שאלון הכרות

1Shir

New member
../images/Emo41.gif שאלון הכרות../images/Emo140.gif

הקדמה: לא כתבתי כאן הרבה בעבר, אבל בחודשים האחרונים אני אוהבת את רובי יותר ויותר. מדי פעם עושים שאלונים כאלה, אני אישית אוהבת אותם אז מקווה שגם אתם! לרגל הצטרפותי האינטנסיבית יותר לפורום, חשבתי שכדאי להכיר קצת יותר טוב...
1. שם: 2. תאריך לידה: 3. מקום מגורים: 4. כמה זמן אני בפורום? 5. ממתי אני
את רובי? 6. למה אני
את רובי? 7. אלבום/ים אהוב/ים? 8. טופ5 שלי של רובי? 9. תחביבים? 10. מה החלום שלי? (קשור לרובי או בכלל) 11. האם הייתי בהופעה/ות של רובי ומתי? 12. איזו אפיזודה הקשורה לרובי נגעה הכי ללבי? 13. עוד משהו שברצוני לספר?

Karma Killer

New member
שיר אני../images/Emo23.gifאותך ../images/Emo13.gif

1. שם: ליעד
2. תאריך לידה: 13 בפברואר................................. סתאאאאאאם... 4 במאי.
3. מקום מגורים: קרית אתא
4. כמה זמן אני בפורום? אני לא באמת זוכר.... :/
5. ממתי אני אוהב את רובי? מאז ומתמיד
6. למה אני אוהב את רובי? קשה להסביר, זה פ'טיש מסויים שלי. זה אפילו לא סוג המוזיקה שאני שומע בד"כ ועדיין, אני מכור.
7. אלבום/ים אהוב/ים? i've been expecting you, escapology ואלבום ההופעה כמובן
8. טופ5 שלי של רובי? 1. karma killer 2. come undone 3. let me entertain you 4. angels 5. king of bloke and bird
9. תחביבים? כל דבר שקשור למוזיקה, כתיבה והלחנה...
10. מה החלום שלי? (קשור לרובי או בכלל) בהקשר לרובי אין לי בדיוק חלום, חוץ מלהיות בהופעה כמו שירדן היתה למשל, בגדול החלום שלי הוא להוציא אלבום.
11. האם הייתי בהופעה/ות של רובי ומתי?
12. איזו אפיזודה הקשורה לרובי נגעה הכי ללבי? live8
13. עוד משהו שברצוני לספר? אני חולה :|

hilonet14

New member
תרגיש טוב =]] עונה!

1. שם: הילה 2. תאריך לידה: 23.8 3. מקום מגורים: באר שבע 4. כמה זמן אני בפורום? לא מזמן.. אני דיי חדשה 5. ממתי אני את רובי? אממ קצת לפני שהצתרפתי לפורום 6. למה אני את רובי? התאהבתי בו! 7. אלבום/ים אהוב/ים? כולם 8. טופ5 שלי של רובי? 1.angels 2. come undone 3. Eternity 4.-rock dj 5. Love Somebody 9. תחביבים? לשמוע שירים 10. מה החלום שלי? (קשור לרובי או בכלל) לפגוש אותו ולחבק אותו 11. האם הייתי בהופעה/ות של רובי ומתי? לא ==[[[[[[[[ 12. איזו אפיזודה הקשורה לרובי נגעה הכי ללבי? לא הבנתי את השאלה =[[[[ 13. עוד משהו שברצוני לספר? אממ כלום... =]] איזה נחמד זה היה!

moi

1. שם:גל 2. תאריך לידה:23.10.90 3. מקום מגורים:יבנה
4. כמה זמן אני בפורום?ממממ מאוגוסט 05..שזה שנה וחודשיים נראלי
5. ממתי אני את רובי?מלייב 8,יולי 05 6. למה אני את רובי?כי הוא חמוד ומרגש,והשירים יפים(לא מכוון לסגנון החדש:/) 7. אלבום/ים אהוב/ים?שני הראשונים ואלבום הלהיטים
8. טופ5 שלי של רובי?קשה מידי! 9. תחביבים?לרקוד,ללכת להופעות של סינרגיה(
שקט זה תחביב..),לרכוב על סוסים,לצאת עם חברות.. 10. מה החלום שלי? (קשור לרובי או בכלל)יש לי יותר מידי חלומות אני-__- 11. האם הייתי בהופעה/ות של רובי ומתי?לא
12. איזו אפיזודה הקשורה לרובי נגעה הכי ללבי?לאדעת 13. עוד משהו שברצוני לספר?יותר מידי דברים לעשות היום,מקווה שאני לא אשכח כלום..

