שאלון משעשע!

../images/Emo41.gif שאלון משעשע! ../images/Emo41.gif

כי אף אחד לא מתכוון לעזוב אז קדימה להחיות את הפורום!
יחסית מקורי. (לקוח מפורום אריאל בתפוז) איזה צבע החדר שלכם? איזה צבע החלונות שלכם? מה הצבע האהוב עליכם? מה הצבע השנוא עליכם? אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים? איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות? מה צבע התיק שלכם? יש לכם סימס? יש לכם IDDR? מה המשחק מחשב האהוב עליכם? אוהבים משחקי קופסא? אוהבים את משחקי וואלה? מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו? מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו? מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו? מהי החיה האהובה עליך? מהי החיה השנואה עליך? יש לך חית מחמד? אם כן..איזה? מה השם שלה? שיר שמתנגן ברקע: מחשבה שעוברת בראש: חשק ל...: מה המילה שהזמר אמר ברגע זה: מכירים ת`שיר scotty doesn`t know מהסרט יורו-טריפ? נכון שיר ענק? נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} נשמעת נורא מוזר? מה המידה שלך בנעליים? יש לך בהן גדולה? אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק? יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה? מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס?. נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה? נכון שאני משגעת לכם ת`שכל?. נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי? חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח? תשמעו ת`שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק? -"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? 2.שיעור חקלאות או מולדת? 3.למות זקן או צעיר? 4.לילה או יום? 5.זריחה או שקיעה? 6.ספגטי או פיצה? 7.כדורגל או טניס? 8.חנונים או ערסים? 9.אדום או ירוק? 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? 12.ידיעות או מעריב? 13.די או מספיק? 14.ליטוף או מילה טובה? 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? 2.אלוהים? 3.להקת טיפקס? 4.מוזיקה מזרחית? 5.חתונות? 6.משפחה? 7.דיכאון? 8.פורום : 9.השיעמום שלי 10.סקס? 11.שלמות? 12.לימודים?מה איתם? -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב? 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? בריכה או ים? פירות או ירקות? עכבר או מקלדת? דיסקים צרובים או מקורים? מוזיקה לועזית או אנגלית? סינרגיה או משינה נינט טייב או מירי מסיקה? אוונסנס או דפש מוד? סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? באולינג או מסעדה? סרט או הופעת מוזיקה? מסנג`ר או אי סי קיו? פוקס או טי אנ טי? קסטרו או רנואר? גיטרה או תופים? חליל או קלרינט?

