שאלון פורומיוז קצר...

CitizenErased

New member
תקציר של מה שעשינו ../images/Emo13.gif

בנקודות חח... 1. בדצמבר 2006 הועברו מכתבים ממספר חברי פורום ללהקה 2. באפריל 2007 הועבר וידאו שצילמנו של מעריצים שמבקשים מהלהקה לבוא וכרטיס ברכה ענק עם הודעות קצרות מהארץ 3. במאי 2007 התחילה העצומה http://ipetitions.com/petition/museisrael שבעקבות פרסום חולני הגיעה ל3000 חתימות בפחות משבועיים 4. לפני כשבוע הועבר ספר גדול למאט שאני ואורטל מהפורום הכנו, הספר כולל מכתבים מכל העולם אבל יש בו התרכזות עצומה על ישראל. יחד עם הספר הועבר גם עותק מודפס של העצומה (כמעט 100 עמודים) כל הזמן הזה אני גם בקשר עם אמרגנים, סוכנים, כתבים ועוד. אני יכולה להגיד לך שגם בעקבות כל זה כמעט כל אמרגן בארץ מנסה עכשיו להביא אותם אבל לצערינו זה כרוך בהרבה דברים לא פשוטים ולכן עד עכשיו עדיין אין הופעה.

AMjAk

New member
:]

האם מיוז הלהקה האהובה עליך -לא. אם לא, מי הלהקה האהובה עליך - red hot chili peppers אם הייתה לך אפשרות לטוס להופעה אחת, רק של להקה אחת, בחו"ל - להופעה של מי היית טס - הו.. קשה. כניראה RHCP האם כבר היית בהופעה של מיוז בחו"ל - לא:( כבר נרשמת לאתר החדש כתבת שם - כן:] יש לך רעיונות להמשך הפרויקט להביא את מיוז לארץ כמובן שאם אתם צריכים תקציר של כל מה שעשינו עד עכשיו וכל מה שמתוכנן לעתיד, רק תבקשו - לא..

Ori California

New member
../images/Emo13.gif

ה האם מיוז הלהקה האהובה עליךכמעט אם לא, מי הלהקה האהובה עליך רד הוט צ'ילי פפרס אם הייתה לך אפשרות לטוס להופעה אחת, רק של להקה אחת, בחו"ל - להופעה של מי היית טס מיוז,הרבה אנרנדלין להוציא^^ האם כבר היית בהופעה של מיוז בחו"ל לא כבר נרשמת לאתר החדש כתבת שם נרשמתי לא כתבתי יש לך רעיונות להמשך הפרויקט להביא את מיוז לארץ כמובן שאם אתם צריכים תקציר של כל מה שעשינו עד עכשיו וכל מה שמתוכנן לעתיד, רק תבקשו - - -

roy net

New member
הנני

האם מיוז הלהקה האהובה עליך - כן אם לא, מי הלהקה האהובה עליך ------- אם הייתה לך אפשרות לטוס להופעה אחת, רק של להקה אחת, בחו"ל - להופעה של מי היית טס - מיוז אבל אין לי בעיה לשלב גם להקות אחרות יחד עם מיוז. האם כבר היית בהופעה של מיוז בחו"ל - כן. כבר נרשמת לאתר החדש כתבת שם - כן. יש לך רעיונות להמשך הפרויקט להביא את מיוז לארץ - לא.

~עונה בכנות בבקשה~

האם מיוז הלהקה האהובה עליך
יאפ אם לא, מי הלהקה האהובה עליך
אמרתי שכן :p אם הייתה לך אפשרות לטוס להופעה אחת, רק של להקה אחת, בחו"ל - להופעה של מי היית טס
חח זה לא ברור? האם כבר היית בהופעה של מיוז בחו"ל
לא ;; כבר נרשמת לאתר החדש
כתבת שם
נרשמתי אבל היו לי ימים עמוסים אז לא הספקתי לכתוב יש לך רעיונות להמשך הפרויקט להביא את מיוז לארץ
כמובן שאם אתם צריכים תקציר של כל מה שעשינו עד עכשיו וכל מה שמתוכנן לעתיד, רק תבקשו
אממ אני לא ילדה של רעיונות, ובינתיים לא עלה לי איזה רעיון גאוני לראש. אבל הרעיונות שלך מעולים ואני אשמח לקחת חלק בהכל ^^

