שאלון המאה

la bella dama

New member
../images/Emo41.gifשאלון המאה../images/Emo41.gif

בלי להתעצל!!תענו!! על עצמך- 1. שם: 2. גיל: 3. מיקום בארץ: האם אתה- 4. מאחר הרבה? 5. עובד? 6. אוהב את המשפחה שלך? 7. אוכל מילקי? 8. יש לך אובססיה\סטייה? 9. אוהב חורף? 10. מבריז הרבה מביצפר? 11. מדבר הרבה בטלפון? 12. מקבל ציונים טובים? 13. כותב שירים\סיפורים? 14. משתדל לאכול בריא? 15. חושב על עצמך לפני אחרים? 16. חוסך כסף? 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? 19. קונה מתנות? 20. חושב שאתה בנאדם טוב? האם אי פעם.. 21. שיקרת? 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? 25. ישנת עם רדיו דלוק? 26. עם טלוויזיה דלוקה? 27. לא ישנת יום שלם? 28. היית במחשב כל הלילה? 29. היית בחו"ל? 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? 32. חיבקת מישהו מפורסם? 33. הופעת על במה? 34. גנבת משהו? 35. תפסת טרמפ? 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? 37. הלכת לאיבוד? 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? 39. נשברה לך שן? 40. עישנת סיגריה? מה הדבר האחרון.. 41. שאכלת? 42. שקנית? 43. ספר אחרון שקראת? 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? 45. הופעה אחרונה שהיית? 46. דיסק אחרון ששמעת? 47. שיר אחרון ששמעת? 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? 51. אדם אחרון שראית? 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? 53. אדם אחרון שחיבק אותך? 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אהובים- 56. צבע אהוב? 57. סרט אהוב? 58. ספר אהוב? 59. זמר\ת\להקה אהובה? 60. דיסק אהוב? 61. שיר אהוב? 62. תוכנית טלווזיה אהובה? 63. מאכל אהוב? 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? 65. מקצוע אהוב? 66. זמן ביום? 67. ממתק\חטיף אהוב? 68. אתר אהוב באינטרנט? 69. ערוץ אהוב? 70. קליפ אהוב? העדפות- 71. אביב או סתיו? 72. קפה או תה? 73. כתום או צהוב? 74. טלפון או פלאפון? 75. סלקום או אורנג'? 76. שוקולד מריר או חלב? 77. שיער אסוף או פזור? 78. ירח או שמש? 79. קולה או ספרייט? 80. קור או חום? 81. אילת או חרמון? 82. עיינים ירוקות או כחולות? 83. קרמבו או גלידה? 84. לילה או יום? 85. דיסקמן או מערכת? 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? 87. השיר שלנו או מיכאלה? 88. שחור או לבן? 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? 92. פסטיגל או פיטר פן? 93. נעלי בית או יחפים? 94. סבון רגיל או נוזלי? 95. ביצפר או צבא? ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? 99. האם נהנת לענות עליו? 100. תן ציון לשאלון.

la bella dama

New member
אממ...זאת לא השאלה לפה..יש שירשור

בשביל זה... ואת מוזמנת לענות על זה גם פה

זונע

New member
אז אני אהיה הראשון?

על עצמך- 1. שם:זונע 2. גיל:13 ומשהו 3. מיקום בארץ:אמצע האם אתה- 4. מאחר הרבה?יאפ 5. עובד?רק בחופש הגדול:) 6. אוהב את המשפחה שלך?אין ברירה האמת. 7. אוכל מילקי?רק מילקי טופ שולת! 8. יש לך אובססיה\סטייה?קנאקים באצבעות?לשחק עם השיער? 9. אוהב חורף?לא! שואה לחורף! 10. מבריז הרבה מביצפר?בעבר הברזתי קצת 11. מדבר הרבה בטלפון?לא 12. מקבל ציונים טובים?בינתיים השנה הכל מעל 90! חעחעחע! 13. כותב שירים\סיפורים?כן, גם וגם. 14. משתדל לאכול בריא?ממש לא 15. חושב על עצמך לפני אחרים?לא חושב על אף אחד 16. חוסך כסף?לא ממש 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?תגדירו שטויות! 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה?סה''כ אכלתי בערך 20 מתחילת החג 19. קונה מתנות?כשצריך 20. חושב שאתה בנאדם טוב?לא האם אי פעם.. 21. שיקרת?יותר מדי 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?כן 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?כן 25. ישנת עם רדיו דלוק?לא 26. עם טלוויזיה דלוקה?לא 27. לא ישנת יום שלם?כן 28. היית במחשב כל הלילה?כן 29. היית בחו"ל?כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?לא 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?לא זוכר...אולי 32. חיבקת מישהו מפורסם?את דנה:) חעחעחע 33. הופעת על במה?בטקסים... 34. גנבת משהו?כן:\ 35. תפסת טרמפ?לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?הא? אפעם לא אכלתי מנה חמה. 37. הלכת לאיבוד?כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?אפעם לא ראיתי אקזיט. רק בתוכנית של אסף הראל :) 39. נשברה לך שן?כן 40. עישנת סיגריה?כן מה הדבר האחרון.. 41. שאכלת?קרואסון בבית חולים 42. שקנית?כרטיס אוטובוס 43. ספר אחרון שקראת?ארטמיס פאול/אואן קולפר 44. סרט אחרון שראית בקולנוע?ממ...לא זוכר... 45. הופעה אחרונה שהיית?היהודים במועדון התאטרון! /m\ 46. דיסק אחרון ששמעת?היהודים אנפלאגד 47. שיר אחרון ששמעת?iron maiden-ghost of the navigator 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש?iron maiden-fear of the dark 49. מה הדבר האחרון שהדפסת?סיכום למבחן בהיסטוריה 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)?walla 51. אדם אחרון שראית?אחים שלי 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה?אבאמא 53. אדם אחרון שחיבק אותך?אפחד 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?חבר שלי 55. אדם אחרון שצעקת עליו?אבא אהובים- 56. צבע אהוב?שחור 57. סרט אהוב?אפקט הפרפר שליתה! 58. ספר אהוב?אין כלכך...אבל אני אוהב מאד את הספרים של אתגר קרת 59. זמר\ת\להקה אהובה?היהודים, סליפנוט, מיידן, מטאליקה...ממ...יש המון 60. דיסק אהוב?היהודים לייב? 61. שיר אהוב?נו באמת, זה קשה מדי. 62. תוכנית טלווזיה אהובה?אממ...אסף הראל:) 63. מאכל אהוב?פיצה 64. בנאדם שאתה הכי אוהב?אפחד 65. מקצוע אהוב?אני אהיה נון-קונפורמיסטי ואגיד 'שיעור חופשי' 66. זמן ביום?לילה 67. ממתק\חטיף אהוב?שוקולד, גלידה 68. אתר אהוב באינטרנט?hayehudim.com 69. ערוץ אהוב?24 נראלי. אבל יותר מדי מזרחית:\ 70. קליפ אהוב?היהודים-מחפש תשובה, cradle of filth-from cradle to enslave העדפות- 71. אביב או סתיו?אביב 72. קפה או תה?דיאט קולה 73. כתום או צהוב?פיפי 74. טלפון או פלאפון?טלפון 75. סלקום או אורנג'?אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב?שוקולד נורמלי 77. שיער אסוף או פזור?'אסוף' חעחעחע. אין לי שיער לאסוף 78. ירח או שמש?שמש! סגידה! 79. קולה או ספרייט?*דיאט* קולה 80. קור או חום?חוםםםםםםםםםםםם 81. אילת או חרמון?אילת 82. עיינים ירוקות או כחולות?כחולות 83. קרמבו או גלידה?גלידה!!!! 84. לילה או יום?לילה 85. דיסקמן או מערכת?מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?תלוי. רוק ישראלי, ומטאל לועזי כמובן. 87. השיר שלנו או מיכאלה?מיכאלה 88. שחור או לבן?שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך?מלוכלך, שיהיה 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?שיחות נפש? הא? 91. סווטשרט - עם כובע או בלי?בלי 92. פסטיגל או פיטר פן?חחחחחחחח. 93. נעלי בית או יחפים?יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי?הא? 95. ביצפר או צבא?חחחח. ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה?שאלת המנה החמה 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה?פיטר פן או פסטיגל. חעחעחעחעעחעחעח 98. השאלון ארוך מידי לדעתך?לא, הוא מגניב 99. האם נהנת לענות עליו?כן 100. תן ציון לשאלון.87.999954