Berliner star

New member
עכשיו אני =]

1. שם: מאיה 2. תאריך לידה: 16.10.90 3. מקום מגורים" יבנה 4. כמה זמן אני בפורום?: קצת יותר משנה?.. לא זוכרת חחחח 5. ממתי אני
את רובי?: בעיקרון תמיד שמעתי רובי אבל ממש הערצה והערה כמו עכשיו?.. אמ..קצת אחרי אסקפולוג'י אני חושבת. 6. למה אני
את רובי?: אממ.. הוא זמר מעולה, פרפורמר מעולה, בן אדם מצחיק וחכם, כותב ומלחין שירים מעולה, על הגמילה שלו מסמים ואלכוהול, על דרך ההתמודדות שלו עם דברים... זה יכול להמשך עוד הרבה אבל בקיצור אני פשוט מעריכה ומעריצה אותו מאוד. פשוט מלך. 7. אלבומ/ים אהוב/ים?: Escapology, i've been expecting you, intensive care... האמת שקשה לי לבחור מבין כולם אבל זה בעיקר אלה ו.. ניראה אולי Rudebox יצטרף..=] 8. טופ5 שלי של רובי?: ואוו זה ממש קשה.. ממממ Pheonix from the flams, come undone, Rock Dj, ו.. אני ממש לא יכולה לבחור.. כולם באותה המידה.. ברור שאת Angels, Feel.. מצטערת אני ממש לא יכולה לבחור מכל השירים שלו חמישה.. 9. תחביבים: לשמוע מוסיקה ובעלי חיים =] 10. מה החלום שלי? (קשור לרובי או בכלל): קושר לרובי- לפגוש אותו/ להיות בהופעה. ובכלל.. להיות זמרת =] (ליעד.. נעשה דואט?
) 11. האם הייתי בהופעה/ות של רובי ומתי?: לא הייתי =\\ 12. איזו אפיזודה הקשורה לרובי הכי נגעה לליבי?: Live8 ו Knebworth 13. עוד משהו שברצוני לספר?: היום ב16:00 יש את ההופעות הכי טובות בפרסי הMTV בערוץ MTV (לעעע) ורובי במקום רביעי או חמישי (לא זוכרת) אז וא יהייה בערך בארבע וחצי.. אני מבקשת ממכם, אנא, התעלמו מהזיופים =]

Velma Kelly

New member
כואבבבבב לי../images/Emo70.gif

1. שם: גל 2. תאריך לידה: 6.10 3. מקום מגורים: רמת גן 4. כמה זמן אני בפורום? וואלה לא יודעת.. 5. ממתי אני את רובי? אוהבת כמו שאני עכשיו? כבר כמעט שנה וחצי.. 6. למה אני את רובי? כי אני אוהבת את המוזיקה שלו, אני אוהבת איך שהוא מחליף סגנונות ומשתלב די בכולם ואני גם אוהבת את האופי שלו
7. אלבום/ים אהוב/ים? אלבום הסווינג 8. טופ5 שלי של רובי? * angels - לא יעזור כל פעם שאני שומעת את השיר הזה אני נמסה
*millenium *Sexed Up * no regrets * One Fine Day - הלא מוערך.. זה כל הזמן משתנה אבל.. חוץ מהראשון כמעט הכל כל כמה ימים משתנה.. 9. תחביבים? וואי כואב לי מידי בשביל לחשוב.. אני אוהבת לכתוב ולצלם.. זה נחשב? 10. מה החלום שלי? (קשור לרובי או בכלל) שהחתונה שלנו תתרגשם?
11. האם הייתי בהופעה/ות של רובי ומתי? לא 12. איזו אפיזודה הקשורה לרובי נגעה הכי ללבי? אלברט הול - כל ההופעה. 13. עוד משהו שברצוני לספר? כואבת לי הברך! מדרגה מטומטמתתתתת! אני הולכת לרוץ עם הכלבה היפה שלי

a Warming Sign

New member
../images/Emo13.gif

1. שם: ירדן 2. תאריך לידה: 16.3.88 3. מקום מגורים:
4. כמה זמן אני בפורום? וואי,נראה לי מ2003 בערך
5. ממתי אני
את רובי? אותה שנה בערך 6. למה אני
את רובי? כי הוא מקסים
ואני מאוד אוהבת את הכשרון שלו,האישיות שלו,הנוכחות..זאת כבר הודעה בפני עצמה
7. אלבום/ים אהוב/ים? Live at knebworth,Escapology,Rudebox 8. טופ5 שלי של רובי? קשה,כי עוד לא חשבתי איך משתכללים השירים החדשים
9. תחביבים? צילום ומוזיקה. 10. מה החלום שלי? (קשור לרובי או בכלל) את החלום הגדול כבר הגשמתי,התשובה הבאה
11. האם הייתי בהופעה/ות של רובי ומתי? הייתי
,בקיץ שחלף לו. 12. איזו אפיזודה הקשורה לרובי נגעה הכי ללבי? knebworth,ועכשיו. 13. עוד משהו שברצוני לספר? תפוז בקושי שולח לי הודעות