sapi1212

New member
עונה ../images/Emo3.gif

איזה צבע החדר שלכם? תכלת איזה צבע החלונות שלכם? לבן מה הצבע האהוב עליכם? שחור, ורוד, אדום מה הצבע השנוא עליכם? כל הצבעים הזוהרים.. אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? לא איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים? אין כזה דבר צבע בנים-צבע בנות כל הצבעים הם לכולם
איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות? כנ"ל. מה צבע התיק שלכם? שחור יש לכם סימס? כן יש לכם IDDR? לא מה המשחק מחשב האהוב עליכם? סימס אוהבים משחקי קופסא? כן אוהבים את משחקי וואלה? מאוד מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו? לא זוכרת.. מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו? סימס מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו? פיי יש מלא מהי החיה האהובה עליך? סוסים, דולפינים, תוכים.. מהי החיה השנואה עליך? ג'וקים יש לך חית מחמד? כן אם כן..איזה? תוכים מה השם שלה? 1 קסטרו ול-2 אין שמות.. שיר שמתנגן ברקע: "סוכריה" של רוני. מחשבה שעוברת בראש: חשיבה זה הצד החלש שלי
חשק ל...: בריכההה
מה המילה שהזמר אמר ברגע זה: לא שמתי לב, אני שקועה בשאלון. מכירים ת`שיר scotty doesn`t know מהסרט יורו-טריפ? לא נכון שיר ענק? לא יודעת
נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? לא יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} נשמעת נורא מוזר? לא הבנתי
מה המידה שלך בנעליים? 40-41 יש לך בהן גדולה? לא ממש
אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק? כן יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה? כן מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס? לא נראה לי XD נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה? לא מכירה. נכון שאני משגעת לכם ת`שכל? לא נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי? כןןן
חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח? אולי. תשמעו ת`שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק? לא -"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? דמקה 2.שיעור חקלאות או מולדת? מולדת 3.למות זקן או צעיר? זקן 4.לילה או יום? יום 5.זריחה או שקיעה? זריחה 6.ספגטי או פיצה? פיצה 7.כדורגל או טניס? טניס 8.חנונים או ערסים? חנונים
9.אדום או ירוק? אדום 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? גבינה 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? תלוי איך נראים הפנים. 12.ידיעות או מעריב? מעריב 13.די או מספיק? די 14.ליטוף או מילה טובה? שניהם 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? סטירה
-מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? סתם עוד מועד.. 2.אלוהים? אני אישית, לא מאמינה, אבל כל אחד בדרכו. 3.להקת טיפקס? אחלה חהקה 4.מוזיקה מזרחית? לא אוהבת
5.חתונות? אממ בסדר, לא הייתי בהרבה
6.משפחה? הדבר הכי קרוב שיש. 7.דיכאון? אין דעה. 8.פורום : מקום נחמד... מאוד נחמד. 9.השיעמום שלי: חיחיחי 10.סקס? רק אחרי גיל 18. 11.שלמות? אין דבר כזה. 12.לימודים?מה איתם? בסדר. -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? הייתי עושה את כל הדברים שאני רוצה. 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב? שזה? 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? מתקשרת למשטרה.. 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? מתקשרת למשטרה..
5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? לא הייתי נפגשת איתו, כי לא הייתי מזהה
בריכה או ים? בריכה פירות או ירקות? ירקות עכבר או מקלדת? מקלדת דיסקים צרובים או מקורים? מקוריים מוזיקה לועזית או אנגלית? לא זה ולא זה, רק ישראלית
סינרגיה או משינה? משינה נינט טייב או מירי מסיקה? מירי מסיקה אוונסנס או דפש מוד? אוונסנס סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? קולנוע באולינג או מסעדה? באולינג סרט או הופעת מוזיקה? שניהם מסנג`ר או אי סי קיו? שניהם פוקס או טי אנ טי? שניהם קסטרו או רנואר? רנואר גיטרה או תופים? שניהם חליל או קלרינט? קלרינט

