שאלון שבועי

ליסאן

New member
../images/Emo41.gifשאלון שבועי../images/Emo41.gif

כמעט חצות עדיין נחשב שבת אז לא אחרתי הרבה ויש לי תירוצים. שוב מפאת קוצר זמן אין סיכום ורק שאלון
סרט השבוע:
ספר השבוע:
שיר השבוע:
אנימת השבוע:
מה ביאס אתכם השבוע:
מה עשה לכם את השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: עדי וקרין וכל מי שמתגייס השבוע. המון הצלחה אוהבת אתכם ותהיו חזקים
שבוע טוב לכולם 3>>>>>>>>>>

Ryuuku

New member
אז, הנה שלי!

סרט השבוע: רובוטריקים! ספר השבוע: הארי פוטר שיוצא ממש בימים אלו! שיר השבוע: Advice - The Pillows - FLCL אנימת השבוע: גורן לאגאן! מה ביאס אתכם השבוע: ההורים XD מה עשה לכם את השבוע: סופ"ש :) ציטוט השבוע: "הצילו אני לא עומדת אני לא עומדת!" תמונת השבוע: *יש הרבה בשירשורי תמונות! XD *

benedek22

New member
אני, אני , אני

סרט השבוע:לא ראיתי משהו מיוחד ספר השבוע:עדיין מטריקס ופילוסופיה שיר השבוע:daughtry-feels_like_tonight אנימת השבוע:לא ראיתי מה ביאס אתכם השבוע:בחורה דחתה אותי כי חשבה שאני נרקומן מה עשה לכם את השבוע:מסיבת סיום והכי חשוב טקס שהייתי בו מדהים ^^ ציטוט השבוע:"A new beginning with the same end" שלי מקורי זכויות יוצרים תמונת השבוע:

shringunboy

New member
YA~HA

סרט השבוע: אירייזר ( GET DOWN, GET DOWN AGINE ) ספר השבוע: מתמטיקה 003. שיר השבוע: BLAZE LINE אנימת השבוע: נארוטו. מה ביאס אתכם השבוע: לא הספקתי להגיע הביתה בזמן וגלל שחברת אגד החליטה לדפוק אותי עד שעה מאוחרת בצומת אמיעד! מה עשה לכם את השבוע: סופ"ש. ציטוט השבוע: I WHNA BE A COWBOY BABY תמונת השבוע:

¥otamsh

New member
שבועעע טוב!

סרט השבוע: אין... ספר השבוע: כנ"ל שיר השבוע: עדיין הסוד הקטן של יוני בלוך אנימת השבוע: נארוטו האחרונה שראיתי מה ביאס אתכם השבוע: וואו שיערי בית שיואו וואו מה עשה לכם את השבוע: שום דבר מיוחד... סתם שבוע רגיל ופשוט כזה, לא מעניין. ציטוט השבוע: נמ. לא יודע 0.ם תמונת השבוע: התמונות של קאסט גילטי גיר הכוסונים שלנו...הווו מאיייי *________________* תעשי לי עוגןןןןןן!!!!!!

ליסאן

New member
עונה בעצמי:../images/Emo41.gif

סרט השבוע: לא ראיתי את מכשיר הטלוויזיה אפילו. שלא לדבר על סרטים בתוכו. ספר השבוע: שליחותו של ליצן . שיר השבוע: מחרוזת שירי ילדים. [והמבין יבין] אנימת השבוע: קליימור. מה ביאס אתכם השבוע: לשם שינוי עצם זה שהוא נגמר. TT מה עשה לכם את השבוע: הקון והסופ"ש אלוהים נהנתי כל כך בשבוע אחד שזה בטח לא חוקי . מעניין בכמה מועדי ב' אני אשלם [בטוח שווה את זה גם אם אני אצטרך לעשות הכול מועד ב'] ציטוט השבוע:"הם כל כך חופשיים להם ושמחים במים" תמונת השבוע: אחת מהן לפחות. יש נוספות רבות מאוד *_*

fay valentine

New member
יאיי!!

