שאלון פיג'מתי..

../images/Emo41.gifשאלון פיג'מתי..../images/Emo41.gif

|מסר|פרטי|מסר| שם: גיל: מידת נעליים מדוייקת: איזור מגורים: תחביבים: כיתה: שם המחנכת: מסן/אייסי:
או
בצפר? נעלי אולסטאר? קולנוע? ללכת עם פיג'מה גם ברחוב? ג'אנק פוד? שיער קצר לבנות? שיער ארוך לבנים? נינט טייב? שירי מיימיון? שי גבסו? ש"ב? זה או זה.. קולנוע או DVD? ג'קו או רפאל? מצלמה דיגיטאלית או רגילה? ערבית או צרפתית? ישראל או אמריקה? מסנג'ר או אייסי? תוכן או נושא? אדום או כחול? צהוב או ירוק? פלא דור 3 או 2? MP או אייפוד? תפוז או נענע? YNET או וואלה? מייל או דוא"ל? לינק או קישור? אליעזר בן יהודה או אנגלית? מסר או הודעה? בלוג או קומונה? עט או עיפרון? שאלון ארוך או קצר?
מה אתם חושבים על...
מה אתם חושבים עליי? מה אתם חושבים על השאלון? מה אתם חושבים על מרגול? מה אתם חושבים על ג'ן? מה אתם חושבים על תפוז? מה אתם חושבים על הפיג'מות? מה אתם חושבים על מצעד הגאווה? מה אתם חושבים על פקצות וערסים? מה אתם חושבים על עצמכם? *מה אתם חושבים על הבלוג של דניאלה? (http://blog.tapuz.co.il/daniela1)
מה אתם חושבים על חוטיני? מה אתם חושבים על אנשים מוזרים? מה אתם חושבים על הארי פוטר? מה אתם חושבים על פוסטרים במקום קירות? מה אתם חושבים על מילקשייקים? מה אתם חושבים על טחינות בשכל? מה אתם חושבים על בצפר? *מה אתם חושבים על הקומונה של דניאלה? (http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=21407&smsMsg=) **אם אתם רוצים שהשאלון יסתיים עבורכם, אתם מוזמנים ללחוץ על שלח. אם לא, הבה תעברו לקטע המעניין..
ציטוטים
ציטוט של שיר אהוב - ציטוט של הדבר הכי מפגר שאמרתם - ציטוט של חלק אהוב מהשאלון - ציטוט של חלק שנוא מהשאלון -
שונא אוהב
פסטה - לחמים מתוחכמים - כלבים - חתולים - את דניאלה - הפיג'מות - גלידה - מוזיקה - סרטים - לקרוא - לשחק במחשב (שימו לב, לשחק, ולא לגלוש)- לענות על שאלונים - יש עוד המון המון שאלות שאפשר לשאול, אבל זה יהיה מממש מממממש ארוך, אז פעם הבאה אולי, ומקווה שנהנתם..
ציטוט

עונה בעצמי../images/Emo9.gif

פרטי שם:דניאלה גיל:12 מידת נעליים מדוייקת: 38 איזור מגורים:כפר סבא תחביבים:לנגן, לקרוא, לכתוב.. כיתה:ז' שם המחנכת: אראלה מסן/אייסי: [email protected]
או
בצפר? אממ, בלי הרבה שיעורים..
נעלי אולסטאר?
קולנוע?
ללכת עם פיג'מה גם ברחוב?
ג'אנק פוד?
שיער קצר לבנות?
שיער ארוך לבנים?
נינט טייב?
שירי מיימיון?
שי גבסו?
ש"ב?
זה או זה.. קולנוע או DVD? גם וגם ג'קו או רפאל? רפאל מצלמה דיגיטאלית או רגילה? דיגיטאלית ערבית או צרפתית? צרפתית ישראל או אמריקה? ישראל מסנג'ר או אייסי? מסן תוכן או נושא? תוכן אדום או כחול? כחול צהוב או ירוק? ירוק פלא דור 3 או 2? 2 MP או אייפוד? אייפוד תפוז או נענע? תפוז YNET או וואלה? YNET מייל או דוא"ל? דוא"ל לינק או קישור? לינק אליעזר בן יהודה או אנגלית? אליעזר מסר או הודעה? מסר בלוג או קומונה? בלוג עט או עיפרון? עט שאלון ארוך או קצר? ארוך מה אתם חושבים על... מה אתם חושבים עליי? טוב נו אני כתבתי את זה..
מה אתם חושבים על השאלון? סבבה
מה אתם חושבים על מרגול? מחשבות
מה אתם חושבים על ג'ן? חמודה
מה אתם חושבים על תפוז? תפוזונע
מה אתם חושבים על הפיג'מות? אולההה!! מה אתם חושבים על מצעד הגאווה? ממש מיותר, לאלאלאלאלאאאאאאאא!! מה אתם חושבים על פקצות וערסים? פקצות וערסים, לא כולם מושלמים
מה אתם חושבים על עצמכם? אני מהממת (עם חיים בזבל) *מה אתם חושבים על הבלוג של דניאלה? (http://blog.tapuz.co.il/daniela1) מה אתם חושבים על חוטיני? לא נחוץ מה אתם חושבים על אנשים מוזרים? הם מוזרים
מה אתם חושבים על הארי פוטר? הדבר הכי קדוש בעולם מה אתם חושבים על פוסטרים במקום קירות? רצוי בהחלט
מה אתם חושבים על מילקשייקים? טעים מה אתם חושבים על טחינות בשכל? לא כיף מה אתם חושבים על בצפר? בסדר.. *מה אתם חושבים על הקומונה של דניאלה? (http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=21407&smsMsg=) **אם אתם רוצים שהשאלון יסתיים עבורכם, אתם מוזמנים ללחוץ על שלח. אם לא, הבה תעברו לקטע המעניין..
ציטוטים
ציטוט של שיר אהוב - Iris Goo Goo Dolls And I'd give up forever to touch you 'Cause I know that you feel me somehow You're the closest to heaven that I'll ever be And I don't want to go home right now And all I can taste is this moment And all I can breathe is your life 'Cause sooner or later it's over I just don't want to miss you tonight And I don't want the world to see me 'Cause I don't think that they'd understand When everything's made to be broken I just want you to know who I am And you can't fight the tears that ain't coming Or the moment of truth in your lies When everything feels like the movies Yeah you bleed just to know you're alive And I don't want the world to see me 'Cause I don't think that they'd understand When everything's made to be broken I just want you to know who I am And I don't want the world to see me 'Cause I don't think that they'd understand When everything's made to be broken I just want you to know who I am And I don't want the world to see me 'Cause I don't think that they'd understand When everything's made to be broken I just want you to know who I am I just want you to know who I am I just want you to know who I am I just want you to know who I am ציטוט של הדבר הכי מפגר שאמרתם - כל מה שיוצא לי מהפה הוא מפגר.. ציטוט של חלק אהוב מהשאלון - הקטע שציטטתי את אייריס
ציטוט של חלק שנוא מהשאלון - כלום
שונא אוהב פסטה - אוהבת לחמים מתוחכמים - תלוי כלבים - אוהבת חתולים - שונאת את דניאלה - אני אוהבת את עצמי, אבל אני לא נרקיסיסטית!! הפיג'מות - אוהבת גלידה - אוהבת מוזיקה - אוהבת בטירוף סרטים - אוהבת לקרוא - אוהבת בטירוף לשחק במחשב (שימו לב, לשחק, ולא לגלוש)- שונאת לענות על שאלונים - אוהבת

