שאלוןןןןןןן

liron162

New member
../images/Emo41.gifשאלוןןןןןןן../images/Emo41.gif

הגענו להחלטה הזו ביחד (אני וליויה) לעלות שאלון סתם כי בא לנו...קבלו!! ותענו גם אם הוא ארוך מדי וגם אם הוא קצר מדי.. היי, מה שלומך? את/ה מהמנשקים? (היי!!1 *נשיקה*) מכיר/ה את זה שאנשים מוחקים שאלות כמו "האם אי פעם פגעת בעצמך"? את/ה מאלה? האם אי פעם פגעת בעצמך? האםםםםםםם אי פעם... נפלת מאופניים/סקייטבורד? עשו לך סתימה בשן? התנשקת עם זכר? ועם נקבה? התביישת בהורים שלך? ובחברים? ובעצמך? קיבלת נכשל בתעודה? למדת למבחן יותר מ7 שעות? עבדת תמורת כסף? מתי בפעם האחרונה... התנדבת מרצונך החופשי? נישקת אדם על הלחי? אמרת לאמא: "אני אוהב/ת אותך"? שיחקת כדורגל? רבת מכות? אכלת בשר? אכלת ארוחה שעיקרה היה סלט? אתה אוהב שוקולד? איזה הכי הרבה? שוקו או קפה? סינרגיה או נינט טייב? פרה או כבשה? כמה יחידות אתה במתמטיקה? מהי העונה האהובה עלייך? ישנה עם דובי? עד איזה גיל היה לך מוצץ? לא, לא חייבים לזכור. אני אסלח למי שלא ענה על השאלה הזאת. מה מגניב בעינייך? מה לא? מעשנת (סיגריות, סמים, דפים מגולגלים עם נסורת של עיפרון מחודד.. לא אכפת לי מה)? ואלכוהול, את/ה שותה? ומתי בפעם האחרונה שתית? השתכרת אי פעם? כתבת פעם שאלון? חושבת שאת מכירה את עצמך טוב? יש לך נמשים? טלויזיה או מחשב? השתמשת באוכל למטרות שונות מאכילה? בנית ארמון בחול? באילו פורומים את גולשת בדר"כ? יש לך בלוג סודי כזה שאיש לא יודע עליו? מתי אכלת בפעם האחרונה? מה זה היה? היה טעים? התקלחת היום? האם אי פעם יצא לך להתקלח מעל פעמיים באותו יום? מי האדם האחרון שהתקשרת אליו בפלאפון? דיברת פעם מעל שלוש שעות רצוף בטלפון? מה המקצוע האהוב עלייך בין מקצועות ביה"ס? איזו שפה את/ה הכי אוהב/ת? איזו הכי לא? אילו שפות את/ה מדבר/ת בכלל? היית רוצה ללמוד שפה נוספת? משקפיים- סקסי או לא? שומע/ת עכשיו מוסיקה? איזה שיר דבוק לך לראש בזמן האחרון?. כותב/ת ביד שמאל או ימין? מנגנ/ת באיזשהו כלי נגינה? אם כן, כמה שנים? אוהב/ת יותר את הים או את הבריכה? אוהב/ת מדורות? את/ה קונה דיסקים מקוריים? שומעת הרבה מוסיקה? מה המבחן הכי קשה שאי פעם עשית? מה הציון הכי נמוך שאי פעם קיבלת במבחן? יש לך רישיון? מ-1 עד 10, כמה את/ה רעב/ה עכשיו? מה התכנונים הכלליים לשארית היום? המשך יומטוב

Music4Life

New member
../images/Emo127.gif למה לא :) עונה....

יאללה עונה....יפה לכן בנות
מחשבה טובה
היי, מה שלומך?
מצוין + את/ה מהמנשקים? (היי!!1 *נשיקה*)
אממ תלוי מי הבן אדם, אני לא מנשקת כל אחד/ת.....בדר"כ כן מכיר/ה את זה שאנשים מוחקים שאלות כמו "האם אי פעם פגעת בעצמך"?
שאלה קצת אישית לא
את/ה מאלה?
מה לכם נראה
האם אי פעם פגעת בעצמך?
נראה לי שכבר הבהרתי שלא.... האםםםםםםם אי פעם... נפלת מאופניים/סקייטבורד?
מניחה שכן עשו לך סתימה בשן?
כן, ויש לי אחת בלבד התנשקת עם זכר?
כן...גם זה קרה....חחח ועם נקבה?
נו מן הסתם.......
התביישת בהורים שלך?
לא חושבת ובחברים?
כן, בחברה לשעבר אחת למעשה.... ובעצמך?
לא שאני זוכרת עכשיו קיבלת נכשל בתעודה?
חחחחחח כן למדת למבחן יותר מ7 שעות?
פחחח לא רצוף זה בטח עבדת תמורת כסף?
ברורררר מתי בפעם האחרונה... התנדבת מרצונך החופשי?
לא זוכרת נישקת אדם על הלחי?
אתמול אמרת לאמא: "אני אוהב/ת אותך"?
אף פעם .... שיחקת כדורגל?
וואי לא זוכרת...מזמן כבר... רבת מכות?
לא זוכרת, זה לא קורה בכלל אכלת בשר?
אוי אני רעבה באמת.....מממממ ביום שישי אכלת ארוחה שעיקרה היה סלט?
לא זוכרת אתה אוהב שוקולד?
מאוד מאוד איזה הכי הרבה?
לא יודעת נו הכל שוקו או קפה?
בררו ששוקו, איכס קפה סינרגיה או נינט טייב?
ברור ש- סינרגיהההההההההה פרה או כבשה? :-1 למי אכפת
כמה יחידות אתה במתמטיקה?
אווו שנים......... מהי העונה האהובה עלייך?
אביב ישנה עם דובי?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עד איזה גיל היה לך מוצץ?
עד גיל די מאוחר - 6 . לא, לא חייבים לזכור. אני אסלח למי שלא ענה על השאלה הזאת. מה מגניב בעינייך?
החיים מה לא?
המוות מעשנת (סיגריות, סמים, דפים מגולגלים עם נסורת של עיפרון מחודד.. לא אכפת לי מה)?
כן, הרואין ..כל יום..... חחחחחחחחחחחחחחחחח איזה שאלה....... ואלכוהול, את/ה שותה?
ברורררררר, יש לי 2 בירות במקרר. כעקרון אני ילדה טובה
אבל לשתות אני אוהבת
ומתי בפעם האחרונה שתית?
אממ יין בעיקר, ביום שישי השתכרת אי פעם?
ברור שכן, מתה על זה כתבת פעם שאלון?
כן כן כן חושבת שאת מכירה את עצמך טוב?
אם לא אני אז מיייי
יש לך נמשים?
קצת.... טלויזיה או מחשב?
לא יודעת די....שניהם השתמשת באוכל למטרות שונות מאכילה?
כן....פעם מזמן ב
, זה נחמד אבל טיפה מלכלך חחחחחחח בנית ארמון בחול?
כן איזו שפה את/ה הכי אוהב/ת?
ספרדית,ואנגלית .... משקפיים- סקסי או לא?
לא כל כך..... שומע/ת עכשיו מוסיקה?
כרגע לא יש לך רישיון?
כן גם ברכב וגם בשעה טובה, בקטנוע מ-1 עד 10, כמה את/ה רעב/ה עכשיו?
מממ משהו כמו 99999999999999999 מה התכנונים הכלליים לשארית היום?
נוסעת עם האוטו לסידורים אחלה שאלון
אם כי השתעממתי כבר מהשאלות בשלב מסוים ושיננתי כמה מעצבנות...... תודה בננות
יומטוב - אני עפה לאכולללללללללללללללללללללללללללללללללל

