שאלה

mazy

New member
../images/Emo45.gifכל הכבוד לשי

אני שמחה על הבשורות הטובות באסיפת ההורים. צדק מי שאמר- ילדי טוראט חכמים, אינטיליגנטים, מקסימים, שנונים, רגישים, נשמות טובות...ויש עוד שאלוהים ישמור על כולם

מזי, את צודקת, גם אני גיליתי

שכשאני לא צריכה ללכת בבוקר לעבודה אז יותר קל אבל בימים שאני צריכה להגיע לבית הספר בשעה הראשונה בבוקר, אני במתח שהכל ילך חלק היות ואני לא יכולה לאחר ואת גיא אנחנו מקפיצים לבית הספר היות והוא רחוק. לא תמיד הוא מוכן כשאני צריכה לצאת ואז יש מתח עצום. אלונה

השגיא

New member
אלונה אנחנו בדרך לכלב ../images/Emo107.gif

מחפשים כלב מתאים... שביק יקרה- אני ממש לא בלחץ אם שי מתעצבן. זה חלק מהדברים הראשונים שלמדתי לישם, אחרי שהטוראט אובחן. "העצבים" הם של שי.. שאר הבית רגוע ומתפקד כרגיל. אגלה לך סוד- השנה בעלי סטודנט ולכן כשאפשר אני ממשיכה לישון עוד קצת ורואה את שי רק כשהוא חוזר מבי"ס. מה יש גם לי מגיע פינוקים לא

שביק

New member
העיקר שאתם יודעים איך להסתדר

ולהישאר רגועים. ופינוקים זה תמיד טוב ונעים. שביק

הלנה

New member
ממליצה בחום על ../images/Emo107.gif

אצל ערן זה גרם לשינוי רציני. קודם כל הוא יותר רגוע, יש עליו אחריות והוא מרגיש חשוב (כי הכלבה מתה עליו הכי הרבה), הוא פחות משועמם (כי בכל הזדדמנות הוא מוריד אותה או משחק איתה). והשבוע, אני אפילו התקרבתי אליה בפעם הראשונה, שמתי לה את הקולר והורדתי אותה למטה (לקח לי קצת זמן עד שהצלחתי, אבל לא היתה ברירה ובסוף זה קרה).

כאן אימא של יונתן, ערב טוב

יונתן חייב להיות מוכן להסעה בשעה 7:30 ועל כן הוא קם ב7:15 מצחצח שיניים, מתלבש, מקבל תרופות, אוכל משהו והיידה להסעה. אני יוצאת כעשר דקות אחריו ואם האחים שלו לא הספיקו להתארגן - זו בעייה שלהם. את האחריות להגיע בזמן לבית הספר הטלתי עליהם וזה כולל לקום בבוקר, להתארגן ולצאת. כבר מזמן הודעתי להם שלא יקבלו ממני גיבוי אם יאחרו לבית הספר, ובבית הספר אמרתי שאם ילדיי יאחרו: "תיכנסו בהם אם צריך - עד הסוף כולל הכל, יש לכם את הגב שלי". כך נמנעתי מלהפוך את הבוקר לבית משוגעים וגם לימדתי אותם להיות אחראים... מי שיש לו אומץ (להשאיר אותם לבד בבית יום שלם אם הם מאחרים) או את היכולת (מבחינת הגילאים של הילדים) - שינסה פעם אחת... אם זה עובד זה נפלא, הרווח נקי. בהצלחה.

אם אתם שואלים אותי..

אני מתחילה כמעט בכל יום בשעה 8 (חוץ משני ושלישי שאני מתחילה ברבע ל9 וב9 וחצי ואז הכל הולך בסבבה..), אני צריכה לצאת בעשרה ל8 (ואני הולכת ברגל בגלל שהבצפר ממש מאחורי הבית שלי). אני קמה ב7 ועשרים במקרה הטוב.. ולפעמיןם אני קמה בעשרים ל8 (כמו היום למשל..) ואז בכלל אין לי זמן להתארגן. בד"כ אני קמה בבאסה ובדיכאון לעוד יום ארוך ומייגע של לימודים מתישים ומעייפים, במיוחד עכשיו בתקופת הבגרויות.. :/ בגלל שאני קמה מאוחר אז אני הולכת למקלחת ומול המראה אני מצחצחת ביד אחת את השיניים וביד השנייה מסתרקת
אחכ אני מתלבשת ועם עיגולים שחורים וענקיים מתחת לעיניים יוצאת בריצה החוצה לחברה שלי מעין שמחכה לי בעשרה ל8 בדיוק בסוף הרחוב.. (אם אני מאחרת בחצי דקה היא ישר מתקשרת..) אבל אני חייבת לציין שהיא חברה טובה שלי כבר 11 שנים מכיתה א' ואני אוהבת אותה מאוד!!! חולה עלייך נשמתי
ככה בעיקרון כל בוקר מתחיל אצלי.. עייפה תמידית. פלפלת

הלנה

New member
איזה כיף לי שאני מתחילה לעבוד ב7

כשאני יוצאת מהבית בשעה 6:30, כולם ישנים ואני לא שותפה לכל הבלאגן של הבוקר. רק ביום שישי אני לוקחת את הילדים לבית ספר ולגן (צריך להסיע) ואז אני רגועה לחלוטין כי אני לא עובדת באותו יום... טוב שיש את ליאור! בת שבע, אהבתי את הטיפ שלך. הלנה

../images/Emo26.gif איך נראה הבוקר שלנו ../images/Emo26.gif

בשעה 7 בבוקר כל בוקר אני וזוגתי ישנים, פתאום ברקע נשמעת מוסיקה שקטה, נעימות של בטהובן, אנחנו פותחים את העיניים ורואים מולנו את איתי (בן 3 ) ואביעד (בן 6) עומדים מולנו לבושים אחרי מקלחת עם נעליים ובגדים מצוחצחים ונקיים בחיוך הם מזמינים אותנו לרדת מהמיטה ולהתארגן לארוחת הבוקר שהם מכינים לנו. אנחנו קמים בשקט ושלווה כשברקע נשמע רעש שקט מהמיטבח .. אחרי 20 דקות אנחנו נכנסים למטבח, שני הבנים עומדים ליד השולחן הערוך במבחר מטעמים שהם בכינו לנו, חביתת ירק עם פטריות, פלטת גבינות מובחרת, לחמניות חמות מרוחות בחמאה וריבה, קנקן מיץ תפוזים סחוט, ו2 כוסות קפה מהבילות .. בזמן אנחנו אוכלים הילדים מארגנים את התיק שלהם, מסדרים את הסלון ואת החדרים שלהם, פותחים חלונות לאוורר את הבית כשאנחנו מסיימים את הארוחה הם ישר מגיעים, מפנים את השולחן שוטפים את הכלים ולקינוח גם שוטפים את הריצפה בשעה 7:45 הם נפרדים מאיתנו בנשיקה על הלחי וברכת יום נעים ובריצה קלילה רצים לעוד יום לימודים...

הלנה

New member
אני לא יודעת אם ../images/Emo6.gif או ../images/Emo7.gif

אבל התיאור פשוט נפלא ביותר

שביק

New member
אשרי המאמין! איזה דמיון פורה

כמו של אמן. המשך חלומות נעימים. שביק

למעלה