שאלון סופשבוע

AeroTom

New member
../images/Emo41.gif שאלון סופשבוע

תתחילו לענות.
שיר השבוע של אירוסמית':
אלבום השבוע של אירוסמית':
שיר השבוע כללי:
אלבום השבוע כללי:
סרט השבוע:
תוכנית השבוע:
ספר השבוע:
ציטוט השבוע:
הדבר הטוב של השבוע:
משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא:
תמונת השבוע:

AeroFan

New member
עונה

שיר השבוע של אירוסמית': Girls Of Summer משום מה... אלבום השבוע של אירוסמית': האוסף O Yeah שיר השבוע כללי: Incubus- Sick Sad Little World Travis- One Night The Corrs- Hurt Before אלבום השבוע כללי: Travis- The Boy With No Name- האלבום החדש שלהם, אלבום מצויין! נראה לי הכי טוב שלהם... סרט השבוע: "Deja Vu", חזק ביותר!!! תוכנית השבוע: אין ספר השבוע:- ציטוט השבוע: - הדבר הטוב של השבוע: ערב יום העצמאות משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: לא משהו מיוחד תמונת השבוע: אין

AeroTom

New member
שלי

שיר השבוע של אירוסמית': Eat The Rich. בא לי בראנדום השבוע ובהחלט נהנתי ממנו.
אלבום השבוע של אירוסמית': לא היה ספציפי.
שיר השבוע כללי: The Black Crowes - Title Song The Band - The Shape I'm In Free - Songs of Yesterday Janis Joplin - Cry Baby Tom Petty - It's Good To Be King
אלבום השבוע כללי: Tom Petty & The Heartbreakers - The Fillmore 1997. אחד הבוטלגים הכי טובים עלי אדמות. כ"כ כיף לשמוע את ההופעה הזאת, האחרונה מבין 20 רצופות שעשו ב-Fillmore באותה שנה. ושיהיה גם משהו רשמי - The Band - Rock of Ages
סרט השבוע: Festival Express. צפיתי שוב ב-DVD בסרט הדוקומנטרי-מוזיקלי הנהדר הזה, על כל האמנים ברחבי קנדה שהגיעו מספטיבל לפסטיבל ברכבת ה-Festival Express. היו שם הרבה דברים מעניינים ברכבת הזאת מלבד כל המוזיקה כמובן.
תוכנית השבוע: American Dad.
ספר השבוע: Lucky Man
ציטוט השבוע: So then you look on me with sad black eyes" Well I heard it coming yeah "...And you know I lost my smile
הדבר הטוב של השבוע: באו לבקר אותי 2 חברים ביום העצמאות.
משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: יוצא "Rant", הספר החדש של צ'אק פאולניק, הסופר האהוב עלי.
תמונת השבוע:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

SaintJohn

New member
דרושות תגובות נוספות!../images/Emo88.gif

שיר השבוע של אירוסמית': Walk This Way אלבום השבוע של אירוסמית': Rockin' the Joint שיר השבוע כללי: Walk This Way אלבום השבוע כללי: Rockin' the Joint סרט השבוע: התרסקות תוכנית השבוע: סיינפלד ספר השבוע: אין, כרגיל ציטוט השבוע: אין הדבר הטוב של השבוע: להיות עם הדס באשקלון ביום העצמאות ואז בזכרון. משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: להגיש עבודה בלימודים?
תמונת השבוע: אין

Aerosmith2006

New member
OK

שיר השבוע של אירוסמית': Back back אלבום השבוע של אירוסמית': Bobo שיר השבוע כללי: Sunrise - Norah Jones אלבום השבוע כללי: sorry - Bobo it is סרט השבוע: 7 חטאים :| וואו. תוכנית השבוע: גיבורים... אולי נמלטים... ספר השבוע: החטא ועונשו + ממש בסוף השבוע WTW ציטוט השבוע: אני:"Someone told me that you have the book WTW - it's about Aerosmith, the autobiography" היא:" What? Who?" אני:" Aerosmith" היא:" Ok i'm not that old"
היא הייתה נחמדה. הדבר הטוב של השבוע: השגתי את WTW כשהתכוונתי להזמין אותו ב- 30 $ .... כן אני יודעת. משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: המון המון מבחנים(?) תמונת השבוע:

rocket

New member
טוב.

שיר השבוע של אירוסמית': אין אלבום השבוע של אירוסמית': אין שיר השבוע כללי: MCR - i dont love you אלבום השבוע כללי: אין. סרט השבוע: לא ראיתי כלום השבוע תוכנית השבוע: אי.אר. ספר השבוע: "דמעות של קרח" ציטוט השבוע: אין. הדבר הטוב של השבוע: התחלתי שיפוצים משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: לעשות כיף! תמונת השבוע:

בָלבָל

New member
שבת בבוקר.. מוקדם מידיי...

שיר השבוע של אירוסמית': mamakin כי הוא נכנס לסטליסט אלבום השבוע של אירוסמית': ... שיר השבוע כללי: ... אלבום השבוע כללי: ... סרט השבוע: ..... תוכנית השבוע: סאות'פארק (לעולמים)
ספר השבוע: .... ציטוט השבוע: "עוד 6 שבועות בדיוק!! שהם 42 ימים!" הדבר הטוב של השבוע: היה חופש.. משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: חופש שיפתיע... תמונת השבוע: הערב ההופעה בוגאס... מצפה מאוד לסטליסט למרות שמאחר וזה מופע התרמה שכזה אני חושבת שלא יהיה הבדל מההופעות האחרונות, בכל אופן תראו תראו מי מחממת אותם!!! (ובטטטוווחח תשיר איתם)..... איזה מזל יש לאנשים...

ErezLahat7

New member
טוב, אז אני אנסה

שיר השבוע של אירוסמית': אין
אלבום השבוע של אירוסמית': nope שיר השבוע כללי: sean lennon: Spectacle אלבום השבוע כללי: Bon Jovi - Crush (מה ששמעתי לאחרונה) סרט השבוע: לא יצא לי עדיין תוכנית השבוע: מסודרים, נשואים פלוס (חזרתי לראות. אוו הנוסטלגיה
) ספר השבוע: (עזבו- משהו שאתם לא מכירים) ציטוט השבוע: "אנו מכריזים בזאת על הקמת מדינה יהודית בארץ ישראל היא מדינת ישראל" (ד.בן גוריון) - בעצם זה כבר יותר רלוונטי לשבוע שעבר.. דבר הטוב של השבוע: נרשמתי לחדר כושר משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: אני מאמין שאם לא מגלים -זה מתגשם

למעלה