שאלון נוסף

../images/Emo41.gif שאלון נוסף ../images/Emo41.gif

אני מקווה שהפעם תהיה יותר השתתפות! והעצלנים שבנינו *כן יגאל אני מדברת עלייך..* WAKE UPPPP יאללה לענותתתתתתת ממש ממש יבש כאן אז יאללה לענות!!! מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: זרק עליך משהו: צייר עליך משהו: תרם לך תשובה במבחן: איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: התנשקת: אכלת: הלכת מכות: הצטלמת: מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: קנית: המלצת עליו: צרבת: שברת: מה הבגד האחרון ש...: לבשת: פשטת: קנית: לווית מחבר: זרקת: בטח מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: שהיה לך בו מבחן: שעשית בו שיעורים: שהברזת ממנו: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: הרביץ לך: קנה לך מתנה: הכין לך אוכל: ראה איתך סרט: מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: הקלטת: רצית לראות ושכחת: נרדמת באמצע שלה: שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: התעצבנת על החברים שלו: חשבת שהסקר שבו מטומטם: צחקת על הודעה שכתובה בו: נכנסת אליו לפני הפורום הזה: מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: הקאת: הזמנת: אכלת עם חבר: זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: ניתקת לו/ניתק לך: התקשר אליך: התקשרת אליו: ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: החלפת: חיטאת: רצית לעשות: מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: המליצו לך עליו: חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: קראת והזדהית איתו עד דמעות: מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: ריגש אותך: הפחיד אותך: היית מוכן להרוג כדי לראות: מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: עצבן אותך: הבאת אותה בשיחת נפש: חלמת עליו: חשוב לך יותר מכל אחד אחר: מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: העירו לך על איך שאתה לבוש: הבטן שלך קרקרה: שמעת מוזיקה: חלמת חלום מוזר: צחצחת שיניים: התקלחת: החלפת גרביים: רצית ללכת לישון:

אני עונההההה (ואני מקווה שאני לא

יהיה היחידהההה!) ממש ממש יבש כאן אז יאללה לענות!!! מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה:אחי זרק עליך משהו:ידיד שלי צייר עליך משהו:*מרימה גבה* תרם לך תשובה במבחן:חברה שלי איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו:היום התנשקת:אתמול.. אכלת:אני כל הזמן אוכלת.. לפני דקה טרפתי פיצה.. הלכת מכות:אני לא ילדה אלימה וגברית! הצטלמת:לא אוהבת להצטלם.. מה הדיסק האחרון ש...: שמעת:ג'סטין טימברלייק קנית:שרית חדד (ואני לא גאה בזהההה!) המלצת עליו:אנסטסיה
צרבת:הצורב שלי מקולקל..
שברת:לא שברתי אף פעם דיסק.. ואם כן אז ממש מזמן מה הבגד האחרון ש...: לבשת:מכנס פשטת: תחתון קנית:מכנס לווית מחבר:ג'ינס זרקת:ג'ינס שנקרע לי ואהבתי אותו עד מאודדדדדדד
מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר:אמממ ספורט.. שהיה לך בו מבחן: מתמטיקה שעשית בו שיעורים: לא זוכרת שהברזת ממנו: מדעים שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: מתמטיקההההה מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך:נישק אותי ממש?! בן דוד שלי.. הרביץ לך: בן דוד שלי קנה לך מתנה: בת דודה שלי הכין לך אוכל: אמא/ סבתא ראה איתך סרט: אחותי מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: ירח פראי (ויוה) הקלטת: כנפיים שבורות רצית לראות ושכחת: יש מלא. לא זוכרת נרדמת באמצע שלה: כנ"ל שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה:ערוץ לולי (ערוץ לפעוטות..)!!!! יש שם איזה זקנה שמנה שעושה אירובי לתינוקותתתת בעע שונאת אותהההה0 מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: מייקל ג'קסון התעצבנת על החברים שלו: ג'סטין טימברלייק ואני עדיין עצבניתתתת חשבת שהסקר שבו מטומטם:אנסטסיה חחחח סתם.. לא יודעת צחקת על הודעה שכתובה בו: ג'סטין נכנסת אליו לפני הפורום הזה: ג'סטין ולא אחזור לשם יותררר
מהו המאכל האחרון ש...: אכלת:פיצה הקאת: בעע דג טונה הזמנת:פיצה אכלת עם חבר:במסעדה כל מיני דברים.. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: חצילים בעעעעעע החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: שירן ניתקת לו/ניתק לך:ידיד שלי התקשר אליך: חברה שלי התקשרת אליו: חברה שלי ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך:לא עושה דברים כאלה.. מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית:חור שני מעל העגיל באוזן לא אוהבת יותר מידי עגילים החלפת:כנ"ל חיטאת:כנ"ל רצית לעשות:אמממ אין מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: לא זוכרת המליצו לך עליו:אהבה ומשהו לא זוכרת חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: הרבההה קראת והזדהית איתו עד דמעות:אוווו משהו על אהבה וירטואלית מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: תפוס ת'כריש ריגש אותך: תפוס ת'כריש הפחיד אותך:מלתעות היית מוכן להרוג כדי לראות:אין כזה... מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: שירן עצבן אותך:אורטל הבאת אותה בשיחת נפש:שירן חלמת עליו: ידיד שלי חשוב לך יותר מכל אחד אחר:שירןן מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: חחחחחח של המורדים רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף:לא הייתה.. אני לא מתה על הופעות רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי:לא היה רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: של ג'סטין באוסטרליה...
כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: אמממ לא זוכרת מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: אתמול העירו לך על איך שאתה לבוש: לא זוכרת הבטן שלך קרקרה: אני דואגת לאכול תמיד עוד לפני שהיא מקרקרת.. שמעת מוזיקה:עכשיו.. ואנ עדיין שומעת חלמת חלום מוזר: לפני איזה חודשיים שלוש צחצחת שיניים: בבוקר התקלחת:אתמול בצהריים החלפת גרביים:לפני דקה רצית ללכת לישון: עכשיוווווו שיואאאאווו זהו זה נגמרר חשבתי שזה לא יקרההה! אבל תעשו זה כיף.. מעביר ת'זמין.. בקשר לתמונה.. היא לא קשורה אני אוהבת את מה שרשום שם..