עונה../images/Emo205.gif

שם: יובל גיל: 11 מידת נעליים מדוייקת: קטן לגילי.. 35.5 איזור מגורים: ירושלים תחביבים: מחשב, טלוויזיה וכל מה שקשור לטכנולוגיה המתקדמת
כיתה: ה'2!!!!!!!!!!!!!!!!! שם המחנכת: ליאת
מסן/אייסי: בגלל שאתם נחמדים-231855389-מחוברת כל היום [email protected]כמעט ולא מחוברת
או
בצפר?
נעלי אולסטאר?
אבל לא מרשים לא לקנות
קולנוע?
ללכת עם פיג'מה גם ברחוב?
הלוואי.. אבל זה קצת מביך... ג'אנק פוד?
שיער קצר לבנות?
שיער ארוך לבנים?
נינט טייב?
איכססס שירי מיימיון?
ככה... שי גבסו?
ש"ב?
זה או זה.. קולנוע או DVD? די.וי.די ג'קו או רפאל? ג'קו מצלמה דיגיטאלית או רגילה? דיגיטלית ערבית או צרפתית? ערבית ישראל או אמריקה? ישראל מסנג'ר או אייסי? מ.. שאלה קשה... תוכן או נושא? תוכן:) הכי מעניין אדום או כחול? תכלת:) צהוב או ירוק? בע... אף אחד פלא דור 3 או 2? 3!!!! MP או אייפוד? אייפוד תפוז או נענע? תפוזזזזזז YNET או וואלה? וואלה מייל או דוא"ל? דוא"ל לינק או קישור? לינק אליעזר בן יהודה או אנגלית? שאלה מאוד מאוד מאוד קשה... בבעעע מסר או הודעה? עוד שאלה קשה! אולי די??
בלוג או קומונה? קומובלוג... עט או עיפרון? עט עיפרון שאלון ארוך או קצר? ארוך מה אתם חושבים על... מה אתם חושבים עליי? שאת חמודה ששמעתי שדנה אמרה לי שהצבעת לי בשם בתחרות... מה אתם חושבים על השאלון? יותר מדי קשה.. אני מתלבטת... מה אתם חושבים על מרגול? מג'נונה
מה אתם חושבים על ג'ן? מנהלת שעושה את עבודת "נאמנה" חחחחחח על הדיילות מה אתם חושבים על תפוז? האתר הכי טוב בתולדות האינטרנט מה אתם חושבים על הפיג'מות? איזו שאלה????. החלום של כל ילד, שלי ואני לא יכולה לפגוד אותם
מה אתם חושבים על מצעד הגאווה? משעמם אותי אישית... מה אתם חושבים על פקצות וערסים? במילה אחת: איייייייייייכסססס [עודד] מה אתם חושבים על עצמכם? מה אתם חושבים?? *מה אתם חושבים על הבלוג של דניאלה? (http://blog.tapuz.co.il/daniela1) מעניין... קראתי קצת מה אתם חושבים על חוטיני? עודד: "איייכססס שוב" מה אתם חושבים על אנשים מוזרים? שהם מוזרים מה אתם חושבים על הארי פוטר? שהוא ככה ככה מה אתם חושבים על פוסטרים במקום קירות? שאלה קשה.. מצד אחד כל הדלת שלי מלאה בפוסטרים-אבל זה לא על הקיר......... מה אתם חושבים על מילקשייקים? יאקקק....... מה אתם חושבים על טחינות בשכל? מה? כמו עודד? מצחיק... מה אתם חושבים על בצפר? שיקרוס כבר!!! *מה אתם חושבים על הקומונה של דניאלה? (http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=21407&smsMsg=) להקה מצויינת:) **אם אתם רוצים שהשאלון יסתיים עבורכם, אתם מוזמנים ללחוץ על שלח. אם לא, הבה תעברו לקטע המעניין.. ציטוטים ציטוט של שיר אהוב-ממ... השיר שתמיד אהבתי: "אף אחד לא מושלם, בטח לא אני, אני אפילו יודע צעד תימני"
ציטוט של הדבר הכי מפגר שאמרתם - מממ... אמרתי משהו מפגר בחיים? אילן לי מושג ציטוט של חלק אהוב מהשאלון -רגע... "**אם אתם רוצים שהשאלון יסתיים עבורכם, אתם מוזמנים ללחוץ על שלח. אם לא, הבה תעברו לקטע המעניין..**" ציטוט של חלק שנוא מהשאלון:אהבתי הכל... שונא אוהב פסטה -שונאת לחמים מתוחכמים -אוהבת כלבים -חולההההה מתההההה חתולים -אוהבת את דניאלה -מחבבת (אוהבת?! לא קצת מוגזם?) הפיג'מות -כנ"ל לכלבים
גלידה -אוהבת מוזיקה -אוהבת-אבל לא את שיעור מוזיקה
צביקה פיק
סרטים -שאלה קשה... לקרוא -שונאת לשחק במחשב (שימו לב, לשחק, ולא לגלוש)-שונבת (אוהבת+שונאת) לענות על שאלונים -אוהבת