עונה../images/Emo9.gif

איזה צבע החדר שלכם? קירות? תכלת ריהוט? ורוד איזה צבע החלונות שלכם? שקוף? חחחח מה הצבע האהוב עליכם? ורוד מה הצבע השנוא עליכם? חרדל אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? לאאאא איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים? אמממ אין צבע מסוים... משחור ועד ורוד! איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות? כנ"ל מה צבע התיק שלכם? של בצפר? תכלת-סגול ואפור יש לכם סימס? לא יש לכם IDDR? מזה?
מה המשחק מחשב האהוב עליכם? מריו
אוהבים משחקי קופסא? לא חח אוהבים את משחקי וואלה? בהתחלה.. אבל אחכ הם מעצבנים. מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו? איזה משחק אחד בוואלה מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו? לא זוכרת מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו? המשחקים של וואלה! מהי החיה האהובה עליך?
מהי החיה השנואה עליך? ג'וקים בעע יש לך חית מחמד? לא
שיר שמתנגן ברקע: אין כרגע מחשבה שעוברת בראש: המבחן במתמטיקה מחר
חשק ל...: ים! מה המילה שהזמר אמר ברגע זה: אני לא שומעת מוזקית עכשיו מכירים ת`שיר scotty doesn`t know מהסרט יורו-טריפ? לא ראיתי את הסרט נכון שיר ענק? -- נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? חח נכון! מאוד שימושית.. למרות שאני מעדיפה דוגרי
יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} נשמעת נורא מוזר? חח כן
מה המידה שלך בנעליים? 37-38 יש לך בהן גדולה? לא אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק? לא
יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה? יאפ מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס? לא נראה לי נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה? בכלל לא
נכון שאני משגעת לכם ת`שכל? אממ לא, אני אוהבת שאלונים
נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי? ברור... חח חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח? לא תשמעו ת`שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק? לא, לא מכירהא ת השיר הזה ובחיים שלי לא ראיתי שרק -"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? דמקה! 2.שיעור חקלאות או מולדת? חחחחחחח למדנו את המקצועות האלו בכיתה ו'
עדיף חקלאות, למשוך גזרים חהחה 3.למות זקן או צעיר? ברור שזקן 4.לילה או יום? תלוי.. 5.זריחה או שקיעה? זריחה 6.ספגטי או פיצה? ספגטי יאמייייייי
7.כדורגל או טניס? טניס 8.חנונים או ערסים? חנונים 9.אדום או ירוק? ירוק תפוח:) 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? עוגת גבינה
11.להיות רזה או להיות קצת מלא? רזה! 12.ידיעות או מעריב? מעריב לנוער
13.די או מספיק? די 14.ליטוף או מילה טובה? מילה טובה 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? סטירה -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? אין אוכל
בעע 2.אלוהים? מלך העולם! 3.להקת טיפקס? אממ כלום
פרח השכונות? 4.מוזיקה מזרחית? מוזיקה מעצבנת 5.חתונות? כיףףף!! 6.משפחה? מתה עליהם! 7.דיכאון? דבר רע מאוד! 8.פורום: אחלה מקום 9.השיעמום שלי: אני מתחרפנת כשמשעמם לי&%^* 10.סקס? עוד לא... 11.שלמות? אין בנאדם מושלם 12.לימודים? מה איתם? שנה הבאה מתחילה בגרויות.. הצילו!!!! -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות?חבס וחלילה
הייתי בוכה ומנסה להספיק את כל מה שאני רוצה לעשות. 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב? עוברת לידה כרגיל=\ 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? אמאלההה! הייתי ישר מעירה את אבא שלי ובאה עם מערוך או מחבת ישר לראש של הפורצים. 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? חח הייתי נבהלת! אבל מסתקרנת ונשארת לראות מה יקרה... 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? :-O בריכה או ים? ים פירות או ירקות? פירות עכבר או מקלדת? מקלדת דיסקים צרובים או מקורים? מקוררים! למרות שאני לא מקפידה כ"כ
מוזיקה לועזית או אנגלית? מה ההבדל?! סינרגיה או משינה? משינה נינט טייב או מירי מסיקה? שתיהן! אוונסנס או דפש מוד? אוונסנס ברוררר סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? בקולנוע. בלי קולה ובלי פופקורן. באולינג או מסעדה? מסעדה סרט או הופעת מוזיקה? הופעת מוזיקה מסנג`ר או אי סי קיו? מסנג'ר פוקס או טי אנ טי? TNT קסטרו או רנואר? רנואר גיטרה או תופים? גיטרה חשמלית חליל או קלרינט? חליל