יא, זה ארוך! ../images/Emo12.gif

על עצמך- 1. שם: נועם. 2. גיל: 18. 3. מיקום בארץ: ראשון לציון.
האם אתה- 4. מאחר הרבה? לא ממש... 5. עובד? מדי פעם; לא ממש... 6. אוהב את המשפחה שלך? כן. 7. אוכל מילקי? לא ממש. 8. יש לך אובססיה\סטייה? כן
9. אוהב חורף? מאוד
10. מבריז הרבה מביצפר? כשלמדתי - הברזתי מעט. 11. מדבר הרבה בטלפון? יחסית לבני גילי, כן.
12. מקבל ציונים טובים? לא עונה על זה. 13. כותב שירים\סיפורים? לא ממש. 14. משתדל לאכול בריא? כן. 15. חושב על עצמך לפני אחרים? כן. 16. חוסך כסף? כן. 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לא ממש. 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? אכלתי אחת
19. קונה מתנות? כן. 20. חושב שאתה בנאדם טוב? מקווה שכן. האם אי פעם.. 21. שיקרת?
22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?
23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?
24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?
25. ישנת עם רדיו דלוק? כל לילה!
26. עם טלוויזיה דלוקה?
27. לא ישנת יום שלם?
28. היית במחשב כל הלילה?
29. היית בחו"ל?
30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?
31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן...
32. חיבקת מישהו מפורסם? כן...
33. הופעת על במה?
34. גנבת משהו?
35. תפסת טרמפ?
36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?
37. הלכת לאיבוד?
38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?
39. נשברה לך שן?
40. עישנת סיגריה?
מה הדבר האחרון.. 41. שאכלת? ארוחת צהריים...
42. שקנית? בגדים ב- FOX, הבוקר. 43. ספר אחרון שקראת? "מלך החומוס, מלכת האמבטיה" 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? "ווימבלדון" 45. הופעה אחרונה שהיית?... 46. דיסק אחרון ששמעת? ג'וזי כץ. 47. שיר אחרון ששמעת? במקרה זה היה "מר ישראל" של מומי לוי. 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? לא זוכר...
49. מה הדבר האחרון שהדפסת? לא זוכר
50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? הדף הראשי של תפוז. 51. אדם אחרון שראית? אבי חזקיה, הבוס שלי ברדיו. 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? כל מיני...
53. אדם אחרון שחיבק אותך? נמש!
54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? שלידיז. 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אני לא צועק על אנשים... אהובים- 56. צבע אהוב? כחול 57. סרט אהוב? ויקטוריה ואלברט 58. ספר אהוב? "דוכסית בשר ושם" 59. זמר\ת\להקה אהובה? ג'וזי כץ, רותי נבון, סקסטה. 60. דיסק אהוב? הדג נחש - חומר מקומי 61. שיר אהוב? יש לי כל מיני... 62. תוכנית טלווזיה אהובה? הבית הלבן, כל לילה עם אסף הראל. 63. מאכל אהוב? פתיתים!
64. בנאדם שאתה הכי אוהב?
65. מקצוע אהוב? היסטוריה, אזרחות. 66. זמן ביום? לילה. 67. ממתק\חטיף אהוב? קליק. יש להרחיק מילדים לפני השימוש. 68. אתר אהוב באינטרנט? www.tapuz.co.il 69. ערוץ אהוב? ערוץ 10. 70. קליפ אהוב? "דקה אחת" של יובל לוריא. העדפות- 71. אביב או סתיו? סתיו. 72. קפה או תה? תה. 73. כתום או צהוב? צהוב. 74. טלפון או פלאפון? סלולרי! 75. סלקום או אורנג'? אורנג'. 76. שוקולד מריר או חלב? חלב... ורצוי לבן!
77. שיער אסוף או פזור? פזור, אסוף, whatever... 78. ירח או שמש?
79. קולה או ספרייט? קולה. 80. קור או חום? קור. 81. אילת או חרמון? חרמון. 82. עיינים ירוקות או כחולות? גם וגם
83. קרמבו או גלידה? גלידה. 84. לילה או יום? לילה. 85. דיסקמן או מערכת? דיסקמן. 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית!
87. השיר שלנו או מיכאלה? השיר שלנו. 88. שחור או לבן? לבן. 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות. 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? וגם וגם. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? בלי. 92. פסטיגל או פיטר פן? whatver...
93. נעלי בית או יחפים? נעלי בית. כי אפשר להצטנן. 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי. 95. ביצפר או צבא? ביצפר! ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? "פסטיגל או פיטר-פן" 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? כנ"ל. 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? אמת. 99. האם נהנת לענות עליו? לא ממש... אבל אני חייב. 100. תן ציון לשאלון. 80!

