שאלה 8

Baruush

New member
טוב.. נראה לי

שנתתתי קצת זמן... אני ייתן לכם להוסיף עוד עד 21:54

הינה עודדד עודד עודד

בן 23 גר בפרדסייה מקום בילוי אהוב: מועדונים הדבר הכי מפחיד: להיכשל ולהעצר, לאבד את הקול תכונה שלילית: מרחף ולעיתים לא בפוקוס תכונה חיובית: חברותי, מתחבר מהר חלום: להצליח במה שאני עושה אקח לאי בודד: צדנית עם מנות חמות, פלייסטשן, מים ופלאפון דיסק מושמע: אוסף של שנות השמונים הכי גדול מי בין כול הלהקה קוראים לו אדם הוא נולד בתאריך 9.9.1982 לאבא שלו קוראים ששון לאמא שלו קוראים מרים השיר האהוב עליי או לשם של מירי מסיקה הוא היה בלהקה צבאית

עוד קצתתתת

אדם כתב את הזדמנות שנייה לאדם יש גרסה משלו להזדמנות שניה אדם היה בלהקה צבאית בן 23 גר בפרדסייה מקום בילוי אהוב: מועדונים הדבר הכי מפחיד: להיכשל ולהעצר, לאבד את הקול תכונה שלילית: מרחף ולעיתים לא בפוקוס תכונה חיובית: חברותי, מתחבר מהר חלום: להצליח במה שאני עושה אקח לאי בודד: צדנית עם מנות חמות, פלייסטשן, מים ופלאפון דיסק מושמע: אוסף של שנות השמונים הכי גדול מי בין כול הלהקה קוראים לו אדם הוא נולד בתאריך 9.9.1982 לאבא שלו קוראים ששון לאמא שלו קוראים מרים השיר האהוב עליי או לשם של מירי מסיקה הוא היה בלהקה צבאית

היא אמרה שאפשר להוסיף ולא רשמתי

מתי הוא נולד וזה אז הוספתי ובמקום לכתוב הכול מהתחלה עשיתי העתק הדבק אז מה גם אתם יכולתם להוסיף ממני כמו חנושש

עוד על אדם..

6. יש לו אחות 7. שנה שעברה הוא היה בן 22 8. יש לו כובע אדום של נייק 9. הוא הופיע בשיר נולד 10. הוא היה לוקח לאי בודד צידנית עם פלאפון מנה חמה ועוד.. 11. מקום הבילוי המועדף עליו הוא מועדונים 12. הוא עבר לגור בל אביב לא מזמן 13. הייתה לו חברה בשם אדווה 14. הוא לא אוהב שמעריצות מתקשרות

OoנויoO

New member
עוד

יש לו אחות לאבא שלו קוראים ששון היה לו חברה בשם אדווה הוא גר פעם אצל דודיםש שלו

למעלה