שאלון בצפר

SiM GirL

New member
../images/Emo41.gifשאלון בצפר../images/Emo41.gif

כן, כן, רבותיי ושעיריי, עוד חידון מבית הילה שמיל (שם המשפחה אינו קשור למציאות, אלא רק הצצה אל תוך עולמו ההזוי של החתול שמיל), על בצפר. 1. מהו המקצוע האהוב עליך? 2. מהו המקצוע השנוא עליך? 3. מהו ממוצע המבחנים שלך? 4. מהו מעמדך החברתי בכיתה? 5. תגדיר במילותייך את המילה: ביוטרקוטלפיה 6. הגדר במילותייך את המשפט: קשר נגוי הנמצא בסביבת פלטפורמה יחודית אינו מקובל על מטפורת ההמונים בסביבות נפש נוספות. העזר בניתוח מילה וחלקית משפט הצצה. 7. הגדר את החלקית המשפטית הבסיסית: הזיית פלטפורמה יחודית נמרצת. 8. רשום פלטפורמות בסיסיות נוספות. 9. מהו המקצוע הקשור לשאלות 5-8? 10. תיפול על הראש ותספור עד שלוש וגע במ**ש 11. הסבר פעילות בסיסית הגויה לא רצויה הנ"ל שאלה 10 12. תשתוק ותענה על השאלות הקודמות למען השם!

flowers girl

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif *כותרת מקורית*

1. מהו המקצוע האהוב עליך? האהוב
הפסקה
2. מהו המקצוע השנוא עליך? הכל
במיוחד
3. מהו ממוצע המבחנים שלך? אין לנו ציונים
4. מהו מעמדך החברתי בכיתה? מה אני בכתה ו'
יש לי חברות וזהו זה
5. תגדיר במילותייך את המילה: ביוטרקוטלפיה מה זה
6. הגדר במילותייך את המשפט: קשר נגוי הנמצא בסביבת פלטפורמה יחודית אינו מקובל על מטפורת ההמונים בסביבות נפש נוספות. העזר בניתוח מילה וחלקית משפט הצצה. מה
7. הגדר את החלקית המשפטית הבסיסית: הזיית פלטפורמה יחודית נמרצת. שתקי
8. רשום פלטפורמות בסיסיות נוספות. שתקי
9. מהו המקצוע הקשור לשאלות 5-8? שתקי
10. תיפול על הראש ותספור עד שלוש וגע במ**ש לא רוצה
11. הסבר פעילות בסיסית הגויה לא רצויה הנ"ל שאלה 10 שתקי
12. תשתוק ותענה על השאלות הקודמות למען השם! שתקי

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

1. מהו המקצוע האהוב עליך? פסיכולוגיה סוציולגויה (הרחבה) 2. מהו המקצוע השנוא עליך? לשון בעע.. 3. מהו ממוצע המבחנים שלך? גרוע... אבל אין לי מושג מה הוא 4. מהו מעמדך החברתי בכיתה? חחחחח עברנו את הגן.. 5. תגדיר במילותייך את המילה: ביוטרקוטלפיה .. מה זה בכלל? 6. הגדר במילותייך את המשפט: קשר נגוי הנמצא בסביבת פלטפורמה יחודית אינו מקובל על מטפורת ההמונים בסביבות נפש נוספות. העזר בניתוח מילה וחלקית משפט הצצה. פרחה?! 7. הגדר את החלקית המשפטית הבסיסית: הזיית פלטפורמה יחודית נמרצת. עוד פרחה?! 8. רשום פלטפורמות בסיסיות נוספות.....WTF?! 9. מהו המקצוע הקשור לשאלות 5-8? ביולוגיה? היסטוריה? 10. תיפול על הראש ותספור עד שלוש וגע במ**ש ...מה שתגידו 11. הסבר פעילות בסיסית הגויה לא רצויה הנ"ל שאלה 10 .. סתימות בלחץ.. 12. תשתוק ותענה על השאלות הקודמות למען השם! זדייני וזדייני

nettus

New member
../images/Emo5.gif

. מהו המקצוע האהוב עליך?ספרות מ' 2. מהו המקצוע השנוא עליך?פסיכלוגיה 3. מהו ממוצע המבחנים שלך?אין לי מושג אבל בסביבות ב69, נו מה לעשות שיש מבחנים שמורידים לי את הממוצע 4. מהו מעמדך החברתי בכיתה?אני מדברת רק עם 3 אנשים בכיתה, אבל מצבי החברתי טוב כול החברים הכי טובים שלי, או שהם לא בכיתה שלי או שהם בכלל בשיכבה אחרת או שהם בצבא אז... 5. תגדיר במילותייך את המילה: ביוטרקוטלפיה: מה?????????? 6. הגדר במילותייך את המשפט: קשר נגוי הנמצא בסביבת פלטפורמה יחודית אינו מקובל על מטפורת ההמונים בסביבות נפש נוספות. העזר בניתוח מילה וחלקית משפט הצצה.וואט דה פאק???? 7. הגדר את החלקית המשפטית הבסיסית: הזיית פלטפורמה יחודית נמרצת.:אני מפחדת 8. רשום פלטפורמות בסיסיות נוספות.אין לי מושג 9. מהו המקצוע הקשור לשאלות 5-8?ביולוגיה? 10. תיפול על הראש ותספור עד שלוש וגע במ**ש: מה? 11. הסבר פעילות בסיסית הגויה לא רצויה הנ"ל שאלה 10:ליפול על הראש? 12. תשתוק ותענה על השאלות הקודמות למען השם!:זה משפט לא הגיוני

dn51

New member
../images/Emo140.gifמושלם?

