שאלה

../images/Emo41.gifשאלה

יש כאן בנות שהחבר שלהן גר רחוק מהן
(המרחק שלנו הוא בערך שעתיים וקצת) רכבת מרמלה לעכו ומעכו אוטובוס עד לכרמיאל . איך אתן מתמודדות עם זה
איך המשפחה מקבלת את זה
חג שמח לכולן

GrowingMadness

New member
יחי הדלקן! ../images/Emo47.gif

פאק, רמלה כרמיאל זה מטורף. למזלי חבר שלי גר בחיפה ואני גרה במושב חצי שעה ממנו צפונה. לפעמים זה מקשה שאין לו אוטו [ולי יש בעיה עם הביטוח ואני יכולה לנהוג רק מנובמבר] אבל תמיד מוצאים פתרון. אני מגיעה אליו בטרמפים או תחבורה ציבורית או משהו וזה בקטנה.

זה מטורף אבל שווה הרבה ../images/Emo9.gif

ברור שלפעמים יש קצת בעיות ועצבים כמו עכשיו למשל התסכולים של - 'שאתה חוזר מהבסיס תבוא אלי אבל רגע לא מסכימים ככה , ומה ההורים שלך יגידו ? ושבוע הבא ? אולי תיקח את הרכבת הכי אחרונה גם אם היא לא מגיעה בדיוק לרמלה אלא ללוד?'
אבל דבר אחד יוצא לי טוב מזה - (למרות שאני אצא רעה במיוחד
) אבל הוא לא הכי מסתדר עם ההורים שלו ככה שבנינו הוא לא הכי שואל אותם מתי להיות בבית ומתי לא . אני זאת שדאגנית לגבי זה , מבחינתו לבוא אלי הביתה ולא לחזור הביתה חודש . אז בד"כ יוצא לי דברים טובים למרות שיש גם בזה ת'תסכול שאבא לא מסכים שהוא ישן אצלנו יותר מלילה אחד .
בקיצור אם רוצים שהקשר יצליח אפשר להסתדר גם בתנאים ומרחקים כאלה - ואני נוכחת במצב הזה כבר חודשיים וחצי בהמון אהבה וכיף
שיהיה לך חג שמח

GrowingMadness

New member
~

אני לא באה בקטע של לשפוט אותך או משהו, אבל בתור חברה אני הייתי מעדיפה שהוא יסתדר עם ההורים שלו ושהיחסים בניהם יהיו טובים במקום להגיד שזה דבר טוב יחסית לקשר שלכם. אבל לא יודעת, זו רק אני. חג שמח.

ברור מבינה אותך לגמרי

אני גם כל הזמן אומרת לו שיסתדר איתם ושהוא אצלי הוא רב איתם דרך הטלפון אז כל מיני הערות מהצד שלי שידבר יפה וזה כי בכל זאת ההורים שלו . אבל עם כמה שאני רוצה שהוא יסתדר איתם , אני גם שמחה לדעת שהוא בתכלס רוצה להשקיע בי כמה שיותר ולהיות איתי כמה שיותר.

GrowingMadness

New member
זה לא אמור להיות סותר. ../images/Emo13.gif

הוא יכול גם להשקיע בך ולהיות איתך הרבה וגם להיות בסדר עם ההורים שלו. :)

כן :)

אני גרה באשדוד וחבר שלי גר במעלה אדומים וזה 2 אוטובוסים, שעתיים וחצי יוצא. זה ממש קשה כי הוא גם סוגר המון בצבא והמרחק מעצבן. המשפחה שלי מקבלת את זה טוב דווקא. אני והוא כבר שנתיים ביחד, וההורים שלי בתחילת הקשר שלנו קצת פחדו שאסע אליו אז בהתחלה הוא בא אליי יותר עד שהכירו אותו יותר טוב והכול. בכל זאת הייתי בת 15 ומשו כשהתחלתי לצאת איתו. בתכלס המרחק זה ממש לא משנה ולא גורם מפריד, הצבא יותר משפיע אבל גם את זה נעבור :)