Apoca1ypse

New member
רק לא בפינה

האם מיוז הלהקה האהובה עליך.- לא, כמעט אם לא, מי הלהקה האהובה עליך - דרים ת'יאטר, האלים. למרות שזה נעשה מפוקפק לאחרונה אם הייתה לך אפשרות לטוס להופעה אחת, רק של להקה אחת, בחו"ל - להופעה של מי היית טס- מיוז האם כבר היית בהופעה של מיוז בחו"ל- לא ;< כבר נרשמת לאתר החדש כתבת שם- עדיין...לא, יאללה יש לך רעיונות להמשך הפרויקט להביא את מיוז לארץ כמובן שאם אתם צריכים תקציר של כל מה שעשינו עד עכשיו וכל מה שמתוכנן לעתיד, רק תבקשו - להמשיך לכתוב פה, שזה לא ישתנה

Rock Bottom

New member
יש פה מניע נסתר לכל זה.. חחח

האם מיוז הלהקה האהובה עליך? חיובי, ראש בראש יחד עם אינקיובס. אם לא, מי הלהקה האהובה עליך? .. אם הייתה לך אפשרות לטוס להופעה אחת, רק של להקה אחת, בחו"ל - להופעה של מי היית טס? מיוז אולמייטי. האם כבר היית בהופעה של מיוז בחו"ל? כמובן. שלא. כבר נרשמת לאתר החדש כתבת שם? ודאי ודאי. יש לך רעיונות להמשך הפרויקט להביא את מיוז לארץ? לקנות להם
!

חחח כוכב

האם באולמייטי התכוונת לאוון אולמייטי, ההמשכון המפוקפק של ברוס אולמייטי? כי אם כן... זה סרט גרוע -_-

-../images/Emo71.gif

האם מיוז הלהקה האהובה עליך? המ לאXD אם לא, מי הלהקה האהובה עליך? דרים ת'יאטר
^^ אם הייתה לך אפשרות לטוס להופעה אחת, רק של להקה אחת, בחו"ל - להופעה של מי היית טס? דרים
האם כבר היית בהופעה של מיוז בחו"ל? לא כבר נרשמת לאתר החדש כתבת שם? לא|מגלגלתעיניים| יש לך רעיונות להמשך הפרויקט להביא את מיוז לארץ? לא

saaron

New member
Well

האם מיוז הלהקה האהובה עליך? מיוז וגאנז אנד רוזס הלהקות האהובות עליי. ביחד. אם הייתה לך אפשרות לטוס להופעה אחת, רק של להקה אחת, בחו"ל - להופעה של מי היית טס? מיוז. האם כבר היית בהופעה של מיוז בחו"ל? לא. כבר נרשמת לאתר החדש כתבת שם? לא
יש לך רעיונות להמשך הפרויקט להביא את מיוז לארץ? איומים טלפוניים, להזמין להם פיצות הביתה, חטיפה, פצצה... לא חסר מה לעשות.

Lyla Bellamy

New member
../images/Emo41.gif

האם מיוז הלהקה האהובה עליך ? כן הם הלהקה הכי טובה שיש אם הייתה לך אפשרות לטוס להופעה ? מיוז כמובן האם כבר היית בהופעה של מיוז בחו"ל ? לא לצערי הרב כבר נרשמת לאתר החדש ? כתבת שם ? יאפ יש לך רעיונות להמשך הפרויקט להביא את מיוז לארץ ? אני לא כל כך יצירתית אז לא ... אבל אני יעשה כל מה שאני יכולה כדי להביא אותם גם אם אני אצטרך לרוץ ברחוב עם שלט של מיוז ולזרוק בננות על כל מי שלא אוהב את מיוז

Runt

New member
oily marks appear on walls...