la bella dama

New member
אתה אוהב את חומר מקומי??

אתה אוהב אזרחות??. כמה דברים חדשים אני לומדת עליך!!

la bella dama

New member
|איקון של דנה חולה|

עד שדיויד(
)יבוא..אני יענה על השאלון: על עצמך- 1. שם:דנה 2. גיל:17 3. מיקום בארץ:קיבוץ יגור האגדי האם אתה- 4. מאחר הרבה?לא!!שונאת לאחר ושונאת שמאחרים 5. עובד?בי"ב לא עובדים בקיבוץ 6. אוהב את המשפחה שלך?כן 7. אוכל מילקי?ברור 8. יש לך אובססיה\סטייה?יותר מידי.. 9. אוהב חורף?
חורף רולז 10. מבריז הרבה מביצפר?יחסית למי?חח...כן..ככה זה שהבצפר בקיבוץ 11. מדבר הרבה בטלפון?עכשיו יותר מקודם..חח 12. מקבל ציונים טובים?תלוי במה.. 13. כותב שירים\סיפורים?לא..לצערי כתיבת שירה זה לא הצד החזק שלי 14. משתדל לאכול בריא?לפעמים 15. חושב על עצמך לפני אחרים?ממש לא 16. חוסך כסף?לא 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?לדעתי לא לדעת אחרים כן 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה?יאפ 19. קונה מתנות?לחברים 20. חושב שאתה בנאדם טוב?נראה לי... האם אי פעם.. 21. שיקרת?יאפ 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?אם הוא ידע שאני פוגעת בו בכוונה הוא הבין למה זה נחשב?חח 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?יאפ 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?יאפ 25. ישנת עם רדיו דלוק?נופ 26. עם טלוויזיה דלוקה?כל לילה בערך 27. לא ישנת יום שלם?ברור 28. היית במחשב כל הלילה?יאפ 29. היית בחו"ל?דה 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?לא נראה לי.. 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?יאפ 32. חיבקת מישהו מפורסם?יאפ 33. הופעת על במה?יותר מידי פעמים!!! 34. גנבת משהו?נופ 35. תפסת טרמפ?יאפ 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?נופ..בלעעע 37. הלכת לאיבוד?יאפ 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?לא!!מה אני פאקצה? 39. נשברה לך שן?נופ 40. עישנת סיגריה?נופ מה הדבר האחרון.. 41. שאכלת?עגבניה כאילו! 42. שקנית?כרטיס רכבת.. 43. ספר אחרון שקראת?סיפור פשוט-ש"י עגנון(לא מרצון) 44. סרט אחרון שראית בקולנוע?משפחת סופר על 45. הופעה אחרונה שהיית?משו מצחיק בניצנה 46. דיסק אחרון ששמעת?של מאלכי 47. שיר אחרון ששמעת?איזה שהוא שיר בדיסק של מאלכי 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש?kooks-robbie william ולכן הוא הוסף לחתימה שלי 49. מה הדבר האחרון שהדפסת?את השיר שליאוריש כתב לי 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)?וואלה 51. אדם אחרון שראית?חוץ מהמשפחה?את נועם שהביא לי את הצעיף 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה?ליאורי 53. אדם אחרון שחיבק אותך?גיא 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?דיויד 55. אדם אחרון שצעקת עליו?על דיויד שהעיר אותי מוקדם בבוקר אהובים- 56. צבע אהוב?כחול 57. סרט אהוב?אוסטין פאוור 58. ספר אהוב?אין 59. זמר\ת\להקה אהובה?robbie williams
60. דיסק אהוב?i've been.... robbie williams 61. שיר אהוב?often-robbie williams\no regrets-robbie williams 62. תוכנית טלווזיה אהובה?הייתי אומרת כל לילה...אבל.. 63. מאכל אהוב?משו מקסיקני.. 64. בנאדם שאתה הכי אוהב?שאלה טובה..אחרי המשפחה..אין אפחד 65. מקצוע אהוב?פסיכולוגיה(פרויד שולט!
) 66. זמן ביום?לילה 67. ממתק\חטיף אהוב?אגוזי 68. אתר אהוב באינטרנט?www.yagur.com 69. ערוץ אהוב?bbc prime 70. קליפ אהוב?ni regrets-robbie williams העדפות- 71. אביב או סתיו?סתיו 72. קפה או תה?אפחד מהם 73. כתום או צהוב?כתום 74. טלפון או פלאפון?פלא 75. סלקום או אורנג'?אורנג'!! 76. שוקולד מריר או חלב?מריר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 77. שיער אסוף או פזור?פזור כאילו 78. ירח או שמש?ירח 79. קולה או ספרייט?קולה 80. קור או חום?קור 81. אילת או חרמון?אילת 82. עיינים ירוקות או כחולות?ירוקות 83. קרמבו או גלידה?קרבמו 84. לילה או יום?לילה 85. דיסקמן או מערכת?דיסקמן 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?ישראלי 87. השיר שלנו או מיכאלה?אפחד 88. שחור או לבן?בלאק איז ביוטיפול!!! 89. לנקות או להשאיר מלוכלך?להשאיר מלוכלך 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?בפים אל מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי?לאמשנה 92. פסטיגל או פיטר פן?בלעע 93. נעלי בית או יחפים?תלוי באיזה עונה..כרגע נעלי בית 94. סבון רגיל או נוזלי?נוזלי 95. ביצפר או צבא?שניהם לא משו..לפחות בצפר מוסרי.. ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה?אין לי כוח לחשוב 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה?כנ"ל 98. השאלון ארוך מידי לדעתך?לא כזה..הכל יחסי בחיים 99. האם נהנת לענות עליו?זה העביר ת'זמן עד שדיויד בא 100. תן ציון לשאלון.100 כאילו!!חח

