שאלה

cryptic Nina

New member
../images/Emo41.gifשאלה../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

אני בקורס קידום... היה לנו מבחן אמצע כזה.. כי הגענו לאמצע הקורס... גם לכם היה
כמה קיבלתם

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif כלומר 55% ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

או שאת לא רוצה לגלות, אבל אומרת שזה מעל 55%
או שעובר במושגי פסיכומטרי זה איזה ציון שאני לא יודעת עליו ? לאיזה ציון את שואפת בבחינה ? מה את רוצה ללמוד ? ומה קורה איתך ועם הצבא ?

sacrament

New member
למעשה...

עובר זה 56% וזה גם מה שקיבלתי אבל גיליתי ש-3 שאלות שהיו נכונות אצלי המחשב פשוט לא הצליח לסרוק אז זה כנראה 57%-58% ואני מאוד מאוד לא מרוצה מהמבחן, חוץ מהחלק של האנגלית בחלק של אנגלית סיימתי הכל 8 דקות לפני הזמן בשאלות של כמותי נשארו לי עוד 4-5 שאלות (כל קריאת נתונים) שאפילו לא הגעתי אליהן וכנ"ל לגבי מילולי (כל הבנת הנקרא) אני שואפת למעל 759, שזה מה שחברה שלי הגיעה אליו, ועוד בלי קורס... אבל גם אם אני אקבל 670 אני אהיה מרוצה מאוד, כי זה יראה שהצלחתי להתגבר על חוסר הזמן כמו שצריך אני עוד לא יודעת מה אני רוצה ללמוד, אני רק יודעת שזה לא יהיה רפואה
וצבא...נכון לעכשיו אין. דחו לי את התאריך גיוס, ושבוע אחר כך ביטלו אותו לגמרי. מצד שני, אני עדיין מקבלת זימונים לכל מיני דברים, אז לא יודעת מה נסגר איתם.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif תמשיכי ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

לתרגל מילולי + כמותי, זה יבוא לך מהר יותר באיזשהו שלב... יהיה "קצת" קשה לעבור 769, אבל בהצלחה
אגב, עם ציוני הבגרויות שלך, בהנחה שאת לא רוצה רפואה, את תתקבלי לכל דבר עם פסיכומטרי של 650, אם לא פחות. לפחות נכון להיום. בדקת מה יוצא הממוצע שלך באתרי האוניברסיטאות ? תגידי, נכון המבחנים של קידום, הם בחינות עם מספר עליהם ? אז בחינת אמצע זה גם עם מספר ? את יכולה להגיד לי איזה ? פשוט יש לי כמה מבחנים, אם יש לי את זה, אני רוצה לעשות גם
למרות שאממ, רק אתמול התחלתי ללמוד, התחלתי מההגיון הפורמלי, אני דווקא זוכרת לא רע
ועדיין לא סיימתי את המילון

21פלפלת

New member
אפרופו מספרים

מישהו יודע מה אומרים המספרים שעל חוברות קידום אישי?

sacrament

New member
תודה על העידוד

אבל אין לי סיכוי להתקבל לכל דבר שאני ארצה, הציונים שלי חביבים, לא יותר מזה. מצד שני, אין לי אפילו כיוון, אז חפיף. הממוצע ה"יבש", בלי לדעת כמה קיבלתי במועד ב' הוא 104.5, ואם אני מורידה את עיתונות (אין לי מושג אם אפשר, אבל זה עוזר) אז יש לי 106. אני במילא אעשה שוב את מתמטיקה בחורף, ואם אני אקבל 100 (מותר לחלום), אז יהיה לי 109.7, שזה יפה מספר בחינת האמצע זה 21 ואני שונאת היגיון. אולי כי אני בנאדם לא הגיוני. הכי כיף זה פטל. וגם אנלוגיות. וזהו. מילון זה דווקא נחמד (חוץ מהארמית שיש שם, בעעע...) כי גיליתי שאני יודעת את רוב המילים (מסתבר שאמא שלי משתמשת בהם כל הזמן).

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif וואי ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

הייתי בטוחה שיש לך ממוצע יותר גבוה, היו לך ציונים
טוב, מתמטיקה ישתפר לך, ואז יהיה לך ממוצע
.
את 21 עשיתי כבר שנה שעברה, אין לי כוח למחוק
בואי נגיד שלפי איך שאני זוכרת אותו, הוא לא בדיוק קל. וכן, גם אני אהבתי פטלים, עד שלא הצלחתי שום פטל בבחינה האמיתית
אבל זה באמת השאלות הכי כייפיות במילולי. ואמא שלך מגניבה, מאיפה היא יודעת עיברית כל כך טוב

sacrament

New member
זה לא קשור לעברית טובה

היא פשוט משתמשת בביטויים של לפני מיליון שנה (בדיוק מה שיש במילון), כל מיני "אבד עליו הכלח", "אין נביא בעירו", " לאחוז חבל מ-2 הצדדים", "משוא פנים", "משוש חיי" , "כקליפת השום", "יד רוחצת יד" ועוד מלא- פשוט לא היה לי כוח להסתכל יותר. היא פשוט אומרת את זה כל הזמן מסיבה שלא מובנת, היא מאוד דרמטית, משתמשת בהרבה דימויים ומטאפורות... והציונים שלי בסדר, פשוט לא מעולים. בעיקר ה-70 במתמטיקה דופק לי הכל

Noamshemesh

New member
היה לי

אבל רק היום אנחנו צריכים לקבל את הציונים כך שאני עדיין לא יודע אבל בדקתי בתשובות ויוצא בסביבות ה %60
כמה את קיבלת? ועשיתי את מספר "בחינת מתכונת מספר 21"

למעלה