תיקונים../images/Emo122.gif../images/Emo205.gif

בקשר לאולסטאר: אבל לא מרשים לי לקנות* בעצם תיקון..

baril

New member
../images/Emo119.gifעונה ../images/Emo13.gif

שם:אריאל גיל:13 מידת נעליים מדוייקת:38.5 איזור מגורים:הרצליה תחביבים:כדורסל,מחשב,טלוויזיה,חברות,לישון כיתה:ח' שם המחנכת:אלונה מסן/אייסי:מסר .
או
בצפר?
- אל תתנפלו, אני אוהבת בצפר, כיףלי שם . P: נעלי אולסטאר?
קולנוע?
ללכת עם פיג'מה גם ברחוב?
אני תמיד עושה את זה
ג'אנק פוד?
אבל לא בהגזמה שיער קצר לבנות?
יש כאלה שזה מתאים להן שיער ארוך לבנים?
נינט טייב?
שירי מיימיון?
שי גבסו?
ש"ב?
זה או זה.. קולנוע או DVD?קולנוע ג'קו או רפאל?ג'קווווו
מצלמה דיגיטאלית או רגילה?דיגיטאלית ערבית או צרפתית?צרפתית ישראל או אמריקה?ישראל
מסנג'ר או אייסי?מסנ תוכן או נושא?נושא, בגלל טוקו
אדום או כחול?כחול צהוב או ירוק?ירוק פלא דור 3 או 2?3 MP או אייפוד?אייפוד תפוז או נענע?תפוז
YNET או וואלה?YNET מייל או דוא"ל?יש הבדל ?
לינק או קישור?יש הבדל ?
אליעזר בן יהודה או אנגלית?עברית שפה יפה לא ?
מסר או הודעה?מסר בלוג או קומונה?קומונה עט או עיפרון?עט עיפרון .
שאלון ארוך או קצר?ארוך
מה אתם חושבים על... מה אתם חושבים עליי?מלכה
מה אתם חושבים על השאלון?כיפי ביותר . מה אתם חושבים על מרגול?כפרעליה
מה אתם חושבים על ג'ן?נשמה
מה אתם חושבים על תפוז?מלך מה אתם חושבים על הפיג'מות?אאאאא הסדרה הכי יפה בעולם
מה אתם חושבים על מצעד הגאווה?סבבה לגמרי . מה אתם חושבים על פקצות וערסים?אייכ, אבל שיעשו מה שהם רוצים מה אתם חושבים על עצמכם?סבבה *מה אתם חושבים על הבלוג של דניאלה? (http://blog.tapuz.co.il/daniela1) סבבה מה אתם חושבים על חוטיני?לא נוח, אבל מי שהולך איתו שיהנה מה אתם חושבים על אנשים מוזרים?שהם מוזרים
מה אתם חושבים על הארי פוטר?מלךךך
מה אתם חושבים על פוסטרים במקום קירות?
מה אתם חושבים על מילקשייקים?טעייייייייים
מה אתם חושבים על טחינות בשכל?מעצבן רצח מה אתם חושבים על בצפר?כיףלי שם
*מה אתם חושבים על הקומונה של דניאלה? (http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=21407&smsMsg=)סבבה **אם אתם רוצים שהשאלון יסתיים עבורכם, אתם מוזמנים ללחוץ על שלח. אם לא, הבה תעברו לקטע המעניין.. ציטוטים ציטוט של שיר אהוב - "גשם, רד כבר גשם, כי צריך לשטוף הכל" ציטוט של הדבר הכי מפגר שאמרתם - שלילה אז לילה אז עייפים אז עייפים
ציטוט של חלק אהוב מהשאלון - ג'קו או רפאל? ג'קו ^$%^#& ציטוט של חלק שנוא מהשאלון - אין .
שונא אוהב פסטה - אוהבת מאוד
לחמים מתוחכמים - שונאת
כלבים - אוהבת מאודדדדדדדדד
חתולים - אוהבת
את דניאלה - מיזאת ?
הפיג'מות - אוהבת מאודד מאוד מאוד מאוד
גלידה - אוהבת
מוזיקה - מאודדדדדד אוהבת סרטים - אוהבת לקרוא - אוהבת לשחק במחשב (שימו לב, לשחק, ולא לגלוש)-אוהבת לענות על שאלונים -אוהבת מאוד
הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo109.gif