אביבaviv

New member
הא?!??

דנה אני בשוק ממך! בוגדנית! סתיו?? העונה האהובה עלייך זה סתיו?? |נעלבת ממש|

la bella dama

New member
אביב...זה רק בגלל שקוראים לך אביב

זה גורם לי לסלוד מכל מה שקשור באביב..חחחח:) ותתחדשי על החולצות!!! ותעני על השאלות!!

אביבaviv

New member
נראה לך?

מה נראה לך שיש לי איזה 3 שעות מיותרות, עם כל העבודה שקיבלנו לחופש? אוח, לא יכולה לסבול את זה יותר! יאללה עוד 4 חודשים לחופש :) ולגבי העונה - אביב זו עונה של פריחה, ליבלוב ויופי |צנועה| תפנימי :)

dht160

New member
אז מזה עצלן אז רק עכשיו אני עונה

על עצמך- 1. שם: גיא 2. גיל: 19.5 3. מיקום בארץ: כ"ס האם אתה- 4. מאחר הרבה? לא 5. עובד? לא 6. אוהב את המשפחה שלך? חלקם 7. אוכל מילקי? בטח ! 8. יש לך אובססיה\סטייה? תה,שינה,שי גבסו ,עברי ועוד אלף דברים 9. אוהב חורף? רק חורף. מתעב קיץ 10. מבריז הרבה מביצפר? הברזתי שליש מהימים 11. מדבר הרבה בטלפון? די 12. מקבל ציונים טובים? אור ה 75 13. כותב שירים\סיפורים? בערך. קצת תסריטים 14. משתדל לאכול בריא? לא!! אוכל מה שרוצה העיקר שטעים 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לפעמים 16. חוסך כסף? לא. מבזבז המון ! 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? המון ! 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? לא אוהב 19. קונה מתנות? בטח 20. חושב שאתה בנאדם טוב? כן לעצמי. סטן לעולם האם אי פעם.. 21. שיקרת? ברור 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? בטח זה כייף 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? מלא 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? מלא 25. ישנת עם רדיו דלוק? לאץ צריך שקט בלילה 26. עם טלוויזיה דלוקה?לא צריך שקט בלילה 27. לא ישנת יום שלם? המון 28. היית במחשב כל הלילה? המון 29. היית בחו"ל? כן לצערי ואני לא נוסע יותר זה משעמם. אין כמו בבית 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? היו המון 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? תמונה לא זוכר אבל מלא כתבות 32. חיבקת מישהו מפורסם? בטח מלא 33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? בטח. נראה לי שוקולדים בחנות ממתקים שהייתי קטן ועוד.. 35. תפסת טרמפ? כן 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?. לא, אלרגי לזה זה עושה לי להקיא 37. הלכת לאיבוד? המון 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? חס ושלום @@ 39. נשברה לך שן? כן 40. עישנת סיגריה? לא!! מה הדבר האחרון.. 41. שאכלת? שניצל אתמול בלילה (אזיה רחות עישתי פה במטבח חבל"ז) 42. שקנית? נקנקיות חמות. בתחנה המרכזית אתמול בדרך לצילומים 43. ספר אחרון שקראת? לא זוכר 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? לא רואה סרטים !! אני שונא 45. הופעה אחרונה שהיית? ממ 'השיר שלנו' בפסטיבל YES 46. דיסק אחרון ששמעת? לא ממש דיסק אבל הורדתישיירם מהדיסק פסקול של THE O/C אם השירים שהיו בה 47. שיר אחרון ששמעת? Joseph Arthur - Honey And The Moon מהאו סי אחרי שאתמול נכנס לי בראש כל הנסיעה הבייתה אחרי הצילומים 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? Joseph Arthur - Honey And The Moon 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? רשימת הרכש המעודכנת של הכבלים לערוץ החדש שהודלפה לי 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? פורום 109 שלי 51. אדם אחרון שראית? 'בנצי מודו' (שביקש לא להגיד תשם בפורם) 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? מישהי במרכז הנוער 53. אדם אחרון שחיבק אותך? חברה הכי טובה שלי 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? דנה, מנהלת הפורום שלנו(האלימה) 55. אדם אחרון שצעקת עליו? גנה. הבוקר באי סי . הפרעה לי להתעור אהובים- 56. צבע אהוב? אדום 57. סרט אהוב? הסרט היחיד שנאיואהב בעולם'צעצוע של סיפור' אני מדקלם אותו 58. ספר אהוב? 'בין המלך והעני' 59. זמר\ת\להקה אהובה? שי גבסו,עברי לידר ,משינה ועוד.. 60. דיסק אהוב? אממ 'האנשים החדשים', עברי 61. שיר אהוב? 'ככה זה לאהוב אותך' - השיר שלי 62. תוכנית טלווזיה אהובה? צריך להגיד כל לילה לא ? אבל הרשימה ענקית. 63. מאכל אהוב? צי'פס. אני אשף בזה !! 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אור ועומרי. אחותי ואחי 65. מקצוע אהוב? תקשורות 66. זמן ביום? אמ לא הבנתי תשאלה 67. ממתק\חטיף אהוב? שוקולד !! 68. אתר אהוב באינטרנט? אממ תפוז 69. ערוץ אהוב? יס פלוס, ערוץ 10 השולט !! ויס ויקאנד 70. קליפ אהוב? אממ לא זוכר כרגע העדפות- 71. אביב או סתיו? סתיו 72. קפה או תה? תה !! והמון(הייתי מכור אבל זה סיפור ארוך. 73. כתום או צהוב? שנהים יחד(צהוב מכבי) כתום מדהים !! 74. טלפון או פלאפון? טלפון. מתעב פלאפון וזורק אותו על הקיר (ראיתם אתמול) 75. סלקום או אורנג'? אוקר'נג למרותש לא משנה י 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? ירח ! 79. קולה או ספרייט? וואי זה דווקא 2 מתוך 3 הדברים היחידם שנאי ואהב. בבית זה ספרייט ובחוץ זה קולה 80. קור או חום? קור !! 81. אילת או חרמון? אילת !! 82. עיינים ירוקות או כחולות? כחולות. הכי מהמם שייש 83. קרמבו או גלידה? אממ קרמבו 84. לילה או יום? לילה ! 85. דיסקמן או מערכת? מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? ישרלאית !!( יש לי איזה 500 שירים במחשב) 87. השיר שלנו או מיכאלה? השיר שלנו !! סדרה גאונית ועל גופתי הדבר השניששיך לפוט , החברה הכי מסריחה בעולם. (אני יסניק בדם) 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? מלוכלך ולנקות פעם בחודש(3 שעות ולצאת עם גב כואב) 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? רק פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? בלי 92. פסטיגל או פיטר פן? פסטיגל(כל אחד צריך לעבור את הסריטת ילדות הזאת 93. נעלי בית או יחפים? יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי? רגיל 95. ביצפר או צבא? לא זה ולא זה ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? השאלה על הזמן 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? 94 על הסבון (למה זה אכפת לכם ?) 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא . נחמד )בעיקר כי הוא מעקב לי את השיחה עם דנה ביא סי שחושבת שאני עסוק בלהגיב פה שבעצם אני יכול עוד שעה להתסותת באתרים ) 99. האם נהנת לענות עליו? כן 100. תן ציון לשאלון : 100 SAY YES גיא