משה 102

New member
עונה

היי, מה שלומך? ב"ה בסדר את/ה מהמנשקים? (היי!!1 *נשיקה*) תלוי את מי. לרוב לא מכיר/ה את זה שאנשים מוחקים שאלות כמו "האם אי פעם פגעת בעצמך"? לא את/ה מאלה? לא האם אי פעם פגעת בעצמך? מה פתאום חס וחלילה האםםםםםםם אי פעם... נפלת מאופניים/סקייטבורד? כן עשו לך סתימה בשן? כן התנשקת עם זכר? ועם נקבה? התביישת בהורים שלך? ובחברים? לא ובעצמך? כן קיבלת נכשל בתעודה? לא למדת למבחן יותר מ7 שעות? לא עבדת תמורת כסף? כן מתי בפעם האחרונה... התנדבת מרצונך החופשי? לפני שנה נישקת אדם על הלחי? כנ"ל אמרת לאמא: "אני אוהב/ת אותך"? מזמן שיחקת כדורגל? בשבת לפני שבועיים ככה רבת מכות? מזמן. נראה לי ביסודי. אני לא רב מכות יותר ואני נגד לריב מכות אכלת בשר? ביום שישי אכלת ארוחה שעיקרה היה סלט? היום אכלתי סלט, אבל זה לא העיקר אתה אוהב שוקולד? כן איזה הכי הרבה? מקופלת שוקו או קפה? שוקו סינרגיה או נינט טייב? נינט פרה או כבשה? פרה כמה יחידות אתה במתמטיקה? 3 מהי העונה האהובה עלייך? אביב וקיץ ישנה עם דובי? לא עד איזה גיל היה לך מוצץ? לא יודע לא, לא חייבים לזכור. אני אסלח למי שלא ענה על השאלה הזאת. מה מגניב בעינייך? חו"ל מהממת מה לא? שמעשנים לידי. אני לא סובל את זה מעשנת (סיגריות, סמים, דפים מגולגלים עם נסורת של עיפרון מחודד.. לא אכפת לי מה)? לא!! ואלכוהול, את/ה שותה? לא ומתי בפעם האחרונה שתית? השתכרת אי פעם? כתבת פעם שאלון? לא חושבת שאת מכירה את עצמך טוב? יש לך נמשים? לא טלויזיה או מחשב? מחשב השתמשת באוכל למטרות שונות מאכילה? לא בנית ארמון בחול? לא באילו פורומים את גולשת בדר"כ? שרית חדד ואייל גולן יש לך בלוג סודי כזה שאיש לא יודע עליו? אם היה לי אז הוא לא היה סודי מתי אכלת בפעם האחרונה? היום בצהריים מה זה היה? ג'חנון, סלט ופיצה היה טעים? כן, אבל ברור שעדיף בשר התקלחת היום? לא האם אי פעם יצא לך להתקלח מעל פעמיים באותו יום? לא נראה לי מי האדם האחרון שהתקשרת אליו בפלאפון? אבא שלי דיברת פעם מעל שלוש שעות רצוף בטלפון? לא מה המקצוע האהוב עלייך בין מקצועות ביה"ס? ביולוגיה איזו שפה את/ה הכי אוהב/ת? עברית איזו הכי לא? ערבית אילו שפות את/ה מדבר/ת בכלל? עברית ואנגלית היית רוצה ללמוד שפה נוספת? אולי ספרדית בתור תחביב אם יהיה לי זמן מתישהו משקפיים- סקסי או לא? כן שומע/ת עכשיו מוסיקה? לא. אסור לשמוע השבוע מוזיקה בגלל תשעת הימים. איזה שיר דבוק לך לראש בזמן האחרון?. הכל סגור כותב/ת ביד שמאל או ימין? ימין מנגנ/ת באיזשהו כלי נגינה? לא אם כן, כמה שנים? אוהב/ת יותר את הים או את הבריכה? הים אוהב/ת מדורות? כן את/ה קונה דיסקים מקוריים? כן שומעת הרבה מוסיקה? כן מה המבחן הכי קשה שאי פעם עשית? ביולוגיה מה הציון הכי נמוך שאי פעם קיבלת במבחן? לא זוכר יש לך רישיון? כן מ-1 עד 10, כמה את/ה רעב/ה עכשיו? 2 מה התכנונים הכלליים לשארית היום? ריצה, לראות עוד משחקי כדורגל ישירים שיש היום

