שאלה 8

בנות המשחק שאני רוצה לעשות זה

בסדר מחר שעה 12 ?? כאילו אם זה לא יסדר אני יודיע לכם אבל אתם יכולות בשעה הזאת ?? כי יכול להיות אני הולכת ללונה פארק אם חברות
??. ברררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר נווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

Baruush

New member
../images/Emo189.gif שאלת בונוס ../images/Emo189.gif

עכשיו עוד משימת בונוס ששוה 5 נק'. מי שתביא לי הכי הרבה עובדות על אדם יוסף עד השעה 21:48 ! אל תפתחו מללא הודעות. תפתחו הודעה אחת ובה כתוב את כל העובדות על אדם. אם במקרה אחרי זה אתם נזכרים עוד תוסיפו. הודעות ב21 :49 יפסלו. בהצלחה :p

הינה הינה הינה הינה הינה הינה הינה

בן 23 גר בפרדסייה מקום בילוי אהוב: מועדונים הדבר הכי מפחיד: להיכשל ולהעצר, לאבד את הקול תכונה שלילית: מרחף ולעיתים לא בפוקוס תכונה חיובית: חברותי, מתחבר מהר חלום: להצליח במה שאני עושה אקח לאי בודד: צדנית עם מנות חמות, פלייסטשן, מים ופלאפון דיסק מושמע: אוסף של שנות השמונים הכי גדול מי בין כול הלהקה

עובודות על בעליייי

1. קוראים לו אדם 2. הוא נולד בתאריך 9.9.1982 3. לאבא שלו קוראים ששון 4. לאמא שלו קוראים מרים 5. השיר האהוב עליי או לשם של מירי מסיקה 5. הוא היה בלהקה צבאית

OoנויoO

New member
עובדות

אדם בן 23 אדם נולד ב-9.9 אדם המבוגר ביותר בלהקה אדם הנמוך ביותר בלהקה אדם גר בפרדסייה לאמא של אדם קוראים מירי

OoנויoO

New member
עוד אם אפשר להוסיף

אדם כתב את הזדמנות שנייה לאדם יש גרסה משלו להזדמנות שניה השיר האוהב עליו זה לשם של מירי מסיקה אדם היה בלהקה צבאית

OoנויoO

New member
עוד

אדם הוא אדיש המקום בילוי אהוב עליו זה מועדונים האוכל האהוב עליו זה ג'אנק פוד

Oo חנוש oO

New member
הנה

הוא בן 23 מפרדסייה המקום המועשדף עליו זה מסיבות מועדונים והוא אוהב לרקוד הוא הכי אוהב לשמוע את הדיסק של אוסף שנות ה-80 הוא יקח לאי בודד צידנית שבפנים יש מנות חמות פלייסטיישן מים מינרלים ופלאפון האוכל האהוב עליו זה גאנג פוד ודברים משמינים החלום שלו זה להצליח במה שהוא עושה הכי מפחיד אותו להיכשל להיעצר לאבד את הקול תכונה חיובית שלו חברותי ומסתגל מהר תכונה שלילית מרחף קצת השיר האהוב "שם" של מירי מסיקה

למעלה