פלגמט21

New member
יש לי רעיון יותר טוב

השאלון המורחב של יאיר לפיד: מה ישראלי בעיניך? מה מצחיק אותך? מה מפחיד אותך? איך אתה מפנק את עצמך? איזה חלק בך היית משנה? אתה מאמין באלהים? אם היית פוגש את אלהים מה היית אומר לו? השלם: "<השם שלי> הוא / היא אדם מאד ____________". השלם: "תפסיקו כבר ל_________". מתי בכית בפעם האחרונה? מה אנשים לא יודעים עליכם והייתם רוצים שידעו? לאיזו סדנה היית רוצה ללכת? איזה כשרון שאין לך היית רוצה שיהיה לך? עם איזו אישיות היית רוצה לצאת לארוחת ערב? ולסיום, מה אתה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? תודה רבה! אחרי הפרסומות יהיה כאן ארז שלם. תמיר והלהקה! <applause> * השאלון מנוסח בלשון זכר אך מיועד לשני המינים.

הצתה מאוחרת

על עצמך- 1. שם:מי שהיה במפגש יודע... 2. גיל:25 3. מיקום בארץ:חדרה האם אתה- 4. מאחר הרבה?משתדל שכן 5. עובד?כן(מעודכן ל14.12.04 שעה 17:00,טרם נתקבלה הודעת פיטורין). 6. אוהב את המשפחה שלך?נו מה? 7. אוכל מילקי?לא 8. יש לך אובססיה\סטייה?אני צריך לחשוב על זה 9. אוהב חורף?מאוד 10. מבריז הרבה מביצפר?לא רלוונטי ב7 השנים האחרונות 11. מדבר הרבה בטלפון?לא 12. מקבל ציונים טובים?גם זה כבר לא רלוונטי 13. כותב שירים\סיפורים?כשיש מוזה 14. משתדל לאכול בריא?לא 15. חושב על עצמך לפני אחרים?אני ידוע כאלטרואיסט פובליציסט ופילנתרופ 16. חוסך כסף?כן 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?לא 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה?2-מתוכן 1 בכניסה לתוכנית 19. קונה מתנות?ימי הולדת וכו' 20. חושב שאתה בנאדם טוב?כן האם אי פעם.. 21. שיקרת?כן- 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?אין לי מיליון שקל פנויים... 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?לבוס שלי, למי שהיתה אחראית עלי בעבודה 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?לא 25. ישנת עם רדיו דלוק?כן 26. עם טלוויזיה דלוקה?כן 27. לא ישנת יום שלם?חיובי 28. היית במחשב כל הלילה?הנה אובססיה 29. היית בחו"ל?חולון נחשב? 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?לא 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?לא 32. חיבקת מישהו מפורסם?לא 33. הופעת על במה?קריוקי 34. גנבת משהו?גולות 35. תפסת טרמפ?בצבא המון 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?לא אוהב מנה חמה 37. הלכת לאיבוד?אני בחיים לא הולך לאיבוד 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?לא שרדתי את הכל 39. נשברה לך שן?במשחק כדורסל בילדות 40. עישנת סיגריה?לא מה הדבר האחרון.. 41. שאכלת?ארוחת צהריים ב16:30-שניצל עם ספגטי 42. שקנית?בקבוק שתייה 43. ספר אחרון שקראת?חוכמת הבייגלה 44. סרט אחרון שראית בקולנוע?סוף העולם שמאלה 45. הופעה אחרונה שהיית?וואו לא זוכר 46. דיסק אחרון ששמעת?מאיר אריאל-מבחר 47. שיר אחרון ששמעת?לא זוכר 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש?אולי על שפת הים-יהורם גאון והיוונים 49. מה הדבר האחרון שהדפסת?המדפסת שלי מקולקלת יותר מדי זמן 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)?אוטובוסים.קום 51. אדם אחרון שראית?אמא שלי 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה?יצחק רבין ז"ל 53. אדם אחרון שחיבק אותך?מירי בוהדנה 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?ניתקתי לשיחת טלמרקטינג 55. אדם אחרון שצעקת עליו?נהג אוטובוס אהובים- 56. צבע אהוב?ירוק 57. סרט אהוב?גבעת חלפון אינה עונה 58. ספר אהוב?ארגונים מאת יצחק סמואל 59. זמר\ת\להקה אהובה?מאיר אריאל,דיוויד ברוזה,אהוד בנאי 60. דיסק אהוב?מאיר אריאל-מבחר 61. שיר אהוב?חורף 73 62. תוכנית טלווזיה אהובה?הלילה יענקלה לאן,מוצ"ש בראשון עם נחום לנגהלטל ואסף הראל 63. מאכל אהוב?מלפפון 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? 65. מקצוע אהוב? 66. זמן ביום? 67. ממתק\חטיף אהוב? 68. אתר אהוב באינטרנט? 69. ערוץ אהוב? 70. קליפ אהוב? העדפות- 71. אביב או סתיו?סתיו 72. קפה או תה?לא זה ולא זה 73. כתום או צהוב?כתום 74. טלפון או פלאפון?טלפון 75. סלקום או אורנג'?סלקום 76. שוקולד מריר או חלב?חלב 77. שיער אסוף או פזור?לא רלוונטי 78. ירח או שמש?ירח 79. קולה או ספרייט?קולה 80. קור או חום?אבשלום 81. אילת או חרמון?אילת 82. עיינים ירוקות או כחולות?ירוקות 83. קרמבו או גלידה?גלידה. 84. לילה או יום?יום 85. דיסקמן או מערכת?מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?ישראלית 87. השיר שלנו או מיכאלה?מיכאלה 88. שחור או לבן?מוקה 89. לנקות או להשאיר מלוכלך?לא לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?פא"פ 91. סווטשרט - עם כובע או בלי?עם 92. פסטיגל או פיטר פן?אני לא מעריך במיוחד הצגות חנוכה 93. נעלי בית או יחפים?נעלי בית 94. סבון רגיל או נוזלי?נוזלי 95. ביצפר או צבא?אחרי ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה?האם נכנסת אי פעם למצב כפית? 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה?נעלי בית או יחפים? 98. השאלון ארוך מידי לדעתך?יותר מדי 99. האם נהנת לענות עליו?לא כל כך ): 100. תן ציון לשאלון 90 כ.ט.מ