../images/Emo41.gifעונה../images/Emo70.gif

היי, מה שלומך?
בסדר מה איתך
את/ה מהמנשקים? (היי!!1 *נשיקה*)
לא מכיר/ה את זה שאנשים מוחקים שאלות כמו "האם אי פעם פגעת בעצמך"?
כן את/ה מאלה?
לפעמים האם אי פעם פגעת בעצמך?
ממש לא האםםםםםםם אי פעם... נפלת מאופניים/סקייטבורד?
כן עשו לך סתימה בשן?
כן התנשקת עם זכר?
ברור
ועם נקבה?
גם התביישת בהורים שלך?
לא ובחברים?
לפעמים ובעצמך?
לא קיבלת נכשל בתעודה?
לא למדת למבחן יותר מ7 שעות?
כן עבדת תמורת כסף?
כן מתי בפעם האחרונה... התנדבת מרצונך החופשי?
לא מיזמן נישקת אדם על הלחי?
כן אמרת לאמא: "אני אוהב/ת אותך"?
כן שיחקת כדורגל?
NO רבת מכות?
לא אכלת בשר?
מיזמן אכלת ארוחה שעיקרה היה סלט?
כן אתה אוהב שוקולד?
לא כל כך איזה הכי הרבה?
קינדר שוקו או קפה?
שוקו סינרגיה או נינט טייב?
סנרגייה פרה או כבשה?
פרה כמה יחידות אתה במתמטיקה?
מהי העונה האהובה עלייך?
אביב
ישנה עם דובי?
כן חחח עד איזה גיל היה לך מוצץ?
שנה לא, לא חייבים לזכור. אני אסלח למי שלא ענה על השאלה הזאת. מה מגניב בעינייך?
אהבה מה לא?
שמשקרים מעשנת (סיגריות, סמים, דפים מגולגלים עם נסורת של עיפרון מחודד.. לא אכפת לי מה)?
ממש לא ואלכוהול, את/ה שותה?
לא ומתי בפעם האחרונה שתית?
לא שותה השתכרת אי פעם?
לא כתבת פעם שאלון?
כן חושבת שאת מכירה את עצמך טוב?
כן יש לך נמשים?
לא טלויזיה או מחשב?
מחשב השתמשת באוכל למטרות שונות מאכילה?
לא בנית ארמון בחול?
חחח כן באילו פורומים את גולשת בדר"כ?
שרית חדד
יש לך בלוג סודי כזה שאיש לא יודע עליו?
לא מתי אכלת בפעם האחרונה?
ליפני שעה מה זה היה?
שניצל ופירה וסלט היה טעים?
מאוד התקלחת היום?
כן האם אי פעם יצא לך להתקלח מעל פעמיים באותו יום?
כן מי האדם האחרון שהתקשרת אליו בפלאפון?
ידידה דיברת פעם מעל שלוש שעות רצוף בטלפון?
חחחחחחחחח כן מה המקצוע האהוב עלייך בין מקצועות ביה"ס?
היתי אוהב תנ"ך איזו שפה את/ה הכי אוהב/ת?
עברית , וערבית איזו הכי לא?
רוסיםםםםםםםם בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אילו שפות את/ה מדבר/ת בכלל?
עברית , ערקית ,, וערבית היית רוצה ללמוד שפה נוספת?
לא משקפיים- סקסי או לא?
סקסי מאוד שומע/ת עכשיו מוסיקה?
כן איזה שיר דבוק לך לראש בזמן האחרון?.
"אתה האור" כותב/ת ביד שמאל או ימין?
ימין מנגנ/ת באיזשהו כלי נגינה?
לא אם כן, כמה שנים? אוהב/ת יותר את הים או את הבריכה?
בריכה אוהב/ת מדורות?
כן את/ה קונה דיסקים מקוריים?
ברור שומעת הרבה מוסיקה?
המון מה המבחן הכי קשה שאי פעם עשית?
לא זוכר מה הציון הכי נמוך שאי פעם קיבלת במבחן?
65 יש לך רישיון?
כן מ-1 עד 10, כמה את/ה רעב/ה עכשיו?
1 מה התכנונים הכלליים לשארית היום?
מה שבא.

שי-

דיברת פעם מעל שלוש שעות רצוף בטלפון?חחחחחחחחח כן שי מעניין עם מי דיברת.. חחחחחחחחחחח

עונה ועפה לארגן תיקים לסמינר...

