שאלה שעלתה לי -

AeroTom

New member
../images/Emo41.gif שאלה שעלתה לי -

הייתם רוצים להיות נוכחים באיזה אירוע מסויים בהיסטוריה של הלהקה? אם הייתה לכם אפשרות להיות נוכחים באירוע אחד של הלהקה. אם זו הופעה מסויימת, הקלטות לאלבום מסויים, אירוע כזה או אחר וכל מעמד שחשבתם עליו בזמן שהלהקה הייתה קיימת - איפה הכי הייתם רוצים להיות נוכחים ולמה?

אין ספק שבהופעה בארלס קורט.

אני חולה על הרצועות שבדי וי די, ולפי מה שהבנתי רוב השירים המופתיים נמצאים שם בהופעה של שלוש שעות. כל החבילה הזפלינית ביחד. ומי יכול להגיד לא לפאנט כשהוא צועק בכוח בטרמפלד אנדרפוט "Push Push Yah!"

Aeroguy

New member
בוסטון 1969

לראות את סטיבן טלריקו הצעיר בוכה ב-Dazed & Confused (שזה גם השיר האהוב עליי), ואז בוכה שוב כשג'ימי יוצא מחדר ההלבשה עם החברה שלו...

AeroTom

New member
אני חשבתי על זה

ולמרות שהופעות הלהקה נשמעות הכי מפתות, נראה לי הייתי מאוד רוצה להיות נוכח בחזרה הראשונה אי פעם של ארבעת חברי הלהקה, אי שם ב-1968. מהסיפורים על החזרה הראשונה מספרים שהיה שם משהו קסום. כשהם פשוט שאלו מה כל אחד מכיר והתחילו לעשות את Train Kept a Rollin ואחר כך עוד כמה וכמה שירים והסתכלו אחד על השני וחייכו, כי כבר ראו את הכימיה והחיבור ביניהם בפגישה הראשונה הזאת. רציתי להביא ציטוט ממש יפה מהספר Hammer of the Gods על הפגישה הזאת. אעשה זאת בקרוב כנראה. אני בעבודה כרגע. וחוץ מהפגישה הקסומה הזאת שלהם והחזרה הראשונה הזאת, אני מצטרף לאיתמר והייתי מאוד רוצה להיות נוכח ב-Earl's Court. הופעה מ-75 שכוללת שירים מכל 6 האלבומים הראשונים וגם כמה וכמה מהשירים הכי אהובים עלי של הלהקה.

למעלה