IkMfNiY

New member
תשובות P:

על עצמך- 1. שם: יעל 2. גיל: עוד מעט 17 P: 3. מיקום בארץ: חיפה האם אתה- 4. מאחר הרבה? לא 5. עובד? לא 6. אוהב את המשפחה שלך? כן P: 7. אוכל מילקי? כן P: 8. יש לך אובססיה\סטייה? יאפ =+= 9. אוהב חורף? כן, למרות שתמיד נורא קר P: 10. מבריז הרבה מביצפר? השנה הפסקתי =+= 11. מדבר הרבה בטלפון? בהחלט P: 12. מקבל ציונים טובים? סבירים... 13. כותב שירים\סיפורים? פעם כתבתי P: 14. משתדל לאכול בריא? ממש אבל ממש לא P: 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לפעמים, לרוב לא [לצערי :\] 16. חוסך כסף? לא 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? בהחלט -_- 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? לא :\ 19. קונה מתנות? כן! 20. חושב שאתה בנאדם טוב? אני.. בסדר P: האם אי פעם.. 21. שיקרת? מן הסתם P: 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן P: 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? אולי P: לא שזכור לי. 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא נראה לי... 25. ישנת עם רדיו דלוק? אממ.. לא. 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן. 27. לא ישנת יום שלם? לא נראה לי... 28. היית במחשב כל הלילה? כן P: שונאת את הלילות האלו. 29. היית בחו"ל? יותר מדי P: 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? חחח, נראה לי P: 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? אממ.. לא נראה לי 32. חיבקת מישהו מפורסם? חחחחח, כן P: אני גרופית 33. הופעת על במה? לא =+= 34. גנבת משהו? כן P: אממ.. קליק, זה לא משהו גדול P: 35. תפסת טרמפ? כן 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? בלעכס P: 37. הלכת לאיבוד? כן P: 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא נראה לי... 39. נשברה לך שן? לא P: 40. עישנת סיגריה? כן P: מה הדבר האחרון.. 41. שאכלת? במבה 42. שקנית? איזה קרם פנים או משהו P: 43. ספר אחרון שקראת? קוראת- מלאכים ושדים P: 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? ברידג'יט ג'ונס 45. הופעה אחרונה שהיית? אלג'יר. 46. דיסק אחרון ששמעת? פצעים ונשיקות [מוניקה סקס]. 47. שיר אחרון ששמעת? פרפר. 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? פרפר. 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? אממ, עבודה בצרפתית =+= 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? נראה לי שבהייד פארק P: 51. אדם אחרון שראית? המורה שלי לנהיגה וכל מיני אנשים בדרך הביתה P: 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? לא יודעת P: 53. אדם אחרון שחיבק אותך? שונאת חיבוקים P: 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? חברה שלי 55. אדם אחרון שצעקת עליו? ידיד שלי P: אהובים- 56. צבע אהוב? כתום צומי 57. סרט אהוב? אני והחבר'ה 58. ספר אהוב? הארי פוטר והאסיק מאזקבאן P: 59. זמר\ת\להקה אהובה? מופע הארנבות של ד"ר קספר P: 60. דיסק אהוב? הו הו של ^ 61. שיר אהוב? השיר שלי של ^ והפוך בשמש של מוניקה סקס P: 62. תוכנית טלווזיה אהובה? אממ... לא, לא כל לילה, נראה לי שכרגע עדן לנצח [אני רדודה P:] 63. מאכל אהוב? נקניקיות בבצק עלים P: 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אממ, לא יודעת P: 65. מקצוע אהוב? תקשורת P: 66. זמן ביום? בוקר P: 67. ממתק\חטיף אהוב? אממ, יש הרבה P: 68. אתר אהוב באינטרנט? www.drkasper.com 69. ערוץ אהוב? 24 70. קליפ אהוב? אין P: העדפות- 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? אייס קפה 73. כתום או צהוב? כתום [צומי] 74. טלפון או פלאפון? טלפון 75. סלקום או אורנג'? אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? אסוף 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? חום 81. אילת או חרמון? אילת 82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוקות רולז =+= 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? יום -_- 85. דיסקמן או מערכת? מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית רולז P: 87. השיר שלנו או מיכאלה? השיר שלנו P: 88. שחור או לבן? שחור P: 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות P: 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים P: 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? בלי P: 92. פסטיגל או פיטר פן? אפחד בבקשה -_- 93. נעלי בית או יחפים? יחפים P: 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? אממ, לא יודעת P: ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? לא זוכרת P: 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? היו הרבה -_- 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא 99. האם נהנת לענות עליו? קצת P: 100. תן ציון לשאלון. 84.3567 יעל