היי, מה שלומך? ב"ה הכל מעולההה את/ה מהמנשקים? (היי!!1 *נשיקה*) כן...די.... מכיר/ה את זה שאנשים מוחקים שאלות כמו "האם אי פעם פגעת בעצמך"?כן בטח שמכירה... את/ה מאלה?לאא האם אי פעם פגעת בעצמך?לאא האםםםםםםם אי פעם... נפלת מאופניים/סקייטבורד?לאא עשו לך סתימה בשן?כןן התנשקת עם זכר?כןן ועם נקבה?לא התביישת בהורים שלך?כן ובחברים?לא ובעצמך?כן קיבלת נכשל בתעודה?כןן למדת למבחן יותר מ7 שעות?כןן עבדת תמורת כסף?כןן מתי בפעם האחרונה... התנדבת מרצונך החופשי?מתי לא??תמיד אני מתנדבת מרצוני החופשיי נישקת אדם על הלחי?לפני שעה וחצי אמרת לאמא: "אני אוהב/ת אותך"?לא זוכרתת שיחקת כדורגל?מזמןןן רבת מכות?שבוע שעבר אכלת בשר?אני לא אוכלת בשר אכלת ארוחה שעיקרה היה סלט?יום שישי אתה אוהב שוקולד?לא..כאילו כן...רק שוקולד לבןן איזה הכי הרבה?רק לבן שוקו או קפה?לא זה ולא זה סינרגיה או נינט טייב?לא זה ולא זה פרה או כבשה?פרה...גדלתי עם הפרותתת כמה יחידות אתה במתמטיקה?4 מהי העונה האהובה עלייך?אביב ישנה עם דובי?לאא...עם הכרית של שריתתתת עד איזה גיל היה לך מוצץ?שנה לא, לא חייבים לזכור. אני אסלח למי שלא ענה על השאלה הזאת. מה מגניב בעינייך?לעשות קעקוע עם השם של שרית...עשיתי,אבל חינה... מה לא?להיות פריקים מעשנת (סיגריות, סמים, דפים מגולגלים עם נסורת של עיפרון מחודד.. לא אכפת לי מה)?לאא ואלכוהול, את/ה שותה?כן ומתי בפעם האחרונה שתית?רק באירועים משפחתיים השתכרת אי פעם?כן כתבת פעם שאלון?כן חושבת שאת מכירה את עצמך טוב?כן יש לך נמשים?כן טלויזיה או מחשב?מחשב השתמשת באוכל למטרות שונות מאכילה?לא בנית ארמון בחול?לא באילו פורומים את גולשת בדר"כ?תפוז ורישמי יש לך בלוג סודי כזה שאיש לא יודע עליו?לא מתי אכלת בפעם האחרונה?עכשיו... מה זה היה?במבה אדומה היה טעים?מאודדד התקלחת היום?כןן האם אי פעם יצא לך להתקלח מעל פעמיים באותו יום?כןן מי האדם האחרון שהתקשרת אליו בפלאפון?ידיד שליי דיברת פעם מעל שלוש שעות רצוף בטלפון?כן מה המקצוע האהוב עלייך בין מקצועות ביה"ס?הפקה{עריכת סרטים} איזו שפה את/ה הכי אוהב/ת?ע=ב=ר=י=ת!!!!!!...וספרדית איזו הכי לא?אנגלית אילו שפות את/ה מדבר/ת בכלל?עברית היית רוצה ללמוד שפה נוספת?כן,צרפתית משקפיים- סקסי או לא?כן שומע/ת עכשיו מוסיקה?כן איזה שיר דבוק לך לראש בזמן האחרון?."כששרית איתנו העולם ורוד".......... כותב/ת ביד שמאל או ימין?ימין מנגנ/ת באיזשהו כלי נגינה?לא אם כן, כמה שנים? אוהב/ת יותר את הים או את הבריכה?יםםםםםםםםםםם אוהב/ת מדורות?כןן את/ה קונה דיסקים מקוריים?רק מקוריייייייייייייייי שומעת הרבה מוסיקה?כןןןןןןןןןןן...מוסיקה זה החייםםםםםםםםםםם מה המבחן הכי קשה שאי פעם עשית?לא זוכרתת מה הציון הכי נמוך שאי פעם קיבלת במבחן?10...חחחחחחחחחחחחחחח יש לך רישיון?לא מ-1 עד 10, כמה את/ה רעב/ה עכשיו?1 מה התכנונים הכלליים לשארית היום?להכין את הדברים לסמינר שיש לי ממחר עד יום חמישי ןלעלות לפארק לפעילות...

../images/Emo189.gifאני ולירונייייי../images/Emo3.gifעונות לנוווו../images/Emo189.gif