YaelFromHell

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo178.gif

איזה צבע החדר שלכם? למה לזרוע מלח על פצע פתוח
איזה צבע החלונות שלכם? לבן
מה הצבע האהוב עליכם? כחול ושחור
מה הצבע השנוא עליכם? ורוד!!!!!!!
אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? אם זה צועק "הצילו" כן! אבל ורוד רגיל לא ממש
איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים? אין דבר כזה
איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות? כנ"ל
מה צבע התיק שלכם? שחור עם פסים כחולים
יש לכם סימס?
יש לכם IDDR?
מה המשחק מחשב האהוב עליכם? דה לונגסט ג'ורני
היטמן
דאוסאקס
הירוס
סימס
אוהבים משחקי קופסא? תלוי איזה
אוהבים את משחקי וואלה? חלק
מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו? סוג (ממש מעפן) של פוקר ממוחשב
מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו? משהו מוזר לאללה עם אופנוע ואנשים נדרסים
מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו? פריסל (?)
מהי החיה האהובה עליך?
חתולים
מהי החיה השנואה עליך? נחשים
הזונות הגרו לי חתולה
יש לך חית מחמד?
אם כן..איזה? חתולה בהריון (אוטוטו יש גורים
) וכלבה זקנה
מה השם שלה? לחתולה קוראים שובה (שובה בובה דובה! כי שמנה וחאאאמודה
) ולכלבה ליידי (היא באה עם השם!!!!)
שיר שמתנגן ברקע: Eiffel 65 - move your body
מחשבה שעוברת בראש: "עוד 7 דקות"
חשק ל...: פסטה
מה המילה שהזמר אמר ברגע זה: "if"
מכירים ת`שיר scotty doesn`t know מהסרט יורו-טריפ?
נכון שיר ענק?
נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית?
יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} נשמעת נורא מוזר?
מה המידה שלך בנעליים? 38 וחצי
יש לך בהן גדולה? לא ממש
אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק?
יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה?
מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס?.
נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה? לא הכי אבל טובה
נכון שאני משגעת לכם ת`שכל?.
נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי? לא
חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח?
תשמעו ת`שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק?
-"זה או זה"
1.דמקה או שש-בש? שניהם
2.שיעור חקלאות או מולדת? חקלאות!!!!!!!
3.למות זקן או צעיר? באמצע
4.לילה או יום? לילה
5.זריחה או שקיעה? שקיעה
6.ספגטי או פיצה? אוווווו קשה!!! שניהם!
7.כדורגל או טניס? טטטטטטטטטטננננננננננניייייייייייסססססססססססססססססססססס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
8.חנונים או ערסים? חנונים! לפחות איתם אפשר להסתדר!
9.אדום או ירוק? אדום
10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? גבינה
11.להיות רזה או להיות קצת מלא? לא ממש איכפת לי
12.ידיעות או מעריב? מעריב
13.די או מספיק?
14.ליטוף או מילה טובה?
15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? אגרוף!
-מה אתם חושבים על...
1.יום כיפור? חשוב מבחינה מוסרית לא חשוב מבחינה דתית
2.אלוהים? לא קיים!!
3.להקת טיפקס? שירים מצחיקים! "סמי וסומו! זוג עבריינים!"
4.מוזיקה מזרחית?
5.חתונות? שיעמום!
6.משפחה? לפעמים מעצבנת אבל חשובה
7.דיכאון? חייב להתקיים. רק ככה אפשר להעריך את האושר
8.פורום : דבר מעולה!
9.השיעמום שלי דבר נוראי!
10.סקס? תפני לזונעות (תל"י!@%@$#^@^

YaelFromHell

New member
../images/Emo54.gifאינעל תפוזבל../images/Emo46.gif נחתך באמצע../images/Emo46.gif

10.סקס? תפני לזונעות (תל"י!@%@$#^@^
חבל שהן לא פה
)
11.שלמות? לא קיים
12.לימודים?מה איתם? חשובים אבל
-מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם...
1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? מבלה אותם עד הסוף
2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב? ממשיכה ללכת
3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? בשביל מה יש 4 מחבטי טניס בבית, מיליון כדורי טניס וציפורניים באורך הגלות?
4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? מחפשת איפה יושב יגאל שילון
5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? שואלת מה קרה
בריכה או ים? בריכה!
פירות או ירקות? שניהם
עכבר או מקלדת? שניהם
דיסקים צרובים או מקורים? מקוריים!!!
מוזיקה לועזית או אנגלית? אנגלית
סינרגיה או משינה משינה!!!
נינט טייב או מירי מסיקה? מירי מסיקה!!
אוונסנס או דפש מוד? אוונסנס
למרות שדפשמוד גם טובים
סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? קולנוע
באולינג או מסעדה? באולינג
סרט או הופעת מוזיקה? קשה....... אממממ..... הופעה
מסנג`ר או אי סי קיו? מסן
פוקס או טי אנ טי? TNT
קסטרו או רנואר? לא זה ולא זה
גיטרה או תופים? גיטרה
חליל או קלרינט? לא זה ולא זה!!

Or LoVe NinEt

New member
עונה:] ווואו איזה אורך...