The Peanut

New member
../images/Emo110.gif

1. שם: נועם פרי 2. גיל: 17 3. מיקום בארץ: ליד אנטנות האם אתה- 4. מאחר הרבה? כל הזמן 5. עובד? לא 6. אוהב את המשפחה שלך? לפעמים 7. אוכל מילקי? לא 8. יש לך אובססיה\סטייה? אולי 9. אוהב חורף? כן 10. מבריז הרבה מביצפר?
11. מדבר הרבה בטלפון? לא 12. מקבל ציונים טובים? לא 13. כותב שירים\סיפורים? כן 14. משתדל לאכול בריא? כן, וגם מצליחה 15. חושב על עצמך לפני אחרים? כן! 16. חוסך כסף? לא 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? כה 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? כן, שתיים 19. קונה מתנות? כן 20. חושב שאתה בנאדם טוב? לפעמים האם אי פעם.. 21. שיקרת? כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן
24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן 25. ישנת עם רדיו דלוק? לא 26. עם טלוויזיה דלוקה? הרבה פעמים 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? לא 29. היית בחו"ל? כן, שלוש פעמים 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? אמממ.. לא. 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא 32. חיבקת מישהו מפורסם? לא 33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? לא 35. תפסת טרמפ? כן 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? בלעאכס! לא! 37. הלכת לאיבוד? כן
38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? בלעאכס! כן מה הדבר האחרון.. 41. שאכלת? גלידה 42. שקנית? מתנת ימולדת לחברה שלי 43. ספר אחרון שקראת? שסיימתי? "איש הקובייה". קוראת כרגע? "שוגון". 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? הטרמינל 45. הופעה אחרונה שהיית? שוטי הנבואה, בדימונה 46. דיסק אחרון ששמעת? דיסק ששי עשתה לי עם שירים מרגיעים 47. שיר אחרון ששמעת? Limp bizkit - life in the fast lane 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? שוטי הנבואה - יפהפיה 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? תמונות של פאל, הכלב של ארתור (אני רוצה ללמוד לצייר אותו) 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? הקומונה של המאגניבות (דנה אני יודעת שפרשת
אולי תחזרי?) 51. אדם אחרון שראית? אימא 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אמממ... אחותי 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אחותי 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? שי 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אבא אהובים- 56. צבע אהוב? כחול אוקיינוס 57. סרט אהוב? אינטלגנציה מלאכותית 58. ספר אהוב? מועדון האידיוטים 59. זמר\ת\להקה אהובה? שוטי הנבואה 60. דיסק אהוב? שניים - שלמה ארצי
61. שיר אהוב? JET -look what you've done 62. תוכנית טלווזיה אהובה? חדשות המדע.
63. מאכל אהוב? ספגטי 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? יש כמה 65. מקצוע אהוב? מתמטיקה.
פחחחחח. טוב נו. אנגלית. 66. זמן ביום? לילה 67. ממתק\חטיף אהוב? במבה 68. אתר אהוב באינטרנט? neopets! 69. ערוץ אהוב? ערוץ 8 70. קליפ אהוב? eminem - just lose it העדפות- 71. אביב או סתיו? סתיו 72. קפה או תה? שניהם 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? טלפון 75. סלקום או אורנג'? סלקום! 76. שוקולד מריר או חלב? מריר 77. שיער אסוף או פזור? אסוף ברישול 78. ירח או שמש? שמש 79. קולה או ספרייט? ספרייט 80. קור או חום? חום 81. אילת או חרמון? חרמון 82. עיינים ירוקות או כחולות? כחולות 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? דיסקמן 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית 87. השיר שלנו או מיכאלה? מיכאלה 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? להשאיר מלוכלך 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? בטלפון 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם 92. פסטיגל או פיטר פן? אף אחד מהם
93. נעלי בית או יחפים? יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? ביצפר ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? שאלה 96: "מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה?" 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? שאלה 97: "מה הייתה השאלה הכי דפוקה?" 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? מה פתאום? 99. האם נהנת לענות עליו? מה פתאום?! 100. תן ציון לשאלון. לא רוצה.

la bella dama

New member
אוי נועם..

נכון שמרגישים שאני חסרה?? אם הייתי עוד שם היה שם את השאלון הזה ועוד כל מיני דברים מגניבים(או שלא) אבל...

פלגמט21

New member
טוב, נו.