שם: מאיושש גיל: 14 וחצי
מידת נעליים מדוייקת: אממ 37 נדמלי...
איזור מגורים: ר"ג תחביבים: מחשב, טלוויזיה, לקרוא, לרקוד... כיתה: ט'!
שם המחנכת: יפה מסן/אייסי: 240042518-אייסי מסן- [email protected]
או
בצפר?
נעלי אולסטאר?
קולנוע?
ללכת עם פיג'מה גם ברחוב?
מה אני הומלסית
ג'אנק פוד?
שיער קצר לבנות?
אבל שיעשו מה בראשלהם... שיער ארוך לבנים?
אבסולוטלי נו!
נינט טייב?
אאתם מדברים עם זאת ששונאת אותה חבל"ז!!!
שירי מיימיון?
סבבה... שי גבסו?
גם סבבי בבי ש"ב?
ותראו לי אחד שכותב בשאלה הזאת
זה או זה.. קולנוע או DVD? קולנוע, אוף קורס ג'קו או רפאל? ג'קו
מצלמה דיגיטאלית או רגילה? אממ אין לי דיגטלית, אבל הייתי מתה שתיהיה לי אחת אז דיגיטלית
ערבית או צרפתית? לומדת ערבית, וגם נשארת איתה! ישראל או אמריקה? ישראל! מזה אין כמו ה-
מסנג'ר או אייסי? אייסי... יותר נוח...
תוכן או נושא? תוכן (שאלה מסטולית) אדום או כחול? כחולל יםם
צהוב או ירוק? ירוק תפוח!! בדיוק עכשיו אני לובשת גופיה בצבע הזה... שונאת צהוב...
פלא דור 3 או 2? 3,
כמו שיש לי ולגרי
MP או אייפוד? ישלי MP, ובחיים אני לא אחליף אותו תמורת צעצוע אייפודי! תפוז או נענע? תפוזז
YNET או וואלה? אממ קשה קשה...
בכל זאת, אני אלך על וואללה מייל או דוא"ל? זה לא אותו דבר?
.. שיהיה מייל
לינק או קישור? שיעוד לשון עשיתם פה...קישור
אליעזר בן יהודה או אנגלית? אנגלית...
מסר או הודעה? אממ הודעה
בלוג או קומונה? בלוגג!
עט או עיפרון? עיפרון
שאלון ארוך או קצר? אממ ארוך מתיש
(כמו זה!) אז קצר! מה אתם חושבים על... מה אתם חושבים עליי? שאת עושה שאלונים ארוכים ומתישים
מה אתם חושבים על השאלון? ארוך ומתיש אבל נחמד
מה אתם חושבים על מרגול? אחלה זמרת ושופטת מלהומה! חחח
מה אתם חושבים על ג'ן?אחלה מנהלת |כן מה אתם חושבים על תפוז? אחלה פורומים יש בו וגם אייקונים!
מה אתם חושבים על הפיג'מות?
סדרה מעולהה!!
מה אתם חושבים על מצעד הגאווה? לא בשבילי... שיהנה מי שרוצה
מה אתם חושבים על פקצות וערסים?לא בשבילי... שיהנה מזה מי שרוצה
מה אתם חושבים על עצמכם? מלכה אני שולטתתתת!!!!!!!11 חחח
לא סתם... אממ ילדה מיוחדת עם תכונות מיוחדות
*מה אתם חושבים על הבלוג של דניאלה? (http://blog.tapuz.co.il/daniela1) לא מכירה ואין לי כ"כ כוח להיכנס אז אין לי דעה..
מה אתם חושבים על חוטיני? מעצבן ומגרד
מה אתם חושבים על אנשים מוזרים? לאדעתת...
מה אתם חושבים על הארי פוטר? חולה על הספרים ועל הסרטים! תזריקו לי האריייייי! שווה כל עמוד!
מה אתם חושבים על פוסטרים במקום קירות? חחח לא אוהבת פוסטרים על הקירות וגם אפעם לא היה לי... הכל צבוע בלבן
מה אתם חושבים על מילקשייקים? מה אתם חושבים על טחינות בשכל? אוהבת! במיוחד בטעם תות!
מה אתם חושבים על בצפר? מעביר את הזמן אבל גם משעמם בטירוף וגם חשוב...
*מה אתם חושבים על הקומונה של דניאלה? (http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=21407&smsMsg=) לא מכירה ואין לי כ"כ כוח להיכנס אז אין לי דעה..
**אם אתם רוצים שהשאלון יסתיים עבורכם, אתם מוזמנים ללחוץ על שלח. אם לא, הבה תעברו לקטע המעניין.. ציטוטים ציטוט של שיר אהוב - יש כמה...
U only want it 'cause it's over
when yo cried i wipe away all of tour tears
because of you i'm ashamed of my life because it's empty
i'm addicted to you!
all you have to do is hold me
I'm barely hanging on
ואהבנו כמו שלא נאהב עוד לעולם! ציטוט של הדבר הכי מפגר שאמרתם - לאזוכרת... באמת שלא
ציטוט של חלק אהוב מהשאלון - ציטוטים משירים! ציטוט של חלק שנוא מהשאלון - שהוא ארוך לייק דאא?! שונא אוהב פסטה - אוהבת! לחמים מתוחכמים - ככה-ככה כלבים - אוהבת! מאוד!
חתולים - ככה-ככה את דניאלה - אני לא כ"כ מכירה אותך... אבל בוא נגיד שזאת תחילתה של ידידות מופלאה!
הפיג'מות - מה נראה לכם? <i