יאללללה..אני עונה../images/Emo29.gif

מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: אני
בטעותתתתתתתת זרק עליך משהו: צייר עליך משהו: תרם לך תשובה במבחן:בבגרות בסוציולוגיה
איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: בבית בטח התנשקת: יותר מדי ממזמן
אכלת: פה הלכת מכות: הצטלמת: ראש השנה מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: דיסק שצרבתי קנית: רונה קינן נראה לי.דיסק מצויין המלצת עליו: רונה קינן
שורה למעלה צרבת: דיבר עם כל מני שירים שברת: דיסק שנהרס לי בצריבה מה הבגד האחרון ש...: לבשת: הבגדים שעכשיו אני לובשת פשטת: סווטשרט קנית: מכנסיים לווית מחבר: זרקת: מכנסיים.הם ממש היו הרוסות. מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: שהיה לך בו מבחן: שעשית בו שיעורים: שהברזת ממנו: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: הרביץ לך: קנה לך מתנה:אחים שלי הכין לך אוכל: ראה איתך סרט: מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: מכושפות הקלטת: לא זוכרת רצית לראות ושכחת: אהההה נרדמת באמצע שלה: סרט דוח מיוחד אבל מאז ראיתי אותו כבר שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: אני אתחיל אני לא אסיים התעצבנת על החברים שלו: חשבת שהסקר שבו מטומטם: צחקת על הודעה שכתובה בו: נכנסת אליו לפני הפורום הזה: לימודים ושיעורי בית מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: טונה הקאת: הזמנת: סלט אכלת עם חבר: סלט(אותו אחד מקודם) זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: חברה שלי ניתקת לו/ניתק לך: התקשר אליך: חברה שלי התקשרת אליו: חברה שלי ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: החלפת: חיטאת: רצית לעשות:בסנטר מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: של חברה שלי..שעכשיו נזכרתי שלא סיימתי באמת.תודה שהזכרת לי!
המליצו לך עליו: חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: קראת והזדהית איתו עד דמעות:
מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: ריגש אותך: הפחיד אותך: היית מוכן להרוג כדי לראות: מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: חברה שלי עצבן אותך:ידיד שלי...שהבריז לי...כרגיל הבאת אותה בשיחת נפש: עם ידיד שלי לפני שהפסקתי לדבר איתו חלמת עליו: חשוב לך יותר מכל אחד אחר: מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: משינה רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: אין פה ערסים העירו לך על איך שאתה לבוש: כאילו שאכפת לי הבטן שלך קרקרה: שמעת מוזיקה: אחה"צ חלמת חלום מוזר: בלילה שעבר צחצחת שיניים: צהריים התקלחת: בוקר החלפת גרביים: לא גרבתי היום גרביים רצית ללכת לישון: כל הזמן...........

למעלה