"לא צריך סיבה לשמוח,לא צריך סיבה לרקוד,דיגיי תן בבסים דיגיי תן לי עוד ועודדד.." "בלב אני יודעת שאתה שומר עליי.." והנה.. אני ולירונייייייי באוווות..
היי, מה שלומך?חן:הכל נפלאא
אני אוהבת ת'חיים האלה..
לירון:מצויייייין
את/ה מהמנשקים? (היי!!1 *נשיקה*)חן:לא ממש,תלוי את מי
..לירון:אממ לפעמים
מכיר/ה את זה שאנשים מוחקים שאלות כמו "האם אי פעם פגעת בעצמך"?חן:חחחחחח כן
לירון:כן
את/ה מאלה?חן:תשאירו את זה ליי..טוב
לירון:לא
האם אי פעם פגעת בעצמך?חן:נו מה
האםםםםםםם אי פעם... נפלת מאופניים/סקייטבורד?חן:אוליי מהאופניים כשהייתי קטנה חח
לירון: אממ נראה לי שכן חחח
עשו לך סתימה בשן?חן:לא
לירון:כןןן מלא פעמים
התנשקת עם זכר?חן:כןן
ועם נקבה?חן:לא מתוקים
התביישת בהורים שלך?חן:לא
ובחברים?חן:לא
ובעצמך?חן:אעע
לירון:כן קצת
קיבלת נכשל בתעודה?חן:כן
למדת למבחן יותר מ7 שעות?חן:כן כן,כמה שלא תאמינו זה אכן קרה..
לירון:חחחחחחח שאני אלמד 7 שעות למבחן?! אני בקושי לומדת שעתיים אז ללמוד 7 שעות..
עבדת תמורת כסף?חן:לא אז תמורת מיןן..מה זה החרטות האלוווווו
מתי בפעם האחרונה... התנדבת מרצונך החופשי?חן:בכיתה י' נראלי
לירון:אממ כן נישקת אדם על הלחי?חן:כן
לא זוכרת מתי..לירון:כן
אמרת לאמא: "אני אוהב/ת אותך"?חן:ברורר
אתמול נראלי..לירון:לא נראה לי שיחקת כדורגל?חן:חחח,תאמת שאני גרועה בזה..אבל כן ביום רביעי..עם דנווש
לירון:אממ שיחקתי עם אחי ובן דוד שלי מתי שהוא היה פה..
רבת מכות?חן:אממ..לירון:מזמן אכלת בשר?חן:בשישי
לירון:אממ לא זוכרת..
אכלת ארוחה שעיקרה היה סלט?חן:שבת
לירון:לא אתה אוהב שוקולד?חן:בערך..לירון:כןןןן איזה הכי הרבה?חן:לבן וכאלה
לירון:לא משנה איזה שיהיה רק שוקולד שוקו או קפה?חן:קפה
לירון:לא זה ולא זה סינרגיה או נינט טייב?חן:שתיהם לא
לירון:אמממ אממ נראה לי סינרגיה פרה או כבשה?חן:חחחחחחחח
לירון:פרה כמה יחידות אתה במתמטיקה?חן:דיי עזבו אותי מביצפר אני כבר בת 19
לירון:3 מהי העונה האהובה עלייך?חן:כל עונה אני אוהבת עונה אחרת
לירון:קיץ ישנה עם דובי?חן:לפעמים חח
לירון:לא עד איזה גיל היה לך מוצץ?חן:מאיפה לייי,חכו אני אשאל את אמאאא
לירון:אממ נראה לי רק כשנולדתי אח"כ כבר הייתי שמה אצבע בפה חחח לא, לא חייבים לזכור. אני אסלח למי שלא ענה על השאלה הזאת.חן:לירוני את סולחת ליי
מה מגניב בעינייך?חן:הרבה דברים
לירון:אמ... כל מיני שטויות מה לא?חן:גם הרבה
לירון:לא יודעת מה לא מעשנת (סיגריות, סמים, דפים מגולגלים עם נסורת של עיפרון מחודד.. לא אכפת לי מה)?חן:לא..
לירון:כל יום מעשנת דפים מגולגלים עם נסורת של עיפרון חחחחחחחחחחחחחחחח..רוצים שאכטה
ואלכוהול, את/ה שותה?חן:כן
לירון:לפעמים ומתי בפעם האחרונה שתית?חן:בימולדת..13.7
לירון:אממ ביומולדת של חברה השתכרת אי פעם?חן:כן
לירון:לא כתבת פעם שאלון?חן:חח כן
לירון:כן חושבת שאת מכירה את עצמך טוב?חן:כן,לירון:אולי יש לך נמשים?חן:לא
לירון:לא טלויזיה או מחשב?חן:שתיהם..לירון:מחשב השתמשת באוכל למטרות שונות מאכילה?חן:חח לא ממש
לירון: אמממ לא נראה לי
בנית ארמון בחול?חן:ניסיתי חחח
לירון:ברורררר!!..נו בשביל מה הולכים לים?? רק בשביל זה! חחחחחחחחחחחחחחח "ארמונות בחול ואין מה לאכול"..
באילו פורומים את גולשת בדר"כ?חן:פה..והרשמי
לירון:של שרית יש לך בלוג סודי כזה שאיש לא יודע עליו?חן:לא..לירון:לא מתי אכלת בפעם האחרונה?חן:אממ..עוגייה..
לירון:לפני שעתיים בערך
מה זה היה?חן:עוגייה.לירון:לחם
היה טעים?חן:כןלירון:מאוד התקלחת היום?חן:אני אוהבת בלילה..
לירון:לא האם אי פעם יצא לך להתקלח מעל פעמיים באותו יום?חן:כן
לירון:אולי מי האדם האחרון שהתקשרת אליו בפלאפון?חן:אין לי שיחות חח
לירון:אממ אחותי דיברת פעם מעל שלוש שעות רצוף בטלפון?חן:ברווווור
לירון:לא מה המקצוע האהוב עלייך בין מקצועות ביה"ס?חן:שיעור חופשיי חח
לירון:ספורט איזו שפה את/ה הכי אוהב/ת?חן:עברית
לירון:ספרדית ופורטוגזית
איזו הכי לא?חן:אנגליתתתתת
לירון:ערבית
אילו שפות את/ה מדבר/ת בכלל?חן:עברית פרסית ומעט ספרדית..
לירון:עברית וקצת ספרדית
היית רוצה ללמוד שפה נוספת?חן:לא..
רק לשלוט בקווקזית..
לירון:הייתי רוצה לדעת פורטוגזית משקפיים- סקסי או לא?חן:חחח אהה
לירון:תלוי למי
שומע/ת עכשיו מוסיקה?חן:כןן
לירון:לא איזה שיר דבוק לך לראש בזמן האחרון?.חן:יום חולין,ואני אוהבת ת'חיים
לירון:אף שיר כותב/ת ביד שמאל או ימין?חן:ימיןלירון:ימין מנגנ/ת באיזשהו כלי נגינה?חן:לא..לירון:לא אם כן, כמה שנים?חן:..לא..לירון:אמרנו שלא
חפרנים
אוהב/ת יותר את הים או את הבריכה?חן:שניהם..לירון:אממ בריכה אוהב/ת מדורות?חן:בערך..
לירון:כןןןן את/ה קונה דיסקים מקוריים?חן:אני קונה רק של שריתי אז בואו נחשוב לבדדד<