baril

New member
../images/Emo119.gifאת חייבת גמילה מאייקונים

דחוף
חחחחחחחחח גםאני

תיקוןן.... ../images/Emo109.gif

כתבתי: מה אתם חושבים על מילקשייקים? מה אתם חושבים על טחינות בשכל? אוהבת! במיוחד בטעם תות! אבל התכוונתי: מה אתם חושבים על מילקשייקים?אוהבת! במיוחד בטעם תות!
מה אתם חושבים על טחינות בשכל? עצבון נוראי!

koral669

New member
../images/Emo3.gif

שם: קורל. גיל: 14 מידת נעליים מדוייקת: 36/7 איזור מגורים: מרכז. תחביבים: גראפיקה, צילום, כתיבה, משחק. כיתה: ט'. שם המחנכת: נילי מסן/אייסי: [email protected]
או
בצפר?
נעלי אולסטאר?
קולנוע?
ללכת עם פיג'מה גם ברחוב?
ג'אנק פוד?
שיער קצר לבנות?
שיער ארוך לבנים?
נינט טייב?
שירי מיימיון?
שי גבסו?
ש"ב?
זה או זה.. קולנוע או DVD? קולנוע. ג'קו או רפאל? ג'קו מצלמה דיגיטאלית או רגילה? דיגיטלית. ערבית או צרפתית? צרפתית. ישראל או אמריקה? גם וגם ^^ מסנג'ר או אייסי? מסן תוכן או נושא? תוכן. [אל תסתכל בנושא, אלא במה שיש בו.] אדום או כחול? כחול צהוב או ירוק? צהוב פלא דור 3 או 2? 3 MP או אייפוד? אמפי תפוז או נענע? תפוז YNET או וואלה? וואלה מייל או דוא"ל? מייל לינק או קישור? לינק אליעזר בן יהודה או אנגלית? אנגלית XD מסר או הודעה? מסר בלוג או קומונה? בלוג עט או עיפרון? עט שאלון ארוך או קצר? ארוך מה אתם חושבים על... מה אתם חושבים עליי? את חמודה :] מה אתם חושבים על השאלון? אחלה מה אתם חושבים על מרגול?
מה אתם חושבים על ג'ן? אין עליה
מה אתם חושבים על תפוז? תפוזבל D: מה אתם חושבים על הפיג'מות?
מה אתם חושבים על מצעד הגאווה? שיהיה להם בכיף מה אתם חושבים על פקצות וערסים?
מה אתם חושבים על עצמכם? אני.. אני בסדר אני. *מה אתם חושבים על הבלוג של דניאלה? (http://blog.tapuz.co.il/daniela1)
מה אתם חושבים על חוטיני? לא נוח. מה אתם חושבים על אנשים מוזרים? שהם מוזרים בדרכם שלהם מה אתם חושבים על הארי פוטר? שהוא חנון חתיך ^^ מה אתם חושבים על פוסטרים במקום קירות? אובססיבי מה אתם חושבים על מילקשייקים? אוכל מצוין :] מה אתם חושבים על טחינות בשכל? שזה לא נחמד
מה אתם חושבים על בצפר? חדרי עינויים? *מה אתם חושבים על הקומונה של דניאלה? (http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp? Communaid=21407&smsMsg=) שהיא מאגניבה **אם אתם רוצים שהשאלון יסתיים עבורכם, אתם מוזמנים ללחוץ על שלח. אם לא, הבה תעברו לקטע המעניין..
ציטוטים ציטוט של שיר אהוב - I was the one who let you know, i was your sorry-ever-after 74' 75' ציטוט של הדבר הכי מפגר שאמרתם - אני רומלסית
ציטוט של חלק אהוב מהשאלון - אני... אני בסדר אני ציטוט של חלק שנוא מהשאלון - אין לי שונא אוהב פסטה - שונאת לחמים מתוחכמים - שונאת כלבים - אוהבת חתולים - אוהבת את דניאלה - אוהבת
הפיג'מות - אוהבת גלידה - אוהבת מוזיקה - אוהבת סרטים - אוהבת לקרוא - אוהבת לשחק במחשב (שימו לב, לשחק, ולא לגלוש)- זה בסדר. לענות על שאלונים - אוהבת