סרט השבוע: יותר בכיוון של סדרה, אבל כשרואים חמישה פרקים ברצף, זה לא משנה - "יריחו". זה פשוט טוב!
ספר השבוע: ... לא היה לי כוח לקרוא. | שמש| שיר השבוע: Tokio Hotel - Monsoon (ותודה רבה לאנה-צ'אן ששלחה לי את השיר המדהים הזה)
אנימת השבוע: אממ.... בליץ' היה גרוע מדי, ואיכשהו זו האנימה היחדה שיצא לי לראות השבוע.
מה ביאס אתכם השבוע: שיש לי המון עבודה ואני יותר מדי עצלנית לעשות אותה.
מה עשה לכם את השבוע: אה?קון! !!!!!! היה כל כך כיף!! היה כל כך מדהים!!! ויצא לי לפגוש את פורום נארוטו פנים אל פנים סוף סוף!! (אה... וגם מצאתי כמה פרקים ישנים של נארוטו צרובים על דיסקים. אז עכשיו יש לי הרבה פחות לבשק מאנשים שיצרבו לי ^^;;
ציטוט השבוע: יש לי שני ציטוטים. אחד ספויילרי לפרק 20(?) של נארוטו שלקוח מהכנס, ואחד משהו שראיתי עכשיו כשנסעתי הביתה. ציטוט ראשון: "סקס אנאלי שולט!!!1" . וזה ציטוט אחד לאחד מתוך גרפיטי שראיתי בדרך הבייתה. וכן, היה שם גם 1. ציטוט שני
מהקון - ילדה שהתחפשה להאקו נשאלה למה היא התחפשה אליו. "התחפשתי להאקו כי אף אחד לא מתחפש להאקו יותר כי הוא מת."

Guid

New member
אוי, זה היה משפט כ``כ XD!!!

השני כמובן, אני אבחר להתעלם מהראשון... ^^``

lgmtk

New member
אישה טובה!! ../images/Emo24.gif

יריחו מעולה
חכי חכי לפרקים הבאים ^_^

fay valentine

New member
אני ראיתי עד פרק 22

הבעיה היא שזה לא נגמר ב-22, וזה כל מה שהיה לאתר (שדרכו אני רואה את הסדרה) להציע. איפה אני משיגה את השאר, אני לא יודעת.

Rainbow Cookie

New member
נה. D:../images/Emo109.gif../images/Emo133.gif

סרט השבוע:נה, לא ראיתי ממש טלוויזיה.
ספר השבוע:אני צריכה להתחיל לקרוא XX הוליק והלסינג.. XD;
שיר השבוע:Solitary Ground-Epica
אנימת השבוע:האהאהאהא, בוקורה גה איטה!!!111
מה ביאס אתכם השבוע:בוקורה גה איטה. זה דיכא אותי. ><"
מה עשה לכם את השבוע:סיאנס עם חברים, לכבוד יום שישי ה-13. בוהאהאהאהא D:
ציטוט השבוע: Takeuchi kun,Yuri, shime, baka. אני, על בוקורה גה איטה.
תמונת השבוע:אני רוצה את הכובע הזה. T_T

lgmtk

New member
ניא~

סרט השבוע: אין אחד כזה O_O ספר השבוע: החרב והרמך, כרך ג' מתוך אגדות קורום! זה כזה טובבבב *_* קורום שלי 3> שיר השבוע: אין כזה? O_O זה החדש של הילה זיתון הזה P: אנימת השבוע: לאקי סטאר!!!!! איזומי תעשי לי 3: מה ביאס אתכם השבוע: העבודה! כוסאמק! מה עשה לכם את השבוע: סופשבועעעעעע :>!!!!! אנשים זה טוב וטוב זה אנשים אני אוהב
ציטוט השבוע: "אני לא עומדת פה!!"
תמונת השבוע: אני רוצה כזההההה ;;;;;;;;;;;;;;;;

אניאני~

סרט השבוע: אין עדיין~ ספר השבוע: איןןןן~ ;; שיר השבוע: Only love- groove coverage אנימת השבוע: >_> אין מה ביאס אתכם השבוע: לב שבור... =[ מה עשה לכם את השבוע: נעליים חדשות וגופייה. ציטוט השבוע: "A relationship is someone who you are intimately involved with, while a soulmate is involved with you through the rest of your life." תמונת השבוע: בהזדמנות...

למעלה