jenngirl

New member
[[:../images/Emo82.gif

1. שם: 2. תאריך לידה:21.9.06 3. מקום מגורים:ירושלים 4. כמה זמן אני בפורום?בערך מיולי 2003. 5. ממתי אני את רובי?סביבות 4 שנים.אולי יותר. 6. למה אני את רובי?למה יש שאלה כזו בכלל?P: 7. אלבום/ים אהוב/ים?Escapology 8. טופ5 שלי של רובי? לא לפי הסדר: 1.Ghosts 2.Love Somebody 3.Karma Killer 4/No Regrets 5.Please Don't Die[כל השאר אף פעם לא מתחלפים אצלי...] 9. תחביבים?לשיר,לשמוע מוזיקה,ללכת להופעות,לצאת עם חברות. 10. מה החלום שלי? (קשור לרובי או בכלל)קשור לרובי-להיות בהופעה שלו כמובן. 11. האם הייתי בהופעה/ות של רובי ומתי? לא]; 12. איזו אפיזודה הקשורה לרובי נגעה הכי ללבי?נבוורת' ולייב 8 13. עוד משהו שברצוני לספר?קר לי.ובא לי על הופעה של אביב.

ליקושש1

New member
שלום לכולם...

1. לי. 2. 15.8 3.ראשון לציון. 4.אממ בערך שנתיים וחצי. 5. אני אוהבת את רובי שלי מאז הלייב 8 שהופיע שם הוא כבש אותי מהרגע הראשון שראיתי אותו ומאז אני לא יכולה להפסיק לשמוע ולהעריץ אותו... אולי זה נשמע לכם מעט זמן אבל מאז אני לא יכולה בלעדיו... 6. אני אוהבת את רובי בגלל המוזיקה המדהימה שהוא מיצר, איך שהוא שר, איך שהוא מתנהל על הבמה וכול האנרגיה מטורפת שיש לו על הבמה, ואיך הוא גורם לכל מי שנמצא בהופעה שלו להתאהב בו עוד יותר, ו... בגלל המראה החיצוני שלו הוא חתיך בטירוף.... 7.אני ממש אוהבת את כולם. 8. אין לא יודעת יש כול כך הרבה קשה לבחור. 9.אני מאוד אוהבת לצייר ואפילו צירתי כמה תמונות של רובי, לשמוע כול היום רובי רובי רובי... 10. החלום שלי הוא: אבל באמת לפגוש את רובי ולחבק אותו חזק ולבלות איתו לפחות חודש חודשיים...אה ולראות את הבית שלו בלוס אנגלס מקווה שבעזרת השם זה יקרא! 11. כן הייתי בהופעה של רובי ב-9 לאוגוסט בגרמניה (קייל). 12. live8 ו..live summer 2003 13.כן אני מאוהבת בו... חחח בשאלון הזה הוצאתי את הרגשות שלי!

1Shir

New member
אוקי גם אני עונה ../images/Emo13.gif

1. שם: שיר 2. תאריך לידה: 10.6.82 3. מקום מגורים: הרצליה 4. כמה זמן אני בפורום? כתבתי פעמים ספורות בחודשים האחרונים 5. ממתי אני את רובי? תמיד חיבבתי אותו בעיקר מאז אסקפולוג'י, ובחודשים האחרונים מאוד 6. למה אני את רובי? בעיקר בגלל האופי שלו, הרגישות וגם המוזיקה 7. אלבום/ים אהוב/ים? אסקפולוג'י (היחיד שיש לי) וגם אינטנסיב קייר נשמע מעולה 8. טופ5 שלי של רובי? FEEL ADVERTISING SPACE SEXED UP NO REGRETS COME UNDONE הצלחתי לבחור!!! (מקווה שאין שגיאות כתיב) 9. תחביבים? מוזיקה, טלויזיה, לקרוא, לכתוב, לדבר, לאכול
10. מה החלום שלי? (קשור לרובי או בכלל) לא הייתי מתנגדת לבלות עם רובי איזה חודש ככה.. אחרי החודש כבר נחליט אם אנחנו רוצים להישאר ביחד או לא.. 11. האם הייתי בהופעה/ות של רובי ומתי? ממש לא 12. איזו אפיזודה הקשורה לרובי נגעה הכי ללבי? לפני שבוע ירדן שמה לינק בפורום מצעדים למעריצה שהוא העלה לבמה בזמן COME UNDONE וזה צבט לי בלב, נורא קינאתי, מצד שני אני יודעת שם הייתי במקומה הייתי אמנם באופוריה אבל גם הייתי מתאכזבת שזה רק זה.. הקיצר זה עסק מסוכן.. הוא עושה דברים כאלה הרבה?! 13. עוד משהו שברצוני לספר? שמעצבן לאהוב את רובי כ"כ מרחוק ולהרגיש שאין סיכוי

may0rw

New member
me=]