האם מיוז הלהקה האהובה עליך? נכון לעכשיו, כן כן כן כן כן. אם לא, מי הלהקה האהובה עליך? זה תמיד משתנה אצלי, אבל עם מיוז עומדים פטריק וולף, גרין דיי והארקטיק מאנקיז. אם הייתה לך אפשרות לטוס להופעה אחת, רק של להקה אחת, בחו"ל - להופעה של מי היית טס? כמובן שמיוז! האם כבר היית בהופעה של מיוז בחו"ל? נופ
כבר נרשמת לאתר החדש? כתבת שם? יאפ, אני אפילו כבר muser בפורומים
יש לך רעיונות להמשך הפרויקט להביא את מיוז לארץ? לא באמת חשבתי על משהו מסוים, את פשוט מעלה כ"כ הרבה פרויקטים מכל עבר שלא נראה שיש צורך על לחשוב על משהו נוסף.

טוב, אז ככה....

האם מיוז הלהקה האהובה עליך? - לא,
חח אם לא, מי הלהקה האהובה עליך? - מגהדת' אם הייתה לך אפשרות לטוס להופעה אחת, רק של להקה אחת, בחו"ל - להופעה של מי היית טס? - של מגהדת' כמובן...למרות שהייתי בהופעה שלהם בארץ אבל אני רוצה ללכת לעוד הופעה..... :) האם כבר היית בהופעה של מיוז בחו"ל? - לא, אבל מקווה להיות... :) כבר נרשמת לאתר החדש? כתבת שם? - חחחח לא... בקשר לשאלה האחרונה...לפי דעתי עשיתם הכל כדי להביא אותם עכשיו הכל עניין של זמן ורצון שלהם... מצטערת אם איכזבתי.........מקווה שעדיין אוהבים אותי כאן, אבל אני עדיין אוהבת את מיוז וחושבת שהם ממש ממש טובים!! ושומעת אותם!

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gif:]..

האם מיוז הלהקה האהובה עליך:היא בהחלט הכי טובה מכל מה שאני שומעת. אבל לא הכי אהובה..
אם לא, מי הלהקה האהובה עליך:MCR:] אם הייתה לך אפשרות לטוס להופעה אחת, רק של להקה אחת, בחו"ל - להופעה של מי היית טס:החלום שלי זה קודם MCR. האם כבר היית בהופעה של מיוז בחו"ל:לא
.אני יודעת שגם לא בשנה הקרובה..
כבר נרשמת לאתר החדש כתבת שם:נוופ.. יש לך רעיונות להמשך הפרויקט להביא את מיוז לארץ כמובן שאם אתם צריכים תקציר של כל מה שעשינו עד עכשיו וכל מה שמתוכנן לעתיד, רק תבקשו:אני חושבת שאני מודעת לכל הפרוייקטים.רעיון חדש?, אני?, אין לי
.

היי אני חדש.

האם מיוז הלהקה האהובה עליך? אפשר להגיד. למרות שאי אפשר להגיד מי הלהקה האהובה עליי. אם לא, מי הלהקה האהובה עליך? ממממ.... מיוז, דייב מת'יוס בנד ורד הוט צ'ילי פפרס אצלי בערך בראש הרשימה. אם הייתה לך אפשרות לטוס להופעה אחת, רק של להקה אחת, בחו"ל - להופעה של מי היית טס? וואו, זה באמת קשה. זה באמת קשה. למרות שכיום, האלבומים האחרונים של הלהקות הנ"ל הם לא משו (מצטער האחרון של מיוז פשוט לא אותו דבר), בכל מקרה, אני לא יודע להגיד. או מיוז או רד הוט צ'ילי פפרס או דייב מת'יוס בנד. האם כבר היית בהופעה של מיוז בחו"ל? לא. כבר נרשמת לאתר החדש? כתבת שם? האתר החדש של מיוז? אמממ לא. יש לך רעיונות להמשך הפרויקט להביא את מיוז לארץ כמובן שאם אתם צריכים תקציר של כל מה שעשינו עד עכשיו וכל מה שמתוכנן לעתיד, רק תבקשו- אז אני מבקש, כי אני חדש. כ"כ התבאסתי שמיוז לא באים לארץ בסוף.

Rock Bottom

New member
חחח סורי.. זה ממש הצחיק אותי

"האם מיוז הלהקה האהובה עליך? אפשר להגיד. למרות שאי אפשר להגיד מי הלהקה האהובה עליי." יצא חזק.
ברוך הבא בנאדם, אורון, 21 וזה..

למעלה