:)

ואו פחות או יותר כמו המצב שלי ושל חבר שלי ... גם לי קשה , הנה אני מחכה לשעת ט"ש שהוא התקשר אולי הוא יבוא אלי מחר ויחזור בחמישי הביתה במקום ללכת ישר לבית ואז יוצא שישי שבת הוא בבית שלו עם ההורים שלו . וזה דיי יוצא טוב משני הצדדים . אחרי כמה זמן נסעת אליו? (אצלי ההורים עושים לי סרטים שאני רוצה ללכת אליו ואנחנו כבר חודשיים וחצי ביחד ומפחיד אותם שאני אתחיל לנסוע לרמלה לבד וזה דיי מדכא)
ובקשר למרחק שלא גורם ולא כלום - בזה הצודקת , בגיוס שלו התחרפנתי , היום זה כבר על סדר היום שלי לקום בבוקר הודעה מימנו כל היום בלי שיחות רק אני מפנקת אותו בSMSים , ובערב יש את השיחת הפסקה ואחרי שעה וחצי שעתיים שעת ט"ש .
חג שמח לך

GrowingMadness

New member
אני דווקא מסכימה עם ההורים שלך

את עדין לומדת בבית ספר אם אני לא טועה. נכון? באיזה כיתה את? אני חושבת שגם אם לי הייתה בת והיא הייתה יוצאת עם חייל [והיא עוד דפנטלי בגיל בית ספר כזה ולא בת 20 שאי אפשר להגיד לה ממש מה לעשות], במשך חודשיים וחצי והוא היה גר בקיבינימט הייתי מרשה לה לנסוע עד אליו ולישון אצלו.

GrowingMadness

New member
ז"א,

הייתי מרשה באיזשהוא שלב, אבל לא אחרי חודשיים וחצי ביחד. זה כלום.

אממ,

כשהחבר שלי התגייס אז היינו 4 חודשים ביחד כבר, ולא הייתה ברירה.. אנחנו גרים רחוק וחייבים לישון אחד אצל השנייה כי אז לא היינו יכולים להיפגש ולהמשיך את הקשר.. אז להורים היה טיפה קשה עם זה (במיוחד אבא), אבל הם התרגלו לעניין לאט לאט ועכשיו הם כבר לא אומרים לי כלום על זה כי אנחנו מלא זמן כבר ביחד. חוץ מזה הם גם סמכו עליו והספיקו להכיר אותו יותר וככה הם הסכימו. גם לך חג שמח :)

אני והחבר גרים בערך מרחק של שעה וחצי-שעתיים

באוטובוסים ( 3 אוטובוסים, או 2אוטובוסים ורכבת), באוטו זה חצי שעה.. אני מתל אביב והוא מאשדוד, כבר שנתיים ו9 חודשים.. התחלנו לצאת כשהייתי בת 15 וחודשיים אז בהתחלה קצת שיקרתי שאני עם חברות כשהייתי נוסעת אליו אבל אחרי שהבנתי שזה רציני סיפרתי.. היה להם די קשה לקבל את זה אבל קיבלו בסופו של דבר. פעם ראשונה שהוא ישן אצלי הינו ביחד ארבעה חודשים, ואני ישנתי אצלו כשהינו חצי שנה, כי פשוט נתקעתי שם(פספסתי את האוטובוס האחרון בשישי) ורבתי רצח עם ההורים על זה.. אבל מאז מסכימים לי לישון אצלו
ומאז השנה.. הוא בא לישון אצלי מתי שבא לי בלי שאני בכלל צריכה להודיע או לבקש רשות.. זה כבר עניין רגיל.. אבל אני אצלו ישנה פעם ב.. כי לא כל כך מסכימים לי אבל מאז הגיוס זה יוצא שבערך פעם בחודשיים אני ישנה אצלו.. מסתדרים אכשהו

תל אביב-אשדוד זה לא שעתיים.. 45 דקות גג

אני מאשדוד אז אני יודעת.. ותכלס ככל שעובר הזמן אז ההורים יותר מבינים את הסיטואציה ומכירים יותר את הבן זוג אז זה נהיה הרבה יותר קל גם לי זה היה ככה, בהתחלה לא הסכימו ועכשיו כבר לא אומרים לי כלום על זה..