חחחחח כנראה שכן חח../images/Emo6.gif

יאללה מאמי:))אני עפתי..לראות כוכב נולד ולאכול על האש
לירוני
מתוקה אתת

עונה../images/Emo3.gif

היי, מה שלומך? וואלה סבבה, מה איתך? את/ה מהמנשקים? (היי!!1 *נשיקה*) לא ממש.. מכיר/ה את זה שאנשים מוחקים שאלות כמו "האם אי פעם פגעת בעצמך"? יש מצב.. את/ה מאלה? לא האם אי פעם פגעת בעצמך? קרה.. האםםםםםםם אי פעם... נפלת מאופניים/סקייטבורד? אמממממ אולי.. לא זוכרת עשו לך סתימה בשן? כן התנשקת עם זכר? לא
ועם נקבה?כן התביישת בהורים שלך? אממ אני לא יודעת אם אפשר להגדיר את זה ככה. ובחברים? נראה לי שכן ובעצמך? כן קיבלת נכשל בתעודה? אואוו.. האמת שהשנה לא היה לי ציון עובר בכלל.. למדת למבחן יותר מ7 שעות? בחיים לא.. עבדת תמורת כסף? לא
מתי בפעם האחרונה... התנדבת מרצונך החופשי? לא יודעת נישקת אדם על הלחי? אממממממ לא יודעת אמרת לאמא: "אני אוהב/ת אותך"? ת'אמת? הרבה זמן לא אמרתי לה את זה. שיחקת כדורגל? היום חחחחחח בבית.. זה נהיה מנהג קבוע.. רבת מכות? ביוווווום רביעי נראה לי זה היה אכלת בשר? אממממ יום שישי נראה לי אכלת ארוחה שעיקרה היה סלט? לא זוכרת אתה אוהב שוקולד? לפעמים איזה הכי הרבה? אממממ אין לי כוח לשאלות האלה שוקו או קפה? תלוי סינרגיה או נינט טייב?
פרה או כבשה? כבשה כמה יחידות אתה במתמטיקה? עשיתי 3 מהי העונה האהובה עלייך?לא יודעעעעעעעת ישנה עם דובי? לא עד איזה גיל היה לך מוצץ? מאיפה לי?! לא, לא חייבים לזכור. אני אסלח למי שלא ענה על השאלה הזאת. מה מגניב בעינייך? כלום מה לא? מעשנת (סיגריות, סמים, דפים מגולגלים עם נסורת של עיפרון מחודד.. לא אכפת לי מה)? מנסה להגמל מקניית קופסאות סיגריות.. מקווה להצליח
ואלכוהול, את/ה שותה? לא הרבה ומתי בפעם האחרונה שתית? יום שישי שעבר השתכרת אי פעם? בערך כתבת פעם שאלון?לא חושבת שאת מכירה את עצמך טוב? כן. נראה לי.. יש לך נמשים? לא שזכור לי:p טלויזיה או מחשב? מחשב! השתמשת באוכל למטרות שונות מאכילה? לא בנית ארמון בחול? אני מתארת לעצמי שזה קרה כמה פעמים באילו פורומים את גולשת בדר"כ? רק פה יש לך בלוג סודי כזה שאיש לא יודע עליו? לא. מתי אכלת בפעם האחרונה? היום בצהריים מה זה היה? טוסט היה טעים? נחמד.. לא יותר התקלחת היום? כן האם אי פעם יצא לך להתקלח מעל פעמיים באותו יום? יצא יותר מידי מי האדם האחרון שהתקשרת אליו בפלאפון? סתם חברה דיברת פעם מעל שלוש שעות רצוף בטלפון? כן... מה המקצוע האהוב עלייך בין מקצועות ביה"ס? היה אנגלית איזו שפה את/ה הכי אוהב/ת? עברית איזו הכי לא? גרמנית אילו שפות את/ה מדבר/ת בכלל? עברית היית רוצה ללמוד שפה נוספת? משקפיים- סקסי או לא? שומע/ת עכשיו מוסיקה? כן איזה שיר דבוק לך לראש בזמן האחרון?. "אני צועק- אילן נורי" כותב/ת ביד שמאל או ימין? ימין מנגנ/ת באיזשהו כלי נגינה? לא אם כן, כמה שנים? אוהב/ת יותר את הים או את הבריכה?יםיםיםיםיםים אוהב/ת מדורות? לא את/ה קונה דיסקים מקוריים? כן שומעת הרבה מוסיקה? הרבה מאוד מה המבחן הכי קשה שאי פעם עשית? הסטוריה מה הציון הכי נמוך שאי פעם קיבלת במבחן? 1 חחחחחחחח יש לך רישיון? לא:( מ-1 עד 10, כמה את/ה רעב/ה עכשיו? 1 מה התכנונים הכלליים לשארית היום? אין

../images/Emo8.gifעונה

היי, מה שלומך?הכל טוב מה איתך
את/ה מהמנשקים? (היי!!1 *נשיקה*) לא מכיר/ה את זה שאנשים מוחקים שאלות כמו "האם אי פעם פגעת בעצמך"? את/ה מאלה? האם אי פעם פגעת בעצמך? כן האםםםםםםם אי פעם... נפלת מאופניים/סקייטבורד? אולי מאופניים עשו לך סתימה בשן?כן התנשקת עם זכר?לא ועם נקבה?לא התביישת בהורים שלך? ובחברים? ובעצמך?כן קיבלת נכשל בתעודה?חח כן למדת למבחן יותר מ7 שעות?לא עבדת תמורת כסף?לא מתי בפעם האחרונה... התנדבת מרצונך החופשי? אף פעם נישקת אדם על הלחי? אמממ י שבוע שעבר אמרת לאמא: "אני אוהב/ת אותך"?מזמן שיחקת כדורגל?אף פעם רבת מכות? אכלת בשר?בצהרים אכלת ארוחה שעיקרה היה סלט?לא יודעת אתה אוהב שוקולד?כן איזה הכי הרבה? שוקו או קפה?שוקו סינרגיה או נינט טייב?אף אחחחחחחחחד פרה או כבשה?פרה כמה יחידות אתה במתמטיקה? 3 יחידות מהי העונה האהובה עלייך? סתיו ישנה עם דובי? עם קוף עד איזה גיל היה לך מוצץ? מאיפה לי ? לא, לא חייבים לזכור. אני אסלח למי שלא ענה על השאלה הזאת. חחח תודה באמת מה מגניב בעינייך? לענות על השאלון הזה
מה לא? מעשנת (סיגריות, סמים, דפים מגולגלים עם נסורת של עיפרון מחודד.. לא אכפת לי מה)? לא
ואלכוהול, את/ה שותה?לא ומתי בפעם האחרונה שתית? השתכרת אי פעם? כתבת פעם שאלון?מזמן חושבת שאת מכירה את עצמך טוב? כן יש לך נמשים? לא טלויזיה או מחשב?מחשב השתמשת באוכל למטרות שונות מאכילה? לא בנית ארמון בחול?כן באילו פורומים את גולשת בדר"כ?זה , של מירי מסיקה ומושמוש יש לך בלוג סודי כזה שאיש לא יודע עליו?לא ואם אספר הוא לא יהיה סודי מתי אכלת בפעם האחרונה?ב8 מה זה היה?פיצה היה טעים?כן התקלחת היום?ברוור האם אי פעם יצא לך להתקלח מעל פעמיים באותו יום?כן מי האדם האחרון שהתקשרת אליו בפלאפון?לאמא שלי דיברת פעם מעל שלוש שעות רצוף בטלפון?לא מה המקצוע האהוב עלייך בין מקצועות ביה"ס?אף אחג איזו שפה את/ה הכי אוהב/ת?עברית איזו הכי לא?ערבית וצרפתית אילו שפות את/ה מדבר/ת בכלל?עברית היית רוצה ללמוד שפה נוספת? משקפיים- סקסי או לא? שומע/ת עכשיו מוסיקה?לא איזה שיר דבוק לך לראש בזמן האחרון?."במכונית ליד הים" כותב/ת ביד שמאל או ימין?שמאל מנגנ/ת באיזשהו כלי נגינה?לא אם כן, כמה שנים? אוהב/ת יותר את הים או את הבריכה? אוהב/ת מדורות?לא את/ה קונה דיסקים מקוריים?כן שומעת הרבה מוסיקה?כן מה המבחן הכי קשה שאי פעם עשית?בגרויות מה הציון הכי נמוך שאי פעם קיבלת במבחן?24 יש לך רישיון?לא מ-1 עד 10, כמה את/ה רעב/ה עכשיו? 6 מה התכנונים הכלליים לשארית היום?לישון שאלון ארוך