1. שם: מאי 2. תאריך לידה: 25.9.90 3. מקום מגורים: פ"ת 4. כמה זמן אני בפורום? אולי שנה 5. ממתי אני את רובי? איזה 4 שנים בערך 6. למה אני את רובי? אחלה שירים ואחלה פרפורמר 7. אלבום/ים אהוב/ים? escapology 8. טופ5 שלי של רובי? 9. תחביבים?גיטרה, סלסה 10. מה החלום שלי? (קשור לרובי או בכלל) קשור לרובי- ללכת להופעה שלו 11. האם הייתי בהופעה/ות של רובי ומתי? הלוואי 12. איזו אפיזודה הקשורה לרובי נגעה הכי ללבי?
13. עוד משהו שברצוני לספר? החיים יפים=]

דרקולה90

New member
תשובה לשלאלון היכרות

אז הנה התשובות: 1. נגה כרמי 2. 10.4.89 3. רמת גן 4. חודש אולי 5. מאז שיצא rock dj 6. תסתכלו עליו ותבינו למה, תקשיבו לקול המהמם שלו ותבינו למה 7. intensive care, swing when your winning ןכמובן greatest hits 8. טופ 5? אוקיי הנה: 5- advertising space 4- angels 3-rock dj 2-tripin 1- no regrets 9. לראות טלויזיה, לשחק במחשב, לשמוע מוזיקה, להרויד תמונות של רובי XDXDXD 10. חלום שקשור לרובי- לפגוש אותו אישית ואז ברור מה ייקרה(יש צנזורה עקב שהורידו חצי מהתמונות ששמתי בפורום) וחלום שלא קשור לרובי- לפגוש את מלקולם מקדוואל השחקן הכי אהוב עלי בעולם(אלכסנדר דה לארג' בתפוז המכני) 11. אף פעם לא הייתי בהופעה של רובי...זה נחמד לזרות לעצמי מלח על הפצעים 12. האפיזודה שהכי נגעה לליבי הייתה הסרטון שראיתי באתר youtube עם הילדה הקטנה הזאת, איך שהוא חיבק אותה, כל מה שיכולתי להגיד זה אוווווו 13. דרך אגב, אני אוהבת את התפוז המכני, אשמח לדעת אם יש פה עוד מישהו כזה באהבה קליגולה

עפטוב

New member
שונאת להיות זקנה! ../images/Emo46.gif

1. שם: עפרה 2. תאריך לידה: 06.05.84 3. מקום מגורים: רמת גן 4. כמה זמן אני בפורום? בערך שנה אבל אני לא כל כך פעילה. 5. ממתי אני את רובי? מימי טייק דאט העליזים, משנת 93' (וואי זה כבר 13 שנה זה ממש המון...) 6. למה אני את רובי? חושבת שהוא אחד היוצרים הכי מוכשרים שקיימים כיום, לא כל כך מתחברת לאישיות 7. אלבום/ים אהוב/ים? thru a lens, i've been expecting you, greatest hits 8. טופ5 שלי של רובי? something beautiful - פשוט מעלה לי חיוך כל פעם מחדש no regrets - שיר יפה לא רק המילים eternity - יואו זה פשוט שיר שאת כל כך רוצה שמישהו יכתוב לך come undone - ממש ממש אוהבת ולא יודעת אם מותר אבל could it be magic - בגרסה השקטה בוומבלי - אין על זה הוא מדהים שם 9. תחביבים? מוזיקה, קריאה ולטייל 10. מה החלום שלי? (קשור לרובי או בכלל) בקשר לרובי להצליח לפגוש אותו - פספסתי אותו 3 פעמים! ובקשר לחיים להיות מאושרת 11. האם הייתי בהופעה/ות של רובי ומתי? כן slane castle ואני מופיעה בוידיאו. 12. איזו אפיזודה הקשורה לרובי נגעה הכי ללבי? אני משוגעת על הקשר שלו עם מארק אואן. 13. עוד משהו שברצוני לספר?רובכן בטח כבר לא יודעות מזה טייק דאט - אבל היה פעם דבר כזה and they're soooo back או כמו שרוב הגדיר את זה i was in the mighty mighty take that

למעלה