כי אף אחד לא מתכוון לעזוב אז קדימה להחיות את הפורום! יחסית מקורי. (לקוח מפורום אריאל בתפוז) איזה צבע החדר שלכם? לבן איזה צבע החלונות שלכם? לבן מה הצבע האהוב עליכם? תכלת מה הצבע השנוא עליכם? בורדו.. אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? לא איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים? אין דבר כזה.. איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות? כנ"ל מה צבע התיק שלכם?כתום, לבן ושחור. יש לכם סימס?כן יש לכם IDDR?לא מה המשחק מחשב האהוב עליכם? סימס אוהבים משחקי קופסא?כן אוהבים את משחקי וואלה?לא ממש מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו? לא זוכרת מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו?לא זוכרת מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו?לא זוכרת מהי החיה האהובה עליך? דולפין מהי החיה השנואה עליך? ג'וקים יש לך חית מחמד?לא אם כן..איזה?-- מה השם שלה?-- שיר שמתנגן ברקע: כרגע אין.. מחשבה שעוברת בראש: מסיבת שורשים.. חשק ל...: ארטיק מה המילה שהזמר אמר ברגע זה: -- מכירים ת`שיר scotty doesn`t know מהסרט יורו-טריפ? לא נכון שיר ענק? -- נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? חחחח..
יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} נשמעת נורא מוזר? יכול להיות.. מה המידה שלך בנעליים? 38 יש לך בהן גדולה?לא אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק?כן יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה?ברור מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס?.לא נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה? לא מכירה נכון שאני משגעת לכם ת`שכל?.
נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי? לא חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח? יכול להיות תשמעו ת`שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק? יאפ. -"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? דמקה 2.שיעור חקלאות או מולדת? חקלאות 3.למות זקן או צעיר? למות זקן 4.לילה או יום? יום 5.זריחה או שקיעה? שקיעה 6.ספגטי או פיצה?פיצה 7.כדורגל או טניס? טניס 8.חנונים או ערסים? חנונים 9.אדום או ירוק? ירוק 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? עוגת גבינה 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? לא יודעת.. 12.ידיעות או מעריב? ידיעות 13.די או מספיק? גם וגם.. 14.ליטוף או מילה טובה? מילה טובה 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה?סטירה -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? צום.. 2.אלוהים? מישהו עצום שאני מאמינה בו.. 3.להקת טיפקס? להקה נחמדה.. 4.מוזיקה מזרחית? לא יודעת 5.חתונות? שמחה 6.משפחה? האנשים שהכי חשובים לי בעולם.. 7.דיכאון? סוג של הרגשה. 8.פורום : מקום נחמד שאפשר לדבר עם דברים שואהיבם (תלוי למה קשור הפורום, למשל סדרות וכו'..) 9.השיעמום שלי- חחח.. 10.סקס? עוד לא. 11.שלמות? אין מושלמים בעולם. 12.לימודים?מה איתם? בית ספר.. -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות?הייתי עושה את כל הדברים שאני אוהבת כל יום. 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב? לא יודעת 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? מתקשרת מיד למשטרה ומעירה את כולם.. 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? בורחת ומפחדת 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? הייתי נדהמת! בריכה או ים? גם וגם
פירות או ירקות? פירות עכבר או מקלדת? מקלדת דיסקים צרובים או מקורים? מקורים מוזיקה לועזית או אנגלית? אנגלית סינרגיה או משינה? משינה נינט טייב או מירי מסיקה? נינט טייב
אוונסנס או דפש מוד? אף אחד.. סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? תלוי.. באולינג או מסעדה? מסעדה סרט או הופעת מוזיקה? גם וגם מסנג`ר או אי סי קיו? גם וגם פוקס או טי אנ טי? שניהם קסטרו או רנואר? רנואר גיטרה או תופים? גיטרה
חליל או קלרינט?חליל

