שאלון חמודי

../images/Emo41.gifשאלון חמודי../images/Emo41.gif

האם אי פעם
פגעת בעצמך
יצאת מהמדינה
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא
היית מאוהב
היית על סמים
שחית בעירום
היה לך מקרה חירום רפואי
עברת ניתוח
ברחת מהבית
שחקת "strip poker"
חטפת מכות
החטפת מכות למישהו
התחילו איתך
היית על במה
ישנת מחוץ לבית
חשבת על התאבדות
נשארת ער כל הלילה
לא אכלת יום שלם
דיברת בטלפון כל הלילה
ישנת כל היום
הרגת מישהו
חשבת שאתה משתגע
נישקת מישהו מאותו מין
בגדו בך
היה לך חלום שהתגשם
עברת על החוק
פגשת מישהו מפורסם
הרגת חיה בטעות
הרגת חיה בכוונה
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות
גנבת משהו
היית ברדיו/ טלוויזיה
היתה לך התמוטטות עצבים
קפצת בנג'י
היה לך חלום שחזר כמה פעמים
האם אתה מאמין:
באסטרולוגיה
בקסם
באלוהים
בשטן
בסנטה קלאוס
ברוחות
בפיות
במזל
באהבה ממבט ראשון
ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)
במכשפות
האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום
בדת מאורגנת
אתה חושב שלאלוהים יש מין
לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים
יש לך חברים הומואים/לסביות
מי החבר הכי טוב שלך
מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך
מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך
מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך
מי היה האדם האחרון:
שרצית להרוג
שצחקת עליו
שהלכת איתו לקניות
ששבר את הלב שלך
שאיכזב אותך
שגרם לך לבכות
ששימח אותך
שראית איתו סרט
שדיברת איתו בטלפון
שראית
מה אתה לובש כרגע
באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע
איזה ספר אתה קורא
מה יש על הפד לעכבר שלך
תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע
האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע
האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?\

עונההה../images/Emo13.gif

האם אי פעם פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? אממ לא נראה לי.. היית מאוהב?ברור.. היית על סמים?לא שחית בעירום?לא היה לך מקרה חירום רפואי?לא עברת ניתוח?לא ברחת מהבית?לא שחקת "strip poker"? חח לא חטפת מכות?כן החטפת מכות למישהו?כן התחילו איתך?כן היית על במה?כן ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות?לא נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם?כן דיברת בטלפון כל הלילה?כן ישנת כל היום?לא הרגת מישהו?לא חשבת שאתה משתגע?כן נישקת מישהו מאותו מין?כן בגדו בך?לא היה לך חלום שהתגשם?כן עברת על החוק?כן פגשת מישהו מפורסם?כן הרגת חיה בטעות?כן.. נמלה..
הרגת חיה בכוונה?יש מצב.. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לא גנבת משהו?לא היית ברדיו/ טלוויזיה?כן היתה לך התמוטטות עצבים?לא קפצת בנג'י? הלווואייי היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כן מלא פעמים.. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?כן בקסם?לא באלוהים?כן בשטן?לא בסנטה קלאוס?לא ברוחות?לא בפיות?לא במזל?כן באהבה ממבט ראשון?כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?כן במכשפות?לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?לא יודעת.. בדת מאורגנת? אתה חושב שלאלוהים יש מין?אולי.. מי יודע.. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?הלוואי והייתי יודעת.. יש לך חברים הומואים/לסביות?כן מי החבר הכי טוב שלך? מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?הכי טובה לא יודעת.. אבל אני זוכרת אותה במיוחד.. "..תני חיוך הכל לטובה.." מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?לא יודעת.. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? קרין קורן מהשיר שלנו... חחחחח שצחקת עליו? חברה שלי שהלכת איתו לקניות? חברה שלי ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך?ידיד שלי שראית איתו סרט?חברה שדיברת איתו בטלפון?ידיד שלי שראית?
מה אתה לובש כרגע? טרנינג באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? באף חלק יחרמנים..
איזה ספר אתה קורא? לא קוראת כרגע שום ספר.. מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד לעכבר.. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני כרגע מרגישה פשוט מעולה..
האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע ?לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?לא נייייסססססססססססס..

עונהההה

האם אי פעם פגעת בעצמך ?כן יצאת מהמדינה ?לא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?לא יודעת היית מאוהב?כן היית על סמים ?לא שחית בעירום?לא היה לך מקרה חירום רפואי?כן עברת ניתוח?כן, אבל קטנטן ברחת מהבית?כן שחקת "strip poker"?לא חח חטפת מכות?כן החטפת מכות למישהו?כן התחילו איתך?כן היית על במה?כן ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות?כה נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם?כן דיברת בטלפון כל הלילה?כן ישנת כל היום?לא הרגת מישהו?לא חשבת שאתה משתגע?יש מצבים נישקת מישהו מאותו מין ?כן בגדו בך?לא היה לך חלום שהתגשם?כן עברת על החוק?כן פגשת מישהו מפורסם?כן מלאא הרגת חיה בטעות?נמלה נחשב
הרגת חיה בכוונה?לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לא גנבת משהו?לא היית ברדיו/ טלוויזיה?כן היתה לך התמוטטות עצבים?לא קפצת בנג'י?לא בא ליי היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה ?לפעמיים בקסם?לא באלוהים ?כן
בשטן?לא בסנטה קלאוס?לאא ברוחות?לא בפיות?לא במזל?כן באהבה ממבט ראשון?כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע) ?האא? במכשפות?לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל ?כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?כן בדת מאורגנת? אתה חושב שלאלוהים יש מין?לא יודעת, עוד לא פגשתי אותו לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים ?לא ניסיתי יש לך חברים הומואים/לסביות?כן מי החבר הכי טוב שלך?יש הרבה מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך ?בת דודה שלי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך ?חברה שלי מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?אח שלי שצחקת עליו?איזה אחד שהלכת איתו לקניות?חברה שלי ששבר את הלב שלך?אמממ שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות?לא משנה ששימח אותך?חברה שלי שראית איתו סרט ?חברה שדיברת איתו בטלפון ?אמא שראית?אחותי מה אתה לובש כרגע?ג'ינס, וחולצה ורודה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע ?אממ איזה ספר אתה קורא?לא קוראת מה יש על הפד לעכבר שלך ?איןן תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע ?לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן

עונה:]

האם אי פעם פגעת בעצמך ? לא יצאת מהמדינה ? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים ?לא שחית בעירום?לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח?כן ברחת מהבית?לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך?כן היית על במה?כן ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות? כן אבל לא בקטע רציני.. נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם?כן דיברת בטלפון כל הלילה?לא ישנת כל היום?כםן הרגת מישהו?לאאאאאאאאאאאא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין ? בלחי ברורר:] בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם ? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם ? כםן הרגת חיה בטעות?כן בטח נמלה נראלי... הרגת חיה בכוונה?לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות ? לא גנבת משהו?כן היית ברדיו/ טלוויזיה?כן היתה לך התמוטטות עצבים?ככן קפצת בנג'י?כן היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה ?לפעמים בקסם?לא באלוהים ?ברור בשטן?לא בסנטה קלאוס?לא ברוחות?לא בפיות?לא במזל?כן באהבה ממבט ראשון?כןןןן =] ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע) ?לא במכשפות?לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?כן בדת מאורגנת?מה ז"א? אתה חושב שלאלוהים יש מין ?אין לו גוף ואין לו דמות הגוף! לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים ? לגן עדן/גיהנום יש לך חברים הומואים/לסביות? לא מי החבר הכי טוב שלך? אורטי שלי מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך ? אורטי ואמא מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לקחת הכלך בפרופורציות ולא לדאוג כי בסוף יהיה טוב ואם לא טוב סימצן שזה לא הסוף מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? חחח עזבוP: מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? חברה שצחקת עליו? חברה שהלכת איתו לקניות? חברות שלי ששבר את הלב שלך? :|| שאיכזב אותך? :|| שגרם לך לבכות ? :[[ ששימח אותך? חברות שלי שראית איתו סרט ? אביטלי שלי שדיברת איתו בטלפון ? אורטי שלי שראית? אחותי חח היא פה לידיD; מה אתה לובש כרגע . סתם טרנינג באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע ? שום חלק..מן הסתם אני מקלידה לא?!D: איזה ספר אתה קורא? אנטיגונה.. מה יש על הפד לעכבר שלך ?:\\אה?!:\\ תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני מרגישה בסדר גמור, תודה:] האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע ? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?\כן:] חח נגמר?! מה נגמר?! איך נגגמר?! אמאאאא ; ] ]

../images/Emo42.gif עווונה..

פגעת בעצמך
לא ! יצאת מהמדינה
חח גם לא.. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא
איכס.. לא אם כבר הם אכלו משו' שגרם לי להקיא.. היית מאוהב
כןן.. היית על סמים
ל-א! שחית בעירום
לאא.. חחח.. היה לך מקרה חירום רפואי
ששברתי את היד זה נחשב? חח.. עברת ניתוח
לא.. ברחת מהבית
לא.. שחקת "strip poker"
לאאא..! חטפת מכות
לא.. אולי אני החטפתי ח.. החטפת מכות למישהו
כהה חח.. התחילו איתך
כןן.. היית על במה
כן.. ישנת מחוץ לבית
דההה.. חחח.. ;] חשבת על התאבדות
לאא.. נשארת ער כל הלילה
כןן חח.. לא אכלת יום שלם
כןן.. יום כיפור חח. דיברת בטלפון כל הלילה
לאא.. ישנת כל היום
כןן אחרי היום הפוך ;] הרגת מישהו
לאא.. חח.. מה אני רוצחת? חשבת שאתה משתגע
כןן לפעמים חח.. נישקת מישהו מאותו מין
לא.. בגדו בך
לא.. היה לך חלום שהתגשם
כןן.. חח.. עברת על החוק
שאני מורידה שירים מהאימיול זה גם עבירה חח.. פגשת מישהו מפורסם
כןן! הרגת חיה בטעות
אני רוצחת חיות.. חח..
סתםם סתםם.. הרגת חיה בכוונה
סקטנה.. נמלים.. עכבישים.. יתושים.. חח.. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות
לאא.. גנבת משהו
לאא.. היית ברדיו/ טלוויזיה
לאא.. היתה לך התמוטטות עצבים
לאא קפצת בנג'י
לאא היה לך חלום שחזר כמה פעמים
כןן אין לי כח לענות על הכל אז עשיתי רק חצי.. אולי יותר מאוחר אני אמשיך.. ;]

עונה ../images/Emo9.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך ?לא יצאת מהמדינה ?לא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא ?לא היית מאוהב?כה
היית על סמים ?לא שחית בעירום?לא היה לך מקרה חירום רפואי ?לא עברת ניתוח?לא ברחת מהבית?לא חקת "strip poker"? לא חטפת מכות?כה החטפת מכות למישהו?כה התחילו איתך?כה היית על במה?כה ישנת מחוץ לבית?כה חשבת על התאבדות ?לא נשארת ער כל הלילה?לא לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה ? לא ישנת כל היום?לא הרגת מישהו?לא חס וחלילה =/ חשבת שאתה משתגע?לא נישקת מישהו מאותו מין ? כה בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כה עברת על החוק?כה פגשת מישהו מפורסם?כה הרגת חיה בטעות?לא הרגת חיה בכוונה?לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?כה ! גנבת משהו? אמ כה פעם אחת =\ היית ברדיו/ טלוויזיה ? לא היתה לך התמוטטות עצבים ?כה קפצת בנג'י?לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?לא שזכור לי האם אתה מאמין: באסטרולוגיה ? לא תמיד בקסם?לא באלוהים ? כה בשטן?לא בסנטה קלאוס?לא ברוחות?א בפיות?לא במזל?כה באהבה ממבט ראשון?כה ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע) ? לא במכשפות?לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל ? לא ראיתי כוכב נופל אבל אם יפול כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?לא בדת מאורגנת?לא אתה חושב שלאלוהים יש מין ? לאדעת לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים ? אין לי שמץ יש לך חברים הומואים/לסביות?לא מי החבר הכי טוב שלך?יש לי הרבה אבל אפעם לא מצאתי באמת באמת כיאילו כן חח לאדעת להסביר מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך ? חברה הכי טובה שניהן מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך ? חברה שלי מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אממ אממ :\ מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אותו אבל אחרכך לא ;] שצחקת עליו?מישהו מהכיתה שהלכת איתו לקניות?חברות ששבר את הלב שלך?הוא שאיכזב אותך? הוא אוף שגרם לך לבכות ? שיר יפה ועצוב ששימח אותך?שאני רואה אותו או שקרה משהו טוב
שראית איתו סרט ? אחיות שלי שדיברת איתו בטלפון ? חברה מהכיתה שראית?אחותי הרגע :\ מה אתה לובש כרגע ? פיג'מה של הבית כזה
באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע ?אני נוגעת במקלדת איזה ספר אתה קוראת? מטילדה לא התחלתי היום נתחיל מה יש על הפד לעכבר שלך ? אין לי פד תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: דווקא סבבה אחרי מקלחת ;] האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?לא אנלא מחוברת האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע ? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כה שבת שלום

למעלה