על עצמך- שם: אריק. גיל: נושק ל22. מיקום בארץ: חיפה והקריות. האם אתה- מאחר הרבה? לא. עובד? לצערי, עדיין לא. אוהב את המשפחה שלך? הם בסדר. אוכל מילקי? כבר שנה לא. התמקדתי ביופלה. יש לך אובססיה\סטייה? אני ניוזוהוליק, ויש לי אוסף של מבזקי חדשות מפיגועים ושידורים חשובים אחרים. אוהב חורף? מאד מבריז הרבה מביצפר? מעולם לא הברזתי בזמנו. מדבר הרבה בטלפון? לא. מקבל ציונים טובים? בגדול, כן. כותב שירים\סיפורים? לעת מצוא. אפשר להנות מהם בדפיוצר שלי. משתדל לאכול בריא? בשנה וחצי האחרונות התוודעתי לעולמם המופלא של הירקות, וכבר חודש הורדתי דראסטית מטוגן. חושב על עצמך לפני אחרים? בהחלט. חוסך כסף? בואו נקרא לילד בשמו. אני קמצן. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לא. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? כן. קונה מתנות? לעת מצוא. חושב שאתה בנאדם טוב? בסך הכל, אני די בסדר. האם אי פעם.. שיקרת? כן. פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? בתואנה שאין קליטה
. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? בהחלט. ישנת עם רדיו דלוק? כל לילה מ1998, להוציא את תקופת הצבא (זה הפריע לאחרים). עם טלוויזיה דלוקה? כן. לא ישנת יום שלם? כל ליל בחירות. היית במחשב כל הלילה? לילה שלם-שלם - לא. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? עד לפני שנה וחצי לא נגעתי בחומוס, כיום אני לא יכול להפסיק. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא, אבל הופיע השם המפורש. חיבקת מישהו מפורסם? לא, אבל לחצתי יד לאהוד ברק כשהיה ראש ממשלה (כשעוד חשבתי שהוא משהו. בדיעבד, אני מצטער על זה). הופעת על במה? טקס סיום כתה ו'. גנבת משהו? תחמושת מהבסיס
. תפסת טרמפ? כן, בצבא. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא, זה פרוורטי. הלכת לאיבוד? לא. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא! נשברה לך שן? כן. עישנת סיגריה? לא. אני לא מסוגל, זה דוחה. מה הדבר האחרון.. שאכלת? תפוז ותסביך. שקנית? עיתון. ספר אחרון שקראת? שוקל להתחיל את "לראות בחושך" של אהוד אשרי. סרט אחרון שראית בקולנוע? לא זוכר, אבל זה היה בקיץ, בקולנוע בבסיס. היה לנו קולנוע שם, 5 ש"ח לסרט. אבל זה בטח היה סרט הוליוודי שאני לא אוהב, כי תמיד היו מביאים לשם סרטים ש"מכוונים למכנה המשותף הרחב". הופעה אחרונה שהיית? לא חסיד של הופעות. דיסק אחרון ששמעת? Around the Sun - R.E.M. שיר אחרון ששמעת? יזהר אשדות - במרחק נגיעה מכאן. אפשר לעקוב השירים שאני שומע בלינק הזה. שיר אחרון שנתקע לך בראש? יהודית רביץ - מגדלור. מה הדבר האחרון שהדפסת? בטח מסמך צבאי חסר חשיבות, כשניצלו את יכולות ההקלדה הפנומנליות שלי כפקידה לעת מצוא לקראת שחרורי. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? http://www.dpreview.com אדם אחרון שראית? אבא שלי. אדם אחרון שראה אותך בוכה? לא זוכר. אדם אחרון שחיבק אותך? ידידה. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? חבר. אדם אחרון שצעקת עליו? על עצמי. אהובים- צבע אהוב? כחול-אפור כהה, צהוב חרדל עם טאץ' של כתום. סרט אהוב? "ארבעה חדרים", "ביג לבובסקי", "אדם על הירח". ספר אהוב? ספר טלפונים. זמר\ת\להקה אהובה? מאיר אריאל, REM דיסק אהוב? Windows XP Professinal SP2 Bootable שיר אהוב? R.E.M. - The Sidewinder Sleeps Tonight תוכנית טלווזיה אהובה? "המופע של לארי סאנדרס". מאכל אהוב? ספגטי בולונז. בנאדם שאתה הכי אוהב? מיזנתרופ כבר אמרנו? מקצוע אהוב? בבי"ס? טריגונומטריה! במקצועות - גנב :). זמן ביום? עשר בערב ואילך. ממתק\חטיף אהוב? פרינגלס בצל. אתר אהוב באינטרנט? כמה חדשה, AudioScrobbler ערוץ אהוב? קשה לומר. בזמנו אהבתי את ערוץ 1, כיום ערוץ 10 הוא די פייבוריטי אצלי. קליפ אהוב? Shiny Happy People - REM העדפות- אביב או סתיו? סתיו. אביב זו העונה המגעילה ביותר בשנה. קפה או תה? תה. כתום או צהוב? כתום. טלפון או פלאפון? פדלפון. סלקום או אורנג'? סלקום. שוקולד מריר או חלב? מריר, אם אפשר עם אגוזים. שיער אסוף או פזור? תלוי על מי. בגדול, פזור ופרוע. ירח או שמש? ירח. קולה או ספרייט? לרוב קולה, אבל כבר יצא לי להוכיח את המשפט "כשאתה באמת צמא - ספרייט". קור או חום? קור. אילת או חרמון? חרמון. עיינים ירוקות או כחולות? ירוקות. קרמבו או גלידה? קרמבו. לילה או יום? לילה. דיסקמן או מערכת? מערכת. מוזיקה ישראלית או לועזית? גם וגם. השיר שלנו או מיכאלה? לא צופה בחרא הזה. שחור או לבן? שחור. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול טלפון. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם. פסטיגל או פיטר פן? זה טריפה, וזה נבלה. נעלי בית או יחפים? נעלי בית, כפכפים, מה שבא לרגל. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי. ביצפר או צבא? בית ספר. מי יתן ויפסיקו לכתוב עם צדי"ק. ולסיום... מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? קרמבו או גלידה..(?) מה הייתה השאלה הכי דפוקה? טלפון או פלאפון. פלאפון זה מותג! תכתבו נייד! השאלון ארוך מידי לדעתך? כן. האם נהנת לענות עליו? לא. תן ציון לשאלון. C-

למעלה