../images/Emo26.gif../images/Emo9.gif

איזה צבע החדר שלכם? לבן
איזה צבע החלונות שלכם? שחור/חום מה הצבע האהוב עליכם? כחול מה הצבע השנוא עליכם? אין כזה אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? לא איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים? אין צבע מיוחד לבנים, מה זה החרא הזה?
איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות? כנ"ל. מה צבע התיק שלכם? ורוד
יש לכם סימס? לא יש לכם IDDR? מה זה? מה המשחק מחשב האהוב עליכם? לא משחקת במחשב:X אוהבים משחקי קופסא? לא כ"כ. אוהבים את משחקי וואלה? לא מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו? לא יודעת מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו? לא יודעת מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו? לא יודעת מהי החיה האהובה עליך? כלבים
מהי החיה השנואה עליך? בואשים. סתם, אנאערף. יש לך חית מחמד? כן אם כן..איזה? כלבה
מה השם שלה? ביז'ה... ואל תשאלו למה
כי יש סיבה:X שיר שמתנגן ברקע: "לילות לבנים"- אביב גפן מחשבה שעוברת בראש: לא להפסיק לחלום
סתם חשק ל...: הופעה של איגי וקסמן מה המילה שהזמר אמר ברגע זה: ועוד מכירים ת`שיר scotty doesn`t know מהסרט יורו-טריפ? מכירה מאח שלי. נכון שיר ענק? לא נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? אשכרה
יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} נשמעת נורא מוזר? הא? מה המידה שלך בנעליים? 39-40 יש לך בהן גדולה? גאד
אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק? לא
יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה? לא מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס? לא חושבת נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה? לא יודעת נכון שאני משגעת לכם ת`שכל? קצת, כן. נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי? לא
חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח? לא תשמעו ת`שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק? בעעערור
-"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? שש-בש 2.שיעור חקלאות או מולדת? לא זה ולא זה
3.למות זקן או צעיר? בגיל זקן. בנפש צעיר.
4.לילה או יום? "לילה ויום, אין כמו הבית..." לא יודעת, לילה נראלי. 5.זריחה או שקיעה? שקיעה:^^ 6.ספגטי או פיצה? ספגטי 7.כדורגל או טניס? טניס 8.חנונים או ערסים? משהו באמצע
9.אדום או ירוק? אדום 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? גבינה 11.להיות רזה או להיות קצת מלא? מה זה משנה? 12.ידיעות או מעריב? מעריב רולז
13.די או מספיק? די 14.ליטוף או מילה טובה? תלוי ממי. 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? לא זה ולא זה. -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? לא חושבת 2.אלוהים? לא קיים מבחינתי. 3.להקת טיפקס?
4.מוזיקה מזרחית?
5.חתונות? כיף 6.משפחה?
7.דיכאון? דיכאון 8.פורום : הא? 9.השיעמום שלי 10.סקס? עוד לא הגעתי לגיל של לחשוב על זה
11.שלמות? אין כזה דבר 12.לימודים?מה איתם? לימודים -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? הייתי מנצלת אותם הכי טוב שאני יכולה, אומרת לכל האנשים שאני אוהבת אותם ולא אמרתי להם- שאני אוהבת אותם
לפגוש המון המון פורומים, ללכת להמון הופעות, לקנות המון בגדים, לאכול לא נכון וטעים. המון דברים.
2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב? ממממ... |מגלגל-עיניים-של-המסנג'ר| 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? בורחת משם
4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? בורחת משם
5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? מממ... אומרת לו כמה השינוי טוב/רע
בריכה או ים? ים פירות או ירקות? פירות עכבר או מקלדת? מקלדת דיסקים צרובים או מקורים? מקוריים
מוזיקה לועזית או אנגלית? אנגלית סינרגיה או משינה? קשה לבחור בין שתי הלהקות האלה
נינט טייב או מירי מסיקה? לא יודעת
אוונסנס או דפש מוד? דפש מוד סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? בקולנוע באולינג או מסעדה? מסעדה סרט או הופעת מוזיקה? הופעת מוזיקה מסנג`ר או אי סי קיו? מסנג'ר פוקס או טי אנ טי? TNT קסטרו או רנואר? רנואר גיטרה או תופים? גם וגם חליל או קלרינט? חליל