כן זה ברור

אבל בתכלס נסיעה עצמה באוטובוס, זה אוטובוס אחד ישיר מתל אביב עד אשדוד של 40 דקות אפילו..

גם אני הייתי מאמצת את האפשרות לשקר אבל ...

החבר רוצה שאני אהיה כנה עם ההורים , והוא יחכה עד שהם יסכימו שאני אסע אליו . וגם קצת בעייתי מהצד שלי - אני לא עובדת ואני אצטרך לתת להם דין וחשבון למה 100 שקל ולא 50 שקל .. ובנינו
ההורים שלי יודעים שאני מתה לבוא אליו ויעלו על זה בשניה . ובכל זאת אני יודעת שההורים עושים הכל לטובתי , ובאמת שיראו שהקשר רציני עוד חודשיים שלוש הם יאפשרו שאני אסע אליו ואולי אפילו אשן אצלו איזה לילה
חג שמח

בקיצור לפי מה שאתן אומרות ../images/Emo27.gif

שצריך לתת לזמן את שלו. ויתנו לי לנסוע אליו בעוד כמה זמן שההורים ימשיכו לסמוך (למרות שאני חייבת לציין שתוך חודשיים ההורים הסכימו שהוא יבוא לישון כאן - ונהיו גמישים מאוד פעם בחודש לילה אחד)
וכמובן שהמרחק לא יכול להרוס כלום , כל עוד יש אהבה וכוח לקדם אותה
חג שמח לכולן

toxic babe

New member
קריית שמונה- באר שבע

מספיק מרחק?? :) אבל זהו אחרי 3 שנים ארוכות ומרוחקות... אנחנו גרים ביחד בצפון.

וווווווואו את רצינית? ../images/Emo2.gif

כמה זמן הייתם ככה ? , איך הסתדרתם? מה ההורים , המשפחה אמרו ? את חייבת לי הסבר ענקי
חג שמח

toxic babe

New member
אז ככה...

התחלנו לצאת ביחד כשאני הייתי בת 17 והוא כמעט 20. בהתחלה הוא היה גר בבית שמש, אבל מבחינת זמן הנסיעה זה היה יוצא אותו דבר (אולי אוטובוס פנימי אחד פחות). הוא היה בצבא, חייל קרבי, אז בכל אופן לא הייתי רואה אותו כל כך הרבה. אולי פעם ב-3 שבועות. בסופי שבוע הוא בד"כ היה מגיע (בהתחלה כמובן ישן אצל חברים ולא אצלי בבית). אחרי כמה חודשים גם אני התחלתי לסוע אליו. גם אני נדהמתי שהמשפחה איכשהו קיבלה את זה, טוב מצד שני אני די מציבה עובדות בעניינים כאלה... ככה ניהלנו קשר לא קשר שכזה. בדיוק כשהתגייסתי לצבא הוא עבר לבאר שבע. אחרי כמה חודשים הוא כבר השתחרר. בסדיר שלי עשיתי יומיות, אז לרוב אני נסעתי אליו בסופ"ש. בגדול- זה היה מאוד קשה, התגעגעתי מאוד ובכיתי לפעמים ברגעים של ייאוש, אבל בסופו של דבר כשזה באמת זה, עוברים את זה וממשיכים הלאה. אצלנו ההלאה כבר התחיל, אנחנו גרים ביחד, מתחילים ללמוד אוטוטו... האבסודר הוא שלמדנו באותו תיכון ואף פעם לא נפגשנו שם, רק אחרי זה כשהוא כבר עבר לבית שמש. אם יש לך עוד שאלות, בכיף.

למעלה