:..אעה....>>>;; סרט השבוע:הארי פוטר ומסדר עוף החול..אחד הסרטים היפיםם~!!!!! שיר השבוע:הממ...בוא נראה..צ'הה-לה האד צ'הה-להXDDD של קונאטהXDDDDDDDDDDDDD אנימת השבוע:לאקי סטאר~!!התמכרתי קשות~!!XD מה ביאס אתכם השבוע:משו קטן וחסר חשיבות^^ והמחשב המתאבד שליי;;; בן זונה;; מה עשה את השבוע הסטופש ים וסביח של עובד ויותם נופל לבור ביםXDDDDDDDDDDDDDD XDDD ציטוט השבוע:המממ.....כ"כ הרבהXDDDDDD תמונת השבוע..תכף><;;

¥otamsh

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

אוי כבר הספקתי להדחיק את זה...יו זה היה גדוווולללללללללללל XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Shishi san

New member
היי.

סרט השבוע: פאמילי גאי ספר השבוע: אין שיר השבוע: Taiyo wa Yoru mo Kagayaku אנימת השבוע: אין ..=( מה ביאס אתכם השבוע: כלום מה עשה לכם את השבוע: יש לי PS3~!#$#@%$#^$#^$#^האא@!#$#@%@#%%@# ציטוט השבוע: " אתה גיי, אתה גיי גיי גיי " תמונת השבוע: עשיתי גלח ( אני השמאלי ).

Galmon

New member
חח תמונה גדולה~ XD

וPS3!!!!! אצלי זה היה בקטגוריה של "מה עשה לכם את החיים:" XD

למעלה