שאלון סופשבוע

AeroTom

New member
../images/Emo41.gif שאלון סופשבוע

שיר השבוע של אירוסמית': אלבום השבוע של אירוסמית': שיר השבוע כללי: אלבום השבוע כללי: סרט השבוע: תוכנית השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע: הדבר הטוב של השבוע: משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: תמונת השבוע:

AeroTom

New member
שלי

שיר השבוע של אירוסמית': זה יהיה All Your Love, בגלל שחשבתי על איזה קאבר טוב הוא כששמעתי את המקור השבוע באלבום של John Mayall Bluesbreakers with Eric Clapton.
אלבום השבוע של אירוסמית': לא היה.
שיר השבוע כללי: The Black Crowes - Torn And Frayed. הקאבר לסטונס כמובן...שאני כ"כ אוהב את הביצוע שלהם לזה.
אלבום השבוע כללי: Johnny Jenkins - Ton-Ton Macoute Gram Parsons Archives Volume 1: The Flying Burrito Brothers at The Avalon '69 (2 ערבים שמגיעים גם במארז יפה) The Black Crowes - Instant Live 7.2.2006 John Mayall's Bluesbreakers with Eric Clapton The Band - Music From Big Pink
סרט השבוע: רציתי נורא שזה יהיה "I'm Not There", אבל הוא עלה היום רק בסינמה סיטי ולא יכולתי לראות
אז במקומו היה את מחליפו - "Gone Baby Gone", אבל סרט השבוע שלי הוא "The Simpsons Movie" שהגיע השבוע וסוף סוף צפיתי בו בשלישית.
תוכנית השבוע: "ER"
ספר השבוע: לא היה זמן.
ציטוט השבוע:
"I find it hard to shed a tear You brought it all on yourself my dear..."​
הדבר הטוב של השבוע: חבילות שסוף סוף הגיעו והשמיעות והצפיות של מה שהיה בתוכן. ומשהו בעבודה שלי שאולי יגורם לי להתחיל משהו חדש, טוב יותר.
משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: לראות בתקווה את "אני לא שם"
תמונת השבוע:
"שנת העורב" יצאה לדרך!! Peace. Waiting for March.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

AeroFan

New member
שלי

שיר השבוע של אירוסמית': Major Barbara אלבום השבוע של אירוסמית': Classic Live 1 שיר השבוע כללי: Incubus- Pistola Clutch- American Sleep אלבום השבוע כללי: Clutch- pure Rock Fury סרט השבוע: 30 יום של חשיכה תוכנית השבוע: אין ספר השבוע: ציטוט השבוע: הדבר הטוב של השבוע: האמת שראיתי השבוע הופעה של אירוסמית' אבל לא סתם הופעה !! Private Show מניו יורק מאפריל 2007... האיכות ממש ממש קרובה להוצאה די וי די רישמית.. ואני מתכוון לזה שהסאונד מדהים וגם איכות התמונה... לא חשבתי שהאיכות תהיה כזאת טובה... וגם ההופעה אדירה. משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: יהיה לי סופ"ש של בית ריק אז יהיה בלאגןןןןןןן חחח תמונת השבוע: אין

Aerosmith2006

New member
../images/Emo20.gif

שיר השבוע של אירוסמית':|סדגש Mother popcorn אלבום השבוע של אירוסמית': Gems שיר השבוע כללי: Limp Bizkit- behind blue eyes אלבום השבוע כללי: Across The Universe - הפס קול סרט השבוע: Across The Universe - פעם השמינית שאני רואה את הסרט בשלושה חודשים האחרונים
תוכנית השבוע: Dexter ספר השבוע: The Wave ציטוט השבוע: (Stewie is ballroom dancing with Brian) Stewie: I love you Brian: What? Stewie: Umm, olive juice. Brian: Olive juice? Stewie: Olive juice you too.
הדבר הטוב של השבוע: למי שמכיר פה את קובי ניב, (ויש פה כמה כאלה) - הוא עזב את בית הספר שלי... וזו הקלה עצומה כי המורה פשוט -שנא- ללמד אותנו והרס לנו את שיעורי קולנוע. אז במקומו יש מורה חדשה - וזה מאוד משמח
משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: עוד סוף שבוע של שינה ממושכת. תמונת השבוע: ---->>> הודגש באמצעות מדגישומטיק

AeroTom

New member
אני ממש לא אוהב את הקאבר של לימפ ביסקיט

וגם אותם בכלליות. אבל את Gems אני אוהב

בָלבָל

New member
ממ נשבעת שרוב התשובות שלי הן שפשוט אין כזה...

לא יודעת לאן נעלמה לי המוזיקה השבוע (למרות שאני כל יום שומעת בעבודה את the bone). טלויזיה אני משתדלת לראות את כל ER. אתמול היה פרק נחמד, יציאה מהמסגרת. דבר נחמד - יצאתי אתמול לשתות אחרי שהרבה זמן לא עשיתי את זה.. היה נחמד מוזיקה טובה אנשים טובים. שבוע הבא... מצפה שיגיע מהר הסופשבוע שוב..... אה וגם אקבל משלוח חרוזים תמונה.. מממ... משהו שהכנתי השבוע מחרוזים. שיהיה חחח

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifסום"ש זה טוב

שיר השבוע של אירוסמית': Same Old Song And Dance אלבום השבוע של אירוסמית': עדיין הפנדורה הראשון
שיר השבוע כללי: Queen - Killer Queen אלבום השבוע כללי: Three Days Grace - One-X סרט השבוע: לא ראיתי.. אבל תכננתי ללכת לראות את אני האגדה תוכנית השבוע: איש משפחה ונמלטים (עונה 1) ספר השבוע: מתמטיקה 004 של יואל גבע
ציטוט השבוע: "עכשיו תנסו לחבר את המשפטי םשאני אומרת" המורה לתנ"ך מיואשת מאיתנו הדבר הטוב של השבוע: שהגיע סופשבוע משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: לראות אני האגדה
תמונת השבוע: הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה