שאלון ה- "האם"

רונקי

New member
../images/Emo41.gifשאלון ה- "האם" ../images/Emo41.gif

האם: בלעת כפתור? גמרת את הנייר בשירותים ואז גילית שאתה צריך לחרבן? ראית סרט כחול? פינטזת או התאהבת\נדלקת וכו' על מורה? הקאת בפומבי? שמת לק? הסנפת משהו? דיממת מהאף? רכבת על סוס? הקדישו לך שיר ברדיו? קיבלת 100 במתמטיקה? יש לך אהבה גדולה?[לאו דווקא אנוש או חי] העירו לך על ריח מהפה? חירבן עליך מרבה-רגליים? החזקת תנין? צבעת לעצמך את האף והסתובבת ככה בפומבי? היו לך כינים? רצית להיות מהמין השני?[ואיזה מין אתה] הקאת מקרוסלה?[סחרחרה].. טעמת את הצהוב של האוזן? אכלת אוכל לא כשר? הצלחת לשבור פעם אבן? מורה קילל אותך? רבת עם נהג אוטובוס? נשרטת מחתול?
זהו לבנתיים
מקווה שנהנתם

tuty fruty

New member
תשובות

האם:
בלעת כפתור?לא
גמרת את הנייר בשירותים ואז גילית שאתה צריך לחרבן?כן
ראית סרט כחול?כן
או התאהבת\נדלקת וכו' על מורה?לא
הקאת בפומבי?כן
שמת לק?כן
הסנפת משהו?כן טושים
דיממת מהאף?כן
רכבת על סוס?כן
הקדישו לך שיר ברדיו?לא
קיבלת 100 במתמטיקה?כן
יש לך אהבה גדולה?[לאו דווקא אנוש או חי]כן
העירו לך על ריח מהפה?ממזמן
חירבן עליך מרבה-רגליים?לא
החזקת תנין?לא
צבעת לעצמך את האף והסתובבת ככה בפומבי?לא
היו לך כינים?כן
רצית להיות מהמין השני?[ואיזה מין אתה]כן ואני נקבה
הקאת מקרוסלה?[סחרחרה].. ?כן
טעמת את הצהוב של האוזן?איכככס לא!א
אכלת אוכל לא כשר?חבל ובשר אבל לא חזיר
הצלחת לשבור פעם אבן?כן
מורה קילל אותך?לא
רבת עם נהג אוטובוס?כן
נשרטת מחתול?לא

רונקי

New member
אתחיל

בלעת כפתור? לא נראה לי גמרת את הנייר בשירותים ואז גילית שאתה צריך לחרבן? יכול להיות ראית סרט כחול?לא פינטזת או התאהבת\נדלקת וכו' על מורה? בטח הקאת בפומבי? לא שמת לק?כן הסנפת משהו? הרחתי דיממת מהאף?כן רכבת על סוס? כן הקדישו לך שיר ברדיו? לא שידוע לי [אבל אתם מוזמנים..
] קיבלת 100 במתמטיקה? כן יש לך אהבה גדולה?[לאו דווקא אנוש או חי] כן העירו לך על ריח מהפה? לא חירבן עליך מרבה-רגליים?לא [על שכנה שלי כן!] החזקת תנין? כן!!!!!!!!!!!!!!מתוקקקקקק צבעת לעצמך את האף והסתובבת ככה בפומבי? אולי היו לך כינים?כן רצית להיות מהמין השני?[ואיזה מין אתה] כן [בת] הקאת מקרוסלה?[סחרחרה].. לא. טעמת את הצהוב של האוזן?כן אכלת אוכל לא כשר? לא הצלחת לשבור פעם אבן? כן! מורה קילל אותך? לא שזכור לי רבת עם נהג אוטובוס? לא נשרטת מחתול?כן

SiM GirL

New member
../images/Emo41.gifתשובות../images/Emo41.gif

בלעת כפתור? לא גמרת את הנייר בשירותים ואז גילית שאתה צריך לחרבן? כן ראית סרט כחול? אפשר להגיד...רק למשך דקה... פינטזת או התאהבת\נדלקת וכו' על מורה? לא! הקאת בפומבי? כן שמת לק? ב-ר-ו-ר הסנפת משהו? לא.. דיממת מהאף? כן רכבת על סוס? פוני הקדישו לך שיר ברדיו? לא קיבלת 100 במתמטיקה? כע יש לך אהבה גדולה?[לאו דווקא אנוש או חי] כן העירו לך על ריח מהפה? רמזו פעם אחת חירבן עליך מרבה-רגליים? לא!חחח החזקת תנין?לא צבעת לעצמך את האף והסתובבת ככה בפומבי? לא שזכור לי היו לך כינים? נראה לי פעם רצית להיות מהמין השני?[ואיזה מין אתה] חשבתי על זה לרגע אבל אז החלטתי שלא! הקאת מקרוסלה?[סחרחרה].. לא טעמת את הצהוב של האוזן? המממ...לא@! אכלת אוכל לא כשר? לא שזכור לי הצלחת לשבור פעם אבן? לא דעת מורה קילל אותך? לא רבת עם נהג אוטובוס? כן..בערך... נשרטת מחתול? יש לי חתול אז מה נראה לכם?@!

../images/Emo13.gif

האם: בלעת כפתור? לא גמרת את הנייר בשירותים ואז גילית שאתה צריך לחרבן? כן ראית סרט כחול? לא פינטזת או התאהבת\נדלקת וכו' על מורה? לא הקאת בפומבי? לא שמת לק? כן הסנפת משהו? לא דיממת מהאף? כן רכבת על סוס? כן הקדישו לך שיר ברדיו? כן קיבלת 100 במתמטיקה? לא זוכרת יש לך אהבה גדולה?[לאו דווקא אנוש או חי] כן העירו לך על ריח מהפה? לא חירבן עליך מרבה-רגליים? לא החזקת תנין? לא צבעת לעצמך את האף והסתובבת ככה בפומבי? לא היו לך כינים? כן רצית להיות מהמין השני?[ואיזה מין אתה] לא (נקבה) הקאת מקרוסלה?[סחרחרה].. לא טעמת את הצהוב של האוזן? איכס לא אכלת אוכל לא כשר? ממ...לא זוכרת הצלחת לשבור פעם אבן? לא מורה קילל אותך? לא רבת עם נהג אוטובוס? כן נשרטת מחתול? כן

flowers girl

New member
אוקה../images/Emo9.gif

האם:
בלעת כפתור?
גמרת את הנייר בשירותים ואז גילית שאתה צריך לחרבן?
ראית סרט כחול?
פינטזת או התאהבת\נדלקת וכו' על מורה?
הקאת בפומבי?
שמת לק?
הסנפת משהו?
(קופסא של סמינט אפרסק
) דיממת מהאף?
רכבת על סוס?
הקדישו לך שיר ברדיו?
קיבלת 100 במתמטיקה?
יש לך אהבה גדולה?[לאו דווקא אנוש או חי]
העירו לך על ריח מהפה?
כשקמתי בבוקר
חירבן עליך מרבה-רגליים?
החזקת תנין?
צבעת לעצמך את האף והסתובבת ככה בפומבי?
פורים היו לך כינים?
למי לא היו
רצית להיות מהמין השני?[ואיזה מין אתה]
. נקבה. הקאת מקרוסלה?[סחרחרה]..
טעמת את הצהוב של האוזן?
איככככככככככככככככככככככככס אכלת אוכל לא כשר?
הצלחת לשבור פעם אבן?
מורה קילל אותך?
הגעתי למצבים כאלה
רבת עם נהג אוטובוס?
נשרטת מחתול?

../images/Emo121.gif

האם:
בלעת כפתור?
גמרת את הנייר בשירותים ואז גילית שאתה צריך לחרבן?
ראית סרט כחול?
פינטזת או התאהבת\נדלקת וכו' על מורה?
הקאת בפומבי?
שמת לק?
הסנפת משהו?
דיממת מהאף?
רכבת על סוס?
הקדישו לך שיר ברדיו?
קיבלת 100 במתמטיקה?
יש אהבה, אבל לא גדולה
העירו לך על ריח מהפה?
חירבן עליך מרבה-רגליים?
החזקת תנין?
צבעת לעצמך את האף והסתובבת ככה בפומבי?
היו לך כינים?
כשהייתי קטנה
רצית להיות מהמין השני?[ואיזה מין אתה]
נקבה. הקאת מקרוסלה?[סחרחרה]..
טעמת את הצהוב של האוזן?
אכלת אוכל לא כשר?
הצלחת לשבור פעם אבן?
מורה קילל אותך?
רבת עם נהג אוטובוס?
נשרטת מחתול?

victoria777

New member
תשובות

האם: בלעת כפתור?לא גמרת את הנייר בשירותים ואז גילית שאתה צריך לחרבן?כן ראית סרט כחול?לא פינטזת או התאהבת\נדלקת וכו' על מורה?לאאאאאאאאאאאאאאא הקאת בפומבי?כן...אפשר להגיד שמת לק?אני תמיד עם לק הסנפת משהו?לא דיממת מהאף?לא בדיוק.כשקינחתי את האף יצא קצת עם דם.דיממתי מהאוזן פעם אם זה נחשב... רכבת על סוס?לא הקדישו לך שיר ברדיו?לא קיבלת 100 במתמטיקה?חחח מצחיק מאוד יש לך אהבה גדולה?[לאו דווקא אנוש או חי]כן העירו לך על ריח מהפה?לא חירבן עליך מרבה-רגליים?לא.. החזקת תנין?לא צבעת לעצמך את האף והסתובבת ככה בפומבי?חחח לא היו לך כינים?למזלי-לא רצית להיות מהמין השני?[ואיזה מין אתה]אני נקבה ללא שאיפות להיות זכר. הקאת מקרוסלה?[סחרחרה]..לא טעמת את הצהוב של האוזן?איכססססססססס אכלת אוכל לא כשר?לא. הצלחת לשבור פעם אבן?לא מורה קילל אותך?מורים שמרקללים אותי?חחח מצחיק מאוד רבת עם נהג אוטובוס?לא נשרטת מחתול?מלא פעמים.אבל היא הייתה מתוקה דווקא...

backstreet girl

New member
אניאניאניאניאניאני

בלעת כפתור? לא. גמרת את הנייר בשירותים ואז גילית שאתה צריך לחרבן? לא אבל מה זאת השאלה הזאת? ראית סרט כחול? לא אבל מה זאת השאלה הזאת? פינטזת או התאהבת\נדלקת וכו' על מורה? לא אבל מה זאת השאלה השאת.. הקאת בפומבי? כן. שמת לק? כן. הסנפת משהו? לא אבל מה זאת השאלה הזאת? דיממת מהאף? כן. רכבת על סוס? כן. הקדישו לך שיר ברדיו? לא. קיבלת 100 במתמטיקה? לא. יש לך אהבה גדולה?[לאו דווקא אנוש או חי] אממ... אנתוני קידיס נחשב? העירו לך על ריח מהפה? כן(אמא שלי
). חירבן עליך מרבה-רגליים? לא אבל מה שאת השאלה הזאת? החזקת תנין? לא אבל מה זאת השאלה הזאת? צבעת לעצמך את האף והסתובבת ככה בפומבי? לא אבל מה זאת השאלה הזאת? היו לך כינים? כן. רצית להיות מהמין השני?[ואיזה מין אתה] אני נקבה ולא. הקאת מקרוסלה?[סחרחרה].לא. טעמת את הצהוב של האוזן? לא..איכככסס.. אכלת אוכל לא כשר? כן. הצלחת לשבור פעם אבן? כן. מורה קילל אותך? לא. רבת עם נהג אוטובוס? כן. נשרטת מחתול? כן אבל לא שריטה חזקה.

lolly1

New member
Hrmm

האם: בלעת כפתור? אממ לא גמרת את הנייר בשירותים ואז גילית שאתה צריך לחרבן? לא o_O ראית סרט כחול? בערוץ המפוצל באיזה ערוץ גרמני
פינטזת או התאהבת\נדלקת וכו' על מורה? לא נראה לי הקאת בפומבי? אממ שהייתי עוזרת מדריכה בקייטנה נראה לי שמת לק? כן הסנפת משהו? לא דיממת מהאף? כן רכבת על סוס? לא :< הקדישו לך שיר ברדיו? לא :< קיבלת 100 במתמטיקה? כן לפני המון זמן
יש לך אהבה גדולה?[לאו דווקא אנוש או חי] אממ אז כן
העירו לך על ריח מהפה? בבוקר מתישהו
חירבן עליך מרבה-רגליים? לא O_O החזקת תנין? אממ אני לא ממש זוכרת צבעת לעצמך את האף והסתובבת ככה בפומבי? כן
היו לך כינים? כן, בגן נראה לי רצית להיות מהמין השני?[ואיזה מין אתה] אממ לא הקאת מקרוסלה?[סחרחרה].. לא טעמת את הצהוב של האוזן? לא O_O אכלת אוכל לא כשר? אהא הצלחת לשבור פעם אבן? אממ כן? לא יודעת :| מורה קילל אותך? אולי, לא זוכרת רבת עם נהג אוטובוס? לא זוכרת :< נשרטת מחתול? כן

AndreaCorr ©

New member
~~~>

האם: בלעת כפתור? כן. גמרת את הנייר בשירותים ואז גילית שאתה צריך לחרבן? כן. ראית סרט כחול? כן. פינטזת או התאהבת\נדלקת וכו' על מורה? לא. הקאת בפומבי? כן. שמת לק? כן. הסנפת משהו? כן. דיממת מהאף? כן. רכבת על סוס? כן. הקדישו לך שיר ברדיו? כן. קיבלת 100 במתמטיקה? כן. יש לך אהבה גדולה?[לאו דווקא אנוש או חי]כן. העירו לך על ריח מהפה? לא שזכור לי, אבל כנראה שכן. חירבן עליך מרבה-רגליים? לא. החזקת תנין? לא. צבעת לעצמך את האף והסתובבת ככה בפומבי? לא. היו לך כינים? כן. רצית להיות מהמין השני?[ואיזה מין אתה]כן [נקבה]. הקאת מקרוסלה?[סחרחרה] כן. טעמת את הצהוב של האוזן? גאד, לא. אכלת אוכל לא כשר? כנראה. הצלחת לשבור פעם אבן? לא. מורה קילל אותך? כן. רבת עם נהג אוטובוס? כן. נשרטת מחתול? כן.

עונהההה../images/Emo26.gif

האם: בלעת כפתור?לא גמרת את הנייר בשירותים ואז גילית שאתה צריך לחרבן? חחח כן ראית סרט כחול? לא פינטזת או התאהבת\נדלקת וכו' על מורה? לא בע! הקאת בפומבי? לא שמת לק? לא הסנפת משהו?כן דיממת מהאף?כן רכבת על סוס?לא אמאא הקדישו לך שיר ברדיו? לא קיבלת 100 במתמטיקה?חחח רק בחלומות יש לך אהבה גדולה?[לאו דווקא אנוש או חי] לא העירו לך על ריח מהפה? לא חירבן עליך מרבה-רגליים? לא החזקת תנין? לא צבעת לעצמך את האף והסתובבת ככה בפומבי? לאאאא היו לך כינים? שהייתי קטנה רצית להיות מהמין השני?[ואיזה מין אתה]נקבה ולא לא רציתי הקאת מקרוסלה?[סחרחרה].. לא טעמת את הצהוב של האוזן?איכססססססססס לא אכלת אוכל לא כשר? בטעות הצלחת לשבור פעם אבן? לא מורה קילל אותך? לא זכור לי רבת עם נהג אוטובוס? לא ממש ריב אבל כעסתי עליו והוא עלי נשרטת מחתול? לא אני חדשה

NiKi†a

New member
^^^^^^^^^^^^^

בלעת כפתור? לא גמרת את הנייר בשירותים ואז גילית שאתה צריך לחרבן? לא חושבת
ראית סרט כחול? כן..אבל לא בכוונה =\ פינטזת או התאהבת\נדלקת וכו' על מורה? לא הקאת בפומבי? לא שמת לק? כן הסנפת משהו? כן דיממת מהאף? כן רכבת על סוס? כן הקדישו לך שיר ברדיו? לא קיבלת 100 במתמטיקה? כן יש לך אהבה גדולה?[לאו דווקא אנוש או חי] כן...הדיסקים והמערכת שלי
העירו לך על ריח מהפה? לא חירבן עליך מרבה-רגליים? כה D: החזקת תנין? לא צבעת לעצמך את האף והסתובבת ככה בפומבי? כה :) היו לך כינים? כן רצית להיות מהמין השני?[ואיזה מין אתה] כן..אני נקבה ד"א. הקאת מקרוסלה?[סחרחרה].. לא טעמת את הצהוב של האוזן? לא.. אכלת אוכל לא כשר? כן הצלחת לשבור פעם אבן? כן מורה קילל אותך? לא שזכור לי רבת עם נהג אוטובוס? לא נשרטת מחתול? כן

FlowerPower

New member
בע

בלעת כפתור? לא גמרת את הנייר בשירותים ואז גילית שאתה צריך לחרבן? לא ראית סרט כחול? כן פינטזת או התאהבת\נדלקת וכו' על מורה? לא הקאת בפומבי? לא שמת לק? כן הסנפת משהו? טיפקס ודבק מגע, אבל סתם כי זה ריח טוב.. דיממת מהאף? כן אבל ממש מעט רכבת על סוס? לרכב על פוני כשיש מישהו לידי שמחזיק אותי זה נחשב? :/ הקדישו לך שיר ברדיו? לא קיבלת 100 במתמטיקה? כן, בכיתה ז' :/ יש לך אהבה גדולה?[לאו דווקא אנוש או חי] כן! לדברים פרוותיים, מנצנצים וזוהרים העירו לך על ריח מהפה? לא זוכרת חירבן עליך מרבה-רגליים? לא חחח החזקת תנין? לא צבעת לעצמך את האף והסתובבת ככה בפומבי? אממ.. לא! :| היו לך כינים? כן רצית להיות מהמין השני?[ואיזה מין אתה] אני נקבה, וכן רציתי, בשביל לא לסבול תכאב של מריטת שיערות מכלמיני מקומות חחחח הקאת מקרוסלה?[סחרחרה].. לא טעמת את הצהוב של האוזן? o_O איכ! לא! אכלת אוכל לא כשר? לא נראה לי, אבל אין לי בעיה עם זה הצלחת לשבור פעם אבן? לא ניסיתי מורה קילל אותך? לא זוכרת רבת עם נהג אוטובוס? לא נשרטת מחתול? כן

CrazyMagic

New member
אההה

האם: בלעת כפתור? כן גמרת את הנייר בשירותים ואז גילית שאתה צריך לחרבן? כן.. אבל תמיד יש בארון ליד אז זה בסדר:) ראית סרט כחול? לא במלואו פינטזת או התאהבת\נדלקת וכו' על מורה? כן הקאת בפומבי? כן\= שמת לק? כן הסנפת משהו? מממ כן פילפל שחור\= דיממת מהאף? כן רכבת על סוס? כן הקדישו לך שיר ברדיו? כן:) קיבלת 100 במתמטיקה? כן יש לך אהבה גדולה?[לאו דווקא אנוש או חי] כן תאטרון העירו לך על ריח מהפה? לא :O חירבן עליך מרבה-רגליים? מה קשור?? לא... החזקת תנין? כן צבעת לעצמך את האף והסתובבת ככה בפומבי? למה לעזאזל שאני אצבע לעצמי את האף?? היו לך כינים? כן רצית להיות מהמין השני?[ואיזה מין אתה] אני בת וכן הקאת מקרוסלה?[סחרחרה].. נראה לי שכן אבל אני לא זוכרת טעמת את הצהוב של האוזן? איכ לא.. אכלת אוכל לא כשר? כן הצלחת לשבור פעם אבן? כן מורה קילל אותך? כן רבת עם נהג אוטובוס? כן נשרטת מחתול? כן מה זהו?\=

מסטולית

New member
../images/Emo26.gif

בלעת כפתור?
לא גמרת את הנייר בשירותים ואז גילית שאתה צריך לחרבן?
לא ראית סרט כחול?
כן פינטזת או התאהבת\נדלקת וכו' על מורה?
לא הקאת בפומבי?
לא שמת לק?
כן הסנפת משהו?
כן דיממת מהאף?
לא רכבת על סוס?
לא הקדישו לך שיר ברדיו?
כן קיבלת 100 במתמטיקה?
כן
כן העירו לך על ריח מהפה?
כן חירבן עליך מרבה-רגליים?
לא החזקת תנין?
לא צבעת לעצמך את האף והסתובבת ככה בפומבי?
לא היו לך כינים?
כן רצית להיות מהמין השני?[ואיזה מין אתה]
כן הקאת מקרוסלה?[סחרחרה]..
לא טעמת את הצהוב של האוזן?
אוי מיי גאד לא אכלת אוכל לא כשר?
כן הצלחת לשבור פעם אבן?
כן מורה קילל אותך?
כן רבת עם נהג אוטובוס?
לא ממש נשרטת מחתול?
לא שזכור לי

EagleGirl

New member
../images/Emo94.gif

בלעת כפתור? לא גמרת את הנייר בשירותים ואז גילית שאתה צריך לחרבן? כן ראית סרט כחול? כן פינטזת או התאהבת\נדלקת וכו' על מורה? כן הקאת בפומבי? לא שמת לק? כן הסנפת משהו? לא דיממת מהאף? כן אבל ממש בקטנ רכבת על סוס? כן הקדישו לך שיר ברדיו? כן קיבלת 100 במתמטיקה? כן יש לך אהבה גדולה?[לאו דווקא אנוש או חי] כרגע לא העירו לך על ריח מהפה? לא חירבן עליך מרבה-רגליים? לא החזקת תנין? כן צבעת לעצמך את האף והסתובבת ככה בפומבי? לא היו לך כינים? כן רצית להיות מהמין השני?[ואיזה מין אתה] לפעמים. נקבה. הקאת מקרוסלה?[סחרחרה].. לא טעמת את הצהוב של האוזן? חחחחחחחחחחחחחחח לא אכלת אוכל לא כשר? כן הצלחת לשבור פעם אבן? כן מורה קילל אותך? לא רבת עם נהג אוטובוס? לא נשרטת מחתול? כן

DesertRose1

New member
../images/Emo39.gif

בלעת כפתור? לא גמרת את הנייר בשירותים ואז גילית שאתה צריך לחרבן?לא ראית סרט כחול?לא פינטזת או התאהבת\נדלקת וכו' על מורה?כן הקאת בפומבי?לא נראה לי. שמת לק?כן הסנפת משהו?כן דיממת מהאף?כן רכבת על סוס?כן| הקדישו לך שיר ברדיו?לא קיבלת 100 במתמטיקה?פעעם יש לך אהבה גדולה?[לאו דווקא אנוש או חי]לא העירו לך על ריח מהפה?כן חירבן עליך מרבה-רגליים?לא החזקת תנין?לאאא צבעת לעצמך את האף והסתובבת ככה בפומבי?לא! היו לך כינים?כן רצית להיות מהמין השני?[ואיזה מין אתה]אני בת. וכן. הקאת מקרוסלה?[סחרחרה]..לא טעמת את הצהוב של האוזן?אוי ואבוי. לא. אכלת אוכל לא כשר?לא. אני טבעונית. הצלחת לשבור פעם אבן?כן מורה קילל אותך?לא רבת עם נהג אוטובוס?|לא נשרטת מחתול?לא

glig it freak

New member
אני אני אני!! =)

בלעת כפתור? לא גמרת את הנייר בשירותים ואז גילית שאתה צריך לחרבן? כן ראית סרט כחול? לא פינטזת או התאהבת\נדלקת וכו' על מורה? לא הקאת בפומבי? לא שמת לק? כן כל הזמן הסנפת משהו? כן משו בריח קוקוס דיממת מהאף?כן רכבת על סוס?כן סוס פוני נחשב? הקדישו לך שיר ברדיו?לא קיבלת 100 במתמטיקה? כן יש לך אהבה גדולה?[לאו דווקא אנוש או חי] מוזיקה העירו לך על ריח מהפה? לא חירבן עליך מרבה-רגליים? לא אבל חילזון כן החזקת תנין? לא צבעת לעצמך את האף והסתובבת ככה בפומבי? כן חחחחח היו לך כינים? כן רצית להיות מהמין השני?[ואיזה מין אתה] לא אני נקבה למה לי? הקאת מקרוסלה?[סחרחרה].. לא טעמת את הצהוב של האוזן? איכס נראה לי שבטעות אכלת אוכל לא כשר? לא הצלחת לשבור פעם אבן? לא מורה קילל אותך? כן רבת עם נהג אוטובוס? נשרטת מחתול?

English Muffin

New member
מממממ

האם: בלעת כפתור?לא גמרת את הנייר בשירותים ואז גילית שאתה צריך לחרבן?לא ראית סרט כחול?כן פינטזת או התאהבת\נדלקת וכו' על מורה?לא הקאת בפומבי?כן שמת לק?כן הסנפת משהו?כן בטעות דיממת מהאף?כן רכבת על סוס?כן על פוני הקדישו לך שיר ברדיו?לא קיבלת 100 במתמטיקה?לא יש לך אהבה גדולה?[לאו דווקא אנוש או חי]לא העירו לך על ריח מהפה?כן חירבן עליך מרבה-רגליים?לא החזקת תנין?לא צבעת לעצמך את האף והסתובבת ככה בפומבי?לא היו לך כינים?כן כשהייתי קטנה רצית להיות מהמין השני?[ואיזה מין אתה]אני נקבה וכשאני במחזור אני רוצה להיות המין השני הקאת מקרוסלה?[סחרחרה]..חחחחח לא טעמת את הצהוב של האוזן?בעעעעעע לאאא אכלת אוכל לא כשר?כן הצלחת לשבור פעם אבן?כן מורה קילל אותך?כן רבת עם נהג אוטובוס?כן זה קורה לי הרבה בזמן האחרון נשרטת מחתול?כן החתולים שלי כל הזמן שורטים אותי

למעלה