דנה 74

New member
עונה../images/Emo26.gif

|מסר|פרטי|מסר|
שם:דנה
מידת נעליים מדוייקת:36
איזור מגורים:מרכז
תחביבים:טלווזיה,מחשב,קראיה,כתיבה
כיתה:ז"1 רולזז
שם המחנכת:לאה
מסן/אייסי:|חסוי|
או
בצפר?
נעלי אולסטאר?
קולנוע?
ללכת עם פיג'מה גם ברחוב?
ג'אנק פוד?
שיער קצר לבנות?
שיער ארוך לבנים?
נינט טייב?
שירי מיימיון?
שי גבסו?
ש"ב?
זה או זה..
קולנוע או DVD? שנהם
ג'קו או רפאל? ג'קו
מצלמה דיגיטאלית או רגילה? דיגטלית
ערבית או צרפתית? ערבית
ישראל או אמריקה?אמריקה
מסנג'ר או אייסי? איסיי
תוכן או נושא? נושא
אדום או כחול?כחול
צהוב או ירוק?לא ולא
פלא דור 3 או 2? 3 ו 2
MP או אייפוד?לא משנה לי=P
תפוז או נענע?תפוז
YNET או וואלה?וואלה
מייל או דוא"ל?מייל
לינק או קישור?לינק
אליעזר בן יהודה או אנגלית?אנגלית
מסר או הודעה?מסר
בלוג או קומונה?קומונה
עט או עיפרון?עט
שאלון ארוך או קצר?בינים
מה אתם חושבים על...
מה אתם חושבים עליי?אחלה
מה אתם חושבים על השאלון? קצת ארוך
מה אתם חושבים על מרגול? שהיא מזרחית אמיתי
מה אתם חושבים על ג'ן? שכל הכבוד שהיא מננהלת את הפורום
מה אתם חושבים על תפוז? שהוא אחלה
מה אתם חושבים על הפיג'מות? מושלמים
מה אתם חושבים על מצעד הגאווה? לא אכפת לי
מה אתם חושבים על פקצות וערסים? שיחיו בפנאן אי אית לא סובלת אותם
מה אתם חושבים על עצמכם? אני לא הבתאדם הנכון לשאול
*מה אתם חושבים על הבלוג של דניאלה? (http://blog.tapuz.co.il/daniela1) שיש פרוטקציות גם בפורום
מה אתם חושבים על חוטיני?
מה אתם חושבים על אנשים מוזרים? שיחיו בפנאן
מה אתם חושבים על הארי פוטר? מוזר
מה אתם חושבים על פוסטרים במקום קירות? כלוםםם
מה אתם חושבים על מילקשייקים? טעים טעים
מה אתם חושבים על טחינות בשכל? מה זה אומר על השאלון הזה
מה אתם חושבים על בצפר? שהוא לפעמים מאגניב ולפעמים לא
*מה אתם חושבים על הקומונה של דניאלה? ( שיש פורטקציות בתפוזhttp://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=21407&smsMsg=)
**אם אתם רוצים שהשאלון יסתיים עבורכם, אתם מוזמנים ללחוץ על שלח. אם לא, הבה תעברו לקטע המעניין..
ציטוטים</

../images/Emo85.gif../images/Emo122.gif../images/Emo27.gif

שם: מור גיל: עוד 6 ימים בת 14 :) מידת נעליים מדוייקת: 37 איזור מגורים: ירושלים תחביבים: מחשב, TV, חברות, לישון.... כיתה: ט' שם המחנכת: אפרת מסן/אייסי: במסר
או
בצפר?
נעלי אולסטאר?
קולנוע?
ללכת עם פיג'מה גם ברחוב?
ג'אנק פוד?
שיער קצר לבנות?
שיער ארוך לבנים?
נינט טייב?
שירי מיימיון?
שי גבסו?
ש"ב?
זה או זה.. קולנוע או DVD? קונוע ג'קו או רפאל? רפאל מצלמה דיגיטאלית או רגילה? דיגיטלית ערבית או צרפתית? אממ צרפתית [?!] ישראל או אמריקה? ישראל מסנג'ר או אייסי? איי סי תוכן או נושא? הא? אדום או כחול? אדום צהוב או ירוק? ירוק פלא דור 3 או 2? יש לי 2 אבל אני מעדיפה 3 MP או אייפוד? יש לי MP אבל אני מעדיפה אייפוד XD תפוז או נענע? תפוז YNET או וואלה? וואלה מייל או דוא"ל? זה לא אותו דבר?! לינק או קישור? לינק אליעזר בן יהודה או אנגלית? ואאאאט
מסר או הודעה? הודעה בלוג או קומונה? בלוג עט או עיפרון? עט עיפרון XD שאלון ארוך או קצר? קצר
מה אתם חושבים על... מה אתם חושבים עליי?
מה אתם חושבים על השאלון? מייגע
מה אתם חושבים על מרגול? תמנייה מה אתם חושבים על ג'ן? לא מכירה אותה כ"כ מה אתם חושבים על תפוז? נחמד.. מה אתם חושבים על הפיג'מות?
מה אתם חושבים על מצעד הגאווה? לא בשבילי מה אתם חושבים על פקצות וערסים? בעעעעעע מה אתם חושבים על עצמכם? סימפטית, מסודרת, נקייה, עצלנית לפעמים, חסרת טקט!!
*מה אתם חושבים על הבלוג של דניאלה? (http://blog.tapuz.co.il/daniela1) לא מכירה מה אתם חושבים על חוטיני? סבבה.. מה אתם חושבים על אנשים מוזרים? שהם מוזרים מה אתם חושבים על הארי פוטר? שונאאאת מה אתם חושבים על פוסטרים במקום קירות? =/ מה אתם חושבים על מילקשייקים? יאאאמי מה אתם חושבים על טחינות בשכל? שזה מעייף מה אתם חושבים על בצפר? סתם מקום שלומדים בו ונפגשים עם חברים *מה אתם חושבים על הקומונה של דניאלה? ואאעע הו דה פאק איז דניאלה??!(http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=21407&smsMsg=) **אם אתם רוצים שהשאלון יסתיים עבורכם, אתם מוזמנים ללחוץ על שלח. אם לא, הבה תעברו לקטע המעניין.. ציטוטים ציטוט של שיר אהוב - ציטוט של הדבר הכי מפגר שאמרתם - ציטוט של חלק אהוב מהשאלון - ציטוט של חלק שנוא מהשאלון - אין לי כוח!! שונא אוהב פסטה - אוהבת לחמים מתוחכמים - שונאת כלבים - שונאת חתולים - אלרגית את דניאלה - אמאל'ה מי זאת דניאלה? הפיג'מות - אוהבתת גלידה - אוהבת!! מוזיקה - אוהבת!~ סרטים - אוהבת! לקרוא - תלוי מה.. לשחק במחשב (שימו לב, לשחק, ולא לגלוש)- צ'יקן אינבוודרס לשלטון
לענות על שאלונים - תלוי איזה.. ואיי.. זה היה ארווווך