עונה ../images/Emo13.gif

היי, מה שלומך? ברוך ה' מה איתכם ?? את/ה מהמנשקים? (היי!!1 *נשיקה*) חחח בערך מכיר/ה את זה שאנשים מוחקים שאלות כמו "האם אי פעם פגעת בעצמך"? אממ כן את/ה מאלה?לא האם אי פעם פגעת בעצמך? כן האםםםםםםם אי פעם... נפלת מאופניים/סקייטבורד?לא זוכרת עשו לך סתימה בשן?נראלי שכן התנשקת עם זכר? בוודאי ועם נקבה?לא התביישת בהורים שלך? חס ושלון ובחברים?לפעמיים ובעצמך?לפעמיים קיבלת נכשל בתעודה?כן מי לא למדת למבחן יותר מ7 שעות?מפתאאאאאאאום חחח נראלכם ?! עבדת תמורת כסף?כן מתי בפעם האחרונה... התנדבת מרצונך החופשי?אממ לא זכור לי דבר כזה
נישקת אדם על הלחי?היום אם זה נחשב היום , אתמממול אמרת לאמא: "אני אוהב/ת אותך"?אממ לא זוכרת שיחקת כדורגל?אתמול ב4 בבוווקר
רבת מכות?חחחחחחחח לא זוווכרת האמת אכלת בשר?תשעה באב
אכלת ארוחה שעיקרה היה סלט?יום רביעי אתה אוהב שוקולד?כן איזה הכי הרבה?לבן שוקו או קפה?נס קפה סינרגיה או נינט טייב?שרית חדד
כמממה יופפפי בבנאדם אחד כככככככמה פרה או כבשה?חחחחח אה ? כמה יחידות אתה במתמטיקה?4 מהי העונה האהובה עלייך?חווווווורף ישנה עם דובי?לא עד איזה גיל היה לך מוצץ?שנה אני חושבת לא, לא חייבים לזכור. אני אסלח למי שלא ענה על השאלה הזאת. מה מגניב בעינייך?אממ לא יודעת מה לא?^ מעשנת (סיגריות, סמים, דפים מגולגלים עם נסורת של עיפרון מחודד.. לא אכפת לי מה)?סיגריות ואלכוהול, את/ה שותה?לפעמיים ומתי בפעם האחרונה שתית?יום שישי האחרון השתכרת אי פעם?ברור כתבת פעם שאלון?חחחחחח לא עשיתי העתק הדבק
חושבת שאת מכירה את עצמך טוב?נראלי שכן יש לך נמשים?לא יודעת טלויזיה או מחשב?גם וגם השתמשת באוכל למטרות שונות מאכילה?אאאאמ לא מה אני רעות ??
בנית ארמון בחול?נראלי באילו פורומים את גולשת בדר"כ? רק כאן בדר"כ יש לך בלוג סודי כזה שאיש לא יודע עליו?חח לא מתי אכלת בפעם האחרונה?עכשיו מה זה היה?עוגייה היה טעים?כן מאוד התקלחת היום?אתמול בלילה האם אי פעם יצא לך להתקלח מעל פעמיים באותו יום? כן 3 פעמיים מי האדם האחרון שהתקשרת אליו בפלאפון?אממ נראלי דושינקה או אימא לא זוכרת דיברת פעם מעל שלוש שעות רצוף בטלפון?חחחחחחחחח כן מה המקצוע האהוב עלייך בין מקצועות ביה"ס?אנגלית איזו שפה את/ה הכי אוהב/ת?עברית וספרדית איזו הכי לא?ערבית
אילו שפות את/ה מדבר/ת בכלל?עברית אנגלית וספרדית היית רוצה ללמוד שפה נוספת?צרפתית משקפיים- סקסי או לא?אממ נראלי שכן תלוי למי שומע/ת עכשיו מוסיקה?כן איזה שיר דבוק לך לראש בזמן האחרון?."יש לי רגשות אלייך"
כותב/ת ביד שמאל או ימין?ימין מנגנ/ת באיזשהו כלי נגינה?לא אם כן, כמה שנים? אוהב/ת יותר את הים או את הבריכה? ייייייייייייייייים אוהב/ת מדורות?לא את/ה קונה דיסקים מקוריים?ברור שומעת הרבה מוסיקה?כן מה המבחן הכי קשה שאי פעם עשית?אממ יחידה 2 במתמטיקה נראלי מה הציון הכי נמוך שאי פעם קיבלת במבחן?55 יש לך רישיון?לא מ-1 עד 10, כמה את/ה רעב/ה עכשיו?1 מה התכנונים הכלליים לשארית היום?אממ נראלי לישון
המשך יומטוב
שריתי , אני אווהבת אותך