לירווני

New member
עונה../images/Emo27.gif

איזה צבע החדר שלכם? קרם איזה צבע החלונות שלכם?לבן? מה הצבע האהוב עליכם?ירוק מה הצבע השנוא עליכם?אדום אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? לא בהכרח איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים?שחור איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות?ורוד
מה צבע התיק שלכם?אדום-שחור יש לכם סימס?לא יש לכם IDDR?הא? מה המשחק מחשב האהוב עליכם? ---- אוהבים משחקי קופסא?כה אוהבים את משחקי וואלה?הם כל הזמן נתקעים לי.. מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו?פקמן מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו?^ מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו?^ מהי החיה האהובה עליך?פינגווין מהי החיה השנואה עליך?ג'וקים למינהם יש לך חית מחמד?כן אם כן..איזה?2 תוקים מה השם שלה?ללה ודיפסי שיר שמתנגן ברקע:מלודי-איזולרבנד מחשבה שעוברת בראש:למה אני מצוננת בקיץ?! חשק ל...:גלידה מה המילה שהזמר אמר ברגע זה:מלודי מכירים ת`שיר scotty doesn`t know מהסרט יורו-טריפ?הא? נכון שיר ענק? --- נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? אהא! יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} נשמעת נורא מוזר?וואי מאוווד! מה המידה שלך בנעליים?38 יש לך בהן גדולה?לא
אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק?אהא יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה?כה מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס?.לא נראה לי נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה?ברור
נכון שאני משגעת לכם ת`שכל?.לא נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי? ברור! חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח? בטח! תשמעו ת`שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק?יש מצב -"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? שש-בש.. אוסקר רולללזז 2.שיעור חקלאות או מולדת?מולדת 3.למות זקן או צעיר? זקן 4.לילה או יום?יום 5.זריחה או שקיעה?שקיעה 6.ספגטי או פיצה?שניהם ביחד 7.כדורגל או טניס?כדורגל 8.חנונים או ערסים?חנונים 9.אדום או ירוק?ירוק 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים?גבינה 11.להיות רזה או להיות קצת מלא?רזה 12.ידיעות או מעריב?ידיעות 13.די או מספיק?חאלס 14.ליטוף או מילה טובה?ליטוף 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? שניהם ביחד -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור?אחלה יום 2.אלוהים?גדול 3.להקת טיפקס?בית קפה? 4.מוזיקה מזרחית?בע 5.חתונות?מזזל טוב! 6.משפחה?צרות 7.דיכאון?כאבים 8.פורום :אחלה בילוי
9.השיעמום שלי-שאלונים מהסוג הזה
10.סקס? אחלה דבר לדיאטה 11.שלמות?אני =] סתם 12.לימודים?מה איתם?מתים בעוד שבוע -מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות?מנצלת כל שניה 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב?שו? 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים?יאאלההה מכככוותתתת! 4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים?אי=טי! 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו?הלם בריכה או ים?ים פירות או ירקות?פירות עכבר או מקלדת?מקלדת דיסקים צרובים או מקורים?מקורים מוזיקה לועזית או אנגלית?זה לא אותו דבר? סינרגיה או משינה-סינגריה נינט טייב או מירי מסיקה?מירי אוונסנס או דפש מוד? אווננס סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? בבית
באולינג או מסעדה? מסעדה סרט או הופעת מוזיקה?הופעה מסנג`ר או אי סי קיו?איסי פוקס או טי אנ טי?פוקס קסטרו או רנואר?קסטרו גיטרה או תופים?גיטרה חליל או קלרינט?חליל