B o N u s

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo203.gif

פרטי
שם: טל
מידת נעליים מדוייקת: אממ 41 בול
איזור מגורים: ראשון
תחביבים: ערבית, תפוז, דרמה וכו'
כיתה: ט'
שם המחנכת: רווית
מסן/אייסי: [email protected]
או
בצפר?
נעלי אולסטאר?
קולנוע?
ללכת עם פיג'מה גם ברחוב?
ג'אנק פוד?
שיער קצר לבנות?
[לא סקסי :p]
שיער ארוך לבנים?
[מאד סקסי :p]
נינט טייב?
שירי מיימיון?
שי גבסו?
ש"ב?
זה או זה..
קולנוע או DVD? DVD
ג'קו או רפאל? ג'קו
מצלמה דיגיטאלית או רגילה? רגילה כמובן
ערבית או צרפתית? ערבית
ישראל או אמריקה? ישראל
מסנג'ר או אייסי? מסנג'ר
תוכן או נושא? תוכן
אדום או כחול? כחול
צהוב או ירוק? ירוק
פלא דור 3 או 2? 2. כמה שיותר ישן יותר טוב.
MP או אייפוד? MP
תפוז או נענע? תפוז
YNET או וואלה? וואלה!
מייל או דוא"ל? מה ההבדל?!
לינק או קישור? מה ההבדל?!
אליעזר בן יהודה או אנגלית? אליעזר בן יהודה יהודי מבדח
מסר או הודעה? מסר
בלוג או קומונה? בלוג
עט או עיפרון? עט
שאלון ארוך או קצר? ארוך
מה אתם חושבים על...
מה אתם חושבים עליי? ממ מהתרשמות הראשונית - התרשמות טובה
מה אתם חושבים על השאלון? נחמד +
מה אתם חושבים על מרגול? נחמדה + רואה אותה בשופרסל כל יום ה'
מה אתם חושבים על ג'ן? מנהלת מעולה. מעבר לא פגשתי, לא יודע.
מה אתם חושבים על תפוז? יש דברים שהוא טועה ויש דברים שהוא עושה בחוכמה
מה אתם חושבים על הפיג'מות? מה את מצפה שיגידו לך עוד כשאת בפורום הזה שואלת?!?! :p
מה אתם חושבים על מצעד הגאווה?
מה אתם חושבים על פקצות וערסים?
מה אתם חושבים על עצמכם?
.
*מה אתם חושבים על הבלוג של דניאלה? מעולם לא ראיתי ואגב אני גם נגד פרוטקציות ]:
מה אתם חושבים על חוטיני?
מה אתם חושבים על אנשים מוזרים?
מה אתם חושבים על הארי פוטר?
מה אתם חושבים על פוסטרים במקום קירות?

slee4

New member
אני...