אומנם לא הסתקלתי לראות מי ענה על השאלון הזה...אבל למה נראה לך שמישהו יעני??< אהה אנחנו באים לענות על עצמנו לא להזכר בבית כלא...אם לא הבנת בית ספר שלנו... והשאלה הכי דפוקה היא 12 מכיוון ש.... למה נראה לך שהגענו עד לשאלה 12?? כדי לראות אם יש בשאלון הזה אישהי שאלה "נורמלית" שמישהו "אנושי" כתב אותה...אבל אני נבחכתי שמי שכתב את זה דפוק יותר ממה שהוא חשב...ואתה צריך ללמוד לצפות פחות מאנשים! לילה טוב!

עניתי על השאלות הלא מעצבנות.

1. מהו המקצוע האהוב עליך? אמ. לאדעת. או ביולוגיה, או סוציולוגיה, או מתמטיקה, או לשון, או תנ"ך.. 2. מהו המקצוע השנוא עליך? ספורט. 3. מהו ממוצע המבחנים שלך? 90. 4. מהו מעמדך החברתי בכיתה? בסדר גמור.

../images/Emo113.gif

1. מהו המקצוע האהוב עליך? אנגלית וספרות ומדעים והסטוריה 2. מהו המקצוע השנוא עליך? מתמטיקה 3. מהו ממוצע המבחנים שלך? נראה לי 75 בעע.. 4. מהו מעמדך החברתי בכיתה? =/ 5. תגדיר במילותייך את המילה: ביוטרקוטלפיה הא? 6. הגדר במילותייך את המשפט: קשר נגוי הנמצא בסביבת פלטפורמה יחודית אינו מקובל על מטפורת ההמונים בסביבות נפש נוספות. העזר בניתוח מילה וחלקית משפט הצצה. אוף נו מה זה?! 7. הגדר את החלקית המשפטית הבסיסית: הזיית פלטפורמה יחודית נמרצת. יאוו נמאסת!!!!! 8. רשום פלטפורמות בסיסיות נוספות. 9. מהו המקצוע הקשור לשאלות 5-8? מאיפה לי? 10. תיפול על הראש ותספור עד שלוש וגע במ**ש הא? 11. הסבר פעילות בסיסית הגויה לא רצויה הנ"ל שאלה 10 12. תשתוק ותענה על השאלות הקודמות למען השם! דייייייייייייייייייי

../images/Emo121.gif

מהו המקצוע האהוב עליך?
מתמטיקה.
מהו המקצוע השנוא עליך?
היסטוריה.
מהו ממוצע המבחנים שלך?
50.
מהו מעמדך החברתי בכיתה?
סבבה.
תגדיר במילותייך את המילה: ביוטרקוטלפיה
הגדר במילותייך את המשפט: קשר נגוי הנמצא בסביבת פלטפורמה יחודית אינו מקובל על מטפורת ההמונים בסביבות נפש נוספות. העזר בניתוח מילה וחלקית משפט הצצה.
הגדר את החלקית המשפטית הבסיסית: הזיית פלטפורמה יחודית נמרצת.
רשום פלטפורמות בסיסיות נוספות.
מהו המקצוע הקשור לשאלות 5-8?
תיפול על הראש ותספור עד שלוש וגע במ**ש
הסבר פעילות בסיסית הגויה לא רצויה הנ"ל שאלה 10
לא הבנתי את רוב השאלון.. תסבירו לי

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo5.gif

1. מהו המקצוע האהוב עליך? ממ אומנות-סדנה P: 2. מהו המקצוע השנוא עליך? ממ מתמטיקה 3. מהו ממוצע המבחנים שלך? 83 בערך 4. מהו מעמדך החברתי בכיתה? נחמד
5. תגדיר במילותייך את המילה: ביוטרקוטלפיה: שטו? מה זה? 6. הגדר במילותייך את המשפט: קשר נגוי הנמצא בסביבת פלטפורמה יחודית אינו מקובל על מטפורת ההמונים בסביבות נפש נוספות. העזר בניתוח מילה וחלקית משפט הצצה. מה את רוצה מחיי? 7. הגדר את החלקית המשפטית הבסיסית: הזיית פלטפורמה יחודית נמרצת. סתמי :< 8. רשום פלטפורמות בסיסיות נוספות. לא רוצה 9. מהו המקצוע הקשור לשאלות 5-8? החיים שלך? :> 10. תיפול על הראש ותספור עד שלוש וגע במ**ש: אחרייך 11. הסבר פעילות בסיסית הגויה לא רצויה הנ"ל שאלה 10: .... 12. תשתוק ותענה על השאלות הקודמות למען השם! פוף

למעלה