יאללה נזרום איתכם ... ../images/Emo3.gif

היי, מה שלומך?וואלה,הכל נפלא מה איתכם
את/ה מהמנשקים? (היי!!1 *נשיקה*) תלוי את מי.. מכיר/ה את זה שאנשים מוחקים שאלות כמו "האם אי פעם פגעת בעצמך"?חחחח פה זה די נפוץ... את/ה מאלה?לא,עוד לא האם אי פעם פגעת בעצמך?לא האםםםםםםם אי פעם... נפלת מאופניים/סקייטבורד?כן עשו לך סתימה בשן?כן התנשקת עם זכר?כן ועם נקבה?כן התביישת בהורים שלך?כן ובחברים?באלה שרצו להיות חברים שלי חחח ובעצמך?מה זה ל-א [בטון םרחי משהו אש!] קיבלת נכשל בתעודה?לא
, ואני רצינית לגמרי.. למדת למבחן יותר מ7 שעות?ברור עבדת תמורת כסף?כן מתי בפעם האחרונה... התנדבת מרצונך החופשי?אני חיילת יותר וזה כבר יותר מהתנדבות אז רדו ממני נישקת אדם על הלחי?אתמול אמרת לאמא: "אני אוהב/ת אותך"?מזמן שיחקת כדורגל?שבוע שעבר אצל רעות.. רבת מכות?אתמול דפקתי לאחי כאפה..זה סוג של מכות אכלת בשר?בשישי.. אכלת ארוחה שעיקרה היה סלט?לפני חודש שאכלתי רק סלט בבסיס אתה אוהב שוקולד?כן איזה הכי הרבה?לבן עם עוגיות שוקו או קפה?נס קפה סינרגיה או נינט טייב?נינט פרה או כבשה?קוקי הפרהההה כמה יחידות אתה במתמטיקה?3 מהי העונה האהובה עלייך?אביב ישנה עם דובי?לא עד איזה גיל היה לך מוצץ?לא יודעת אני ישאל את אמא ואני יחזור אליכם לא, לא חייבים לזכור. אני אסלח למי שלא ענה על השאלה הזאת. חחחחחחחחח
מה מגניב בעינייך?ללבוש חצאית סקוטית ולנגן בחמד חלילים מה לא?לשכוח ת'חמד חלילים בבית מעשנת (סיגריות, סמים, דפים מגולגלים עם נסורת של עיפרון מחודד.. לא אכפת לי מה)?אני בגמילה מסיגריות ! ואלכוהול, את/ה שותה?לפעמים ומתי בפעם האחרונה שתית?שבת שעברה שתיתי טיפה השתכרת אי פעם?כן כתבת פעם שאלון?לא חושבת שאת מכירה את עצמך טוב?הכי טוב יש לך נמשים?לא טלויזיה או מחשב?מיטה השתמשת באוכל למטרות שונות מאכילה?שש... זה לא לגילכם בנית ארמון בחול?כןן באילו פורומים את גולשת בדר"כ?לא גולשת יש לך בלוג סודי כזה שאיש לא יודע עליו?היה לי מתי אכלת בפעם האחרונה?לפני 5 דק' [אני בצבא תמיד אוכלים פה...] מה זה היה?קרקר היה טעים?נחמד התקלחת היום?לא האם אי פעם יצא לך להתקלח מעל פעמיים באותו יום?ברור מי האדם האחרון שהתקשרת אליו בפלאפון?מאמיי דיברת פעם מעל שלוש שעות רצוף בטלפון?כןן מה המקצוע האהוב עלייך בין מקצועות ביה"ס?תקשורת איזו שפה את/ה הכי אוהב/ת?עברית,כי רק עברית אני יודעת חחח איזו הכי לא?סינית וואייייי זה מביא לי ת'כפפה ! אילו שפות את/ה מדבר/ת בכלל?עברית היית רוצה ללמוד שפה נוספת?אולי משקפיים- סקסי או לא?הכי סקסייייייייייייייייייי.. שומע/ת עכשיו מוסיקה?לא..אני שומעת ריכולים איזה שיר דבוק לך לראש בזמן האחרון?"כאן ביתי פה אני נולדתיייי..." סתם...לא יודעת כותב/ת ביד שמאל או ימין?ימין מנגנ/ת באיזשהו כלי נגינה?עצבים נחשב? אם כן, כמה שנים?19 וחצי אוהב/ת יותר את הים או את הבריכה?גם וגם אוהב/ת מדורות?כןן את/ה קונה דיסקים מקוריים?רק של שרית... שומעת הרבה מוסיקה?כן מה המבחן הכי קשה שאי פעם עשית?בגרות בכלכלה... מה הציון הכי נמוך שאי פעם קיבלת במבחן?בכלכלה נראה לי קיבלתי איזה 10.. יש לך רישיון?לא מ-1 עד 10, כמה את/ה רעב/ה עכשיו?11 פה תמיד רעבים מה התכנונים הכלליים לשארית היום?ללכת לפומה עם מאמי ודן דן וגם להתקשר לדןדן...ולמאמי שלייי אני יתקשר איזה 100 פעם בדוק ! אהה וגם להתקשר היבתה וללכת הביתה בסוף...

למעלה