עונה ../images/Emo9.gif

איזה צבע החדר שלכם? לבן, השטיח כחול והכיסא.. איזה צבע החלונות שלכם? שקוף(?!) מה הצבע האהוב עליכם? כחול
מה הצבע השנוא עליכם? ורוד
אתם חושבים שוורוד הוא צבע של פאקצה? כע! איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנים? אין איזה צבע לדעתכם הוא צבע של בנות? אין מה צבע התיק שלכם? כחול
, האמת שתכלת..
יש לכם סימס? לא.. יש לכם IDDR? מה זה? מה המשחק מחשב האהוב עליכם? ילד הוופל (GOOP) אוהבים משחקי קופסא? בערך אוהבים את משחקי וואלה? בערך מהו המשחק הכי דפוק ששיחקת בו? לא זוכרת מהו המשחק הכי מצחיק ששיחקת בו? לא יודעת
מהו המשחק הכי משעמם ששיחקת בו? אין לי שמץ
מהי החיה האהובה עליך? חתול!!!
מהי החיה השנואה עליך? אין (אני לא חובבת כלבים-אני לא שונאת אותם אבל גם לא אוהבת אותם..) יש לך חית מחמד? כן אם כן..איזה? טווס מה השם שלה? נחום (הוא אימץ אותנו) שיר שמתנגן ברקע: אם זה בראש אז השיר "מכאן" זה השיר פתיחה של המסיבת סיום שלי.. מחשבה שעוברת בראש: איך שרדתי שם 6 שנים?! חשק ל...: לישון (אני לא קשורה..)
מה המילה שהזמר אמר ברגע זה:הוא לא אמר..
מכירים ת`שיר scotty doesn`t know מהסרט יורו-טריפ? לא נכון שיר ענק? נגיד ש.. נכון שהמילה אשכרה היא אשכרה מילה מוזרה ושימושית? אוקי.. יוצא לכם לפעמים להגיד מילה הרבה פעמים{למשל- מאוד} נשמעת נורא מוזר? אוקי.. מה המידה שלך בנעליים? 37/38/39
יש לך בהן גדולה? הא?! לא הבנתי את השאלה.. אתם יכולים להביא את הרגליים עד הראש, כמו תינוק? למה לי? יצא לכם להתקל בספויילר בלי כוונה? לא חושבת מישהו חוץ ממני מבין מה זה הליקס?. אני לא אבל אולי אחרים כע.. נכון שLed zeppelin זו הלהקה הכי טובה? אולי.... נכון שאני משגעת לכם ת`שכל?. כע, אבל משעמם לי אז זה משתלם
נכון אתם חושבים שפרות זה דבר מאודדד שקסי? מאווד
חושבים שבגיל 21 תגיעו לירח? לא בא לי.. תשמעו ת`שיר accidrently in love מהסרט שרק2...נכון שזה שיר מדבק? כעעע -"זה או זה" 1.דמקה או שש-בש? דמקה, אני גרועה בשניהם אבל אני יודעת לשחק רק דמקה
2.שיעור חקלאות או מולדת? לא יודעת
3.למות זקן או צעיר? זקן, או צעיר..
4.לילה או יום? שניהם 5.זריחה או שקיעה? 6.ספגטי או פיצה? ספגטי
7.כדורגל או טניס? אף אחד 8.חנונים או ערסים?אף אחד 9.אדום או ירוק? שניהם 10.עוגת גבינה או עוגת תפוחים? אף אחד
11.להיות רזה או להיות קצת מלא? קצת מלא, אבל קצת.. 12.ידיעות או מעריב? מעריב.. או ידיעות.. שניהם...
13.די או מספיק? מפסיק 14.ליטוף או מילה טובה? מילה טובה 15.מי שמעצבן אותך-להביא לו סטירה או בעיטה? בעיטה -מה אתם חושבים על... 1.יום כיפור? מגניפ 2.אלוהים? אם אתה מאמין הוא קיים
3.להקת טיפקס? טובה.. יחסית
4.מוזיקה מזרחית? איכס 5.חתונות? משעממות 6.משפחה? טובה 7.דיכאון? מגניב 8.פורום : הפורום הזה? שולט ושקסי... :-}
9.השיעמום שלי נורא!
10.סקס? לא לגילי
11.שלמות? אין דבר כזה 12.לימודים?מה איתם? צריך להקפיד..
-מה היית עושה/איך היית מגיב/ה אם... 1.היו אומרים לך,ממקור מוסמך,שנשאר לך עוד 5 שנים לחיות? הייתי מתה לפני 5 שנים
(הכוונה לאותה שניה..) 2.היית פוגש/ת את לורן גראהם ברחוב? מי זה?! 3.היית חוזר/ת הביתה מאוחר בלילה ורואה את כל הבית הפוך עם שני פורצים בפנים? הייתי מראה לפורצים את התמונות אורטודנטיה והם היו בורחים
4.באמצע העיר,היית פתאום רואה חללית נוחתת ויוצאים ממנה כמה חייזרים? היתי עושה להם שלום... מאיפה לי לדעת! 5.לפתע פרצופו של אדם שאת/ה מכיר/ה היה משתנה,באחד הימים שהיית נפגש/ת איתו? זה קרה לי היום
בריכה או ים? שניהם פירות או ירקות? שניהם עכבר או מקלדת? שניהם
דיסקים צרובים או מקורים? מקוריים מוזיקה לועזית או אנגלית? שניהם סינרגיה או משינה? משינה
נינט טייב או מירי מסיקה? מירי אוונסנס או דפש מוד? דפש מוד סרט בקולנוע או בבית עם קולה ופופקורן? שניהם
באולינג או מסעדה? באולינג סרט או הופעת מוזיקה? שניהם.. מסנג`ר או אי סי קיו? שניהם
פוקס או טי אנ טי?אף אחד קסטרו או רנואר? אף אחד גיטרה או תופים? שניהם
חליל או קלרינט?אני יודעת... תודה למי שקרא

למעלה