שם:שרון גיל:15 מידת נעליים מדוייקת:40 איזור מגורים:מרכז תחביבים:לנגן בגיטרה, לשחק כדורסל,לראות טלוויזיה,הפיג'מות,מוזיקה,בע"ח. כיתה:י שם המחנכת:מה זה חשוב... מסן/אייסי:אין לי או בצפר?
נעלי אולסטאר?
קולנוע?
ללכת עם פיג'מה גם ברחוב?
ג'אנק פוד?
שיער קצר לבנות?
שיער ארוך לבנים?
נינט טייב?
שירי מיימיון?
שי גבסו?
ש"ב?
זה או זה.. קולנוע או DVD?די וי די ג'קו או רפאל? לא יודעת...ג'קו מצלמה דיגיטאלית או רגילה?דיגיטלית ערבית או צרפתית?אנגלית ישראל או אמריקה?ישראל מסנג'ר או אייסי?מסנג'ר תוכן או נושא?נושא אדום או כחול?כחול צהוב או ירוק?צהוב פלא דור 3 או 2?דור 3 MP או אייפוד?אם פי תפוז או נענע?תפוז YNET או וואלה?וואלה מייל או דוא"ל?מייל לינק או קישור?קישור אליעזר בן יהודה או אנגלית?מה??? מסר או הודעה?מסר בלוג או קומונה?בלוג עט או עיפרון?עט שאלון ארוך או קצר?בינוני מה אתם חושבים על... מה אתם חושבים עליי?אני לא ממש מכירה אבל עד עכשיו את נשמעת ממש חמודה מה אתם חושבים על השאלון?למה לא? מה אתם חושבים על מרגול?כלום מה אתם חושבים על ג'ן?גאונית מה אתם חושבים על תפוז?גדולים מהחיים מה אתם חושבים על הפיג'מות?אוסקר דחוף! מה אתם חושבים על מצעד הגאווה?למה לא? מה אתם חושבים על פקצות וערסים?גועל נפש מה אתם חושבים על עצמכם?צינית יותר מידי *מה אתם חושבים על הבלוג של דניאלה? (http://blog.tapuz.co.il/daniela1) מעניין מאוד מה אתם חושבים על חוטיני?זה משנה? מה אתם חושבים על אנשים מוזרים?כל אחד והמוזרויות שלו מה אתם חושבים על הארי פוטר?משעמם מה אתם חושבים על פוסטרים במקום קירות?שווה מה אתם חושבים על מילקשייקים?לא משהו מה אתם חושבים על טחינות בשכל?סיוט מה אתם חושבים על בצפר?מה לא? *מה אתם חושבים על הקומונה של דניאלה? (http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=21407&smsMsg=)חמוד מאוד ציטוטים ציטוט של שיר אהוב -" if loving u with all my heart is a crime i'm guilty" ציטוט של הדבר הכי מפגר שאמרתם - "לא עשיתי שיעורים כי לא רציתי להכנס לשיעור הקודם" ציטוט של חלק אהוב מהשאלון -??? ציטוט של חלק שנוא מהשאלון - ??? שונא אוהב פסטה -
לחמים מתוחכמים -
כלבים -
חתולים -
יש לי אחת וקוראים לה קיטי את דניאלה -
הפיג'מות -
גלידה -
מוזיקה -
סרטים -
לקרוא -
לשחק במחשב (שימו לב, לשחק, ולא לגלוש)-
לענות על שאלונים -

יאששש הרוב שונאים פה ../images/Emo109.gif

את נינטייב המבחילה! יאאשששששששש!!! מצאתי שותפים! *מאושרת!*

l u l i 3

New member
בתקווה שמישהו יקרא את ההודעה../images/Emo41.gif

שם: הילה גיל: עוד חודשיים 14 מידת נעליים מדוייקת: אמ..תלוי בסוג נעל..נראלי בין 38 ל39 איזור מגורים: ירושלים תחביבים: אממ..דברים שקשורים ב"יצירה" כיתה: ח' שם המחנכת: אביבה גזית
מסן/אייסי: אייסי- 270167152 מסן- [email protected]
או
בצפר?
נעלי אולסטאר?
קולנוע?
ללכת עם פיג'מה גם ברחוב?
אני גרה בקיבוץ אז זה דיי קורה.. ג'אנק פוד?
לצערי..
שיער קצר לבנות?
שיער ארוך לבנים?
תלוי איזה אורך.. נינט טייב?
שירי מיימיון?
שי גבסו?
ש"ב?
זה או זה.. קולנוע או DVD? DVD ג'קו או רפאל? מאיה מצלמה דיגיטאלית או רגילה? דיגיטלית ערבית או צרפתית? ערבית ישראל או אמריקה? שילוב מסנג'ר או אייסי? מממ..קשה.. תוכן או נושא? נושא אדום או כחול? כחול צהוב או ירוק? ירוק פלא דור 3 או 2? 3 למרות שאין לי ושזה יקר.. MP או אייפוד? IPOD למרות שיש לי אמפי תפוז או נענע? תפוז YNET או וואלה? וואלה מייל או דוא"ל? מה ההבדל? סורי על הבורות.. לינק או קישור? לינק
אליעזר בן יהודה או אנגלית? מה הקשר??? מסר או הודעה? מסר בלוג או קומונה? בלוג עט או עיפרון? עט שאלון ארוך או קצר? קצר כי בטח אפ'חד לא קורא... מה אתם חושבים על... מה אתם חושבים עליי? לא מכירה.. מה אתם חושבים על השאלון? מגניב רק חבל שאפ'חד לא קורא... מה אתם חושבים על מרגול?
מה אתם חושבים על ג'ן? לא מכירה.. מה אתם חושבים על תפוז? טעון שיפור מה אתם חושבים על הפיג'מות?
מה אתם חושבים על מצעד הגאווה? לא מתערבת.. מה אתם חושבים על פקצות וערסים?
מה אתם חושבים על עצמכם? מממ... *מה אתם חושבים על הבלוג של דניאלה? (http://blog.tapuz.co.il/daniela1) מה אתם חושבים על חוטיני? כל אחד ומה שנוח לו.. מה אתם חושבים על אנשים מוזרים? זה מעצבן קצת כי יש לי חברה כזאת... מה אתם חושבים על הארי פוטר? לא ראיתי לא קראתי.. מה אתם חושבים על פוסטרים במקום קירות?ישן ומיושן...פעם הייתי עושה את זה.. מה אתם חושבים על מילקשייקים? יאממיי.... מה אתם חושבים על טחינות בשכל? כמו השאלון הזה? חחח סתםםםם מה אתם חושבים על בצפר? בעעעעעע
במיוחד שליייי *מה אתם חושבים על הקומונה של דניאלה? (http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=21407&smsMsg=) בתקווה שמישהו אי פעם יקרא את ההודעה שלי...

למעלה